|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:44:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1652
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:44:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:45:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1654
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 15:46:54   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Blacky - ne vem zakaj si užaljena. Sem šla prav nazaj brat tvoje poste. Oglasila si se skoraj vsak dan in punce so ti pošiljale pozdrave in pikapoke. Sama si predlagala, da Flower pomaga tudi pri ostalih seznamih, potem pa očitaš, da si nadomestljiva in si spet užaljena ker ti nekdo pomaga. Ne razumem.
Tako kot so napisale pred mano - forum nam je za zabavo in sprostitev, tudi kakšno pametno informacijo izveš, samo nekatere pa res preveč resno in osebno jemljete vse skupaj.
Meni osebno se ne da komentirat vsakega posta in odgovarjat nanj, tudi nisem nič užaljena, če mi kdo ne pokomentira, imam pa potem pač monolog sama s seboj. In res je, da preko neta ne morejo biti prava prijateljstva. Osebni stik je le osebni stik. Smo pa navezale znanstva v tem času, nekatere se celo družimo in to je meni še boljša sprostitev.
Ja, Blacky... čas gre naprej in svet in RR tudi brez tebe in brez mene in brez marsikoga. Ne jemlji si k srcu. Kaj pa ostale punce, ko jih več kot en mesec že nisem zasledila? Motoristka? Juno? NosečkaMaja? Kati? in ostale... Glej, na njih se tudi spomnem, pa nobeden ne joka kje so.
Kaj ti predlagam? Najprej se pozdravi, naspi, najej -  pa pridi spet k nam. Upam, da boljše volje. Predlagam pa ti, da ne bereš preveč za nazaj. Pusti stare dele in strani, s tem izgubljaš stik z ostalimi. Vključi se v direktno debato in se pohecaj z nami.
Blacky - si super punca, samo malo zadihej. Pikapoka zate  user posted image user posted image

PREDLOG ZA SEZNAME: Ne pišite več podatkov za na sezname med poste, da ne bo Blacky oz. Flower oz. tista ki jih bo urejala - izgubljala časa s prečesavanjem vsake povedi, da ja ne bo spregledala kakšnega podatka. Pošiljajmo stvari za na seznam puncam izključno na ZS-je!

no od vseh do zdaj se pa še najbolj strinjam s tabo zimska. In res tut jaz predlagam da blacky ne prebira vseh starih stvari ker jaz če bi mela tolko za prebrat bi tut bla živčna... In tudi s tem se strinjam da pošiljamo stvari za na seznam na ZS-je saj bo tisti ki bo to urejala veliko lažje...

Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.1.2009 15:48:44   
Netta
moje dete še vedno spi...tri ureuser posted image

zimska - imaš monologe??user posted image

kar precej stvari smo že sprobali..hruško, jabolko, banano, melono od sadja
od zelenjave pa: korenje, krompir, cvetačo, brokoli, koromač, bučke, danes sem dala vmes še por;
pa riž, polento in ovseno kašo...ja smo kar pridni

Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.1.2009 15:50:41   
dzanika

Ej, kaj ste že kej dale user posted image  za jest? Jaz sem šele pri hruški (danes uvedla)

mi smo do sedaj poskusli od sadja: japka, banana, hruška, kivi
in od zelenjave: korenje, krompir, cvetača, brokoli, bučka
pa od mesa: piščanca
vsake tolk časa mu dam kakšen plazma keks (čist navadne plazma kekse), rižolino, frutolino, grisolino. Pa enkrat sem mu dala mal kruhka za glodat.

To smo do sedaj probali.

Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.1.2009 15:50:44   
Netta
dzanika in zimska - glede podatkov na z.s. smo se že enkrat pogovarjali, pa se mi zdi da je blacky sama rekla, da ni potrebno, ker nas želi vse prebrati...
se pa tudi sama strinjam glede z.s.jev - če se blacky strinja seveda, ker drugače je tole res en konreten šiht...vse prebratiuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.1.2009 15:51:28   
dzanika
aja pa riž smo tut mi že jedli. 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:53:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.1.2009 15:53:56   
rovar_ka

Ej, kaj ste že kej dale user posted image  za jest? Jaz sem šele pri hruški (danes uvedla)

mi smo začeli s korenčkom - ni jedla
nato sem probala krompirček - ni jedla
banana sama je super, banana+ kuhano jabolko tud (surovo tud)
hruška ji ni šreveč dišala

sem pa skoraj zgubla živce, ker mi ni hotla nobene zelenjave. Ne more vsak dan samo banane jestuser posted image Vse ji je gor hodlo. No, in danes sem ji spasirala korenček+krompirček in je ful jedlauser posted image

Mu je bil okus hruške všeč?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.1.2009 15:54:16   
Netta
gledam in gledam to australio pa je ni in ni konec...sem upala da bo boljši film

a pese pa še ni dala nobena...HD a nisi ti zadnjič o tem spraševala? a si dala samo?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.1.2009 15:56:20   
Netta
zimska - ne vem kako bi sama odreagirala...user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.1.2009 15:56:27   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

dzanika in zimska - glede podatkov na z.s. smo se že enkrat pogovarjali, pa se mi zdi da je blacky sama rekla, da ni potrebno, ker nas želi vse prebrati...
se pa tudi sama strinjam glede z.s.jev - če se blacky strinja seveda, ker drugače je tole res en konreten šiht...vse prebratiuser posted image

