|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
28.1.2009 10:00:56   
želva
Rozike se jaz prav zavestno izogibam in potem občasno ugotovim, da imamo doma punčko oblečeno v fantkauser posted image

A je še komu čudna tale nova RR? Se nič ne znajdem?

Punce, sem še v 37.t, tako da smo zmagaliuser posted image Ta glavno je mimo. PA Diduska, ni tok hudo, ampak lepo bi bilo spet kavbojke oblečt, pa želvaka mal stisnt k seb, pa kakšeno seksi perilo oblečt, ma tako pogrešam finese.Čeprav se zdajle v finišu počutim dosti bolje kot mesec nazaj,kot da nisem noseča

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.1.2009 10:10:38   
loncica
Želva user posted image  za 37. teden. Jaz vem kako težko sem ga (do)čakala.

Jaz sem zdajle sebe in malega naročila za cepljenje proti klopnemu meningitisu. Živimo na t.i. okuženem območju, pa še vsako prosto minuto preživimo v naravi. Že lansko poletje sem skoz paniko zganjala, letos bo pa še sploh zoprno, ker bo mali sam hodil in verjetno obral vsako grmovje. Glede na to, da se klopi nahajajo do višine 1,5m, so otroci že toliko bolj dovzetni. Je pa cena kar fejst zasoljena. Baje, da na Gorenjskem plačujemo največ za to cepivo.

Meni osebno so Denverjevi testi čisto brezveze. Vem, da smo morali še enkrat na pregled, ker mali ni prijel rozine. Doma pa je s pincetnim prijemom prijemal vse drobtine. Pri pediatrinji ga vedno zanima vse drugo, kot pa čudne sestre, ki pred njim tolčejo s kockami.

Knjigice so pa pri nas zud zelo aktualne. Predvsem kjer je notri traktor, avto ali katero koli vozilo, da potem ves čas dela brum brum.

Zdajle se je pa zbudil

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.1.2009 10:58:32   
t*e*j*k*a
NAš pa trenutno spi in mam malo mira. Ko se zbudi pa šibava ven gledat sneg. user posted image

Želva user posted image user posted image user posted image za 37 teden, ša mal pa bo. Verjetno te poroda ni nč strah, kr komi čakaš da se znebiš bušekauser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.1.2009 11:53:06   
hokejistka
Dober dan!

Danes pa niste take čveke kot včeraj. Pri nas dežuje, J. spi, kosilo je že na pol pripravljeno. Danes bomo imeli cvetačno juho in cesarski praženec (beri šmorn) user posted image Sem brez idej za kosilo, pa tudi brez sestavin. Sem se tako razvadila, da nosim hrano domov, da se mi sploh ne da kuhat.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Rozike se jaz prav zavestno izogibam in potem občasno ugotovim, da imamo doma punčko oblečeno v fantka

Pri nas je enako, ker smo dobili veliko oblek od nečaka, ki je sedaj 3 leta star. Se pa potrudim, da skombinram fantovske hlače s kakšno super roza, vijolično majčko, ker drugače res izgleda kot fantek. Bo pa sedaj počasi konec s podarjenimi oblekami, ker bo izgledala preveč fantovska. user posted image

A je še komu čudna tale nova RR? Se nič ne znajdem?

Meni je čisto mim. Mi je bila prej precej bolj enostavna in oregledna. Včeraj sem 10 min iskala ZS. Če me nebi na email obvestili, sploh ne bi vedela da ga imam user posted image

želva še par tednov pa bo..... Zdrži še malo, da minejo ta prehladna obolenja in da te bo lahko tudi starejša sestrica prišna na obisk v P.

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Jaz sem zdajle sebe in malega naročila za cepljenje proti klopnemu meningitisu. Živimo na t.i. okuženem območju, pa še vsako prosto minuto preživimo v naravi. Že lansko poletje sem skoz paniko zganjala, letos bo pa še sploh zoprno, ker bo mali sam hodil in verjetno obral vsako grmovje. Glede na to, da se klopi nahajajo do višine 1,5m, so otroci že toliko bolj dovzetni. Je pa cena kar fejst zasoljena. Baje, da na Gorenjskem plačujemo največ za to cepivo.

Če je cepivo občutno dražje, se pa zmeni, da ga kupiš kje, kjer je ceneje in ga potem prineseš svoji P. Vem, da nekateri to delajo, nisem pa prepričana, če to P radi vidijo. Ampak če malo pojamraš se vse da user posted image .

