Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:54:38
|
|
|
|
vim
|
Minič ja ja ja pa da pokrije samo trebuh. Jaz imam sicer eno ful lepo trenirko, tako da tudi trenirka je lahko (a simbola za sexy pa ni ). Ajde približek . pa še moderna barva je letos vijolčna.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 10:56:02
|
|
|
|
angelito
|
ma saj jaz tudi no... najbrz... razen ce mi bo uspelo skliznt mal prej iz sluzbe... se pa ne mislim neki pedenat - kavbojke in majcka, to je pa to... casual... ce bi sle pa na kaksno fancy vecerjo... to je pa druga pesem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 14:17:20
|
|
|
|
ana**
|
Da nas malo spravim iz druge strani Jst spet v sužbi Sm ravno sendvič jedla pa sm vidla slikce tortic in sm kr velike oči dobila Za ju3 se jst nisem mogla zmenit za nadomeščanje ker gre sodelavka na MR tko,da delam do 17ih.. Pa predn vse pospravim Tko,da upam da bom prišla do 18ih do vas... Ampak pridem samo,če mi prišparate kakšno tortico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 14:56:52
|
|
|
|
vim
|
An veš, da bomo prišparala ti kar pridi, te bomo tudi počakale, a ne . Sem ravnokar snedla čokolado.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 15:48:13
|
|
|
|
NinaMM
|
A se še niste začele rihtat??? Jaz se že cel dan Upam, da bodo jutri že normalne ceste! Ker ga orng nasuva ... Jaz sem bila pa zjutraj še full glasna, da bomo v LJ očitno ok skozi prišli ...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 15:58:29
|
|
|
|
ella.
|
O ljubljanke bajskice, samo o enih tortah še govorite tako da si sploh ne upam prašat vas neki, kar me zanima. Ampak ker kdor jezika špara, lohk butast izpade, bi tiste, ki pridno hodite v materinsko šolo, vprašala, kje se to točno dogaja in koliko predavanj je to in ali mora biti moj veliki poglavar vedno zraven, da dobi potem vstopnico za porod in jaz štampiljko v knjižico? V torek me namreč čaka začetek tega. tenks pa da se vam ritke jutri ne zapacajo
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 16:00:36
|
|
|
|
vim
|
NinaMM jaz se začnem rihtat ko pridem domov, prala glavo , pa nohte bom strigla pa masko bom gor dala, pa oprala bom obleke pa zlikala, pa ta'hmašen gvant moram iz omare potegnit. Aja pa bušija moram tudi uredit, da bo lep za srečanje.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 16:29:04
|
|
|
|
NinaMM
|
ella: Šolo za starše imaš pa na milijon različnih lokacijah. Midva sva hodila v LJ porodnišnico in sva bila zadovoljna. Že vnaprej ti pa povem, da predavanje vsakič traja malo več časa kot rečejo Tako da si ne nekih hudih planov delat ... Lokaciji sta dve: v stari porodnišnici ali v stari babiški šoli. Midva sva hodila dopoldan in je bilo super, ker res ni prehude gneče. Vseh predavanj je 13 + tečaj za očkate, če NE morejo takrat, ko je predavnje o porodu (2 predavanji - prva + druga in tretja porodna doba). Moj je bil priden in je hodil na vse, sicer pa je razmerje nekje pol-pol. Pol očkatov je skos prisotnih, pol pa mamice hodijo same. Upam, da sem ti kaj pomagala. Če te pa še kaj zanima, pa kar povej! vim: Torej bomo same lepe nosečke! Še dobro, da nismo še povabile! Mogoče nam še kdo časti tortice
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 17:33:21
|
|
|
|
tanatoraja
|
haha, torej če mal zamudim jutri, samo poiščem mizo z najlepšimi, srečno sijočimi bejbami s čokolado okrog ust in je to to. super, se vidimo jutri!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 17:56:35
|
|
|
|
Tanja_
|
Z velikim veseljem sporočam, da sem dobila ginekologa Kako pa je s tabo vim? Drugače pa pri nas nič novega. Dojenček miga, dons se je prvič pojavilo gibanje nad popkom, super občutek. Mi je blo pa kr mal grozljivo, ko sem prvič videl gibe čez trebuh, kot da bi imela enga 8. potnika tam notr. Ful hecn, k trebuh kr tko miga. Aja, pa včeraj sem naredila pisni del izpita, tko da me naslednji teden čakata še ustni pa praktični. Pa komi čakam ponedljek, da grem spet v službo, ker če sem doma, je v hladilniku skoz prepih. Me pa zanima, če katera od vas hodi na nosečniško vadbo v Sunnya in kako je? Jst sm šla enkrat na pilates, pa sem ugotovila, da to ni zame, mam čist preveč energije za sprostit Tko da zaenkrat samo doma kolo vozim in bi šla še na vodeno vadbo. No, pa jutri se fino posladkajte.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 20:29:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg
< Sporočilo je popravil živa25 -- 27.1.2009 20:30:25 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 20:56:11
|
|
|
|
ana**
|
Jst sm ravnokar iz večerje Sm si spekla kruhke z zeliščnim maslom.. Je blo ful dobr ampak jst bi šee živa25 iii...kak smo lepi Pa še čist mičkeni Pa super za novo in normalno G. Samo danes še gremo spat pa se ju3 že vidimo No jst upam,da mi uspe prit. Samo bom zihr zamudila.. Če pa vas slučajno ne najdem pa tebe pokličem blueeyes,ok??!! Si bom pa danes lase nakodrala tko,da bom lepa ju3 za vas Oblečene pa bom mela kavbojke pa majčko.. Čiist na easy
