|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
28.1.2009 12:26:34   
Anonimen
aja vim... meni se nič ne pozna... Mene ne zgrešite po obiiiilni postavi user posted image user posted image user posted image   pa nič ne pretiravam user posted image   Jaz ziher pridem... Sem pa kar malo žalostna, ker se punce nekaj odjavljajo user posted image   NinaMM ti kar pridi... ni panike, če je tvoj sinko buban user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
28.1.2009 12:36:47   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg

vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tutuser posted image  si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...?

DImnikova me ni hotla vzet. Zdej sem pa pri Žigonovi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   FUL FUL FUL FUL ZADOVOLJNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem slišala da je Žigonova fajn ja.....Jst sem pri Dimnikovi, sej je tut ona je ful u redu sam ima ful gužvo, 2mač pacientkuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
28.1.2009 12:47:23   
Anonimen
ja jst mam dve kolegici... Ena pri Dimnikovi in ena pri Žigonovi. In obe sta SUPER pohvaljeni... Meni je Žigonova včeraj ornk pečat pustiula... Če bi vidle slikce od prej in to, ki mi jo je Žigonova včeraj naredila, se nebi čudile, da se šele zdej počurim ornk nosečo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sisy a se mi vidimo danes? Midve sva zgleda bolj sotrpinke. Tudi mi dobimo paketek avgusta user posted image user posted image   Le da doma še ni nobenega navihančka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
28.1.2009 12:54:06   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka    evo še za vas  http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tut  si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...? DImnikova me ni hotla vzet. Zdej sem pa pri Žigonovi   FUL FUL FUL FUL ZADOVOLJNA sem slišala da je Žigonova fajn ja.....Jst sem pri Dimnikovi, sej je tut ona je ful u redu sam ima ful gužvo, 2mač pacientk

Moja G je tudi Dimnikova! Kva ste same Bežigrajčanke tle?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
28.1.2009 12:54:45   
Anonimen
ne jst nisem, ampak sem po priporočilu tam user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
28.1.2009 13:15:18   
vim
Živa25 a si prišla po vezah ali si imela srečo. Tole z G je res grozno, vsi prezasedeni. Eh kaj čmo.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
28.1.2009 13:27:03   
tina69
Se morem še pri Ljuubljanski nosečkah bolj opisat, sicer sem na seznamu, a mankajo nekateri podatki: to je moja druga nosečnost in pričakujemo user posted image (24.7.), doma imamo že eno princesko staro dobrih 14 mesecev.Rojena sem 19.5.1984, poročena in živim na Viču. Moj naslednji preged bo šele 20.2, že nestrpno čakamo.

Sisy vidim, da imaš tuti ti tako malo razliko in podobno napovedan spoluser posted image za naju in seveda za vse ostale nosečke

moja sončka, mož in jaz

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 732
28.1.2009 14:06:10   
ella.
Živjo ljubljančice,

NinaMM, hvala za MŠ info. Sta bila pa pridkana, da sta vse skupaj obdelala user posted image Jaz bom morala zaradi službe najti popoldanski termin,drugače ne gre. Ti študiraš? Aja, mi poveš še, kako pogosto so tedensko ta rpedavanja? SKratka...ali je teh 13 predavanj raztegnjenih na mesec, manj, več?

Pa razvajaj svojega dragega, da se pocajta čimprej, ker tut ti se ne smeš preveč izpostavljati bolezni.

Btw; smo kupili nov voziček,šmekast Bugaboo. I like. I happy. user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tina69)
Neposredna povezava do sporočila: 733
28.1.2009 14:14:31   
vim
No tako naš zmenek se bliža, kok nas bo ne vem, vem pa da sem se hotela prikazat v naj naj luči user posted image user posted image user posted image (sem včeraj lase pralauser posted image ), pa likala, pa umila sem se skratka punce vse za vas,user posted image user posted image . In seveda ker ne gre brez čokolade sem se že štempljala na puloverju. In zdaj bom poflakana.user posted image user posted image user posted image .

