|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
27.1.2009 22:22:14   
TinaV*
ah kje pa barbara...
ampak grem pocasi...nimam si vec kaj zacet....no sun saj sem si mislila da nebo mela prav (ne verjamem v te zadeve)
prinas pa ne  snezi..prej je neki dez so so al kaj je blo zaj pa ne vidim nic...sluzeno pa je katastrofa...po mestu so komaj po pol 8 vecer sli prvic z nekim malim plugom user posted image user posted image

nic babike jaz grem tudi vodoravno -...se citamo jutri
nocko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 5:27:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.1.2009 8:38:50   
TinaV*
jutrooo

hvala morrak za kavo...je dobra user posted image
ma kaki sneg je so baje celo noc mi je moj razlagal pa ga ni nekaj ker je juzni in moker...tak da mislim da nebo s tega snega nic....HB saj ga ne rabimo user posted image
uh midve pa sma rane danes,sma vstale ze ob 6.30
si gledala vceraj dr.housa,jaz sem ga ker ni blo drugo pa saj niti ni to tak slabo za gledat user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.1.2009 8:53:02   
petra *k
jutro, hvala za kavo.
najdvi pa so zbudli, ko so glih pod našim oknom na trgu plužli. sneg pa se hb nebo obdržal, tak ko si rekla, tina, je bil moker. je moj rekel, ki je z nočne prišel da je v dolanah dosti več snega kak tu.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.1.2009 9:06:28   
katka37
Dobro jutro!

Kavica je bila super, hvala. Mogoče malo premalo sladka.user posted image user posted image
(si predstavljate, da bi res lahko tako kofetkaleuser posted image )

Pa spet sneži, Petra, nič ne bo z maratonom s tatly. user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.1.2009 9:07:25   
ada2
dobro jutro!

no, da vam poročam kaj se je meni včeraj dogajalo, oz. zakaj se popoldan nisem več nič oglasilauser posted image

moja sestra ima že kaki 2 leti probleme z joški (bulice, zatrdline...), na zadnjem pregledu je bilo precej hudo (pred 2 letoma), a so pravočasno pozdravili in je bil mir do včeraj. včeraj pa pride cela panična, da ima spet napotnico za mamografijo, pa da je otipala novo bulo, ki pa ob dotiku grozno boli. je šla torej popoldne na ptuj in so ji punktirali to bulo (3 polne brizge) in našli še eno zraven, ki si je ona ni zatipala, pa punktirali še tisto.... v glavnem bila je tako boga, da je komaj iz bolnice do avta prišla. vozit seveda ni mogla.... potem je čakala moža, ki je šel iz MB iz službe, da jo je pobral in spravil domov. avto je še zdaj tam in ne vem kdaj ga bomo spravili domovuser posted image  in zdaj mora čakati 14 dni na izvide.... revice že tak nič skupaj ni, je taka ko kost in koža, joškov sploh nimauser posted image  (košarica A), problemi pa skoz....
edina sreča v tem včeraj pa je bila ta, da njen mož od prejšnjega tedna dela v MB in ne več v LJ, da je vsaj hitreje doma, pa da zjutraj ne rabi že pred peto od doma, da bo lahko otroke on v šolo odpeljal.
eh, sem prav žalostna zaradi tega.... upam, da bodo izvidi ok.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.1.2009 9:19:11   
ada2
tatly in petra jaz sem tudi skoz delala take maratonske sprehode, s tem, da sem se vedno spustila po bregu navzdol do želežniške in potem čez pušence, pa tam pri ciglarni gor, te  pa v pomarančo na sokuser posted image

aja, pa drage moje... tam ko je katka zdaj doma se reče lenta ne lent... lent je v MB... pa brez zamereuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.1.2009 9:28:22   
petra *k
ada, jaz upam da bo s tvojo sestro vse okuser posted image user posted image user posted image .
midva z alešem grema v kontra smer, ko sma še sama hodla, tudi tu dol pri železniški. zaj pa grem jaz do tatly, te pa grema kar tam dol mimo optyla.pa se mi zdi da hitreje mine, čeprav mama te toti breg.

pa hvala, da si nas opozorila- nisem vedla da je to lenta. kdo je te to zmisliluser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.1.2009 9:32:06   
katka37
ada, držim pesti za sestrouser posted image user posted image .

