Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:03:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
, kva me je tole nasmejalo ... Brad Pitt in njegov malcek Knox (eden izmed dvojckov, rojenih julija ): Photoshop, photoshop ... dokaz je tule: KLIKNI Zdaj pa zajtrk .... Kje pa ste pupe, upam, da niste odrezane od sveta zaradi tega snega ---- ponekod je grozljvo, kot slisim & berem.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:03:38
|
|
|
|
netki
|
jutro....zasneženo !!! imamo okol 25 cm snega al pa še več!!!! bom pripopala slike zdej mam pa kufe pavzo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:07:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:07:48
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro še z našega zasneženega konca, groba ocena 30 cm in sneži brez prestanka, noro. Ilatic, zakaj si postala žalostna? Kje pa je žabar, če bo spluženo in ne bo snežilo....?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:09:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:10:01
|
|
|
|
nanka
|
Levinja tudi meni je uspelo zamazat steno s kavo, ko sem šalco iz mikrovalovne vzela je poletela po zraku in obarvala steno...je dragi popizdu da sem največji štor na svetu, pol pa lepo pobrisal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:11:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:12:42
|
|
|
|
netki
|
evo takle mamo vse dol visi zdele je plužil in imam pred vrati tole
< Sporočilo je popravil netki -- 28.1.2009 9:15:09 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:13:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:15:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:18:16
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Štajerske čveke - a se boste kaj pofočkale za Trojane, ker zaenkrat je samo Inigo prijavljena. jaz bi prišla, pa najin avto nima zimskih copatkov če bi me katera vzela zraven se mi zdi da gresta flower in rovar_ka, lahko bi še frutko priklicale.....pa katera je še od tam?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:19:14
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. netki....uuuuuuuuuuuuuu, prava zimska idila ..pri nas ga ni niti pol toliko...yeeeeeeeeeeeeeeessssss ma sej je lepo....sej nimam rada snega....no pa če je že zima naj ga ful zapade in pol neki časa zdrži, ceste so pa itak kopne....ne maram pa sneženja vsak dan in pol drug dan dež in oh in sploh
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:19:29
|
|
|
|
nanka
|
Netki a si ti pri meni slikala, pri nas ga je tudi toliko.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:20:50
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Netki a si ti pri meni slikala, pri nas ga je tudi toliko. aja, dej slikco sej je ful lepo, sam zdej nč ne pada
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:33:09
|
|
|
|
Netta
|
jutro, uf sem slabe volje že navsezgodaj, se mi je mala drla sedajle eno uro...sploh se ne spomnim kdaj je bilo tako nazadnje...nimam pojma kaj ji je bilo... da vidim kaj ste napisale; neboglasnica - LUNA!!! saj res, no sedaj mi je pa vse jasno lumpa,rovarka - meni je tudi william kjut...še posebno njegov glas, ima takšnega čisto posebnega rovarka---tvoj williy???? se greš tepst!!!! zimska - rebeca - nep...naša še nič od naštetega ne zna in mi je super da si napisala kaj tvojadva že...bravo res..in komaj čakam da bomo tudi mi lupče pošiljali metuljčica - kako si mi ti špasna, ko tako z navdušenjem komentiraš vse te igralce, pevce, obleke, prireditve....meni so vse te zadeve španska vas in sem se že zelooooo izobrazila od kar vas tu malo berem za katere pa navijah pri oskarjih? vampi - kaj so res tak dobri tam gor...no jaz sem delala v kuhinji na Trojanah preko študenta, pa se mi je morda zato vsa hrana tako zagabila...ampak bog vam požegnaj virusi - ljubljančanke, mož mi je danes pravil, da bo lj-šolah razsajajo trebušne viroze, driskanje in podobno...bodte previdne da vaši mali kaj ne dobijo!!! populis - men je bil tudi house prej boljši...mi nebi bilo nč žal če bi počas zaključil s serijo lili - a tile tokovi pa to...je res? ma jaz sem vedno skeptična kar se tega tiče...bi bilo pa zanimivo tudi pri nas kaj zmerit... pokaži frizurco please!! levinja - ojej, pa res ni bil tvoj dan...upam da bo danes boljše netki - madonca, kaj si ti v Sibiriji doma?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:33:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:37:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:43:05
|
|
|
|
nanka
|
Takole je pri nas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:44:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:49:20
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Mi imamo že popravljen računalnik . Skoraj sem bila hin brez njega, pa še je celi vikend delal, tak da se mi je res mešalo. Za nazaj ne bom brala, ker imam ta novi del celi za prebrat, ampak to res ni možno pri mojih 2h lumpih. Tako da ne bom nič kaj komentirala za nazaj. netki:kako lepa idila , pri nas pa niti milimeter snega res. Je tako kot bi bili aprila, sam dež . Najhuje pa je da niti ven ne moremo Včeraj smo imeli posvetovalnico in naše mere: 7860g in 70,5 cm., nam pa je rekla glede GH, da imama do 9 meseca čas, da začne normalno jest to kar jemo mi, se pravi z začimbami in vso hrano, razen beljaka, medu, ribe in svinjina. Aja, pa še nekaj naš Žan full čudno diha, kot da bi smrčal, sploh prej ko zaspi. Skratka imam občutek kot da ima nosek skozi zabasan, pa čistim in ne gre nič ven No in ga pregleda, pa se na plučkih nič ne sliši, je pa rekla da ima full mali nosek in s tem tudi manjše kanale, pol pa mu pogeda mandlje in ugotovi da ima full velike za njegovo starost, zato pa mu pol prekriva kanale in zato se tako sliši. Pol pa vprašam kaj storiti in pravi da bomo počakali da bomo vidli če bo podvržen boleznim, ker pol jih bo mogel dat ven. Drugače ni nič novega, zdarvi smo HB. Nič babike, grem še malo na FB, pol pa me čaka likanje in sesanje lp
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:50:41
|
|
|
|
Netta
|
grem v knjižnico...ima katera kakšen predlog za dobro knjigo zame??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 9:51:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 9:52:04
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! matr mate snega!!! mi ga nimamo niti milimetra... pa tk mam rada sneg včeraj je pri nas samo deževali, tu in tam je malo sežilo, ma se ni utegnilo poznat, ko je spet deževalo. naj pohvalim našega seronjo... končno kaka! zdaj je že 4 dan, ko vsak dan kaka. in hura za mamino nervozo - ni je več! ehhehehehehehe poleg vsega tega (kot da že ni kakanje dovolj) pa si je frajer našel piceka in si ga zdj vlači ko čigumo... še mene boli!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?