|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
28.1.2009 22:48:12   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kaj zdej dolenjka... a velja za solatko pardon kavo ko pridete

evo me, je glih filma konc user posted image

Jp, 21.2. je "D" day, samo ne prej kot ob ene 10h user posted image  user posted image

ni panike... to bo glih ok... si bom kar v koledar vpisala... to ne smemo spustiti user posted image user posted image

In tako je Sefla odskaklala po prho... user posted image , bo prebrala... garant...

no šefe... se vidimo 21.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
28.1.2009 22:49:28   
Blacky*
grem se očedit user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa spat... moram zgodaj vstat user posted image

lahko nočko vsem

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
28.1.2009 22:51:10   
Stipe air force

Jp, 21.2. je "D" day, samo ne prej kot ob ene 10h user posted image  user posted image

ni panike... to bo glih ok... si bom kar v koledar vpisala... to ne smemo spustiti user posted image user posted image

In tako je Sefla odskaklala po prho... user posted image , bo prebrala... garant...

no šefe... se vidimo 21.

mogoć user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
28.1.2009 22:57:56   
ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna.

elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko?

Čer punce ...Ste že vse šle spat  user posted image

Lillchy evo moja slikica , pa povejmi če smo se gdaj srečale na vlaku user posted image

user posted image

Na spodnji smo jaz in moj sin , slike so  stare 1 leto .

user posted image

no zdaj te bom še jaz pocukala za rokav če si bomo kaj oči pasli po opremi pri vas user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
28.1.2009 22:59:30   
ELMA

Stipe user posted image user posted image user posted image  , itak veš da so vse slike lepe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4255
28.1.2009 23:00:51   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

mlavla, luštne slikce! Dej prpopi še uno, k je Lukcu podobna.

elma, kje si? Dej še ti prpopi svojo fotko?

Čer punce ...Ste že vse šle spat  user posted image

Lillchy evo moja slikica , pa povejmi če smo se gdaj srečale na vlaku user posted image

user posted image

Na spodnji smo jaz in moj sin , slike so  stare 1 leto .

user posted image

no zdaj te bom še jaz pocukala za rokav če si bomo kaj oči pasli po opremi pri vas user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
28.1.2009 23:02:18   
ELMA
Nizy kje pa so tvoje slikice user posted image  dej nam privošči , da te mal gledamo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
28.1.2009 23:04:34   
Stipe air force
Nocko.... user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
28.1.2009 23:07:24   
Blacky*

zdaj pa zares...

nočka... 2.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
28.1.2009 23:11:18   
nizy

Nizy kje pa so tvoje slikice user posted image  dej nam privošči , da te mal gledamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
29.1.2009 7:06:38   
misar
jutro prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mi ne bi blo treba, ker moj otrok še spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj se zbudi samenkrat ponoč za papcat in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sem pa jaz katastrofa, me spet neki bolezen vohauser posted image user posted image user posted image , pa sem mislila, da je šlo mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
no saj pravim, ma se ne dam.

danes sem bolj zgodaj vstala, ker moram picassoja na prvi redni servis peljat, pa pride tašča tamalo pomerkat. saj ne, da bi to lahko večkrat naredila, živi namreč čez cesto in bo to prvič.user posted image user posted image user posted image user posted image
saj merkala jo je že ene 5x, sam na dom pa ne hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakorkoli, naša čebelica je že veliko boljše, kašelj se je že umiril, smrkamo še malček, sam jest pa noče. prav vidno jo je pobralo v teh 10 dneh. upam, da spet mal žlico zagrabi, ker drugač se mi bo zrolalo od skrbi...pamžek maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem zdaj mal alelujo odpet, pa se zrihtat, da naredim primopredajo user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
29.1.2009 7:14:00   
Blacky*
jutro... druga user posted image

no sem že v službi... grempo kavo in delat user posted image

mogoče se kaj javim pri kavi.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
29.1.2009 7:15:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mi ne bi blo treba, ker moj otrok še spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj se zbudi samenkrat ponoč za papcat in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sem pa jaz katastrofa, me spet neki bolezen vohauser posted image user posted image user posted image , pa sem mislila, da je šlo mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

danes sem bolj zgodaj vstala, ker moram picassoja na prvi redni servis peljat, pa pride tašča tamalo pomerkat. saj ne, da bi to lahko večkrat naredila, živi namreč čez cesto in bo to prvič.user posted image user posted image user posted image user posted image
saj merkala jo je že ene 5x, sam na dom pa ne hodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakorkoli, naša čebelica je že veliko boljše, kašelj se je že umiril, smrkamo še malček, sam jest pa noče. prav vidno jo je pobralo v teh 10 dneh. upam, da spet mal žlico zagrabi, ker drugač se mi bo zrolalo od skrbi...pamžek maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem zdaj mal alelujo odpet, pa se zrihtat, da naredim primopredajo user posted image user posted image user posted image user posted image

