Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
aja vim... meni se nič ne pozna... Mene ne zgrešite po obiiiilni postavi pa nič ne pretiravam Jaz ziher pridem... Sem pa kar malo žalostna, ker se punce nekaj odjavljajo NinaMM ti kar pridi... ni panike, če je tvoj sinko buban
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:36:47
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tut si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...? DImnikova me ni hotla vzet. Zdej sem pa pri Žigonovi FUL FUL FUL FUL ZADOVOLJNA sem slišala da je Žigonova fajn ja.....Jst sem pri Dimnikovi, sej je tut ona je ful u redu sam ima ful gužvo, 2mač pacientk
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst mam dve kolegici... Ena pri Dimnikovi in ena pri Žigonovi. In obe sta SUPER pohvaljeni... Meni je Žigonova včeraj ornk pečat pustiula... Če bi vidle slikce od prej in to, ki mi jo je Žigonova včeraj naredila, se nebi čudile, da se šele zdej počurim ornk nosečo Sisy a se mi vidimo danes? Midve sva zgleda bolj sotrpinke. Tudi mi dobimo paketek avgusta Le da doma še ni nobenega navihančka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:54:06
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tut si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...? DImnikova me ni hotla vzet. Zdej sem pa pri Žigonovi FUL FUL FUL FUL ZADOVOLJNA sem slišala da je Žigonova fajn ja.....Jst sem pri Dimnikovi, sej je tut ona je ful u redu sam ima ful gužvo, 2mač pacientk Moja G je tudi Dimnikova! Kva ste same Bežigrajčanke tle?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ne jst nisem, ampak sem po priporočilu tam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 13:15:18
|
|
|
|
vim
|
Živa25 a si prišla po vezah ali si imela srečo. Tole z G je res grozno, vsi prezasedeni. Eh kaj čmo.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 13:27:03
|
|
|
|
tina69
|
Se morem še pri Ljuubljanski nosečkah bolj opisat, sicer sem na seznamu, a mankajo nekateri podatki: to je moja druga nosečnost in pričakujemo (24.7.), doma imamo že eno princesko staro dobrih 14 mesecev.Rojena sem 19.5.1984, poročena in živim na Viču. Moj naslednji preged bo šele 20.2, že nestrpno čakamo. Sisy vidim, da imaš tuti ti tako malo razliko in podobno napovedan spol za naju in seveda za vse ostale nosečke
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 14:06:10
|
|
|
|
ella.
|
Živjo ljubljančice, NinaMM, hvala za MŠ info. Sta bila pa pridkana, da sta vse skupaj obdelala Jaz bom morala zaradi službe najti popoldanski termin,drugače ne gre. Ti študiraš? Aja, mi poveš še, kako pogosto so tedensko ta rpedavanja? SKratka...ali je teh 13 predavanj raztegnjenih na mesec, manj, več? Pa razvajaj svojega dragega, da se pocajta čimprej, ker tut ti se ne smeš preveč izpostavljati bolezni. Btw; smo kupili nov voziček,šmekast Bugaboo. I like. I happy.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 14:14:31
|
|
|
|
vim
|
No tako naš zmenek se bliža, kok nas bo ne vem, vem pa da sem se hotela prikazat v naj naj luči (sem včeraj lase prala ), pa likala, pa umila sem se skratka punce vse za vas, . In seveda ker ne gre brez čokolade sem se že štempljala na puloverju. In zdaj bom poflakana. . No mene boste prepoznale po čoko fleku
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 15:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
vim nič ne de, jaz imam pomarančnega Komaj čakam pupe da se vidimo... Jaz bom mela čist novo rdečo torbico na sebi... Najbolj razpoznavni znak
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 15:33:07
|
|
|
|
ana**
|