Meni je neumno, da za enako cepivo v različnih ZD po SLO plačuješ različno ceno. Ko sem jo cepila proti Rotavirusu, smo tudi plačali eno dražjih cepiv.user posted image

Danes popodlan pride tašča J. čuvat, ker grem jaz za 3 urce v službo. Niso nič kaj veseli, da me cel teden ne bo.....

Uživajte!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.1.2009 13:00:49   
vetrnica
pozdravljene

želva - še malo pa boš imela dve punčki user posted image

Mene pa Zoja zadnje dneve kar neki preseneča. Sploh mi še ni prišlo v spomin, da Zoja kar hodi. Še danes zjutraj, ko sem jo obula, se ona kar odloči in gre iz dnevne v kopalnico iskat očija user posted image . Sem že mislila hiteti za njo, pa se spomnim, da bo itak sama prišla in mi ni treba pazit, da bi padla.
V soboto sem ji za hec rekla, kako je Zoja velika. Ona pa roko dvigne user posted image . Zgleda se tudi v varstvu nauči kakšno stvar, ker je jst tega nisem učila.

Drugače sem pa zdaj še jst dočakal svojo prvo user posted image po porodu. Zdaj pa lahko začnemo delat na drugem user posted image user posted image user posted image . No, ne še zdaj. Sva se zmenila, da verjetno čez kakšnega pol leta.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.1.2009 15:30:31   
Foxina

punce, sem še v 37.t, tako da smo zmagaliuser posted image Ta glavno je mimo. PA Diduska, ni tok hudo, ampak lepo bi bilo spet kavbojke oblečt, pa želvaka mal stisnt k seb, pa kakšeno seksi perilo oblečt, ma tako pogrešam finese.Čeprav se zdajle v finišu počutim dosti bolje kot mesec nazaj,kot da nisem noseča

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.1.2009 15:34:12   
Foxina
odstavljanje hvala za nasvete...sem upoštevala...sem ga kr spet mal gor na zizo dala...pa še "zadnjo doječo fotko" smo naredli...s stiskanjem nism glih najbolj spretnauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.1.2009 15:46:59   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

odstavljanje hvala za nasvete...sem upoštevala...sem ga kr spet mal gor na zizo dala...pa še "zadnjo doječo fotko" smo naredli...s stiskanjem nism glih najbolj spretnauser posted image

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš mi smo se pa pozabli slikatuser posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.1.2009 17:27:58   
lana38
Jaz nisem še nikoli iztiskala mleka in me je tega prav groza. Upam, da bo nekako samo presahnilo, ko bo čas za to. Zdaj zaenkrat je Tim še ful navezam na dojenje. Meni pa tudi paše.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 534
28.1.2009 21:15:46   
Vrtnica79

Punce, sem še v 37.t, tako da smo zmagaliuser posted image

user posted image user posted image  še malo ja, pa boš imela dve lumpiki domauser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.1.2009 21:38:59   
ElaM
Punce po 100-ih letih vas malo pozdravim.user posted image  Na RR-ji nisem nič, tko da sem si zdaj vzela prav čas, da sem malo preletela, kaj delajo vaši decembrčki/decembrčice.
Glavni razlog mi je bil, da vidim, če je Želva že rodila.user posted image  Pa vidim, da bejba še kar vztraja. V glavnem, draga Želva želim ti en lahek porod, če sodim po sebi je bila v drugo poezija napram prvič,... eno pridno Meto, pa pričakujem sms, ko se bo družina povečala. Res, drži se.user posted image

Sicer smo ok, po novem letu še nismo bili bolni. Trkam. Prej pa non stop, sem že obupovala. Manca je shodila 4 dni po 1. rd in zdaj jo je povsod polno. Jo pa noro matrajo zobje, ima čisto bele in otekle dlesni in še vedno samo dva zoba.

Toliko na kratko, sem itak že davno zgubila nit pogovorov in se je težko vklopit.user posted image
Lepo in zdravi bodite.

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.1.2009 22:12:06   
tea78
Lepo pozdravljene tudi od mene.
Mi smo vredu, le jaz sem tako prehlajena, kot še nikoli. Naja je tudi vredu, le da je postala mali vragec, vse mora biti po njenem, in če ni, se kar začne po tleh metat, pa cvili...Je pa tako, da sva cel dan skoraj same, šele od pol petih popoldan smo skupaj z očijem pa malo z njegovimi starši. Takrat pa se jaz ponavadi umaknem( mi ful paše, da si grem skuhat kavico, pa enega pokadim v miru). no, večeri so tudi moji, mi kar hitro zaspi, tam nekje ob pol osmih, pa še postorim kaj takega, kar mi čez dan ne uspe. Zdaj se itak brezposelnauser posted image , pa malo mi je tudi dolgčas doma, saj sem že doma od septembra 2007. No, pa upam, da prihajajo boljši časi, pa da si najdem novo službo, čeprav je to zdaj bolj težko.
Imamo pa še vedno samo dva zobka, nič novega za seznam.
No, lepo mi bodite, se tipkamo, pa pa.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.1.2009 23:09:00   
Anonimen
Ojla!

