|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
30.1.2009 17:02:02   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Manca je zdajle razurala celo škatlo palčk za ušesa in imam miruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Moram zdajle nekam poklicat in znoret. Smo bili zemnjeni, da nam pridejo eni za vodni filter za hišo pogledat, pa jih ni bilo. Bi jim rad dal 500€ pa jih ni. Ne moreš verjet.

user posted image  svašta

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ah, grem v službo, potem pa h giničkiuser posted image

in, kako si zrihtalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana22

Ma kaj vaši malčki tut tako slabo prenašajo te zobke??

našo predvsem ponoči muči, se zbudi, sedi in ji ni za spatuser posted image user posted image  Joče pa ne HB

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.1.2009 17:33:08   
Raho
Evo, preživela.

ElaM - ni tako grozno - OK, čutiš, ampak se da kar fajn preživetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me pa sedaj vse špika in boli - ne vem, če je to normalnouser posted image . Sem pa dobila takoj še AB (sicer samo 2 tableti Sumameda, ki jih vzameš naenkrat), da ne bi prišlo do kakšnega vnetja. Da ne rečem, da je moja G ravno bila pri porodu in je prišla dol, pa letela nazaj gor pa spet prišla dol... V glavnem, mislim, da sem na mizi ležala kake tričetrt ure. Še sreča, da je bila sestra, ki sem jo poznala in sem imela lahko z njo debato. Pa vmes sta prišla ena petnajstletnika, češ da je deklica noseča... Ker nisem mogla nikamor, zavesa pa je bila potegnjena, sem čisto vse slišala... In da bo zadeva še hujša, je deklica definitivno noseča že več kot 9 tednovuser posted image , ker že 2x ni dobila M, šele sedaj jima je pa uštekalo, da bi lahko bila nosečauser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.1.2009 17:42:43   
t*e*j*k*a
Mi smo pa zboleliuser posted image Sicer ni nč hujšga malo, ampak res malo kašlja, ap vročino ima 37,2 do 37,5. Se pa sploh ne čudim, kr so vsi pri nas bolani in sem pričakovala, da se bo nazlezel. 

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.1.2009 17:51:04   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi smo pa zboleliuser posted image Sicer ni nč hujšga malo, ampak res malo kašlja, ap vročino ima 37,2 do 37,5. Se pa sploh ne čudim, kr so vsi pri nas bolani in sem pričakovala, da se bo nazlezel. 

user posted image user posted image user posted image

In da bo zadeva še hujša, je deklica definitivno noseča že več kot 9 tednovuser posted image , ker že 2x ni dobila M, šele sedaj jima je pa uštekalo, da bi lahko bila nosečauser posted image

ojejuser posted image  kaj se zadnje cajte dogaja najstnicam

Naši dve pa bosta zdaj glih stanovanje vtrgaliuser posted image , se obmetavata z skokicami pa je norišnica. NO, vsaj jaz imam malo miruuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.1.2009 18:15:45   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Naši dve pa bosta zdaj glih stanovanje vtrgaliuser posted image , se obmetavata z skokicami pa je norišnica. NO, vsaj jaz imam malo miruuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pravim, sam da je miruser posted image

Raho, tole z najstnico, mislim NO comment.Škoda obeh, malega in nje. Pa saj to lahko porihtajo do 10t, ali se motim?

Tejka, tud to mora bituser posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.1.2009 18:31:24   
hokejistka
Se zgledujem po želvi  in sem imela sedaj tudi mir, ker sem načrtno pustila omaro odprto user posted image

Danes sva bili na kontrolnem pregledu in ima J. navkljub A še vedno malo pordelo uho. Trenutno pa iščemo žrtev, ki jo bo čuvala v pon in tor, ker moram jaz nazaj v službo user posted image

Sem pa včeraj zvedela novico, ki me je kar malo pretresla. Moja prijateljica je noseča in je imela tako slab izvid NS, da je imela včeraj amniocintezo. Me je kar šokiralo, ker je še mlada in se imela nekje v podzavesti (seveda neupravičeno) občutek, da se to dogaja starejšim user posted image Sem bila danes pri njej in je zelo pozitivna, sem ji nesla tudi svoje nos.cotke, ker je edina, ki ji bodo prav.