no sej jaz tut v večini preberem vse. Zadnje dni mi res ni zneslo pa sem samo preletela. Ker pač doma prenavljamo in res ni časa... In če kaj zboliš ali pa otrok kaj zboli se pač ne da vse brati. In če se ti ful gre da bi vse prebral postaneš živčen ker vidiš kako se strani kopičijo... Vsaj jaz bi. Vem pa da je bila enkrat že debata o tem da se pošilja na zs. Sej meni je načeloma vseeno kam napišem ali v post ali pa na ZS. Sam bo pa za blacky po mojem precej lažje... In upam da se neha obremenjevati z neprebranimi stranmi in jih pusti za sabo ter se nam pridruži v tekoči debati ko bo pač pri moči...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.1.2009 15:58:24   
Netta
rovarka - zanimivo...moja pa sadja ne mara...le melona ji gre dol...sploh nimam ideje kaj še datiuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.1.2009 15:59:41   
rovar_ka

Moj mož ima danes rojstni dan. Pa ne vem, kako se naj sploh obnašam do njega. Nisem drugač ljubosumna žena ali pa da bi mu kdaj težila, ker hodi na druženja, evente in na pijače. Šrekam moško logiko in način razmišljanja, samo včeraj... Sej sem vedla, da bo ta teden en dan zabluzil in dal za runde, samo fora je v tem, da sem ga včeraj klicala na šiht in vprašala, če ima namen bluzit ta dan, je rekel da ne in da pride kmalu domov. Sem se še veselila, ker je bila  glina, želela sem si iz ven (se malo zluftat po treh dneh, ko sem nonstop v stanovanju) in sem mu rekla naj res pride normalno, je zatrdil da bo. In potem se primaje ob pol 11ih zvečer, se vrže na kavč in zasmrči. Evo, in danes ima RD. Kako bi ve reagirale?

jaz ti na to ne bom odgovorila, ker sem ful mulasta kaj se takih zadev tiče, tak da ti ne bom nič govorila in s tem poslabšala stvariuser posted image . Je pa odvisno če sta se že pogovorila o tem in kakšen izgovor je imel, da se ni držal dogovora..

Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:00:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1667
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:00:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.1.2009 16:01:15   
TODI

Moj mož ima danes rojstni dan. Pa ne vem, kako se naj sploh obnašam do njega. Nisem drugač ljubosumna žena ali pa da bi mu kdaj težila, ker hodi na druženja, evente in na pijače. Šrekam moško logiko in način razmišljanja, samo včeraj... Sej sem vedla, da bo ta teden en dan zabluzil in dal za runde, samo fora je v tem, da sem ga včeraj klicala na šiht in vprašala, če ima namen bluzit ta dan, je rekel da ne in da pride kmalu domov. Sem se še veselila, ker je bila  glina, želela sem si iz ven (se malo zluftat po treh dneh, ko sem nonstop v stanovanju) in sem mu rekla naj res pride normalno, je zatrdil da bo. In potem se primaje ob pol 11ih zvečer, se vrže na kavč in zasmrči. Evo, in danes ima RD. Kako bi ve reagirale?

Ah moški, kdo bi jih razumel. Nevem kaj naj ti rečem jaz bi se verjetno delala, kot da se nič ni zgodilo, bi mu pa drug dan pač povedala svoje, da smo tudi me potrebne kdaj off-a ( ga nisem imela odkar imam otroke user posted image ) in da naj skuša razumet oz vsaj poklicat, da ga pač nebo. To jaz svojmu tupim v glavo že kar neki cajta, pa očitno mu še ni prišlo do sredine. Nevem zakaj imajo potem mobitele za okras al kaj...user posted image

Nč moram za knjige, me bo to pravo čist ubilo...

Blacky: user posted image te čist razumem...

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1669
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:01:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.1.2009 16:02:22   
dzanika
ma moj tut štrajka pri hrani... Zjutraj mu komaj stlačim v usta nekaj sadja. Sej kar mu v usta spravim vse poje. Sam kaj k noče ust odpirat. No pa sej tisto sadje še nekako spravimo notr... Za kosilo zelenjavo jest je pa znanstvena fantastika. Zdej sem mu parkrat malo mleka vmešala zraven in je ful lepo jedel. Mu je blo očitno všeč k ma mal po mleku okus. Včeraj pa kljub temu da sem mu dala mleko ni hotu sploh jesti... In danes sem rekla da bom za hec poskusla mu dat fruteka korenček in ga je zmazal v petih minutkah. Komi sem mu sproti v usta dajala. user posted image Za popoldansko malico pa mu dam spet mlečno kašico ki jo tudi lepo poje...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.1.2009 16:03:38   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

rovarka - zanimivo...moja pa sadja ne mara...le melona ji gre dol...sploh nimam ideje kaj še datiuser posted image

jaz sem tud že čist obupala, očitno se morejo navadit okusov al kaj jaz vemuser posted image Je pa res zanimivo, kak majo eni raje zelenjavo, drugi sadje. Meni osebno, če bi bla na Tiinem mestu bi tud raje sadje jedla, sploh banano, njamsiiuser posted image

Je pa baje bolj okusno, če jim več zelenjave oz. sadja zmešaš. Mogoče probaš tak, da zmešaš različno sadje? Al si že?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.1.2009 16:03:47   
Netta
HD - koliko časa ti je pa zdržala po tem obroku, ker men se sama zdi dokaj prazna??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.1.2009 16:03:58   
dzanika
HD jaz pa mu dam kivi kar s tistimi koščicami pa je čist ok...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 16:04:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?