![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 17:43:01
|
|
|
|
petra *k
|
morrak, mogoče veš kje lahko to najdem, za stanovanja?? bi te lepo prosla, da daš link gor
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 17:44:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 17:44:53
|
|
|
|
Barbara111
|
oj punce evo mene malo sem mogla pokukat kaj ste vse danes napisale
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 17:46:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 17:48:40
|
|
|
|
petra *k
|
občinsko, morrak, se pravi neprofitno...bla bla nevem kak se reče
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 17:58:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:00:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:01:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 18:08:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, sem nosla zdaj v službo bolniški list in sem najprej z morrak - mamo govorila, potem pa še s tinino in jaanžino. mi je kar malo pasalo spet videt naše ženske.... kdo bi si mislil, da bom še pogrešala službo Ej, kaj sta pa čvekale . A o pogačah ? me je rodit poslala, pa sem ji rekla, da še tebe počakam, pa mi mi je rekla, da že ve kaj sma se zmenile.... pa glede mihove velikosti, pa nušine, pa šivanja in rezanja... potem pa je en stanovalec imel eno tako sočno pripombo, da sva se samo še smejali in šli narazen hmm, a misliš, da bi ji mogla rečti, da se mi pogače luštajo?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:10:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 18:13:23
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hmm, a misliš, da bi ji mogla rečti, da se mi pogače luštajo? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mislim, da ti zjutraj pred službo pozvoni na vrata pa veš, da bi jo celo noč čakala pri vratih
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:14:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:16:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 18:24:39
|
|
|
|
ada2
|
nič je ne obremenjuj, ima tako ali tako zadosti dela, brez da eni tečni nosečnosti kaprice izpolnjuje. čuj, kak je potem plan za naslednji teden? jaz imam v torek ob 11 pregled, drugače pa smo skoz fraj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 18:34:33
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* petra prinas je tudi problem...mamo cistilko ampak brezveze jaz mam ziher enkrat na teden toliko casa da gor zbrisem ampak rajsi vsi placujejo...te pa k*** jih gleda pa naj...ampak prinas so z vecine sami socialci pa se tudi nekaj ne pozdravljamo tak da ne sekiraj se,naj se j**** bos ze resla toto gor brisanje,valda je tia na prvem mestu Kaj sta vidva v neprofitnem stanovanju? ne midva sva zase...mislim mama svoje stanovanje kupljeno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 18:38:44
|
|
|
|
TinaV*
|
ej babike...tatly je en cas nazaj dala en seznam gor uvajanje goste hrane ....a ve katera za kaj pametnega? ker tistega namrec ne najdem ada za sestro....upam da bodo izvidi OK
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:54:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 18:56:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 19:01:17
|
|
|
|
ada2
|
a kar določiva sredo?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 19:23:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 19:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no mi mamo zaj spet malo elektrike. do zaj je ni bilo. pa vsakih 10 min jo vzame. upam, da vsaj malo še zdrži, da se vsaj malo stanovanje segreje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 20:00:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 20:28:58
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra monchy, a na 19. mestu sta? kake pogoje pa izpolnjujeta, mata kaj otrok, pa sta na svojem zaj? te pa že lahko daš vlogo notri? tak mi je rekla ja.. te pa ne vem. čuješ niti ne vem kake pogoje moreš tam pisat, otrok pa nimata. veš da se nisem nikol zanimala tak da sem slabo informirana o tem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 20:30:54
|
|
|
|
*monchy*
|
tatly tepa pridite v nedeljoooo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 28.1.2009 20:33:04
|
|
|
|
*monchy*
|
Tina jaz sem dajat začela timonu gosto hrano (torej fruteke itd..) ko je bil star malo več kot 3 mesece
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?