lentauser posted image  zdaj pa res več ne vem

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.1.2009 9:32:17   
petra *k
ja s sprehoda pa zgleda opet nebo ničuser posted image
zaj sem jo glih oblekla, pa še sebe porihtam, te pa grema v trgovino, bomo danes jedli krompirjev zos pa hrenovke-po atijevi želji. pa treba nabavit sestavine.user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.1.2009 9:32:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

pa hvala, da si nas opozorila- nisem vedla da je to lenta. kdo je te to zmisliluser posted image user posted image user posted image

to so že stari ljudje tak pravili.... že pred 2 vojno... tam malo naprej od teh hiš, ko je zdaj katka je živel moj stric, oz. od tete mož. to je bila njihova domačija, pa so jim med vojno požgali... saj, če dobro pogledaš se še vidijo ruševine.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.1.2009 9:33:29   
ada2
jaz pa grem zdaj na ptuj po sestrin avto...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.1.2009 9:34:35   
katka37
ada, si ti imela včasih za avatar shrekovo "punco"

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.1.2009 9:35:51   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, si ti imela včasih za avatar shrekovo "punco"

ne, zakaj?

moj prvi avatar je bil tudi moj adam, ampak še čisto mali dojenček...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.1.2009 9:36:42   
katka37
se mi je zdelo, sorry, pomota

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.1.2009 11:38:33   
petra *k
midvi sma s trgovine, pa pri tatly sma ble na cappucinu, zaj pa že kuhama. no, tia še spi, mi je v avtu zaspala. user posted image  sma se še zunaj malo s sosedo pogovarjale, zgleda da eni v našem bloku ne zastopijo da mam malega otroka, pa da je aleš v službi, da nimam nonstop časa- za čiščenje hodnika. pa na prvem mestu je meni tia, te pa vse ostalo, tak da vem, da bi mela čas spucati, ko gremo na sprehod, ampak mislim, da je to za tiino dobro. tak da ni šanse, ko je lepo vreme, da bi jaz gor brisalauser posted image . jezna sem ko ris na določene, resničnouser posted image  pa da nebi  vsi meli otrok, da vejo kak je.same pa je nem puščala zaradi enih stopnic. tak mam se že željo odseliti od tu. je zadnjič aleš nesel denar za najemnino totemu ki ma to stanovanje, pa mu je ovi rekel, kaj te midva delama da mama tolko plina. ja pm, stanovanje je velko 70m2, malega otroka mama, na okna piha, da groza, vrata za v dnevno so se tak obesla, da opet piha. pa ni reko,da bo vrata popravil, ki treba zamenjati samo tote pante, al kak se reče. znoriš, no. češ da ma soseda 80eur plina, midva pa 170. ja pa ona ma 40m2user posted image user posted image user posted image  uh sem jezna. ve kera za kako stanovanje, oz kdaj je razpis v ormožu za občinska

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.1.2009 11:42:36   
petra *k
aja, deja mi je javila, da nemre do računalnika, so že včeraj od pol 12 brez elektrike, tak da so trgovine zaprte, pa gostilne glih tak,no. žalostno ne. kaj te delajo, pa že pred 20h včeraj so bli, mi je sestra pravla, ki je glih delala, da neve, naj zapre gostilno al kaj naj.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
28.1.2009 11:51:19   
petra *k
ja ki te ste  vse, zaj ko mam jaz čas, ni nobene gor? meni oba spita, pa mi je dolg cajt, od jeze pa se nemrem spraviti nič delat. samo razmišljam, zato pa bi čvekala, da bi malo pozablauser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
28.1.2009 12:01:26   
TinaV*
meni pa se za scekat ni v takem vremenu.,samo razmisljam kaj kuhat danes pa kaj pospravljat,v takem vremenu se meni ful cisti user posted image
no mene pa je prej klicala teta z varne prihodnosti...dobimo paket za 10 dni...aja pa postnino je treba placat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
28.1.2009 12:01:42   
tatly
petra ne se jezituser posted image
katka zs imas

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
28.1.2009 12:02:29   
tatly
tina jaz sem paket dobla v 4 dneh
petra loto sem nama kupla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
28.1.2009 12:02:50   
TinaV*
petra saj nic ne pomaga ce se jezis...vem pa da ni fino....kaj bi te stari reko za naju ko sma lani placala 800€ poracuna za kurjavo user posted image bi ga kap valda...dobro da je stanovanje najino mi nebi blo za poslusat kretenov user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
28.1.2009 12:03:14   
petra *k
mene so tudi včeraj klicali iz te varne prihodnosti, ja bo 3-4 eur za plačat odvisno kak je težek paket, mi je rekla.

tatly, nemrem da se nebi jezila. ti povem, da niti enega soseda več niti pogledam ne.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
28.1.2009 12:03:30   
TinaV*
rekla je nekje 10 dni...je kaj pametnega not tatly? jao nemrem se vcakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morem znat prej 

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
28.1.2009 12:04:09   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ja bo 3-4 eur za plačat odvisno kak je težek paket, mi je rekla.

meni je tudi to rekla

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?