petra *k
|
midvi sma s trgovine, pa pri tatly sma ble na cappucinu, zaj pa že kuhama. no, tia še spi, mi je v avtu zaspala. sma se še zunaj malo s sosedo pogovarjale, zgleda da eni v našem bloku ne zastopijo da mam malega otroka, pa da je aleš v službi, da nimam nonstop časa- za čiščenje hodnika. pa na prvem mestu je meni tia, te pa vse ostalo, tak da vem, da bi mela čas spucati, ko gremo na sprehod, ampak mislim, da je to za tiino dobro. tak da ni šanse, ko je lepo vreme, da bi jaz gor brisala . jezna sem ko ris na določene, resnično pa da nebi vsi meli otrok, da vejo kak je.same pa je nem puščala zaradi enih stopnic. tak mam se že željo odseliti od tu. je zadnjič aleš nesel denar za najemnino totemu ki ma to stanovanje, pa mu je ovi rekel, kaj te midva delama da mama tolko plina. ja pm, stanovanje je velko 70m2, malega otroka mama, na okna piha, da groza, vrata za v dnevno so se tak obesla, da opet piha. pa ni reko,da bo vrata popravil, ki treba zamenjati samo tote pante, al kak se reče. znoriš, no. češ da ma soseda 80eur plina, midva pa 170. ja pa ona ma 40m2 uh sem jezna. ve kera za kako stanovanje, oz kdaj je razpis v ormožu za občinska
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|