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 21:07:46
|
|
|
|
katrinka
|
za seznam - naslednji pregled 27.2.2009, starost 25let - 2.5.1983 meeting jutri - bom prisla, sicer mi je kar malo nerodno ker nobene ne poznam....razen vim, pa se to ne vizualno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 21:40:11
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka meeting jutri - bom prisla, sicer mi je kar malo nerodno ker nobene ne poznam....razen vim, pa se to ne vizualno Ma ne skrbi Tut jst niti ene ne poznam.. Samo to kaj smo se spoznali po čvekanju na RR tko,da se mi zdi da smo skoraj vse na istem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 22:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ah katrinka... sej sem jaz tudi šele dobro začela čvekat tukaj pa se bom tudi jutri oglasila nimaš kej zgubit, losale se te pa itak ne bomo Ti le pridi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 27.1.2009 22:48:07
|
|
|
|
bjondi
|
Ah jebela mene pa je spet položil mela dvakrat dans 38 vročine ...se mi je res čudn zdel da sem jo mela sam v soboto,v nedeljo nič ,v pondelk sem bla k rožica evo zlomka dans pa spet...Ja ni kej vam mal zavidam pa upam da se dobimo še kdaj ,ko bo zunaj sonček... Vim-ma kaj vem če mi je tu všeč.Pač nimam kaj zbirat sem priseljena ... Blueeyes-sem bliz Rajčeve-na Šifrerjevi...ne mi rečt da si ti tud iz tega konca? Ja nč uživite maximalno ,zame pa en naravni juice popite.Ostanite zdrave.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 7:52:45
|
|
|
|
ana**
|
Jutrooo bejbe. Jst mam eno slabo novičko Blueeyes mi je ravno poslala sms,da ma takšen hud zobobol da celo noč ni spala tko,da se opravicuje ampak ne more prit danes na naše srečanje.. Je pa rekla,da ko bo boljše vas pelje na tortico Evo jst grem počasi na šiht.. Cest si sploh ne upam pogledat Ob 17ih končam tko,da bom poskusla prit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 8:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj ŠKODAAAAAAAAAA No ampak bomo pa me namesto nje kako zvrnile
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 10:13:33
|
|
|
|
vim
|
Ja naša blueeyes, ki je tako lep seznamček naredila za nas ne more priti. Res škoda, ampak bomo vse kalorije in vitamine za vse vas, ki ne morete priti porabile. Mimogrede, ljubljančanke, ki pridemo, a imate kaj za pokazat al še nič, da ne bom jaz tam vsako ovohala v smislu a si ti ringaraja . tanja in živa, čestitke za novega G. Meni ne uspeva. Pa sem se odločila, da počakam na novo G v ZD, da vidim kaj bomo dobili, ta čas pa bom plačevala pri svoji bivši G, ki je šla na svoje. Imam sicer še dva kostanja v ognju, ampak trenutno, vrjamete,sem se naveličala prosjačit in klicarit. Mah saj bo, važno je da se počutim OK in da je do zdaj bilo vse OK.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 10:16:02
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tut si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 10:51:30
|
|
|
|
NinaMM
|
Hej! Jaz mislim, da tudi danes raje ne bi hodila. Mi je dragi zbolel in ima skoraj 40 vročine, pa se zelo bojim, da ne bi kateri kaj privlekla
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 10:58:17
|
|
|
|
vim
|
Ah NinaMM če si ti OK le pridi,opravičilo le če res ne gre. Saj nismo iz cukra, tako hitro pa nas že ne boš mogla položiti v posteljo
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 11:14:20
|
|
|
|
angelito
|
hej macke joj tele viroze, prehladi, ... se kar razsajajo... groza... tiste, ki se ne pocutite dobro, se cim prej pocajtite... posljam polno bomo srecanje itak se ponovile, a ne?... lahko naredimo 1x na mesec v sredo... meni se busi ze kar dobro pozna, tko da me ne morete zgresiti => sem namrec ze 30. teden... se vidimo! se ze veselim! cav bav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:09:58
|
|
|
|
anci banci
|
jaz bi se z veseljem udeležila tega srečanja, ampak žal ne morem, ker sem začela s predavanji za CPP in ga imam danes, da bom ponovno lahko imela vozniški izpit lepo se mejte dekleta:)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.1.2009 12:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ojla moje ljubljančanke... Jaz sem pa od pregleda pri novi G, ker sem se vseeno premislila in šla na pregled in KONČNOOOOO dobila eno normalno slikico svojega sončka evo še za vas http://www.shrani.si/f/2X/xZ/BFLjyv2/1/dojencek.jpg vidim da imaš ginekologa za Bežigradom...jst tut si pr Dimnikovi al uni ta drugi...sem pozabila priimek...? DImnikova me ni hotla vzet. Zdej sem pa pri Žigonovi FUL FUL FUL FUL ZADOVOLJNA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?