Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:23:22
|
|
|
|
mlavla
|
kaj že študiraš?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:38:04
|
|
|
|
lillchy123
|
sem vas prebrala februarka, jaz dam na buške led, potem panamažem z aloe vero in čist zginejo in tud črnice ni bravo za prve korake! mlavla, pridna za študij pa velik sreče pr cukr testi! misar, a je Lana že kej boljš? blacky, mene tud zanima ta zgodba. si pa mislm, da je to tržnica? mesečnica, kje si? Ste ok? nč, ta malček kliče se še tipkamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:38:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala pa še prav dobra je naša solata
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:43:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala jaz tut, si pa Blacky nekak ne morem kot branjevke predstavljat zakaj pa ne ene prav dobro služjo zdaj ko bo kriza bi se vsi grebli za moje bio korenčke in solatko... če bi mela kaj zemlje seveda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:51:35
|
|
|
|
blaža
|
Evo ta je meni tudi lepa.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:52:06
|
|
|
|
blaža
|
se opravičujem, ki sta dve, sem nekaj zakvačkala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:52:49
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža se opravičujem, ki sta dve, sem nekaj zakvačkala. očitno res..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:53:20
|
|
|
|
blaža
|
Pa te pikapolonice so mi ful simpatične.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:53:47
|
|
|
|
mlavla
|
blaža a ste že zbrali ploščice?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:53:49
|
|
|
|
blaža
|
opet, se opravičujem , ne vem kaj mi to dela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:54:21
|
|
|
|
mlavla
|
a torte lepiš?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:55:01
|
|
|
|
itata
|
blaža: neki ti ne gre misar: tole z enim predalom za razmetavat pa ni slaba ideja...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:55:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a ste že zbrali ploščice? Ja verjetno, da ja . mamo namen še v eno trgovino it v soboto, na obali, ma smo se skoraj že odločli za ene tle v Sežani v gradbeni Preskrbi. So drugače oni trui uvozniki vsega, pa bi vse vzeli in še popust dobimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:55:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: neki ti ne gre misar: tole z enim predalom za razmetavat pa ni slaba ideja... Ma ne to je vsaka slikica za eno učko, ne? Duplo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:56:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a torte lepiš? kaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:59:11
|
|
|
|
itata
|
jaz bom pa na več dni razporedila tole praznovanje RD. na njegov RD bom doma s starši pa bratom, ker pač se mi zdi smešn tud če je tork da pa direkt za RD ni niti torte pol za vikend bo pa pri tašči en dan - sam to bo mela bolj ona čez kuhanje pa star ata in mama pa sestrična pa polsestrica pa teta in stric. v nedeljo isti vikend sem pa še enga prijateljčka povabila od jakoba in par mojih prijateljic - bomo pa bolj me "praznovale" ker pač one še nimajo otrok... nimaš kej tko da sem tko organizirala, da bom mela tud jaz kej od tega. pa vedno ponudim sam torto in šampanjec ali sok, ker če maš preveč zadev pol res lahk sam gor pa dol letaš. to je pa brezveze pa tko al tko je bolj važno da se podružiš in poklepetaš kot pa to, da maš sto jedi na programu. k bo pa več otrok v špilu (tudi tujih, ne mojih) se bom pa drugač organizirala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 10:59:56
|
|
|
|
blaža
|
To si bom jaz nardila za naslednji rosjtni dan.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:00:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar Mali deček z očetom v avtu prečka 'vročo' četrt. « Oči, povej mi kaj počnejo gospe na pločniku ?» V zadregi se oče izvleče z naslednjimi besedami : «Prodajajo srečo.» Ko je prišel deček domov, si je mali rekel, da bi si tudi on želel kupiti en košček sreče. Razbije šparovček, ter odide ven, da bi šel do gospa. Ko je našel pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter reče : «Bi mi lahko dali malo sreče gospa ?» Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo namaže tri rezine kruha z Nutello. Ko se deček vrne domov 'srečen', sta njegova starša čisto prestrašena in zahtevata pojasnila kod je hodil. Mali pogleda očeta in mu reče, da je odšel kupit malo sreče h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta. Ves prestrašen oče vpraša sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori: «Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...»
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:00:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jaz bom pa na več dni razporedila tole praznovanje RD. na njegov RD bom doma s starši pa bratom, ker pač se mi zdi smešn tud če je tork da pa direkt za RD ni niti torte pol za vikend bo pa pri tašči en dan - sam to bo mela bolj ona čez kuhanje pa star ata in mama pa sestrična pa polsestrica pa teta in stric. v nedeljo isti vikend sem pa še enga prijateljčka povabila od jakoba in par mojih prijateljic - bomo pa bolj me "praznovale" ker pač one še nimajo otrok... nimaš kej tko da sem tko organizirala, da bom mela tud jaz kej od tega. pa vedno ponudim sam torto in šampanjec ali sok, ker če maš preveč zadev pol res lahk sam gor pa dol letaš. to je pa brezveze pa tko al tko je bolj važno da se podružiš in poklepetaš kot pa to, da maš sto jedi na programu. k bo pa več otrok v špilu (tudi tujih, ne mojih) se bom pa drugač organizirala Na isti dan kot mi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:02:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a torte lepiš? kaj? mislim slike tort. .ki jih na žalost ne vidimo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:03:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a torte lepiš? kaj? mislim slike tort. .ki jih na žalost ne vidimo Kaj res se ne vidijo? tle pa se. A jih še kdo ne vidi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:03:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:05:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas bo tudi RD na torek in bomo tudi imeli tortico za nas 3 Potem pa bomo v soboto praznovali s prijateljčki, v nedeljo pa z žlahto Meni osebno se zdi prav, da 1. RD praznujemo na polno, ker je samo 1x. No, pa sej je vsak RD samo 1x, samo ta se mi zdi tako poseben Razmišljam pa v to smer, da se že ne bom preveč pretrgala, verjetno bodo obloženi kruhi ali kanapeji, torta, še kako pecivo oz piškotki, pijača pa postrezi si sam. Sej bomo sami "domači", tisti ki pa ne bodo, bodo dobili pa naređenje da tisti dn postanejo In ker je Stipe ultra priden mi bo zvečer pomagal čpine skupaj pobrat in pospravit in to bo to Joj kolk se veselim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:05:38
|
|
|
|
Stipe air force
|
Domaći zupnik je le domaći Pri spovedi. "Gospod župnik, grešila sem !" "Povej, otrok moj, kako si grešila?" "Moškemu sem dala svoj cvet!" "Ja, povej, kolk si pa stara?" "Enaindvajset". "No, potem pa to ni tak greh!" "No, to že, ampak moški je...." "Kaj je z moškim? "No, ta moški je...župnik iz sosednje fare....." "Aha, no to je pa hud greh, ti vendar spadaš pod NAŠO faro !!!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:06:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ... a imaš ti iste znake al kako Govoriš iz izkušenj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.