|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
28.1.2009 11:01:12   
Inigo
POZOR POZOR POZOR!!!

enkrat smo se menle za ene copatke z eBay-a. mi smo dobli zdj master card in jih bom v kratkem naročila. če katera želi, ji hlahko skup naročimo, bo cenejša poštnina! sam sporočte mi ktere.

link

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
28.1.2009 11:01:46   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

user posted image

šnof šnof luka

ja ti ti ti Luka! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.1.2009 11:01:53   
Netta
sem že nazaj...
inigo - tvoje niso imeli nobeneuser posted image
lumpa - tvoj seznam je pa prišel prepozno...sem pa tudi sama prebrala mislim da vse od konsalika in so mi bile fajne.. uf victoria holt...zarad nje so mi ocene padle v OŠ...ker sem to brala namesto da bi se učilauser posted image

sem si pa naredila seznam za prihodnjič...hvala dekletiuser posted image

ilatic- jaz bi pa prišla k tebi...user posted image kje si doma????

Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 11:03:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.1.2009 11:07:52   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Flower, vse sezname urejaš al samo Julijske mačke? Da vem, če moram brat nazaj al ne.

Zaenkrat sem uredila samo hujšanje. Če hočeš lahko prevzamem vse, povej!

Ja, ok. Ampak za vedno. Saj ti dobro gre, mislim, da ne bo težav. Hvala!

Podatke moraš poiskati v celotnem 8. delu, v 7. delu pa od strani 126 do 157.

Zabeležene pa že imam:

Staš od Neboglasnice SEDI
Gracie črtaj RD na seznamu

Lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.1.2009 11:08:29   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

POZOR POZOR POZOR!!!

enkrat smo se menle za ene copatke z eBay-a. mi smo dobli zdj master card in jih bom v kratkem naročila. če katera želi, ji hlahko skup naročimo, bo cenejša poštnina! sam sporočte mi ktere.

link

Jaz, jaz sem že pred dnevi hotla vprašat pa sem čisto pozabila, denar ti lahko v naprej nakažem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.1.2009 11:09:01   
ilatic
ilatic- jaz bi pa prišla k tebi... kje si doma????

Kako lepouser posted image . Sam če res misliš!! Mogoče ti bo pol žal k boš prišla k sm čarovnicauser posted image user posted image user posted image . Sem iz Velikih Lašč, sej je res 30 km deleč od LJ, sam če se ene dvakrat peleš po obvoznici pa si tam tam.

Sej ni panike res ne. Sam res sem z veseljem povabila, ker bi bilo res zanimivo malčke gledat kako se jih več podi po dnevni sobi, kako se kotalijo, ščipajo...in to bi bilo zame res lepo darilo. Tko rada gledam slike ko vidim kakšna dva skupajuser posted image . Pač se je pa tako izteklo...res ni panike, v petek grem s prijateljico v šoping je rekla, da me bo peljala da se mal poveseliva.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.1.2009 11:10:51   
nanka
Ilatic pa ne take govorit no, jaz imam v petek opravke v Ljubljani, zato grem, k tebi se bom pa rajši spomladi povabila, ko bo bolj toplo, da bomo lahko zunaj skupaj kakšnega prižgale. Veš da te mamo rade user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.1.2009 11:11:04   
ilatic
čudež na naši ulici... lukec postal zaspan... in sem ga prvič kr nesla v njegovo posteljico, 5 minut je neki vzdihval, spustil dva jokeca in... ZASPAL!!! butasta mama ga je pa po 3 ure uspavala vsak dan, pa je revež zato jokal

user posted image user posted image user posted image bravo Umpa! Samo da si ga poštekala, zdaj vama bo vse lavfalo sto na uro! Vidiš sto otrok pa vsak drugačen! Kdaj pa zveš za včerjašne izvide? Mogoče si že pa sem spregledala?

Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.1.2009 11:13:07   
Netta
ilatic - pa ravno v petek...se zmenimo za kak drug dan torej ok!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.1.2009 11:13:32   
ilatic
Nanka sej je cool! Zdej pa konc debate. Ker se nočem nobenemu smilit. Vem da vas je tuki še veliko gor k me imate rade in jaz vasuser posted image !!!!!
Si pa vabljena nanka res dobra ideja za spomladi!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.1.2009 11:15:31   
ilatic
Mirjam sem za! Kadar hočeš. Jaz sem večinoma kar doma, ker sem še vedno brez avta! Drugi teden komot če imaš avto! S kje pa si? meni se zdi da tam blizu Brezovice? A mam prov?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.1.2009 11:17:13   
lili3
Dober dan,

jaz sem se malo matrala slike dat gor, pa da vidimo če mi je uspelo

user posted image

user posted image

user posted image

Upam da ne bodo prevelike.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.1.2009 11:18:14   
lili3
Ups, mal so prevelike, na koliko pikslov jih vi pomanjšate?

