|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 13:52:50   
Inigo
inigo - timijan, kamilice, materina dušica

ja, kaj naj z njimi? skuham, dam za pit al za njuškat? pa kje to lahko dobim? lekarna?

< Sporočilo je popravil Inigo -- 28.1.2009 13:53:07 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 13:52:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.1.2009 13:54:04   
Inigo
ok, super!

hvala!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.1.2009 13:54:16   
Netta
aha žajbelj namesto materine dušice torej...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 13:58:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.1.2009 14:01:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica in ostale, ki se še spoznate na Just, mi lahko poveste za kaj vse se uporablja Olje31? Prosim!

Pozabila povedati, da sem evre prejela. Hvala.

olje 31: zobobol, grgranje, masaža, glavobol...Saj se bom še kaj spomnila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.1.2009 14:04:51   
Blacky30
Pupe moje, hvala za vse zs-je, skrb in spodbudo. Bom kar tukaj vsem odgovorila, da ne rabim vsaki posebej pošiljat.
Pravzaprav ne vem, kaj mi je. Tečna sem, utrujena, zmozgana, 4 dni neprestane visoke vročine, nič hrane oz. komaj kak grižljaj, 2 prebedeti noči zaradi Tejči, ja, nekje se mi mora poznat.

Itak me poznate in veste, da sem ful občutljiva osebica in me je res malo zbodlo to, da sem po nekaj dneh odsotnosti končno zbrala moči, da vam napišem par vrstic, pa sem dobla nazaj čisto ignoranco. Okol mojega posta se je še kar naprej pisalo o NKOTB, frizurcah,.....mene pa, kot da sploh ne bi nič napisala. Priznam, me je prizadelo. Saj kasneje vas je prišlo gor veliko takih, ki ste nam zaželele vse dobro, hvala.

Potem pa vidim, da vse teče lepo dalje brez mene tudi, kar je čist prav. A samo en dan sem zamudila s seznamom, pa ste vse same prevzele. Saj prav. Zakaj pa bi morala pravzaprav res biti jaz vedno tista, ki naj to dela? Čeprav priznam, delam to z veseljem. A enkrat se vse konča. Zdaj sem spoznala, kako nadomestljivi smo pravzaprav, kako te lahko en dan več ni in čez mesec dni nihče več sploh ne ve, da si sploh kdaj obstajal.

Največja napaka pa je moja, priznam. Preveč sem se navezala na vas, posledično s tem pa sem tudi ob vsaki malenkosti prizadeta in užaljena. In marsikatera bo rekla, da takšna pa nima kaj iskat na forumih, ker tukaj ni prijateljstva in ni pristnosti, je le virtuala. In tisti dam čisto prav.

Saj bo čez čas bolje, samo k sebi se moram spravit. Ne mi zamerit mojih besed, a sem dolžna odgovore vsaj tistim, ki ste mi pisale. Ostale pa preskočite post.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 14:05:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.1.2009 14:10:32   
Netta
blacky- lepo napisano, a žal tudi precej resnično...sem kar malo žalostna ko tole berem...ti pošiljam objeme in želim da bi se res čimprej pozdravilauser posted image user posted image

olje 31 - jaz uporabljam predvsem za glavobol...se namažem po sencah...ali če me grlo boli, prav tako namažem po vratu...
so me pred časom jajčniki boleli, pa sem si vtirala tudi na tem mestu in je bilo bolje

tako je to, ko zaradi dojenja ostalih zdravil skoraj ne moreš jemati...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.1.2009 14:13:29   
neboglasnica
Blacky30: te čisto razumem, saj sem tudi jaz občutljiva, pravzaprav preobčutljiva. Nekaj sem se pa le naučila v vseh teh mesecih: ne išči prijateljic, same pridejo. Saj se izkaže, katera je le znanka, katera pa prijateljica. Ampak za pristnejše prijateljstvo je pa le potreben osebni stik. Sploh se ne morem zbrat, da bi kaj spodbudnega napisala, saj mi trije serjejo zadaj, ampak k vsemu tvojemu napisanemu botruje tudi utrujenost. Mogoče boš kasneje obžalovala, da si bila tako odkrita (vsaj jaz ponavadi), ampak se prileže. Včasih je težko izbirati besede, vselej se najde kdo, ki to osebno vzame. Glede seznamov pa mislim, da ti je Flower želela samo olajšati delo in se je lotila najlažjega oz. najmanj odgovornega (za moje pojme). Je pa res, vsi smo nadomestljivi in to prekleto boli. Npr. v petek imamo en posvet, ki sem ga organizirala jaz in sem kar težko kakšno nalogo (npr. nabava pijače) prepustila drugemu. Budala jaz, saj znajo drugi tudi v trgovino in zložiti v voziček ter pokazati naročilnico. Šla sem celo tako daleč, da sem napisala točno koliko litrov česa. Koza zmešana, jaz namreč. Ma, Blacky saj ne vem, če boš iz te klobase razbrala, kaj sem želela povedati. ampak odgnati se pa ne dam: spomladi pridem na rižev narastek. Še velja?? Pa hitro se pocajtajte, da prideš nazaj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.1.2009 14:20:22   
dzanika
blacky res si to lepo napisala in čist po pravici. Žal je res pogostoma tako... Jaz vam tudi želim kot sem že napisala v enem postu da se vsi čimprej pozdravite. Res pa je da niti nisem vsega prebrala v teh dneh in tudi v maratonskih debatah ne sodelujem saj imam doma cel kup dela ker prenavlamo spalnico (bomo Jana selili v večjo sobo, nama pa spalnico naredili v manjši). In je še polno dela ker je treba vse s knaufom obleči in podobno. Tko da večino dneva sam kuham in pomivam... Sam še tole ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.1.2009 14:25:39   
lavita*
Ojla punce!

