nokes
|
daaan, jst sm tut tuki!!! malo sem prebrala za nazaj. navijam, da bo z malčki od pikice5 in perside vse ok, in to čimprej, pa da gredo domov in začnejo brezkrbno uživat! dajmo punce, dajmo borčki!! no, mene je zdravnica zaradi možnosti prezgodnjega poroda kar zaprla v porodnišnico za cel teden. jada, vam rečem, še posebno, če si ok in res ni nobenih težav. no, danes sem zakorakala v 35 teden in sem še vedno v enem kosu. je pa tako, kot je rekla pikica, zgodi se brez opozorila ali kakršnihkoli težav, okoli mene so punce rodile v 2 urah brez enega predhodnega popadka!!! tak da... dejstvo je, da se približujemo PDP-ju! jaz upam na vsaj še 2 tedna. drgač pa, ja, peglam, perem, in najboljše, sestavili smo voziček, ki se mi zdi ogromen!!! je pa v resnici eden manjših in lažjih, brez košar... rmmaja, kakšno barvo sta na koncu izbrala? ker jaz bi zdaj mogoče temno modro , še vedno pa mi je ful všeč! slike nalepim enkrat, ko se mi bo ljubilo,... aha, še to, glede gibov. čutit moraš 10 serij gibov na dan!!! (torej 20 v našem primeru!!!) jaz sem mislila, ajde, to malo pretiravajo in tud puši na monu mislim da ne polaga preveč na tole štetje, ampak vam povem, ko sem prišla na sprejem v porodnišnico, me je g čisto resno vprašala, če čutim 10 gibov na dan in jaz: ne! ona, kak ne? jaz, ja ne čutim, dopoldan sta umirjena, najbolj aktivna sta zvečer, pa še to več ne vem al čutim enega al oba, al koga! ona ful nesramno: no, bi pa že lahko vedeli, koga čutite... v glavnem, malo je manjkalo, pa bi se totalno skregali zaradi teh idiotskih gibov, potem pa ležimo doma, se bašemo s cukrom, da začnejo migat, pa če jih je samo 8 na dan, laufamo na ultrazvok!! no, v porodnišnici glede tega sploh ne komplicirajo, sicer pa več kot si noseč, manj intenzivno čutiš otroka, ker nimata prostora za premikanje.