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.1.2009 11:19:59   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

filmoljubke, od prijatelja sem dobla priporočilo naj gledam 7 pounds, z willom smithom... priporočate?

auroraa , jaz sem pa CITO poslušala in bla zaljubljena v eloya in bastiana. user posted image

7 pounds - poseben film, vleče se ko čiguma, na koncu vse zveš za kaj se gre, potem pa ne veš al ti je bil v bistvu dober film al ne.. Jaz sem ga gledala, ker so punce govorile, da se na drugem delu na koncu vse razvozla in ugotoviš za kaj gre, če tega ne bi vedla, bi ga že po prvih 20 minuteh dol vgasnila. Ampak sej pravim, konec je tak poseben, da sploh ne veš al ti je bil dober film al ne, napram dolgočasnemu začetku (beri 3/4 filma) user posted image

Ampak to je samo moje mnenjeuser posted image

CITA - Eloy pa je bil samo moj, da veš! Dokler se ni odločil da bo na drugo stran prestopil.. Upam da ne zaradi meneuser posted image user posted image

Če pa ti je bil Bastian všeč pa mislim, da si ena izmed redkih.. Meni totalno mimouser posted image Al si mislila mogoče Benjamina?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.1.2009 11:20:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  3jemi za dober spanec cez dan ... kako je bilo, ko je prisel ocka domov? Nasa je bla tko navita, da ni res. Je vriskala, brcala, cebljala, mahala z rokami, bevskala, prepevala, cvilila, brcala z nogami, se zvijala kot kaca, se prevracala na puzzlih, glizla igracke, atijeve gumbe, mojo zadrgo na jopi, malo potelefonirala, lizala lezalnik, itd itn .... pravi evening party for the whole familyuser posted image  Zdaj je omagala, midva sva pa tud precej zmatranauser posted image  

jutro!

user posted image user posted image  Anja
hvala za vprašanje... bilo je zabavno, samo očka je bil zmatran od vsega... poti, dela, sodelavk (jih bom šla enkrat malo zbrcat, babe nehvaležne)... mi je tako hudo, ko ga vidim, da mu ni vseeno za delo in se še doma živcira... čeprav odkar imava Lovra, se mu kar uspe odklopit od službe, HB... in tudi zato me zvečer na RR ni, ker računalnik izklopim, dam tamalega spat, potem pa še pocrkljam ta velikega otroka (jah, sem ga pač malo razvadila s čohanjem po glavi)... drugače pa, posledica dobrega spanja čez dan je katastrofalna noč... po moje sem ene 10x vstala... samo ni panike, sem pobu zjutraj pogledala v usta in jah, zgornja dvojka hoče ven... user posted image

NKOB... meni nikoli nič posebnega. user posted image

Menda se pa Guns'n'Roses in Metallica menijo za skupno turnejo... user posted image

tims... vampi?... uf... lucky you user posted image

ko smo ravno pri vampih... mimogrede, imam vprašanje glede ponujanje hrane našim mulčkom... Ali jim boste ponudile tudi hrano, ki jo same ne jeste?... recimo, jaz ne jem vampov, samo če bo prilika bi jih pa Lovru dala za probat, mogoče mu bodo pa všeč... zadnjič sem prijateljico (vegeterijanko) vprašala, če bo hčerki ponudila meso, pa mi je rekla, da ne vidi potrebe po tem... nisem komentirala, ker ni moja stvar, vsak dela po svoje... me pa zanima, kako ste se ve odločile...

aja, pa poleti bi lahko organizirale piknik, ampak samo s sladicami, da se jih napokamo za nazaj in za naprej... joj, bi gibanico jedla, sam kaj, ko priprava le-te tako doooooooooolgo traja... user posted image

24julij... helouuuu... user posted image
almera... user posted image user posted image  upam, da je Bor zašlafal do jutro...  

rebeca... frajerka Iraya in frajer Tariq user posted image

aja, besede... smo včeraj na plavanju ugotovile, da prva izgovorjena beseda pri naših malčih bo ŽABA... ker jim karnaprej tupimo žaba žaba žaba, da jih vzpodbujamo k brcanju z nogicami... user posted image

in ko ste bile ravno pri Bradu... me je sošolka včeraj spomnila... Zakaj je nehal Brad pit? Ker je začel pit Sampras... user posted image

T2... midva imava zaenkrat samo internet, ko priklopijo na optiko, vzameva vse... tv in telefon... enkrat jim je celo uspelo poslat nižji račun, ker jim kao nekaj ni delalo, midva pa še opazila nisva... moja dva imata siol, pa jima skoz nekaj serje, ven meče, sama štala z njim, žal pa drugega operaterja ne moreta imeti...  

netki & nanka... uuuu madona, kolk snega... lopato pustit pri miru in uživat na toplem... user posted image

inigo... user posted image  za kakec...