Še jaz se malo oglašam.

Za seznam imam nove mere: 7890g in 70cm

Blakcy, ker me dolgo ni bilo, ne vem točno zakaj se gre. Zgleda da ste bolni vsi. Upam, da bo kmalu bolje in ne biti žalostna, če kdo kaj namesto tebe nardi. Tako saj veš, da zmore še kdo drug.

Ja pri nas smo bili prejšnji teden na dopustu v moravskih toplicah, v Vivatu. Bilo je super. Otroka sta uživala maksimalno. Všeč mi je iblo to, ker je vsepovsod dovolj toplo, da ni treba skrbet, da se bo kdo prehladu.
No čeprav, je ta mala po prihodu domu zbolela. Nikaj hujšega samo prehlad. Jaz pa malo grlo inprehlad.
Zadnje dni sem hodila ookrog zdravnikov in so mi ugotovili, da imam astmo. Ne morem verejt, še dans ne. No počasi se bom mogl aše na to privadit. Kaj čmo.

Otroci rastejo, dnevi hitro tečejo in kamlu bo treba v službo. Mene kar pri srcu stisne, ko se spomnem.

Tole pa tud jaz nisem vedla, da ni treba plačat, če si z otrokom v bolnici. Ponavadi je bilo rečeno, da če dojiš, imaš zastonj. Hvalal za take informacije

No punce lepo bodite, in pozdravite se, kjer ste bolani.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 14:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.1.2009 14:37:50   
rovar_ka
Blacky - flower je samo hotla pomagat in ne prevzet tvojega dela za stalno. Ti si zdaj malo užaljena, pa vse vidiš s slabe strani. Veš, da te ne damo in te nikoli ne bi pozabile, vsaj jaz ne, si pomemben in ključni del tega foruma, vsaj jaz tako mislim. Pa ne se jezit no, veš da te imamo radeuser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 14:38:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.1.2009 14:43:41   
3jeMi
blacky... strinjam se z neboglasnico... jaz se dostikrat spomnim in mislim nate in na splošno na vse, ki mi tako ali drugače prirastejo k srcu (v živo ali virtualno), samo pisanje vzpodbudnih besed meni ne gre... še vedno prisegam na pogovor, ne na pisanje...
rada te imam, čeprav se v živo ne poznava... iz tvojih postov sem uspela razbrat kakšna oseba si in si taka oseba, ki je meni všeč...

user posted image  zate in za tvoja dva srčka... veš pa, da po vsakem dežju posije sonce... user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.1.2009 14:46:26   
Netta
tiste, ki ste že dale rdečo peso...ali ste s čim kombinirale ali postregle samo. in če ste kombinirale...s čim??? sploh ne vem kaj bi pasalo zraven...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.1.2009 14:47:32   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pozdravite se!,upam da vam je boljše!, radi te imamo!, držim pesti za tega in tega!-....user posted image user posted image user posted image  Sorry, mogoče glih ni na mestu, me je pa tole nekako spomnilo na govore misic in sem se prav nasmejala.

jst pridem na forum da se sprostim, ne pa da se na koncu sekiram kaj sem narobe napisala, katero sem ven izpustila, kateri nisem zaželela vse dobro in zdravje. Enako.

Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.1.2009 14:49:35   
3jeMi

aja..dodajam da me lahko brezskrbi raztrgate ker itak spet ne bi izpadlo kot je bilo mišljeno..,tako pač je

user posted image  HD... sto ljudi, sto čudi... vsak po svoje... veliko nas je, pa tudi vsaka se ne more z vsako ujet... user posted image

al važno je, da se imamo rade... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.1.2009 15:06:51   
rovar_ka

aja..dodajam da me lahko brezskrbi raztrgate ker itak spet ne bi izpadlo kot je bilo mišljeno..,tako pač je

user posted image   z zobmi te bom raztrgalauser posted image

babe, tak je - smo pač različni karakterji! Ene se sekirajo, druge se ne... Jaz tud ne pokomentiram vsega, ampak to še ne pomeni, da mi gre pri enem ušesu not (ok, v tem primeru očesuuser posted image ) in pri drugem ven. Valda, da vse želimo, da so vsi zdravi, da smo vse vesele ob kakšni dobri novici in tak naprej... Jaz recimo dosti komentiram mojemu, ja veš, tista pa tista ima pa to pa to, pa od tiste tamali je bil revček v bolnici, od ene pupa sploh noče jest revica, ena je preveč zrasla kot bi smela ampak so se hvalabogu zmotli v merjenju, en fantek je bruhal, pri enih so vsi doma zboleli, kak more bit to grozno, tista ko je bla na DD ni smela bit tu gor, ker je imela probleme z očmi,...itd.

