3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 3jemi za dober spanec cez dan ... kako je bilo, ko je prisel ocka domov? Nasa je bla tko navita, da ni res. Je vriskala, brcala, cebljala, mahala z rokami, bevskala, prepevala, cvilila, brcala z nogami, se zvijala kot kaca, se prevracala na puzzlih, glizla igracke, atijeve gumbe, mojo zadrgo na jopi, malo potelefonirala, lizala lezalnik, itd itn .... pravi evening party for the whole family Zdaj je omagala, midva sva pa tud precej zmatrana jutro! Anja hvala za vprašanje... bilo je zabavno, samo očka je bil zmatran od vsega... poti, dela, sodelavk (jih bom šla enkrat malo zbrcat, babe nehvaležne)... mi je tako hudo, ko ga vidim, da mu ni vseeno za delo in se še doma živcira... čeprav odkar imava Lovra, se mu kar uspe odklopit od službe, HB... in tudi zato me zvečer na RR ni, ker računalnik izklopim, dam tamalega spat, potem pa še pocrkljam ta velikega otroka (jah, sem ga pač malo razvadila s čohanjem po glavi)... drugače pa, posledica dobrega spanja čez dan je katastrofalna noč... po moje sem ene 10x vstala... samo ni panike, sem pobu zjutraj pogledala v usta in jah, zgornja dvojka hoče ven... NKOB... meni nikoli nič posebnega. Menda se pa Guns'n'Roses in Metallica menijo za skupno turnejo... tims... vampi?... uf... lucky you ko smo ravno pri vampih... mimogrede, imam vprašanje glede ponujanje hrane našim mulčkom... Ali jim boste ponudile tudi hrano, ki jo same ne jeste?... recimo, jaz ne jem vampov, samo če bo prilika bi jih pa Lovru dala za probat, mogoče mu bodo pa všeč... zadnjič sem prijateljico (vegeterijanko) vprašala, če bo hčerki ponudila meso, pa mi je rekla, da ne vidi potrebe po tem... nisem komentirala, ker ni moja stvar, vsak dela po svoje... me pa zanima, kako ste se ve odločile... aja, pa poleti bi lahko organizirale piknik, ampak samo s sladicami, da se jih napokamo za nazaj in za naprej... joj, bi gibanico jedla, sam kaj, ko priprava le-te tako doooooooooolgo traja... 24julij... helouuuu... almera... upam, da je Bor zašlafal do jutro... rebeca... frajerka Iraya in frajer Tariq aja, besede... smo včeraj na plavanju ugotovile, da prva izgovorjena beseda pri naših malčih bo ŽABA... ker jim karnaprej tupimo žaba žaba žaba, da jih vzpodbujamo k brcanju z nogicami... in ko ste bile ravno pri Bradu... me je sošolka včeraj spomnila... Zakaj je nehal Brad pit? Ker je začel pit Sampras... T2... midva imava zaenkrat samo internet, ko priklopijo na optiko, vzameva vse... tv in telefon... enkrat jim je celo uspelo poslat nižji račun, ker jim kao nekaj ni delalo, midva pa še opazila nisva... moja dva imata siol, pa jima skoz nekaj serje, ven meče, sama štala z njim, žal pa drugega operaterja ne moreta imeti... netki & nanka... uuuu madona, kolk snega... lopato pustit pri miru in uživat na toplem... inigo... za kakec... karamela... za izvide... ilatic... jaz ti bom pa kar po pravici povedala... jaz sem v zimskih dneh PRELENA, da bi se okoli podila... priznam, najraje sem doma na toplem in se crkljam ter čakam POMLAD... čisto vsako zimo je tako... pomlad in poletje ter kanček jeseni pa no problem...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 28.1.2009 11:23:03 >
|