Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:45:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene evo, na edavkih sem se znebila olajšave za vzdrževane člane hvala tilči, al katera je že takrat spomnila na to - sama se ne bi nikoli sem se pa spet spomnila, kako ne maram formularjev , kar trpim, ko kaj takšnega izpolnjujem sicer smo pa povprečno spali špelin@, res hudo to pri vas čestitke vsem za izgubljene kg posebej pa čestitam vsem tistim, ki ste sposobne oz. imate dovolj močno voljo, da doma telovadite jaz si že celo življenje govorim, da bom kaj doma telovadila, pa še 10 minut v celem življenju nisem zato sem tudi hodila redno na nosečniško telovadbo 2x tedensko, ker sicer ne bi ene vaje celo nosečnost naredila doma res super, če vam to uspe!!! meni se pa danes ful vrti, že ponoči se mi je pa se mi nikoli sicer ne me je kar malo strah ko je Brini duda ponoči padla na tla, sem jo šla umit v kopalnico in sem prav vijugala, pa zjutraj tudi da ne bo kaj bolj resnega iz tega Jaz pa na organizirano vadbo ne morem. Te pritisk muči? ne vem, če je pritisk cel lajf imam že ful nizkega, nekje okoli 97/66, ekstremno nizek za nekatere - ampak zame je to normalen tlak jaz imam skos takega, tudi v nosečnosti sem ga imela pa se mi vedno čudijo in sprašujejo ali sploh lahko živim tako, pa ali imam sploh kaj energije, pa ali se mi ne skos spi... tudi moj oče ima še zdaj tako nizkega, očitno je dedno vrtelo se mi ni pa še nikoli tako, kaica tudi ni pomagala, nimam pojma, kaj je krivo nimam pa za merit tlak tukaj moja mami ga sicer ima..ampak kje je zdaj ona... Jaz imam merilec iz preventive. Imam tudi nižjega ampak ne tako kot ti. Lahko, da ti je še bolj padel. kaj mam zdej 80/40??? pri temle bi bila v komi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:46:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj, pa moram spet pojmrat, moj mi je naložil obrazec za vzdrževalne člane izpolnit, pa mi nič ni jasno , in zdaj mene ne more uveljavljat, ker še nisva eno leto na istem naslovu,al kaj mi je zdaj razlagal....po telefonu grrrrrrrrr ne razumem......zgleda da rabim še en kafe ,pa kje je to prebral.... se kateri sanja ,o čem govorim? Saj lahko vzdrževane člane samo za nekaj mesecev vpišeš. bi tudi tako rekla, ja izvenzakonskega partnerja ne moreš prej vpisat kot vzdrževanega družinskega člana, dokler nista 12 mesecev skupaj prijavljena. tako mi je stric z davčne povedal. midva sma tudi mislila, da bi me moj vpisal, zdaj me bojo pa še starši, ker sem bla lansko leto še študentka. aha, mogoče se oseba sploh ne šteje za izvenzakonskega partnerja, če nista na istem naslovu vsaj 1 leto in ker ne šteje za izvenzakonskega partnerja, ga verjetno ne moreš prijavit, da ga vzdržuješ... jap, to je razlog: Zakon o dohodnini pravi: (4) Za zakonca po tem zakonu se šteje oseba, ki živi z zavezancem v zakonski zvezi. Za zakonca po tem zakonu se šteje tudi oseba, s katero zavezanec živi v dalj časa trajajoči življenjski skupnosti, ki ima po zakonu, ki ureja zakonsko zvezo in družinska razmerja, enake pravne posledice kot zakonska zveza (v nadaljnjem besedilu: zunajzakonski partner). Šteje se, da je življenjska skupnost nastala na dan po preteku 12 mesecev od dneva, ko sta zavezanec in oseba začela živeti skupaj v življenjski skupnosti. jap sem ga že predelala...... pa tak malo mi manja.....ma ko jih j.e.b.e.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:47:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
- TESTENINE