No, Lini je prikukal na plan že 15. zobekuser posted image user posted image

Dejte mi prosim povedat (vsaj tiste, ki že imate enega otroka), kdaj se kej umiri ta rast zobkov. Kr pr nas kr rastejo en za drugim in se sitnoba kr ne neha, mala pa ponoči še vedno ne spi. Hvala in lep večer!user posted image

LP

< Sporočilo je popravil Nana22 -- 28.1.2009 23:15:29 >

(odgovor članu tea78)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
29.1.2009 9:12:20   
t*e*j*k*a
ElaM super da si prišla mal pogledat, čeprav sam zarad Želveuser posted image

Mi smo tud dans ponoč malo slabše spali. JE bedel od pol štitih do pol šestih, sej se ni nč kej drl. Sem ga vzela k sebi v posteljo in ob pol šestih je postal siten, mu ni nč več pasal, pa sem ga popokala in ga dala v njegovo posteljico. Tam se je umiril in zaspaluser posted image .Pol je pa zjutri mal potegnu, tko da je spal isto kot ponavadi. vsaj čez dan ne bo siten zaradi neprespane noči.

Se mi pa zdi da ga ful srbijo dlesni, kr je ful hecn, odpira usta na široko in tko drgne ob meneuser posted image . Še kr mu mažem z gengigelom, mogoč p akakšna trojka prihaja ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
29.1.2009 10:55:06   
želva
OOOOOOOOOOO, ElaMuser posted image

Si prilezla do računalnika-Pa računaj, da boš mogla drug mesec tudi, ko ti pošljem sms, da smo se povečali, da boš punce tukaj gor obvestilauser posted image Kaj praviš, mene tudi čaka, da mi ne bo več zneslo pridit do računalnikauser posted image
Da te popravim, smo se odločili, da ne bo Meta, kaj pa bo naj ostane skrivnostuser posted image

Danes sem Mančka peljala v vrtec še na zadnje žuranje z malčki, da se malo podruži, potem bomo pa kar bolj doma, da bo zdrava ob prihoduuser posted image Moram rečt, da bi njej vrtec zelo odgovarjal, ji je tak finov družbi drugih otrok. Ampak se vidi koliko so drugi bolj "grebatorski"MAnca pa čist nežno gleda kaj se dogaja, zakaj ji igrače pulijo iz rokuser posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 540
29.1.2009 11:15:05   
Raho
Joj, želva, samo še tri tedneuser posted image user posted image user posted image . Mi je bliskovito minilo.

Jaz sem v službi, pa se mi ne da delati. Pravzaprav ne vem, kje naj se lotim dela, zato sem ugotovila, da je najbolj varno, da se malo sprehodim po RR in se odločim, kaj naj počnemuser posted image user posted image user posted image .

Ayo, sploh ti še nisem čestitala za user posted image . Pa tudi vsem ostalim nosečkamuser posted image .

Pri nas smo s produkcijo zaključili. Me EMŠO že kar fajn opozarja, da je čas za reprodukcijo že skoraj mimouser posted image  No, sicer sva z Organom debatirala o tretjem... Ampak - sedaj imam strokovko na porodniškem, pa moram to leto delati, res moram, potem bom stara že 37, dokler bom rodila bom 38...user posted image Če se na posreči takoj (no, do sedaj se je dvakrat v prvo in enkrat v drugouser posted image ), sem jih lahko že 39... Še huje pa mi je, ko pomislim na komplikacije med nosečnostjo. Ta tretja nosečnost je bila zame dobesedno živčna vojna in definitivno preveč za mojo dušo. Meni je s strani G: ponovna nosečnost tako ali tako odsvetovana - zaradi možnih zapletov. Me je hotela že med CR sterilizirat, ampak sem jo potem nekako pregovorila, da še ne, ker nikoli ne veš. Jutri grem, da mi vstavi Mireno. Sedaj, ko berem, kakšne zaplete imajo nekatere, pa me je kar groza. A jo ima katera od vas? In kako jo prenaša?
Druga možnost, o kateri sva se pogovarjala z Organom, pa je rejništvo. Ne vem... Meni je všeč tudi ta ideja. Ampak je pa Organ malce skeptičen.

