Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:27:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro. Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali. Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgleda Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna. Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit. Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili. Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri. Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent. ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne. Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi. Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico. ja, grozen je... meni tudi... vse je potem mokro jaz ji dam ta nastavek na flašo, pa ga ne obrajta tako da midve po večini pijeva kar iz kozarca... saj itak ne popije veliko. Ne vem kdaj se more odvadit od cuclja zato sem ga jaz kar skenslala in posledično zdaj tud manj pije ah, diplomirala bom iz teh cucljev, nastavkov.........
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:29:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro. Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali. Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgleda Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna. Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit. Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili. Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri. Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent. ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne. Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi. Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico. Ma ta od Nubija tudi čez en čas pušča, za Avent pa tudi vem, da zna puščat, sej sem ga prodajala Ja bo treba kar na lonček pit, sej so že veliki, za ven , moram pa še kej pogruntat. kaj ti še vedno prekuhavaš Ani vodo za čaj? Pa ostali?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:30:06
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz tudi še vodo prekuhavam ... Blaža pri nas je voda grozna v zasavlju
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:34:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro. Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali. Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgleda Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna. Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit. Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili. Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri. Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent. ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne. Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi. Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico. Ma ta od Nubija tudi čez en čas pušča, za Avent pa tudi vem, da zna puščat, sej sem ga prodajala Ja bo treba kar na lonček pit, sej so že veliki, za ven , moram pa še kej pogruntat. kaj ti še vedno prekuhavaš Ani vodo za čaj? Pa ostali? jaz jo zjutraj skuham, potem pa če mi jo zmanjka, dam tisto iz pipe... al pa če ma prevroč čaj, jo samo mal ohladim s tisto iz pipe...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:34:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Jaz tudi še vodo prekuhavam ... Blaža pri nas je voda grozna v zasavlju Mi tudi še vedno, čeprav ne vem do kdaj se to prekuhava Po moje da bomo spomladi ukinli, sej je že dovolj velik, mamo pa tudi Brito, tako, da bomo vsi pili iz nje. Pon avadi jo čez zimo spravimo, ki manj vode pijemo, pol jo pa spomladi spet ven zvlečemo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:36:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro. Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali. Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgleda Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna. Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit. Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili. Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri. Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent. ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne. Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi. Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico. Ma ta od Nubija tudi čez en čas pušča, za Avent pa tudi vem, da zna puščat, sej sem ga prodajala Ja bo treba kar na lonček pit, sej so že veliki, za ven , moram pa še kej pogruntat. kaj ti še vedno prekuhavaš Ani vodo za čaj? Pa ostali? jaz ani kuham bebe čaj. Sem si kupla grelec za vodo in je super stvar.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:37:18
|
|
|
|
Blacky*
|