No mene boste prepoznale po čoko flekuuser posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 734
28.1.2009 15:09:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vim nič ne de, jaz imam pomarančnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam pupe da se vidimo... Jaz bom mela čist novo rdečo torbico na sebi... Najbolj razpoznavni znak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
28.1.2009 15:33:07   
ana**
Ojlaaa babuškeuser posted image

Jst sm pa cela poflekana od snega in blatauser posted image  Tko,da me bo kr sram prit med vas,ko boste vse tok lepo urejeneuser posted image user posted image  No sicr pa sm se jst tut uredila.. Sm si malo boljši make-up dala goruser posted image user posted image
Drugače pa za mene velja,da zamudim vsaj pol urce oz. še kaj več. Če pa mi ne bo zneslo pa se vam kdaj drugič pridružim.. Da ne bom jst nekje vmes čveka uletelauser posted image
Vem,da morm sam poiskat mizo z veliko nosečkamiuser posted image  Da ne bom se pol k napačni mizi vsedla pa začela govorit o RRuser posted image user posted image
ella. super za vozičekuser posted image user posted image  Kakšne barve pa je?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
28.1.2009 15:43:58   
vim
Ana pridi, samo pol urce pa res ne bomo, če ne drugega pridi vsaj pogledat.
No jaz bom počasi šla, grem še malo v shoping ko bom ravno tam, upam,da vas prepoznam.
Živa26 glej da razkazuješ rdečo torbico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 737
28.1.2009 16:02:12   
BOOMER
Ola punce!

Dobro se mejte še v mojem imenu..čim več flekcov od čokoladeuser posted image user posted image user posted image

tina69 - z Viča? jest tudi...Na koji strani pruge user posted image ?  Jest spadam med Interspar pa Dolgi most, ampak na Rožniški strani...Nam se kle nekaj hoče sonce kazat - yes!

Sun sun sun (če bom dost tečna, a se bo pokazal?user posted image )

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 738
28.1.2009 17:32:36   
ana**
Oooo bejbike zdaj že veselo klepetateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da se mate maximalno lepouser posted image
Jst grem komaj čez ene 20minut iz službe in se mogoče oglasim. Odvisno od ceste in prometauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
28.1.2009 17:33:00   
Tanja_
Živa25 jst sm tud zdej dobila Žigonovouser posted image user posted image user posted image
Se prov veselim it, k je tok pohvaljena!
Punce pa poročajte, kako ste se imele na torticah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
28.1.2009 19:27:49   
Blueeyes
pozdravljene moje ljubljančanke.. res se vam iz srca opravičujem za današnji miting... glihkar sem prišla domov od zobarja... sem ga mela včer, pa mi je dala notr eno zrdavilo. celo noč sem se premetavala od bolečin, jokala, vsa natečena sem bla, vročino sem mela... pol pa takoj zjutri kličem svojo zobarco, da bi ji rekla da to ni vse ok in da me bo pobral od bolečin, pa je mela sklopljen telefon... sem jo od 8h do 10h klicala... pol sem poklicala dežurno na metelkovi, pa me je gladko malo odjebala, kao pejt k svoji zobarci... pa sem ji 5x razložila da ne dvigne telefona in da je ni v ordinaciji... pa pametnjakovička pravi, da nej grem kr pred ambulanto čakat user posted image  user posted image  ne vem kaj ji ni jasno... pol sem šla kr v svoj zd za bežigradom, pa me je vzela ena dobra zobarca (Venturini Breda)... mi je odprla zob, pobrala vn zdravilo in je bilo takoj boljše... tko da sm šla domov z odprtim zobom... ker pa tko ni moglo ostat, sem vse do 15h klicala zobarco, da me naroči... in končno mi reče da naj nazaj pridem... tko da sem bla pol ob 17h naročena, na vrsto sem itak pršla šele ob 18.30, mi je dala ponovno notr zdravilo in zaprla zob.. je rekla da če dons spet celo noč boli, da nej grem na metelkovo to vn pobrat,.... mislm hallo... kva me zdej šetajo... jz upam da bo bolje... sicer še vedno čutim bolečino, ampak ni tko k včeri... upam da bo zdej bolje...da bo zdržalo do naslednjega pregleda 23.2. no, pa ne bom vam več morila s tem, samo sporočit saem hotla, ker tud do neta nisem mela volje, zato vam je ana** sporočila to "slabo" novico...

drgač upam da ste se fajn napapale tortic... glede na to da se še nobena ne javi, ste najbrž še kr v Pod vodo.. sej prov, kr pomente se vse... res škoda da nisem mogla pridt... bi vas res rada vidla in spoznala.. upam da bo kera slikala