Ojlaaa babuške Jst sm pa cela poflekana od snega in blata Tko,da me bo kr sram prit med vas,ko boste vse tok lepo urejene No sicr pa sm se jst tut uredila.. Sm si malo boljši make-up dala gor Drugače pa za mene velja,da zamudim vsaj pol urce oz. še kaj več. Če pa mi ne bo zneslo pa se vam kdaj drugič pridružim.. Da ne bom jst nekje vmes čveka uletela Vem,da morm sam poiskat mizo z veliko nosečkami Da ne bom se pol k napačni mizi vsedla pa začela govorit o RR ella. super za voziček Kakšne barve pa je?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 15:43:58
|
|
|
|
vim
|
Ana pridi, samo pol urce pa res ne bomo, če ne drugega pridi vsaj pogledat. No jaz bom počasi šla, grem še malo v shoping ko bom ravno tam, upam,da vas prepoznam. Živa26 glej da razkazuješ rdečo torbico.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 16:02:12
|
|
|
|
BOOMER
|
Ola punce! Dobro se mejte še v mojem imenu..čim več flekcov od čokolade tina69 - z Viča? jest tudi...Na koji strani pruge ? Jest spadam med Interspar pa Dolgi most, ampak na Rožniški strani...Nam se kle nekaj hoče sonce kazat - yes! Sun sun sun (če bom dost tečna, a se bo pokazal? )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 17:32:36
|
|
|
|
ana**
|
Oooo bejbike zdaj že veselo klepetate Upam,da se mate maximalno lepo Jst grem komaj čez ene 20minut iz službe in se mogoče oglasim. Odvisno od ceste in prometa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 17:33:00
|
|
|
|
Tanja_
|
Živa25 jst sm tud zdej dobila Žigonovo Se prov veselim it, k je tok pohvaljena! Punce pa poročajte, kako ste se imele na torticah.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 19:27:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
pozdravljene moje ljubljančanke.. res se vam iz srca opravičujem za današnji miting... glihkar sem prišla domov od zobarja... sem ga mela včer, pa mi je dala notr eno zrdavilo. celo noč sem se premetavala od bolečin, jokala, vsa natečena sem bla, vročino sem mela... pol pa takoj zjutri kličem svojo zobarco, da bi ji rekla da to ni vse ok in da me bo pobral od bolečin, pa je mela sklopljen telefon... sem jo od 8h do 10h klicala... pol sem poklicala dežurno na metelkovi, pa me je gladko malo odjebala, kao pejt k svoji zobarci... pa sem ji 5x razložila da ne dvigne telefona in da je ni v ordinaciji... pa pametnjakovička pravi, da nej grem kr pred ambulanto čakat ne vem kaj ji ni jasno... pol sem šla kr v svoj zd za bežigradom, pa me je vzela ena dobra zobarca (Venturini Breda)... mi je odprla zob, pobrala vn zdravilo in je bilo takoj boljše... tko da sm šla domov z odprtim zobom... ker pa tko ni moglo ostat, sem vse do 15h klicala zobarco, da me naroči... in končno mi reče da naj nazaj pridem... tko da sem bla pol ob 17h naročena, na vrsto sem itak pršla šele ob 18.30, mi je dala ponovno notr zdravilo in zaprla zob.. je rekla da če dons spet celo noč boli, da nej grem na metelkovo to vn pobrat,.... mislm hallo... kva me zdej šetajo... jz upam da bo bolje... sicer še vedno čutim bolečino, ampak ni tko k včeri... upam da bo zdej bolje...da bo zdržalo do naslednjega pregleda 23.2. no, pa ne bom vam več morila s tem, samo sporočit saem hotla, ker tud do neta nisem mela volje, zato vam je ana** sporočila to "slabo" novico... drgač upam da ste se fajn napapale tortic... glede na to da se še nobena ne javi, ste najbrž še kr v Pod vodo.. sej prov, kr pomente se vse... res škoda da nisem mogla pridt... bi vas res rada vidla in spoznala.. upam da bo kera slikala živa25 luštna slikca... ja ja, me veseli da si zadovoljna z Žigonovo... mogoče se pa kdaj srečava pri njej.. kdaj imaš naslednji pregled?? jz ga mam 5.2. anci banci velik sreče na CPP
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 19:29:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Blueeyes-sem bliz Rajčeve-na Šifrerjevi...ne mi rečt da si ti tud iz tega konca? ne, nism z nikjer bliz, sam poznam raičevo ulico k ena bivša sošolka tm živi... mislim da še vedno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 19:34:21