kontracepcija mi2 trenutno prakticirava metodo umika in me je ta mesec pošteno strah, da se ni kaj prijelo, zato ta mesec definitivno, nepreklico začnem z tabletkami user posted image

tejkaa in lorch upam, da se vajina user posted image hitro pozdravita!

raho pa si zaščitena user posted image

Ko je že govora o mladoletnih user posted image . me je šokiralo, ko so danes po radiu rekli, da lahko dobi oče, ki je svoji hčerki na Ptuju naredil user posted image do 2 leti zapora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa jaz bi ga za j**** obesla na štrik, pa naj visi.

elaM WB. user posted image

pikica kje se skrivaš. Kako sta tvoja škrata? Zdrava?

zobje nas tudi pošteno zdelujejo. Pa jih ima komaj 6, kje so pa še ostaliuser posted image

Uživajte, vikend se je že skoraj začel!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.1.2009 19:48:58   
lana38
Tm ima tudi malo vročine 37,9. Pa iz nosa mu teče. Ne vem, kaj je zdaj to. Pa spodaj mu kotniki lezejo ven. Tečen je, da je groza. Upam samo, da vročina ne bo spet skakala.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.1.2009 20:06:34   
diduska
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Na desno uho ne slišim dobro, oz. skoraj nič. Pa sem bila 9.1. na CT glave, pa niso nič našli. Ne najdejo nobenega vzroka, zakaj ne slišim in sem dobila slušni aparat. Tam trdijo, da tudi na levo uho ne slišim, kot bi morala, samo je še boljše od desnega.
LP

Malo neumno vprašanje: te ovira v vsakdanjem življenju ali ni tako hudo? Verjetno je, če rabiš aparat. Upam, da se vse uredi kot se mora in da odkrijejo, zakaj slabo slišiš user posted image

Pri nas še nič ne sneži, samo dežuje. Fuj...... J. spi, jaz se pa malo po internetu prekladam in se počutim, kot da sem zopet na porodniški. Kje so tisti časi, ravno prejšnji teden je minilo 3 mesece odkar sem v službi user posted image .

Včeraj mi je P v razvojni rekla, da moram imeti hitro še enega user posted image .user posted image user posted image user posted image Še katera razmišlja o povečanju družine? Meni še na kraj pameti ne pade, da bi imela zdaj še kakšnega. A sem osamljena v razmišljanju?

papa

Upam, da bo vse cool Lana38.

Nič ne razmišljam o povečanju, ravno danes sem sodelavki jamrala, da se nič ne dobimo na kosilih kot včasih, ko smo bile študentke in da komaj čakam, da Ella malo zraste, da se malo spočijem ali vsaj naspim...

Tako, da še kakšni 2 leti zagotovo NE!

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

Neposredna povezava do sporočila: 583
30.1.2009 20:12:22   
diduska
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Rozike se jaz prav zavestno izogibam in potem občasno ugotovim, da imamo doma punčko oblečeno v fantkauser posted image

A je še komu čudna tale nova RR? Se nič ne znajdem?

Punce, sem še v 37.t, tako da smo zmagaliuser posted image Ta glavno je mimo. PA Diduska, ni tok hudo, ampak lepo bi bilo spet kavbojke oblečt, pa želvaka mal stisnt k seb, pa kakšeno seksi perilo oblečt, ma tako pogrešam finese.Čeprav se zdajle v finišu počutim dosti bolje kot mesec nazaj,kot da nisem noseča

Jaz sem pa ugotovila, da sem mojega otroka danes za v vrtec 1. oblekla v nekaj kar ni roze - pa šo to je bilo rdeče v kombinaciji z rozo...Ugotovila sem šele, ko je to pokomentirala vzgojiteljica...heheuser posted image

A divjajo hormončki...sej bo hitro mimo nosečnost, potem bosta pa spet vesela zajčka, pardon želvici! user posted image