Na cesti sta se srečala prijatelja in eden reče: "Slišal sem, da je umrla tvoja tašča! Kaj pa je imela?" "Nekaj nakita, televizijo in nekaj prihrankov ?" "Ne, ne, saj nisem tako mislil. Kaj ji je manjkalo?" "Dodatno zdravstveno zavarovanje, pokojnina ?" "Ne! Hotel sem samo vprašati, zakaj je umrla." "Ah, to te zanima! Poslal sem jo v klet, da prinese nekaj krompirja, da ga bom skuhal za kosilo. Šla je po stopnicah, padla in si zlomila vrat." "In kaj si naredil potem?" "Skuhal sem testenine." - GROZDJE
Moški pri kmetu kupuje grozdje in vpraša: "Ali je bilo grozdje morda škropljeno s kakšnimi kemikalijami? Veste, kupujem ga za taščo." "Ne, nič ga nisem šprical. Žal ga boste morali kar sami poškropiti!" - SPUŠČANJE ZMAJEV
"Kaj boš kaj delal preko poletja?" "Sinu sem kupil zmaja, pa ga bova spuščala. In ti?" "Tudi jaz bom taščo peljal v gore." - MRHOVINAR
"Kakšna je razlika med mrhovinarjem in taščo?" "Je skoraj ni, razen v tem, da mrhovinar počaka, da umreš!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:47:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pardon za zgornji izraz,ampak mi ni šlo lepše...... izletelo! Grem jaz malo po bajti red nardit, ker me je malo teta spustla , ne čisto,ampak bo za nekaj časa preživet.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:55:37
|
|
|
|
suzy85
|
eno : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:56:18
|
|
|
|
barbaw
|
Maja nekaj gode v postelji in upam, da ji kmalu uspe zaspat. Ven pa ne moreve, ker piha kot ..... Mislim, da še prevleka za dež ne bi pomagala, ker tuli okrog hiše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 10:58:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! Zdaj so meritve. Če niste prej dali vode, bi jo naj zdaj. Eni P prakticirajo samo pregled krvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:00:46
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! mi še zdaj nismo dobili 3. doze cepiva!!!!! vodo smo pa prejšnji teden dali zdaj se grem pa borit z Brino in sadjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:03:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! mi še zdaj nismo dobili 3. doze cepiva!!!!! vodo smo pa prejšnji teden dali zdaj se grem pa borit z Brino in sadjem good luck, držim pesti
< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.1.2009 11:04:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:04:09
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se spet igra na preprogi, ker noče spat. Sem ji pa dudo vtaknila v usta, da ni sitna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj, pa moram spet pojmrat, moj mi je naložil obrazec za vzdrževalne člane izpolnit, pa mi nič ni jasno , in zdaj mene ne more uveljavljat, ker še nisva eno leto na istem naslovu,al kaj mi je zdaj razlagal....po telefonu grrrrrrrrr ne razumem......zgleda da rabim še en kafe ,pa kje je to prebral.... se kateri sanja ,o čem govorim? Saj lahko vzdrževane člane samo za nekaj mesecev vpišeš. bi tudi tako rekla, ja izvenzakonskega partnerja ne moreš prej vpisat kot vzdrževanega družinskega člana, dokler nista 12 mesecev skupaj prijavljena. tako mi je stric z davčne povedal. midva sma tudi mislila, da bi me moj vpisal, zdaj me bojo pa še starši, ker sem bla lansko leto še študentka. aha, mogoče se oseba sploh ne šteje za izvenzakonskega partnerja, če nista na istem naslovu vsaj 1 leto in ker ne šteje za izvenzakonskega partnerja, ga verjetno ne moreš prijavit, da ga vzdržuješ... A tu seveda ne velja, ko pa smo dajali vlogo za otroški dodatek, pa te pri bogu ni nihče vprašal, kako dolgo ste skupaj prijavljeni, pa če sploh ste. tam pa seveda partner mora dat svoje dohodke vpisat. Midva sploh nisma skupaj prijavljena, jaz upam, da grem delat, da ne bom rabla še tega urejat. Ker če ne bom dobila službe, bom pop...... dobla. Res je tako . Edina + plat otroškega doklada je, da ga v mesecu rojstva četudi je rojen zadnjega v mesecu, dobiš za cel mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Bravo Alja! Bravo mami da nena samo jamraš...... naša pa kr noče tega osvojit , lenoba mala... ker gre rikverc čisto ok, pa če je sila in ni mami blizu da jo dvigne , se flikne na trebuh.... vmes malo z glavo tu in tam bitne v tla, malo zajoka... pa je mama tu in tak , pa itak bi samo prav hodla , jaz pa z mojim križem..... zgleda da bom morala malo it k zdravniku, ker zdaj pa že preddolgo traja - pred novim letom, me je začello ,in danes, ko sem še menzo dobla, male sploh dvignit ne morem evo zdaj pa spet jat samo jamram. ti se kar zjamraj , pri meni sta oba plazla v rikverc pol pa ko enkrat skapirajo za naprej je pa feritk- sledi dvigovanje . Pri nas je bilo obakrat kontra. Prvo dvgiovanje in stanje, potem plazenje. Ima pa Maja tako močne trebušne mišice, da se lahko direkt s hrbta dvigne v sedeči položaj. moj sploh ni hotel sedeti max.1minto pa se je že odpalzil, no zdele ene dva dni pa kar sedi , se odplazi in ko najde kako stav ki je zanimljiva se usede in čekira Mislim, da ima Emilija pri tem prste vmes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Bravo Alja! Bravo mami da nena samo jamraš...... naša pa kr noče tega osvojit , lenoba mala... ker gre rikverc čisto ok, pa če je sila in ni mami blizu da jo dvigne , se flikne na trebuh.... vmes malo z glavo tu in tam bitne v tla, malo zajoka... pa je mama tu in tak , pa itak bi samo prav hodla , jaz pa z mojim križem..... zgleda da bom morala malo it k zdravniku, ker zdaj pa že preddolgo traja - pred novim letom, me je začello ,in danes, ko sem še menzo dobla, male sploh dvignit ne morem evo zdaj pa spet jat samo jamram. ti se kar zjamraj , pri meni sta oba plazla v rikverc pol pa ko enkrat skapirajo za naprej je pa feritk- sledi dvigovanje . sej se že ful dolgo dviguje, pa postavi se tudi na vse 4...pol pa ne ve kako bi šla naprej, pa pok natrebuh pa rikverc al pa jamra....... pa bi ful rada da plazi, in da mi ne preskoči tega.... To je tudi Alja delala, včeraj ji je pa naredil preklop v glavi in sedaj gre kot lokomotiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se spet igra na preprogi, ker noče spat. Sem ji pa dudo vtaknila v usta, da ni sitna. midva sva pa ravno prišla nazaj not, sva se sankala, ampak sneg je tako moker, da ko sem vlekla sanke, sem zašvicala, mislim sem mela pol ure telovadbe Zdej pa spi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ne vem, če je pritisk cel lajf imam že ful nizkega, nekje okoli 97/66, ekstremno nizek za nekatere - ampak zame je to normalen tlak jaz imam skos takega, tudi v nosečnosti sem ga imela pa se mi vedno čudijo in sprašujejo ali sploh lahko živim tako, pa ali imam sploh kaj energije, pa ali se mi ne skos spi... tudi moj oče ima še zdaj tako nizkega, očitno je dedno vrtelo se mi ni pa še nikoli tako, kaica tudi ni pomagala, nimam pojma, kaj je krivo nimam pa za merit tlak tukaj moja mami ga sicer ima..ampak kje je zdaj ona... odpri okno, in parkrat vdihni svež zrak, pa malo potelovadi..tko je meni svetovala P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:15:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! če ste bili že 3x cepljeni, pol je zdej samo pregled.Pa kri vzamejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:17:52
