Blacky30
|
Pupe moje, hvala za vse zs-je, skrb in spodbudo. Bom kar tukaj vsem odgovorila, da ne rabim vsaki posebej pošiljat. Pravzaprav ne vem, kaj mi je. Tečna sem, utrujena, zmozgana, 4 dni neprestane visoke vročine, nič hrane oz. komaj kak grižljaj, 2 prebedeti noči zaradi Tejči, ja, nekje se mi mora poznat. Itak me poznate in veste, da sem ful občutljiva osebica in me je res malo zbodlo to, da sem po nekaj dneh odsotnosti končno zbrala moči, da vam napišem par vrstic, pa sem dobla nazaj čisto ignoranco. Okol mojega posta se je še kar naprej pisalo o NKOTB, frizurcah,.....mene pa, kot da sploh ne bi nič napisala. Priznam, me je prizadelo. Saj kasneje vas je prišlo gor veliko takih, ki ste nam zaželele vse dobro, hvala. Potem pa vidim, da vse teče lepo dalje brez mene tudi, kar je čist prav. A samo en dan sem zamudila s seznamom, pa ste vse same prevzele. Saj prav. Zakaj pa bi morala pravzaprav res biti jaz vedno tista, ki naj to dela? Čeprav priznam, delam to z veseljem. A enkrat se vse konča. Zdaj sem spoznala, kako nadomestljivi smo pravzaprav, kako te lahko en dan več ni in čez mesec dni nihče več sploh ne ve, da si sploh kdaj obstajal. Največja napaka pa je moja, priznam. Preveč sem se navezala na vas, posledično s tem pa sem tudi ob vsaki malenkosti prizadeta in užaljena. In marsikatera bo rekla, da takšna pa nima kaj iskat na forumih, ker tukaj ni prijateljstva in ni pristnosti, je le virtuala. In tisti dam čisto prav. Saj bo čez čas bolje, samo k sebi se moram spravit. Ne mi zamerit mojih besed, a sem dolžna odgovore vsaj tistim, ki ste mi pisale. Ostale pa preskočite post.
|