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.1.2009 21:00:15   
Ayo

Pa vmes sta prišla ena petnajstletnika, češ da je deklica noseča... Ker nisem mogla nikamor, zavesa pa je bila potegnjena, sem čisto vse slišala... In da bo zadeva še hujša, je deklica definitivno noseča že več kot 9 tednovuser posted image , ker že 2x ni dobila M, šele sedaj jima je pa uštekalo, da bi lahko bila nosečauser posted image

jaz pri 15-ih sploh se nisem dobila 1. user posted image . sem jo pri 16-ih in potem je bila vsaka naslednja na 6 mesecev.
tako da jaz razumem te mlade punce, da jim potegne malo kasneje.
no, drugace pa je v nasih koncih pred mesecem dni rodila 13 letnica. user posted image user posted image user posted image Se bolj neverjetno pa je to, ker sploh ni vedela, da je noseca do poroda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baje da je bila vmes enkrat pri g. zaradi bolecin in baje tud g. ni videl nosecnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja. Mi smo bili pa danes na NS kar v celotni posadki. user posted image
V glavne je vse ok! user posted image user posted image user posted image

Gabriel ze spi, jaz pa se bom tudi pocasi spokala.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.1.2009 21:28:42   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.1.2009 21:53:55   
diduska
Super, Ayo da je vse O.K. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
30.1.2009 22:18:45   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!
Pa so te kaj čudno gledali, ko si imela tako majhnega škratka s sabo? V smislu, že novuser posted image
Mene so ful hecno gledali, oz.vse tri.

Ja diduška, komaj čakam da začnemo spet mal user posted image , predvsem, da dobim libido nazaj.

Zobje, nas so mučile le zgornje enke. Drugače kar dobro prenaša. Ravno ta teden ji je kar naenkrat ven en pokukal, meni nič tebi nič.

Bolančki, pozdravite se čez vikend. Izkoristite vreme, ker prihaja drugi teden samo dež, baje.

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 588
31.1.2009 9:37:04   
lana38
V naših koncih pa je ena 15 letna user posted image . Otrokov oče, pa je dekličin oče. Verjetno ste slišale na TV, da jo je imel celo v hiši zaprto in v šolo pošiljal potrdila, da se šola v tujini. Pred leti je bil osumljen zlorabljanja starejše hčere, zdaj je pa mlajša z njim user posted image  in čaka na porod v MB. Ni mi jasno, kje je pa mama, da se to vse dogaja?user posted image  Jaz mu ga dobesedno odrežem, če bi to naredil mojemu otroku.
Tim je včeraj zveče imel vročinu, pa mu j pomagal Paracetamol, da smo jo zbili. Upam, da ne bo spet kakšnih skokov TT v višave. kašlja, pa tudi nahod ima.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 589
31.1.2009 10:03:27   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

V naših koncih pa je ena 15 letna user posted image . Otrokov oče, pa je dekličin oče. Verjetno ste slišale na TV, da jo je imel celo v hiši zaprto in v šolo pošiljal potrdila, da se šola v tujini. Pred leti je bil osumljen zlorabljanja starejše hčere, zdaj je pa mlajša z njim user posted image  in čaka na porod v MB. Ni mi jasno, kje je pa mama, da se to vse dogaja?user posted image  Jaz mu ga dobesedno odrežem, če bi to naredil mojemu otroku.

to je pa en tak psihopat kot pred 1 letom un iz avstrije, ko je hcero ne vem koliko desetletij imel zaprto v enmu bunkerju in ji naredil 4 otroke!
GROOOZAAAA!!!!! Ne mores verjet, kako je svet polen psihicev!!!!
In potem se vcasih cudimo, zakaj nekateri niso/nismo zaupljivi...user posted image