živa25 luštna slikca... ja ja, me veseli da si zadovoljna z Žigonovo... mogoče se pa kdaj srečava pri njej.. kdaj imaš naslednji pregled?? jz ga mam 5.2.

anci banci velik sreče na CPP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
28.1.2009 19:29:56   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Blueeyes-sem bliz Rajčeve-na Šifrerjevi...ne mi rečt da si ti tud iz tega konca?

ne, nism z nikjer bliz, sam poznam raičevo ulico k ena bivša sošolka tm živi... mislim da še vedno

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 742
28.1.2009 19:34:21   
ana**
Ma tut jst nism šla va srečanjeuser posted image
Pa bi lahko šla sam jst kokoš nisem hotela kr uletet vmes in sm rekla,da bom pa naslednjič šla,ko bom lahko točnauser posted image
Saj to itak ni naša zadnja torticauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 743
28.1.2009 20:11:03   
tina69
BOOMER - spadam pod novo grbino - čisto blizu PSTja. Odlična destinacija preko celega leta - upam da se kaj vidimo na kakšnem sprehodu, itak bi vsem nucu. Mogoče še bolj kot tortice

moja sončka, mož in jaz

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.1.2009 20:41:29   
vim
Evo čvekice smo se načvekaleuser posted image user posted image user posted image , torte pojedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sadne kupe skratka bilo je zeloooooooooo lepo.
Tri urce so minile kot bi trenil, resnično.
Lepo je bilo vse spoznati, škoda k ni še kakšna uletela.
Vse ki niste prišle vam je lahko žaluser posted image user posted image user posted image .

Uf zdaj grem pa jest, očitno tortica ni bila dovolj, angelito a si že kaj lačna. Sva tisto tortico dve uri žvečli k je pa takooooooooo velika.user posted image user posted image

Skrtaka vse vas lepo pozdravljam, grem res jest pa lulat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina69)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.1.2009 20:57:53   
NinaMM
Jeeeeeeeej, pa smo se dobile user posted image  Res je bilo fino - fajn! Zdaj pa malo dragega v red spravim, potem dam pa fotke v album kot obljubljeno!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.1.2009 21:07:39   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Evo čvekice smo se načvekaleuser posted image user posted image user posted image , torte pojedleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sadne kupe skratka bilo je zeloooooooooo lepo.
Vse ki niste prišle vam je lahko žaluser posted image user posted image user posted image .

Uf zdaj grem pa jest, očitno tortica ni bila dovolj, angelito a si že kaj lačna. Sva tisto tortico dve uri žvečli k je pa takooooooooo velika.user posted image user posted image

Skrtaka vse vas lepo pozdravljam, grem res jest pa lulat.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sm še bolj jezna sama na sebe kr me ni blouser posted image user posted image user posted image
Matr sm ena kura ejjjuser posted image
Važno,da ste se mele lepo.. A ste se takoj našle?user posted image Ste tut za nas ostale pojedle tortice?user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 747
28.1.2009 21:50:07   
NinaMM
Evo, punce, sem dodala fotke od poroke user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 748
28.1.2009 21:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: vim

ana pa si res kura..... user posted image user posted image user posted image user posted image   jst sem pa tooook gledala kje te bom zagledala  user posted image user posted image Komot bi prišla....... smotka user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res smo se mele odlično in tudi jaz sem šla direkt med hrano po čveku, ker sem bla že ornk lačna... Pa ker so me punce pomirile, sem kar u Kitajsko zavila... piščanec po mongolsko je ZAKON user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej bom pa počasi odložila računalnik za danes in jutri veselo nadaljevala user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ana in blue.. smo zmenjene da se še enkrat dobimo na sončku... četudi bosta ninamm in angelito že bolj okrogli (pa se jima tooook mal pozna da človek to kar težko vrjameuser posted image user posted image user posted image ) sta obljubili da se nam pridružita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.1.2009 22:02:52 >

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
28.1.2009 22:00:55   
Anonimen
ej ninamm super obleka in poroka in tvoj dragi in šopek in vse... le frizura mi je pa zdaj bolj všeč user posted image

Moje slikice so že v albumu, če jih ne vidite, pa sporočite, da vas dodam med prijateljice...

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.1.2009 22:09:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?