petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Ojoj, Petra, ne sekiraj se preveč. Ko smo bli mi v bloku, je blo isto, različna pravila za različne ljudi, na žalost. Na srečo jih je bilo enih par v redu. Zdaj pa vem, kako je, ko te nihče ne gnjavi, če malo bolj ružiš. Vama privoščim, da si čimprej najdeta kaj drugega. So vsa stanovanja pri vas enako velika, da je taka razlika? Ali pa je soseda starejša in ti itak šparajo 100 na uro, pa oblečeni so v stanovanju ko medvedi. Z malim otrokom pa res ne moreš biti na mrzlem. Spucaj to jezo danes iz sebe, pa Tio rajši pocartaj ko se zbudi. niso isto velka stanovanja, samo najno pa še eni majo tak velko, ostalo pa je po 40m2. za čiščenje hodnikov sem glih bla na cigaretu pa sem sosedo vprašala, kaj so se menli, pa mi je rekla,da se redno gor ne briše pa tak. pa da je samo ena soseda, ki je stara čez 65let, me zagovarjala, da nemrem malega otroka samega pustiti, da je njej to čist logično. no saj samo en par komplicira, za čisto vse kar se dogaja v našem bloku. pa saj nima veze, bo me že minla jeza, samo njej bom tudi rekla, naj mi v lice pove, če ma teko jajc. to pa nebo upala, se bo ven vlekla, ziher, ker je tak sladka ko med, ko me vidi. nesnage,ej. saj me bo minlo, samo nevem, če že gnes...
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|