|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
27.1.2009 12:39:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Živjo punce....evo mene!
Test sem naredila in je -......saj sem vedla da bo, ampak user posted image še pa zmeraj ni in zizike me še kr bolijo ko nore!!
Eh sj človk ne more vedet kaj naj si misli....naj že pride user posted image , da gremo v nov krog!!!!
Pa druge...kakšen nov +++++????

moje M še tudi ni. Prsi me bolijo tak da se mi meša. Testa pa še ne upam naredit. Ker to razočaranje ko je -  me ubijauser posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.1.2009 14:07:17   
Anonimen
Živjo punce upam, da vas ni preveč zasnežilo. Pri nas sneži že cel dan...je že prav neprijetno. No jaz sicer ne vem kam spadam al u januar al še u februar..tako, da upam da katera ne bo kaj preveč huda, ampak moji cikli so dolgi pa ravno tako pride... ( 30.1. al pa 3.2. ).
Danes me že drugi dan špika u jajčniku tako, da malo že obupujem ampak se ne dam. Če je ne bo delam test potem na 5.2.---če bom zdražala ja user posted image  Bomo videli kako pa kaj se bo izteklo samo upam, da ne bo spet tako veliko razočaranje kot konec decembra.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.1.2009 15:11:23   
sonček85
jaz sem prišla pa malo navijattttttttttttttttttt

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.1.2009 16:43:49   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heheuser posted image user posted image user posted image user posted image  hvala sončekuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
27.1.2009 17:32:04   
Barbara_L
Ahoj...pri meni je bil test včeraj negativen, vendar M od nikoder.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.1.2009 18:27:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

heheuser posted image user posted image user posted image user posted image  hvala sončekuser posted image
z veseljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.1.2009 18:29:05   
Sulfinija

Kaj niste nič firbčne?

Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168.  mere odlične ion tudi razmerje.

Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.1.2009 18:31:18   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Kaj niste nič firbčne?

Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168.  mere odlične ion tudi razmerje.

Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl.

LP Mojcauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uauuuuuuuu. Čudovite slikce! Čestitam Mojca. Čim lepšo nosečnost ti želim. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.1.2009 18:43:09   
sonček85
sulfi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela zate,pa kr za 2 tedna ste naprej .jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si pa res lahko mirna in uživaš v user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.1.2009 19:24:15   
Arual
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.1.2009 19:27:49   
Nea_teja_

Nea_teja_:oo jaz sem pa mislila da se boš nosečkam pridružilauser posted image

Ja sonček jest sm tud malo upala ampak očitno še ni pravi čas in bo treba res počakati na morje kot prejšnič.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.1.2009 19:28:13   
Nončika
Sulfinija, jeeeee. kako krasne slikice. čestitke za vašega bejbija.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.1.2009 22:37:43   
Rakica_80
Sulfinja, uauuu ke lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes delala test BC in je seveda pokazal en velik -----user posted image , nič za se čudit!Še vedno user posted image  od nikoder!!!
Jutri bom še enkrat v jutranjem urinu, če ne pa itak moram v četrtek v LJ na posvet za ICSI, pa bomo takrat videli v čem je stvar!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.1.2009 23:10:33   
Kliki
Pnce pobarvajte me v modro se je tečka že oglasila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem pa v 5krog pa laparo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.1.2009 7:37:59   
ninčy
Po enem letu in pol, v tretjem ciklusu klomifena, sem danes zjutraj prvič zagledala user posted image .
Se še vsa tresem in kar ne morem verjet, da nama je ratal.
Test sem naredila iz čistega firbca, ker sem ga ravno imela doma. Nisem pričakovala user posted image , ker nisem imela čisto nobenih znakov.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.1.2009 8:19:48   
METULJ1
ninčy - iskrene čestitke za user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.1.2009 8:20:37   
Anonimen
jutro!
ninčy čestitke!!!!user posted image user posted image
sulfinija lepe slikiceuser posted image
no jaz sem včer bila pri osebni dohtarci da mi odpre bolniško potem mi je pa dala še napotnico za v Leonišče ker jo skrbi da ne bi se otročku kej poznal k sm mela slikanje pljuč in da mi tm mal več povedo če je vse ok pa še kak UZ nardijo ampak je moja mami jih popoldne poklicala k jaz po telefonu slabo slišim sploh pa če je kak ropot zraven  v glavnem jo je una nadrla povrh pa še to rekla da mi ne more osebna zdravnica napotnico dat za k njim ampak lahk samo ginekologinjauser posted image kr neki
v glavnem do petka sm doma pol bomo pa vidl kaj pa kakouser posted image
kako ste ve kaj?pri nam še zmeri sneži,moj je komaj prišel v službo mi je sms napisu da je skor volan odtrgu k je mogu tok motat da je lahk kam prišeluser posted image

(odgovor članu ninčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.1.2009 9:38:02   
Nea_teja_
Sulfinja res so lepe slikce ti samo lepo mirkaj svojo pikico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.1.2009 10:53:03   
sonček85
BEBII,U:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za naprej velikouser posted image user posted image user posted image user posted image
ninčy:čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo to bi bilo danes od mene  vse,saj se je moj dan začel slabo.Zvedela sem da je ponoči umrla moja pra babica(95let)user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsako pa posebaj navijam da zagleda veliki +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.1.2009 11:16:57   
Rakica_80
O sonči, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image
Babica je sedaj meduser posted image   te čuva in paziuser posted image

Mene spet šraufa kot 100user posted image  tam spodaj, ampak še vedno od nikoder ne pritečeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vidite, da sem živ dokaz, da lahko psiha naredi svojeuser posted image že pet dni mi zamuja!!!
Čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.1.2009 11:25:17   
Kepica83
ninčy čestitam!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  uživaj v nosečnosti.

Jap moje tečke še tudi ni. Ponavadi se zjutraj vlije danes pa nič. Pa tudi prsi še me niso nehale boleti. Tako kot pred vsako M. No saj bomo vidli kako bo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.1.2009 11:49:27   
sontschica
O sonči, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image
Babica je sedaj meduser posted image   te čuva in paziuser posted image

se podpišem pod to.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.1.2009 12:01:23   
Matejčika
Jeeeeej Sulfi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me veseli da slišim tako lepe novičke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.1.2009 12:04:57   
Anonimen
Mene nekaj zanima. Kaj je tole mogoče? Prejšnji mesec ko sem jedla Klomifen, sta me v času O bolela oba jajčnika, pa sem misla, da so ciste. Lahko bi se zgodilo, da sta oba jajčnika ovulirala in je prišlo pri obeh do oploditve  in je en plod propadel, drugi pa se obdržal. Propadel plod pa je sprožil M in se tako izločil. Jaz sem mislila, da imam pač normalno M, v resnici pa se je en plod obržal in sem kljub M noseča. Saj vem, neumno vprašanje, test naj grem kupit pa bom vedla. Ampak ni mi spet zapravlat za teste, da bom zagledala -. Sem že vrsto let vsak mesec preveč razočarana. Sam zanima me, če je to možno in kake so možnosti da je tak?

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.1.2009 12:54:18   
Anonimen
anonimna resnično ti ne znam pomagat k to res ne morm vedt a si nosečka ali ne,je pa res da si lahko nosečka kljub krvavitvi tko da pejt test kupit sej ni treba clear blue-ja ampak dej kakšnga druzga k je cenej.
sonči moje sožaljeuser posted image
men je pa tako slabo ne vem sploh več kaj naj dam v usta da bo mal boljuser posted image sm pa zdele taka k da bi bager pa še enih 10 tovornjakov čez mene zapeljaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?