Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 V naših koncih pa je ena 15 letna . Otrokov oče, pa je dekličin oče. Verjetno ste slišale na TV, da jo je imel celo v hiši zaprto in v šolo pošiljal potrdila, da se šola v tujini. Pred leti je bil osumljen zlorabljanja starejše hčere, zdaj je pa mlajša z njim in čaka na porod v MB. Ni mi jasno, kje je pa mama, da se to vse dogaja? Jaz mu ga dobesedno odrežem, če bi to naredil mojemu otroku. to je pa en tak psihopat kot pred 1 letom un iz avstrije, ko je hcero ne vem koliko desetletij imel zaprto v enmu bunkerju in ji naredil 4 otroke! GROOOZAAAA!!!!! Ne mores verjet, kako je svet polen psihicev!!!! In potem se vcasih cudimo, zakaj nekateri niso/nismo zaupljivi... Mene trenutno ful nervira, ker zdajle ze ene cetrtic cakam enga tipa, ki je klical za avto (ga prodajam)...in ga jasno ni. Uf kako me razjezijo taki ljudje, ko klicejo in ful zainteresirani, da pridejo na ogled, se zmenmo...pol jih pa ni!! zelva, ne vceraj me pa niso nic cudno gledali. sestra mi je celo razlagala, da ma ona isto razliko, ne samo med dvem, ampak celo ima tri. joj, ampak ti pa res si ze skoraj v porodni! Ampak fous ti pa nisem nic, ker jaz se ful veselim spet trebuscka!! Kar se tice pa - moj se je ze sprijaznil, ker po porodu se je vse spremenilo. In se tiste parkrat ko sva, se je takoj prijelo Meni se na kraj pameti ne pride, da bi po 11-ih urah delavnega dne, ko pridem domov, pripravim vecerjo, pospravim...potem mogla se In to bi bilo isto, pa ceprav ne bi bila No, drugace je bila pa noc spet katastrofa! Ob 1h se je prvic zbudil in potem na uro in pol, ob 7h smo pa imeli ze zajtrk. Sigurno so zobki Evo, Gabriela pa ravno sprednji niso nic mucili, sedaj pa ga vsak tisti zadaj vsaj 1 mesec. Nic babnice, oglasite se kaj, pri nas bo cel vikend slabo vreme, tako da ce ne bom spala pridem sigurno veckrat na RR.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 31.1.2009 10:04:13 >