na taščo lahko samo komentiram user posted image user posted image user posted image

na to, da čebelica ne je pa, da je to lahko posledica antibiotikov. Tako so nam razložili včeraj pri P. Naš je tudi vidno shujšal. Ima nogice kot komarček user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
29.1.2009 7:17:19   
Blacky*

daj mi prosim javi koliko bo prišel, ker jaz sem lani v LJ plačala 185 eur... me je skoraj infarkt... pa nič niso pametnega delali: olje, bremze... material je bil čisto malo, delo... delo je pa neprecenljivo... dobro da sem z mastercardom plačala user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
29.1.2009 7:28:10   
misar
ne bi smelo bit nič za plačat, ker prvi servis je gratis. tko so men rekliuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
29.1.2009 7:31:34   
blaža
Jutro!user posted image

Blaž se je zbudi prviš ob 5.30 za pit mleko to je 10 ur in pol user posted image ponoči se sploh ni zbudil, samo pol po peti in pol ni več spaluser posted image

Sej bi ga dala tudi za osmo, če bi mi potegnil zjutraj, pa ne gre to tako pri nas. Ravnotako bi se enako zbudiluser posted image

No meni se še tako spi, da računam, da bo šel kmalu prvo rundo spat, ker je tako zgodaj vstal, pa grem še jaz malo pod kovter. Še kave ne bom spila, da bom lepeše še eno rundico odspala. Ja sej več kot 40-1.15, ne bo spal.user posted image

joj, jaz sem tak zaspanc, po nei strani pa naspidirana do kraja, za kej narest.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
29.1.2009 7:32:59   
ella79
jutro user posted image
evo jutranja kava in RR obvezno user posted image user posted image
misar taščo bi pa res lahko večkrat ponucala user posted image user posted image user posted image men je pa ok, da kar domov pridejo merkat, je zame najbolj komot user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
29.1.2009 7:33:58   
Blacky*

ne bi smelo bit nič za plačat, ker prvi servis je gratis. tko so men rekliuser posted image

no naš ni bil gratis user posted image

je bil pa zato alternator prejšnji teden v garanciji menjan.... po letu in pol uporabe... so se na citroenu na servisu kar naposlušali user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
29.1.2009 7:35:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
evo jutranja kava in RR obvezno user posted image user posted image
misar taščo bi pa res lahko večkrat ponucala user posted image user posted image user posted image men je pa ok, da kar domov pridejo merkat, je zame najbolj komot user posted image

oooo dobro jutro

a ne kako paše kava, rr in job user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
29.1.2009 7:58:01   
pina-1
dobro jutro.

Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali.
Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgledauser posted image user posted image
Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna.
Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit.
Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili.

Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
29.1.2009 8:16:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro.

Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgledauser posted image user posted image
Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna.
Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit.
Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili.

Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri.user posted image

Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
29.1.2009 8:20:45   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem pa še brez kave in brez šihtauser posted image kavo morm še skuhat, šiht bo pa čez 14 dniuser posted image
Včer sem bla v moji bivši službi k sm dolg delala kot študentka in bi šla takoj nazaj... pa so mel zdej 3 razpise, men pa noben nič povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak bi mogla 1 izpit narest da bi mela več možnosti, tako da ga bom šla v kratkem pomoje delatuser posted image no, bomo videli... če zarad tega dobim službo, ga grem sigurnouser posted image

Princesa je dons mal prej vstala tako da sem še user posted image
Grem ji mleko pristavit in potem za kavo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
29.1.2009 8:21:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

dobro jutro.

Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent.

ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne.
Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi.
Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
29.1.2009 8:24:07   
blaža

dobro jutro.

ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne.
Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi.
Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico.

Ma ta od Nubija tudi čez en čas pušča, za Avent pa tudi vem, da zna puščat, sej sem ga prodajalauser posted image

Ja bo treba kar na lonček pit, sej so že veliki, za ven , moram pa še kej pogruntat.

kaj ti še vedno prekuhavaš Ani vodo za čaj? Pa ostali?

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
29.1.2009 8:27:45   
ELMA
1

dobro jutro.

jutro...
Jaz samo verjamem v NUK - sem dva sdni nazaj kupila od avente un magic lonček ,(ker mi Elma skoz poliva po stanovanju), in jo mala sploh noče prejet , tudi ko smo flaško imeli od avente , je tko bilo , ker je bolj trda kot nukova .Nubija pa nismo probali user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!