|
|
|
|
ana**
|
Ma tut jst nism šla va srečanje Pa bi lahko šla sam jst kokoš nisem hotela kr uletet vmes in sm rekla,da bom pa naslednjič šla,ko bom lahko točna Saj to itak ni naša zadnja tortica
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 20:11:03
|
|
|
|
tina69
|
BOOMER - spadam pod novo grbino - čisto blizu PSTja. Odlična destinacija preko celega leta - upam da se kaj vidimo na kakšnem sprehodu, itak bi vsem nucu. Mogoče še bolj kot tortice
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 20:41:29
|
|
|
|
vim
|
Evo čvekice smo se načvekale , torte pojedle , pa sadne kupe skratka bilo je zeloooooooooo lepo. Tri urce so minile kot bi trenil, resnično. Lepo je bilo vse spoznati, škoda k ni še kakšna uletela. Vse ki niste prišle vam je lahko žal . Uf zdaj grem pa jest, očitno tortica ni bila dovolj, angelito a si že kaj lačna. Sva tisto tortico dve uri žvečli k je pa takooooooooo velika. Skrtaka vse vas lepo pozdravljam, grem res jest pa lulat.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 20:57:53
|
|
|
|
NinaMM
|
Jeeeeeeeej, pa smo se dobile Res je bilo fino - fajn! Zdaj pa malo dragega v red spravim, potem dam pa fotke v album kot obljubljeno!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 21:07:39
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Evo čvekice smo se načvekale , torte pojedle , pa sadne kupe skratka bilo je zeloooooooooo lepo. Tri urce so minile kot bi trenil, resnično. Lepo je bilo vse spoznati, škoda k ni še kakšna uletela. Vse ki niste prišle vam je lahko žal . Uf zdaj grem pa jest, očitno tortica ni bila dovolj, angelito a si že kaj lačna. Sva tisto tortico dve uri žvečli k je pa takooooooooo velika. Skrtaka vse vas lepo pozdravljam, grem res jest pa lulat. Zdaj pa sm še bolj jezna sama na sebe kr me ni blo Matr sm ena kura ejjj Važno,da ste se mele lepo.. A ste se takoj našle? Ste tut za nas ostale pojedle tortice?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 21:50:07
|
|
|
|
NinaMM
|
Evo, punce, sem dodala fotke od poroke
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 21:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: vim Evo čvekice smo se načvekale , torte pojedle , pa sadne kupe skratka bilo je zeloooooooooo lepo. Tri urce so minile kot bi trenil, resnično. Lepo je bilo vse spoznati, škoda k ni še kakšna uletela. Vse ki niste prišle vam je lahko žal . Uf zdaj grem pa jest, očitno tortica ni bila dovolj, angelito a si že kaj lačna. Sva tisto tortico dve uri žvečli k je pa takooooooooo velika. Skrtaka vse vas lepo pozdravljam, grem res jest pa lulat. ana pa si res kura..... jst sem pa tooook gledala kje te bom zagledala Komot bi prišla....... smotka ja res smo se mele odlično in tudi jaz sem šla direkt med hrano po čveku, ker sem bla že ornk lačna... Pa ker so me punce pomirile, sem kar u Kitajsko zavila... piščanec po mongolsko je ZAKON No zdej bom pa počasi odložila računalnik za danes in jutri veselo nadaljevala Sicer pa ana in blue.. smo zmenjene da se še enkrat dobimo na sončku... četudi bosta ninamm in angelito že bolj okrogli (pa se jima tooook mal pozna da človek to kar težko vrjame ) sta obljubili da se nam pridružita
< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.1.2009 22:02:52 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 22:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ej ninamm super obleka in poroka in tvoj dragi in šopek in vse... le frizura mi je pa zdaj bolj všeč Moje slikice so že v albumu, če jih ne vidite, pa sporočite, da vas dodam med prijateljice...
< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.1.2009 22:09:40 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?