tistim, od katerih imam maile sem poslala na mail, zdaj bom pa še tu probala objavit... upam, da ne boste rabile, a ni slabo vedeti: Pozdravljene/i. V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL oddelek Bolnice Šempeter. Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila. Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z otrokom do 5. leta strasosti. Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj), so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi obvestili o spremembi. Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali. Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam pošiljam tudi na povezavo na spremembe: GLEJ 23. člen http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 POVEJTE NAPREJ!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:37:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro. Jaz tdui že kavco pijem in risanke že rulajo. Sta že obe prinčipess vstali. Je blo pa lepo spat in imet ob sebi odraslo osebo. Sem že skori pozabla kako to zgleda Drugače je pa noč minila standardno. Budinca ob 5:40 za ciciko in spanje do 7 ure. Pa bo kmalu šla prvo rundo spat, ker je že sitna. Danes mam pa jaz zdravnika in grem po novo dozo AB. Pred tem pa gremo Mii po soperge in ani po novo flašo za čaj. Ji bom poskusla kupit od Nubija flašo ki ma mehki nastavek, če bo hotela pit. Pa malo bom pogleala za pametno knjigico. Verjetno bo to dobila za rojstni dan. Ona ima rada da neki poje in ji bomo verjetno pol tole kupili. Pa še ena da stroja bi blo fajn oprat, samo ne vem če bo vreme danes tako lepo kot je blo včeri. Pina mi mamo flašo od Nubija, pa nisemo kej preveč zadovoljni. kaj jaz vem, ta flaša se ravnotako sesa kot tista od Aventa, mi jo bomo imeli res samo še malo, pol pa na lonček, ki je že dovolj velik in za ven, bom pa kupla kej s trdim nastavkom, kot ma Avent. ma meni tisti od Aventa ni preveč všeč, ker na vse strani pušča. Sem ga mela pri Mii in je bil katastrofa. Oz. ko je bla že kar velika je prav prišu, ma za tako majhne pa ne. Ana še z nubijevega lončka noče kaj preveš popit. Le s flaše. Zato sem mislila kupit to flašo z mehkim kljunom, da se počasi navadi. Meni se pa ana ne zdi nič prevelika za flašo. sedaj bo šla še v vrtec in bo le na flašo kej popila. POčasi bomo pol prešaltale na flaško s slamico. Ma ta od Nubija tudi čez en čas pušča, za Avent pa tudi vem, da zna puščat, sej sem ga prodajala Ja bo treba kar na lonček pit, sej so že veliki, za ven , moram pa še kej pogruntat. kaj ti še vedno prekuhavaš Ani vodo za čaj? Pa ostali? jaz ani kuham bebe čaj. Sem si kupla grelec za vodo in je super stvar. jaz dam bebe čej od droge, ma v granulah in vodo si že prej prekuham, pa jo pol samo pogrejem. mam tudi jaz grelec, ma še hitreje mi je v mikrovalovni.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:38:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* tistim, od katerih imam maile sem poslala na mail, zdaj bom pa še tu probala objavit... upam, da ne boste rabile, a ni slabo vedeti: Pozdravljene/i. V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL oddelek Bolnice Šempeter. Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila. Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z otrokom do 5. leta strasosti. Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj), so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi obvestili o spremembi. Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali. Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam pošiljam tudi na povezavo na spremembe: GLEJ 23. člen http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1 POVEJTE NAPREJ! Ja lih prej sem prebrala. Mi smo res plačali za Matijo oz zame, ko sem bla z njim , ko je mel Rota virus.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:41:47
|
|
|
|
itata
|
jutro, naš je spal do 3:15 v enem šusu in pol do 6:30 - več mu ne uspe - preveč firbčen . mal me je edin skrbel, ker je zakinkal včeri ko sem domov prišla in sem ga mal ven nesla pred hišo ob 17h pa mi je za pol urce zaspal... sam je šel čist normalno ob 20:45 spat. bolš kot da mi ob 19h dol pade. pol mam pa sam probleme. sem si sposodila v službi termometer (laboratorijsko umerjen in zih dela prav) in sem ugotovila, da imamo v sobi 21,8 stopinj tudi ponoči. kar je definitivno še skoraj 2 stopinje preveč. tko da bom še mal zmanjšala radiatorje. čeprav mulc dobr spi zdej in pri 20 stopinjah ga tud zih ne rabim pokrivat. al pa vsaj na 21 moram prit. k men je sicer mal vroče ponoč k sem cela zavita v kovter, ampak mene to ne moti
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:44:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, naš je spal do 3:15 v enem šusu in pol do 6:30 - več mu ne uspe - preveč firbčen . mal me je edin skrbel, ker je zakinkal včeri ko sem domov prišla in sem ga mal ven nesla pred hišo ob 17h pa mi je za pol urce zaspal... sam je šel čist normalno ob 20:45 spat. bolš kot da mi ob 19h dol pade. pol mam pa sam probleme. sem si sposodila v službi termometer (laboratorijsko umerjen in zih dela prav) in sem ugotovila, da imamo v sobi 21,8 stopinj tudi ponoči. kar je definitivno še skoraj 2 stopinje preveč. tko da bom še mal zmanjšala radiatorje. čeprav mulc dobr spi zdej in pri 20 stopinjah ga tud zih ne rabim pokrivat. al pa vsaj na 21 moram prit. k men je sicer mal vroče ponoč k sem cela zavita v kovter, ampak mene to ne moti Mi jih mamo pa prav zaprte in mamo po moje enih 16 stopinj ponoči, pa ni bil Blaž nikoli bolan, prehlajen pa semo enkrat, ko mu je ven lezel zobek. Je pa oblečen v pižamico, pa v spalni vreči, pa pokrit s kovtrčkom. In zelo lepo spi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:46:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, naš