Mene trenutno ful nervira, ker zdajle ze ene cetrtic cakam enga tipa, ki je klical za avto (ga prodajam)...in ga jasno ni. Uf kako me razjezijo taki ljudje, ko klicejo in ful zainteresirani, da pridejo na ogled, se zmenmo...pol jih pa ni!! user posted image user posted image user posted image

zelva, ne vceraj me pa niso nic cudno gledali. sestra mi je celo razlagala, da ma ona isto razliko, ne samo med dvem, ampak celo ima tri. user posted image
joj, ampak ti pa res si ze skoraj v porodni! user posted image
Ampak fous ti pa nisem nic, ker jaz se ful veselim spet trebuscka!! user posted image
Kar se tice pa user posted image - moj se je ze sprijaznil, ker po porodu se je vse spremenilo. In se tiste parkrat ko sva, se je takoj prijelo user posted image
Meni se na kraj pameti ne pride, da bi po 11-ih urah delavnega dne, ko pridem domov, pripravim vecerjo, pospravim...potem mogla se user posted image In to bi bilo isto, pa ceprav ne bi bila user posted image

No, drugace je bila pa noc spet katastrofa! user posted image Ob 1h se je prvic zbudil in potem na uro in pol, ob 7h smo pa imeli ze zajtrk. user posted image
Sigurno so zobki user posted image
Evo, Gabriela pa ravno sprednji niso nic mucili, sedaj pa ga vsak tisti zadaj vsaj 1 mesec. user posted image

Nic babnice, oglasite se kaj, pri nas bo cel vikend slabo vreme, tako da ce ne bom spala pridem sigurno veckrat na RR. user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 31.1.2009 10:04:13 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 590
31.1.2009 10:48:06   
lana38
Pri nas pa lepo nežno sneži. Tako lepo je videti skozi okno, kot v parvljici.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 591
31.1.2009 12:51:21   
matcar
Sem prišla malo pokukat še k vam, me že dolgo ni blo.
Ja,mama od te deklice je vse to vedela,ukrepala pa ni. Jaz bi njo tudi gor obesla,ne samo očeta!user posted image
Svašta se dogaja,kot Fritzli mi pridejo naprej!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 592
31.1.2009 13:05:28   
želva

Ampak fous ti pa nisem nic, ker jaz se ful veselim spet trebuscka!! user posted image
Kar se tice pa user posted image - moj se je ze sprijaznil, ker po porodu se je vse spremenilo. In se tiste parkrat ko sva, se je takoj prijelo user posted image
Meni se na kraj pameti ne pride, da bi po 11-ih urah delavnega dne, ko pridem domov, pripravim vecerjo, pospravim...potem mogla se user posted image In to bi bilo isto, pa ceprav ne bi bila user posted image

Lepo, da se veseliš kilogramovuser posted image

Vidiš, midva sva pa po porodu(ko je enkrat zašibalo zaradi šivov) čist not padla, pa se je tud takoj prijelouser posted image Verjamem pa da se ti ob delu, Gabrielu pol ne da.
Ravno včeraj sva se pogovarjala, kako je bilo prvič rodit in pravi želvak, če me je kaj strah. Me ni, pač kar gre not mora tud ven. Edino not je šlo bol lušn, kot bo šlo venuser posted image

Lana pri vas pa snežiuser posted image Mi imamo lepo sonce in bomo dan izkoristile za vozičkanje.Menda se nismo že skoraj cel mesec?

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 593
31.1.2009 18:42:31   
lana38
Kje pa ste?user posted image  Našla sem nas na 2. strani. A se kar potepate?
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 594
31.1.2009 19:03:45   
Ayo
No, saj sem vedeal, da bom (skoraj) sama na RR med vikendom.
To prekleto vreme user posted image

Gabriel pa danes kar naprej sracka. To se vcasih zgodi, pa me zanima ce ima se katera taksne izkusnje. Pa celo danes skoraj nic ne je (so verjetno zobki), tako da ne vem od kje vse to prihaja user posted image user posted image user posted image