karamela... user posted image  za izvide...

ilatic... jaz ti bom pa kar po pravici povedala... jaz sem v zimskih dneh PRELENA, da bi se okoli podila... priznam, najraje sem doma na toplem in se crkljam ter čakam POMLAD... čisto vsako zimo je tako... pomlad in poletje ter kanček jeseni pa no problem...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 28.1.2009 11:23:03 >

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.1.2009 11:22:19   
3jeMi
lili3... luškano user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.1.2009 11:27:36   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Ups, mal so prevelike, na koliko pikslov jih vi pomanjšate?

dobre so....bo blacky vesela

lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.1.2009 11:30:21   
lejla969
Oooooo

danes je očitno nekaj v zraku. Tudi jaz sem ful razdražena. Pa sej bo boljše. Mi imamo sončka in gremo malo ven.
Ilatic- v roku 14 dni bom v Ljubljani. Ko smo bili zadnjič v Šiški sem v Manikiri pozabla zaročni prstan. Zdaj je že skrajni čas, da ga grem iskat. Prišla bom verjetno sama z Miranom, če boš imela čas se lahko dobiva in spoznava. Mogoče pa bo do takrat organizirano tudi kakšno srečanje.
Zimska- kako si danes?
Umpa- po slikici sodeč se Luka boljše počuti. A imam prav?
Blacky- kako kaj ti in tvoji bolniki? Je danes kaj boljše? Držim pesti, da se boste že danes vsi pozdravli.
Lili- lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.1.2009 11:30:28   
metuljcek321
Cak mal, ilatic, a ti si takrat prav datum oz. dan dolocila, ko bi se dobile pri tebi? Jaz pa tega nisem vidla ... sem pa ITAK za, da se dobimo pri tebi - sem se ze takrat pofockala. In Velike Lasce - na poti proti mojim sorodnikom, ki so mal naprej od Ribnice ... mala malca. Pa moj moz je iz Pijave Gorice ... tko da, ves, da pridemo naokoli!

Glede rd in da bi castila tortice .... ah, jaz sem mela ze v zacetku jan. rd, pa nam se ni zneslo ... saj bo, saj bo!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.1.2009 11:33:03   
Netta
Mirjam sem za! Kadar hočeš. Jaz sem večinoma kar doma, ker sem še vedno brez avta! Drugi teden komot če imaš avto! S kje pa si? meni se zdi da tam blizu Brezovice? A mam prov?

ne...iz Postojne...user posted image

ampak bi šla z možem ko gre v službo in pol se k teb zapeljala...se bova zmenila glede avta ok pa ti sporočim!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.1.2009 11:38:40   
lejla969
Blacky- imaš ZS!!!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 11:39:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.1.2009 11:39:34   
metuljcek321
Hej, levinja, WB! In zelim ti, da bi bils danasnji dan boljsi, lepsi & prijetnejsi.

nanka, 30 cm, netki tud nekaj takega - vau, vau! Lepe slikce zasnezene pokrajine sta prilepili! Prava zimska idila!

nanka, Zabar je v Lj - Vic.

mirjam, je Ana zdaj bolje? Kaksna je bila pa Avstralija? Glede filmov/zvezdnikov/galsbenikov ---- to je bilo meni od nekdaj fuuuuul fajn! In ja, obozevala sem NKOTB (Joey je bil moj, draga auroraa, sam tolk, da se zmeniva!), pa Jasona Donovana (auroraa, skor sem dol padla, k sem kliknila link, ker sem glih nanj pomislila, ko si napisala, ce vemo, kdo ti je bil kul v tistih cajtih ... in ja, rebeca, s Kylie sta imela duet pesmico "Especially For You" ... kolkrat sem gledala tist spot, ej ... a se poljubita al se ne poljubita ... cist me je morilo .... pa skoz sem Bravote kupovala in cekirala, ce sta morda tudi zasebno par itd. itn.).

In, da, tudi jaz sem imela sobo totalno polepljeno s posterji NKOTB, Jason, Kylie, Bros, Bon Jovi, Gunsi, ... od enega konca do drugega, pa se potem z voscenkami njihova imena izpisana ... jao, me zanima, ce bo Anja tudi kaj po meniuser posted image  Kaka soba bo to?!?! Aha, CITA so bli pa mal kasneje, se jih spomnim.

Oskarji - se ne vem, kaj in kako, ker vecino filmov sploh nisem videlauser posted image  Drgac pa za Brangelino, itakuser posted image

Vau, ze kar skutke jim dajeteuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.1.2009 11:41:32   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ne...iz Postojne...user posted image

ampak bi šla z možem ko gre v službo in pol se k teb zapeljala...se bova zmenila glede avta ok pa ti sporočim!user posted image

Vauuuuu, samo čez Nanos skočim, pa sem pri tebi. Prejšnji četrtek sem bila v Postojni.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?