je spal do 3:15 v enem šusu in pol do 6:30 - več mu ne uspe - preveč firbčen . mal me je edin skrbel, ker je zakinkal včeri ko sem domov prišla in sem ga mal ven nesla pred hišo ob 17h pa mi je za pol urce zaspal... sam je šel čist normalno ob 20:45 spat. bolš kot da mi ob 19h dol pade. pol mam pa sam probleme. sem si sposodila v službi termometer (laboratorijsko umerjen in zih dela prav) in sem ugotovila, da imamo v sobi 21,8 stopinj tudi ponoči. kar je definitivno še skoraj 2 stopinje preveč. tko da bom še mal zmanjšala radiatorje. čeprav mulc dobr spi zdej in pri 20 stopinjah ga tud zih ne rabim pokrivat. al pa vsaj na 21 moram prit. k men je sicer mal vroče ponoč k sem cela zavita v kovter, ampak mene to ne moti Mi jih mamo pa prav zaprte in mamo po moje enih 16 stopinj ponoči, pa ni bil Blaž nikoli bolan, prehlajen pa semo enkrat, ko mu je ven lezel zobek. Je pa oblečen v pižamico, pa v spalni vreči, pa pokrit s kovtrčkom. In zelo lepo spi. Nam je rekla pedijatrinja, da je za novorojenčka v spalnici dovolj 18 stopinj in priporočljivo v dnevni 21 stopinj. No ker Blaž ni več tako majhen imamo v spalnici zdej malo manj, v dnevni pa vedno 21 stopinj. Čeprav se spomnem, da si imela s ta malim neke težave, pa se drži tega kar ti je rekla vaša pedijatrinja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:51:40
|
|
|
|
ELMA
|
Itata kako je Jakob a je kej bolše zdej z alergijo . Sem se zmotila pri imenu
< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.1.2009 8:52:14 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 8:53:33
|
|
|
|
ELMA
|
Kje pa je februarka zbežala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:00:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hute morhen iz gnilega kapitalizma ... Carica standardno znotraj vceraj napisanih casovnih omejitev... Sefla v metroju proti sluzbi... Stipe razmislja kaj bo pripravil kinderju za zajtrk... ... Pogled skozi okno... soncek brez oblackov , danes bomo pa sli na doooolgi sprehod ... Ma ca mi vas je lipo vidit u tako velikom broju na forumu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:02:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jutro... druga no sem že v službi... grempo kavo in delat mogoče se kaj javim pri kavi. aloooo, pa ti si v sluzbi sredi noci...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:03:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hute morhen iz gnilega kapitalizma ... Carica standardno znotraj vceraj napisanih casovnih omejitev... Sefla v metroju proti sluzbi... Stipe razmislja kaj bo pripravil kinderju za zajtrk... ... Pogled skozi okno... soncek brez oblackov , danes bomo pa sli na doooolgi sprehod ... Ma ca mi vas je lipo vidit u tako velikom broju na forumu jutro, da bi vsaj še tle malo sončka posijalo, da bi šla še midva z Blažem ven. Včeraj je bil sonček, je pa moj po pomoti odpeljal voziček skupaj z avtom v službo. No pol sem ga pa na rokah nosla tle malo okoli, dokler me ni hrbet začel bolet in roke. Po moje da ma že okoli 10 kg, pa je to že malo dosti zame.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:05:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ne bi smelo bit nič za plačat, ker prvi servis je gratis. tko so men rekli Da te razveselim... prvi servis je brezplacen (samo delovne ure) .... placa se "samo materijal" olje, filtri... (200 eurckov po tamalem) Sorry, ce bos placala manj tem bolje....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:05:46
|
|
|
|
ELMA
|
Blaža a ti ne odpre , meni odpre , na sliki sta Jankovič in Strojanova Elka soseda sta ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:08:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Blaža a ti ne odpre , meni odpre , na sliki sta Jankovič in Strojanova Elka soseda sta ... Ne meni samo napiše Google za se prijavit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:08:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hute morhen iz gnilega kapitalizma ... Carica standardno znotraj vceraj napisanih casovnih omejitev... Sefla v metroju proti sluzbi... Stipe razmislja kaj bo pripravil kinderju za zajtrk... ... Pogled skozi okno... soncek brez oblackov , danes bomo pa sli na doooolgi sprehod ... Ma ca mi vas je lipo vidit u tako velikom broju na forumu jutro
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:14:23
|
|
|
|
blaža
|
šef podjetja k sebi pokliče enega izmed zaposlenih: " Robert, z nami si že leto dni. Začel si kot receptor, teden dni kasnejesi napredovalv prodajni oddelek. Čez mesec dni si bil regijski vodja oddelka. pol leta kasneje sem te povišal v pomočnika direktorja. Prišel je čas, da se upokojim in želim si da postaneš vodja tega podjetja. Kaj praviš? " Hvala" odgovori zaposleni. " Hvala?" nekoliko nejevoljno reče šef. " Je to vse, kar mi imaš povedati?" " Hvala, ata"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:15:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Ništa, vozim u KRKU, idem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, izvinite, zaboravio sam, danas je petak... pa u KRKU vraćam reklamacije"...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?