Pač tak je, jaz mislim na vas tudi offlineuser posted image moj pa je itak na tekočemuser posted image

Je pa res, da se prileže (vsaj za dušo), če  kdaj katera pojamra tu gor in da vidiš da ne naleti na gluha ušesa, se strinjam blacky.

Jaz pa tud ne kuham zamere, če mi pač katera ne odgovori al pa če ne komentira. Ene komentirajo eno, druge drugo, tretje nič. Ne mormo bit vse za vseuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.1.2009 15:12:25   
3jeMi
rovarka... user posted image user posted image user posted image

glede seznamov... imam predlog... mogoče bi bilo lepo, če bi počakale Blacky, da si opomore in pove, kdaj jih bo lahko urejala in ji takrat sporočimo vse podatke... user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.1.2009 15:18:51   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

user posted image   z zobmi te bom raztrgalauser posted image

babe, tak je - smo pač različni karakterji! Ene se sekirajo, druge se ne... Jaz tud ne pokomentiram vsega, ampak to še ne pomeni, da mi gre pri enem ušesu not (ok, v tem primeru očesuuser posted image ) in pri drugem ven. Valda, da vse želimo, da so vsi zdravi, da smo vse vesele ob kakšni dobri novici in tak naprej... Jaz recimo dosti komentiram mojemu, ja veš, tista pa tista ima pa to pa to, pa od tiste tamali je bil revček v bolnici, od ene pupa sploh noče jest revica, ena je preveč zrasla kot bi smela ampak so se hvalabogu zmotli v merjenju, en fantek je bruhal, pri enih so vsi doma zboleli, kak more bit to grozno, tista ko je bla na DD ni smela bit tu gor, ker je imela probleme z očmi,...itd.

Pač tak je, jaz mislim na vas tudi offlineuser posted image moj pa je itak na tekočemuser posted image

Je pa res, da se prileže (vsaj za dušo), če  kdaj katera pojamra tu gor in da vidiš da ne naleti na gluha ušesa, se strinjam blacky.

Jaz pa tud ne kuham zamere, če mi pač katera ne odgovori al pa če ne komentira. Ene komentirajo eno, druge drugo, tretje nič. Ne mormo bit vse za vseuser posted image

pod tole se pa jaz podpišem! Se o vsem popolnoma strinjam!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.1.2009 15:23:36   
neboglasnica

blacky...tud jst sem cele dneve tu gor, pa če me kateri dan ni, malo ktera opazi...ko sem imela 13.1. pregled z malo v lj..je kera kak post napisala na to temo??ni...zvečer ko sem prišla domov, sem sama napisala kaj je blo..pa kaj..nobena pa ni napisala recimo: držimo pest, danes ima kali pregled...jst sem 2dni nazaj napisala da mi manjkas v debat, več pa tud ne morm pisat...ne vem, ka naj šesploh pišem..čim pride do neke debate jih je en kup užaljenih, drug kup se jih začne kregat, ko pride o debatah o frizurah in tipih, je itak brezveze...opažam da so tukaj obrodošle samo besede: pozdravite se!,upam da vam je boljše!, radi te imamo!, držim pesti za tega in tega!-....vse ostaloje samo neko klofanje in stvari od katerh bežimo da nebi koga prizadeli...

mislim..sej mi je že zdej žal da sem to napisala, pa ne leti to nate ampak nasplošno mi počasi že najeda vso to opravičevanje...

jst pridem na forum da se sprostim, ne pa da se na koncu sekiram kaj sem narobe napisala, katero sem ven izpustila, kateri nisem zaželela vse dobro in zdravje

HD
: tole je pa zadetek v polno. To sem enkrat že napisala in takrat sem se odločila, da bom na RR manj sodelovala, samo kaj, ko pa sem sedaj še odvisnica od vas postala. Ampak se popravljam. Zdaj zjutraj ni prva misel RR, ampak šele druga, tretja... user posted image In počasi se sploh ne bom več prva javljala, ampak vas bom samo prebirala....
Je pa res, da je težko razbrat iz teksta. Včasih moraš osebo preprosto poznati, da razumeš njen humor oz. preprosto smo včasih preutrujene in posledično preobčutljive.

Rovar_ka: tudi moj dragi vas pozna nekako takole kot si ti napisala... user posted image

Drage moje, zaenkrat vas zapuščam, pa pa, grem k okulistu.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.1.2009 15:37:16   
3jeMi
neboglasnica... dobro opravi...

midva bova pa odpujsala k P po 3. ritopik... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:39:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?