Sem si ogledala slikice vaših zakladkov in so rpav vsi fletni, tako kot se za decembrčke spodobiuser posted image .

No, mi smo končno dokončali mansardo - nam je tako všeč zgoraj, da skoraj nismo več nič v stanovanjuuser posted image . Otroka imata tam ogromno placa za igranje. Soba je velika 80 m2 in tako tudi dovolj velika za vse Živine vragolije.

Kako pa kaj vaši otroci jedo? Jaz iamm občutek, da Žive nikakor ne moremo nasititi. Cel dan nekaj melje. Včeraj sem ji gledala dobesedno pod prste, kaj vse je pojedla in zvečer naštela - velik kos kruha s topljenim sirom za zajtrk, juhica na obisku pri babici, zelenjavna prikuha pred spanjem, filana paprika s pire krompirjem za kosilo, banana, mandarina, kivi, 4 keksi, kruh namazan z marmelado, fruchtzwerge in 4x dojenje. Pa je suha ko glistauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.1.2009 11:25:18   
lana38
Raho!user posted image  Jaz sem jih imela 39, ko se je Tim rodil. Čez 2 meseca pa že 40. Tako da komot razmišljaš še o 3.user posted image .
Tim zelo dosti poje. Moj oče pravi, da Tim poje več kot on. Meni je kar všeč, da lepo je. Če pomislim na Blaža, da mi je včasih padel mrak na oči, ko sem ga morala iti hranit. Nikoli ni rad jedel.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 542
29.1.2009 11:40:50   
Raho
Lana, če ne bi imela spodaj vse narobe, bi res morda razmišljala še o enem...

Zobki: celih 8user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 543
29.1.2009 11:49:14   
ElaM
OOOOOOOOO, Želva, dobila sem ekskluzivno novico, da objavim, ko se bo rodila nova članica.user posted image user posted image user posted image  Super. Ime bo zagotovo lepo, sploh ne dvomim, glede na prvorojenko.user posted image
Raho, no saj Živa in Manca sta nekje v isti kategoriji, peresno lahka. user posted image  Pa tudi naša veliko poje, ampak je res suhica, ima ene 76 cm in 8,4 kg, nekje tam. Sta si pa malidve res zelo podobni.

Še okrog tretjega, midva o tem sploh ne debatirava, moram še kaj na sebi naredit, bi bila v življenju še kaj drugega, kort samo nosečka in mamica na porodniški.user posted image  

Ayo, a ti si tudi noseča? Čestitke, nič vedela.

Katere ste pa vse noseče? Dajte me malo updejtat.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 544
29.1.2009 11:51:14   
Raho
Joj, Ela, sem prebrala, kako ste vse noseče in sem ti hotela odgovoriti, da če se več ne spomniš, kako zadeva laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, vem, ne da se mi delatiuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.1.2009 12:01:10   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Joj, Ela, sem prebrala, kako ste vse noseče in sem ti hotela odgovoriti, da če se več ne spomniš, kako zadeva laufauser posted image user posted image user posted image user posted image

Res je, da sem že skoraj pozabila.user posted image  Samo to je za na drugo temo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 546
29.1.2009 12:02:11   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Res je, da sem že skoraj pozabila.user posted image  Samo to je za na drugo temo.user posted image user posted image user posted image

potem pa lahko prešaltave na spolnost in tam obujave spomineuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 547
29.1.2009 12:06:36   
želva

potem pa lahko prešaltave na spolnost in tam obujave spomineuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nosečnost še vem, za spolnost pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj je že to, spomini so tudi že blediuser posted image user posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 548
29.1.2009 12:10:07   
želva

Še okrog tretjega, midva o tem sploh ne debatirava, moram še kaj na sebi naredit, bi bila v življenju še kaj drugega, kort samo nosečka in mamica na porodniški.user posted image  

No, to tudi mene muči.Bi bila še kaj drugega razen mama, saj je lepo, ampak...sej veš

Raho, če Živa vse to vase spravi user posted image in  je drobižek, potem pa res vse pokuri. Naša tudi veliko poje, ampak zdaleč ne toliko. Nekaj ji ne grejo kruh in razni namazi za zajtrk, poke par koščkov kot miška in potem noče več, čz pa tudi noče mleka piti, tako da se mi zdi da ostane lačna. In smo še vedno zjutraj in zvečer na čokolinotu.

Vedno več nas je!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 549
29.1.2009 12:11:20   
želva
AndrejaLana, vidim da si tukajuser posted image
Dej povej a si dobila ZS ali ne? Meni tale nova RR čisto tuja in sploh ne vem ali je prišel ZS do tebe

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?