|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
28.1.2009 12:04:14   
petra *k
mislim, pa kaj te njega tudi briga to , kolko mama midva plina, saj ga v celoti midva plačama, nič ne da zraven. pa še zaradi oken in vrat bi ziher blo kakih 30-40 eur manj, če bi on to porihtal.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.1.2009 12:05:01   
katka37
Ojoj, Petra, ne sekiraj se preveč. Ko smo bli mi v bloku, je blo isto, različna pravila za različne ljudi, na žalost. Na srečo jih je bilo enih par v redu. Zdaj pa vem, kako je, ko te nihče ne gnjavi, če malo bolj ružiš.user posted image
Vama privoščim, da si čimprej najdeta kaj drugega. So vsa stanovanja pri vas enako velika, da je taka razlika? Ali pa je soseda starejša in ti itak šparajo 100 na uro, pa oblečeni so v stanovanju ko medvedi. Z malim otrokom pa res ne moreš biti na mrzlem.
Spucaj to jezo danes iz sebe, pa Tio rajši pocartaj ko se zbudi.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.1.2009 12:05:32   
TinaV*
petra prinas je tudi problem...mamo cistilko ampak brezveze jaz mam ziher enkrat na teden toliko casa da gor zbrisem ampak rajsi vsi placujejo...te pa k*** jih gleda pa naj...ampak prinas so z vecine sami socialci pa se tudi nekaj ne pozdravljamo tak da ne sekiraj se,naj se j**** user posted image user posted image user posted image bos ze resla toto gor brisanje,valda je tia na prvem mestu

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.1.2009 12:07:08   
katka37
Meni je ta paket prinesel kar gospod, ki je prišel predstavljat to njihovo zavarovanje.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.1.2009 12:07:27   
TinaV*
katka mas cisto vse prav...razen da prinas nisce ne komplicira glede ruzenja....ker so sami starejsi pa ocitno gluhi user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer pa tak ko petra pravi kaj se buni ce pa itak ne placa...polek malega otroka pa res nemres bit v bundi

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.1.2009 12:09:09   
TinaV*
tatly racunaj enkrat drugi teden da pridemo ko bo lep dan,ker v takem niti na sprehod nemres

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.1.2009 12:10:25   
ada2
evo, jaz sem nazaj... ceste so pa fajn spucane, mislim, te ta glavneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.1.2009 12:13:33   
TinaV*
baje so ze vjutro ble mi je moj reko ko je z sluzbe priso....pa gledam kak lepo pucajo mesto,do zdaj jih nikoli nisem vidla...tak da koncno pohvala komunalcem user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.1.2009 12:15:59   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Ojoj, Petra, ne sekiraj se preveč. Ko smo bli mi v bloku, je blo isto, različna pravila za različne ljudi, na žalost. Na srečo jih je bilo enih par v redu. Zdaj pa vem, kako je, ko te nihče ne gnjavi, če malo bolj ružiš.user posted image
Vama privoščim, da si čimprej najdeta kaj drugega. So vsa stanovanja pri vas enako velika, da je taka razlika? Ali pa je soseda starejša in ti itak šparajo 100 na uro, pa oblečeni so v stanovanju ko medvedi. Z malim otrokom pa res ne moreš biti na mrzlem.
Spucaj to jezo danes iz sebe, pa Tio rajši pocartaj ko se zbudi.

niso isto velka stanovanja, samo najno pa še eni majo tak velko, ostalo pa je po 40m2. za čiščenje hodnikov sem glih bla na cigaretu pa sem sosedo vprašala, kaj so se menli, pa mi je rekla,da se redno gor ne briše pa tak. pa da je samo ena soseda, ki je stara čez 65let, me zagovarjala, da nemrem malega otroka samega pustiti, da je njej to čist logično. no  saj samo en par komplicira, za čisto vse kar se dogaja v našem bloku. pa saj nima veze, bo me že minla jeza, samo njej bom tudi rekla, naj mi v lice pove, če ma teko jajc. to pa nebo upala, se bo ven vlekla, ziher, ker je tak sladka ko med, ko me vidi. nesnage,ej. saj me bo minlo, samo nevem, če že gnes...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.1.2009 12:20:37   
ada2
petra relax.... kar se pa tiče onega, ki je lastnik stanovanja, pa ti lahko rečem samo "čuden je bil že kot otrok..."user posted image