Boste kaj EMO gledale? Jaz se ze veselim, da se bomo spet malo nasmejali, mogoce dobim kaksno inspiracijo za maskarce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 595
31.1.2009 22:07:11   
lorch
Pozdravljene!
Moja mala končno spi, je bla cel dan naspidirana, se ji nikjer ne pozna, da je bolana, verjetno zato ker nima vročine.Človek bi pričakoval da bo mela manj energije , če ima vneto uho, oči, še grlo malo in iz nosa ji teče. Sej da me ne bo katera narobe razumela, sem zelo vesela, da je tako, le malo začudena sem.
Sem pa nekaj pogruntala: sirup ji moram dat ob polnoči in je tista žlička prav nerodna, otrok pa nekako ne sodelujeuser posted image , zato sem vzela šprico iz drugega sirupa in ji lepo vbrizgam v usta zdravilo kar med spanjem. mala samo lepo pocuza ven, pa je ni treba nič dvigovat pa zbujat, kar v spanju uredimo. Ne vem zakaj se niso tega že proizvajalci spomnili, glede na to, da je pri nekaterih sirupih že tako narejeno.user posted image
Drugače pa moram rečt, da smo imeli kar srečo in do sedaj ni bilo nekih večjih zdravstvenih težav. Malo nahoda, nekaj kašlja, pa med prazniki 5 dni driske (ta je bila še najhujša).
user posted image  je pa šel s kolegom na pijačo in zdaj grem jaz uživat v kopalnico, če me ne bo babysitter pregnal venuser posted image .
Uživajte!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 596
1.2.2009 8:18:42   
matcar

Gabriel pa danes kar naprej sracka. To se vcasih zgodi, pa me zanima ce ima se katera taksne izkusnje. Pa celo danes skoraj nic ne je (so verjetno zobki), tako da ne vem od kje vse to prihaja user posted image user posted image user posted image

To so zobki,ja. Je pri Maksu blo enako. Kak je zobek šel ven, je bil posračkan v eno,pa še vonja ni sračka imela,tak da sem ga mogla na slepo previjat,drugače je imel vse vneto. Ko pa je zobek ven pokukal,pa se je nehalo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 597
1.2.2009 10:18:24   
poka1
Dober dan!

Pa naj se še jaz po dolgem času oglasi....če se me sploh katera še spomneuser posted image .
Vidim, da imate nov seznam..pa naj povem da je moj Ažbe shodil na Božič..en dan pred 1 roj.dnevom. Zdej pa že tako šiba po stanovanju, da je groza.

E zobki zobki..jaz imam doma že celo lekarno za te zobke..pa nam ne pomaga nič. Bomo morali počakat, da vsi pridejo ven in bomo meli mir. Tako, da ponoči mi sploh ne spimo, ko so na pohodu...to je tako dretje in zvijanje od bolečin..ko da bi ga rezaliuser posted image user posted image

Želva ti si že na koncu...pri meni še 2 meseca pa bomo 4..komaj čakam in istočasno pa se malo bojim.Bomo že preživeli. Pa sem vidla,da je še ena noseča...mislim, da Ayo...upam da se nisem zmotila...skratka...ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj iamte kej snega? Pri nas ga je malo padlo..to je bilo tudi vse..sej če se tle kej prime pol cela obala miruje...ni več življenja na obaliuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa se odpravim počasi učit, ker imam v torek izpit...že vse neumnosti sem naredila...sam za zveske da se ne spravimuser posted image

Uživajte!!!!

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 598
1.2.2009 10:28:04   
t*e*j*k*a
Mi smo zakuhali v petek na 39 z menoj vred. user posted image včeraj sem celi dan ležala, dans pa je že bolš. Tudi Jan nima več vročine.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 599
1.2.2009 10:42:43   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi smo zakuhali v petek na 39 z menoj vred. user posted image včeraj sem celi dan ležala, dans pa je že bolš. Tudi Jan nima več vročine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa proti zobkov nimam cisto nic doma, nikoli nisem imela in tudi ne bom nic kupovala. so mi vsi odsvetovali, da itak nic ne pomaga, da je samo reklama.

poka1 user posted image za Azbeta!!

Ja zdej pa res samo se ene par Decembrckov ne hodi, z gabrielom vred. Vceraj sem govorila z mamo, pa me spet vprasa, ce ze hodimo, in jaz da ne, in ona ce sva bla kej pri pediatru, ce je vse ok?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?