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:19:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:23:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:27:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu. Na žalost je tako, da ko ima mlade jih ima dosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:34:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu. Na žalost je tako, da ko ima mlade jih ima dosti. Res je tako. Pri nas se je začelo . -7/1987 je umrl oče - 3/1988 stara mama po očetu - 3/1989 je mami kap in je ostala na invalidskem vozičku - 8/1989 umrl star oče po mami Pol je bilo do 2002 mir in se je spet začelo - 2/2002 umre teta po mami - 4/2003 umre stara mama po mami - 6/2006 umre sestra - 6/2007 umre še mami Mislim, to je katastrofa vse naenkrat Vem , da bomo vsi enkrat na tem in da se temu ni moćšč ubranit, pa je vseeno hudo, če je tako na kupu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:40:10
|
|
|
|
nia5
|
Jutro majčice, jaz bom pop... , celo noč smo bli brez štroma, zaj pa ga že celo dopoldan ven meče!!! Hitro kaj napišem preden bo spet tema. Sem se spravla brat pa itak samo spet čakam, bom prebrala ko se malo stabilizira. Koliko sem uspela prebrat; Špelin boga si, se mi prav smiliš, ker dobro vem kako hudo je to ; Estrella, upam da bo Alja kmalu začela papcat tako kot treba ; Suzy hvala za kavico ; SS zgleda da imala obe ene vlke pumpe doma No zaj pa raje hitro pošljem, se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:47:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Bravo Alja! Bravo mami da nena samo jamraš...... naša pa kr noče tega osvojit , lenoba mala... ker gre rikverc čisto ok, pa če je sila in ni mami blizu da jo dvigne , se flikne na trebuh.... vmes malo z glavo tu in tam bitne v tla, malo zajoka... pa je mama tu in tak , pa itak bi samo prav hodla , jaz pa z mojim križem..... zgleda da bom morala malo it k zdravniku, ker zdaj pa že preddolgo traja - pred novim letom, me je začello ,in danes, ko sem še menzo dobla, male sploh dvignit ne morem evo zdaj pa spet jat samo jamram. ti se kar zjamraj , pri meni sta oba plazla v rikverc pol pa ko enkrat skapirajo za naprej je pa feritk- sledi dvigovanje . Pri nas je bilo obakrat kontra. Prvo dvgiovanje in stanje, potem plazenje. Ima pa Maja tako močne trebušne mišice, da se lahko direkt s hrbta dvigne v sedeči položaj. moj sploh ni hotel sedeti max.1minto pa se je že odpalzil, no zdele ene dva dni pa kar sedi , se odplazi in ko najde kako stav ki je zanimljiva se usede in čekira Mislim, da ima Emilija pri tem prste vmes možno sedaj mi moreš pa še aljo pripeljat, da mu razloži kako se spi, čez dan malo več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:49:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu. Na žalost je tako, da ko ima mlade jih ima dosti. Res je tako. Pri nas se je začelo . -7/1987 je umrl oče - 3/1988 stara mama po očetu - 3/1989 je mami kap in je ostala na invalidskem vozičku - 8/1989 umrl star oče po mami Pol je bilo do 2002 mir in se je spet začelo - 2/2002 umre teta po mami - 4/2003 umre stara mama po mami - 6/2006 umre sestra - 6/2007 umre še mami Mislim, to je katastrofa vse naenkrat Vem , da bomo vsi enkrat na tem in da se temu ni moćšč ubranit, pa je vseeno hudo, če je tako na kupu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 11:55:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živi Mislim, d bomo letos imeli spet pogreb letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu. Na žalost je tako, da ko ima mlade jih ima dosti. Res je tako. Pri nas se je začelo . -7/1987 je umrl oče - 3/1988 stara mama po očetu - 3/1989 je mami kap in je ostala na invalidskem vozičku - 8/1989 umrl star oče po mami Pol je bilo do 2002 mir in se je spet začelo - 2/2002 umre teta po mami - 4/2003 umre stara mama po mami - 6/2006 umre sestra - 6/2007 umre še mami Mislim, to je katastrofa vse naenkrat Vem , da bomo vsi enkrat na tem in da se temu ni moćšč ubranit, pa je vseeno hudo, če je tako na kupu. Pri vas je še extra katastrofa. Pri nas na srečo od 2002 ni bilo nič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?