jaz sem pa kar pomirjena zdaj, ko se sestrica boljše počuti. boli jo še, ampak sem jo pripeljala zdaj k nam, da bo tu počivala, jutri še bo na bolniški, edino strah jo je za izvide... logično

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.1.2009 12:22:31   
petra *k
ja ada, saj verjamem da je bil čuden. sicer drugače nemam kaj rečti prek njega, ampak samo dnar mu gre po glavi, v dnari on vidi vse.

pa res user posted image user posted image user posted image  da bo sestra čimprej ok, pa pomirjena. ja verjamem, da je hudo čakat na izvide.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.1.2009 12:53:03   
tatly
tina-ja so kar fajn stvari not-flaske,tista flaska za shranjevanje mleka,plenice razne kremice,zobna scetka itd
petra gdaj ti prinesem loto?samo je problem da nevem keri listek bi obdrzalauser posted image
petra kaj lepa soseda te je napadla al kera druga

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.1.2009 14:06:37   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ja ada, saj verjamem da je bil čuden. sicer drugače nemam kaj rečti prek njega, ampak samo dnar mu gre po glavi, v dnari on vidi vse.

pa res user posted image user posted image user posted image  da bo sestra čimprej ok, pa pomirjena. ja verjamem, da je hudo čakat na izvide.

ja, saj za denar je bil čuden že od nekdaj.... še njegova mama je rekla, da je glede denarja vse prej kot najstnikuser posted image  sicer je pa tak za družbo bil kar fajn, no, če si ga vzel takega kot je. kako je pa zdaj pa ne vem, se ne družimo.

pa hvala vsem, ki držite pesti za mojo sestrouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.1.2009 14:08:05   
ada2
aja, sem nosla zdaj v službo bolniški list in sem najprej z morrak - mamo govorila, potem pa še s tinino in jaanžino. mi je kar malo pasalo spet videt naše ženske.... kdo bi si mislil, da bom še pogrešala službouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.1.2009 14:37:30   
*monchy*
hellow babike!
evo da se jaz še sdanes malo oglasim user posted image do zdaj nismo meli elektrike... popizdiš user posted image user posted image
zdaj pa delat user posted image nekak mi ni pa še sneži da to res ni user posted image

Petra pravla mi je ena ko je v skolibrovi doma, da sta z njenim komaj na 19 mestu za občinska stanovanja user posted image mislim da je to grozno ne?

ada resnisčno upam da bo s tvojo sestro vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.1.2009 14:56:22   
tatly
monchy-mi nemoremo priti v petek ker pride teta iz celja

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.1.2009 15:16:29   
petra *k
tatly, ja lepa soseda mi je to povedala, sicer je sebe htela nekaj ven potegnit, ampak saj jo poznam....user posted image

monchy, a na 19. mestu sta? kake pogoje pa izpolnjujeta, mata kaj otrok, pa sta na svojem zaj? te pa že lahko daš vlogo notri?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.1.2009 15:39:11   
petra *k
tatly, kda se prisankate?user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:45:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.1.2009 17:08:34   
tatly
petra se malo pa se prisankamo do pol sedmih

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:33:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:37:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.1.2009 17:38:19   
petra *k
to ne moreš verjeti, pri nas pri tomaži so meli elektriko zaj pol ure, zaj pa je opet nemajo. naša mama je že poslala vse v pm, nema kaj delati, je rekla, da lahko v stene samo gleda. pa še telefoni so se jim spraznili, ki jih nihče ni zaradi tega napolnil, in zaj majo vsi prazne batrije.katastrofa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:39:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 17:42:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?