tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Pri nas po včerajšnjem sneženju dežuje. Se ne bodo otroci mogli nič sankat, ker se topi sneg. Upam, da bo kaj iz napovedanega sneženja, da še kake 3 dni uživamo v sankanju. Kljub temu, da so mi kile domnevno obstale in se je celo nabralo nekaj vode v meni, ker sem prejšnji teden jedla OH, ki jih drugače ne, imam še dodatne pol kile minusa. Zdaj sem na -4,5. Zdaj pa grem brat večerin čvek. Sploh se ne spomnim kje sem ostala. dobr ti gre, pa lepo da si spet nazaj Kaj pa tvoje hujšanje? Ali si se odpovedala hujšanju? Ne vem pa kako gre ostalim hujšaricam. Jaz sem šla dol 4kg, pa se mi nič ne pozna . Vidim, da bom mogla redno telovadit. V marcu pa mislim še malo kozmetični salon obiskat , da bo kakšen viden učinek. Na sedaj je pa še štroma zmanjkalo 4 kile so lep uspeh Redna telovadba bi pa vsem zelo koristila, verjemi, ne le tebi. Tudi jaz sem vsa ohlapna, ampak enostavno ne pridem do kakšne organizirane vadbe, sama pa sem prelena, da bi se znala doma redno spravit k stvari. Ej, a se nista vidve z edinoos menili za aerobiko?? Ja res je. Pol pa sem po tehtnem premisliku ugotovila, da sem enostavno predebela, da bi zdržala tak tempo. Žal, se mi zdi denar stran metat. Imam ab rocket za trebušnjake in ga sedaj uporabljam 2x dnevno, dobim pa še orbitrek in ga bom tudi gonila. Dokler ne pridem na 70kg, nimam kaj z aerobiko počet Moj svak je ful z orbitrekom shujšal (30 kg), ampak je tudi pazil pri prehrani in ni jedel ogljikovih hidratov. Mogoče se tebi zdi, da se ti nikjer ne vidi, samo 4 kile so napredek in vsaj veš, da se nekaj premika. Prehitro pa itak veš, da ne smeš shujšat, da ne boš imela kakšnih drugih težav. jap, 4 kg je veliko vsekakor je to znak, da si na pravi poti 1 ali 2 kg to še nič ne pomeni, 4 pa verjetno že - če je šlo -4, bo šlo pa še minus nekaj zihr kar tako naprej!!!!
|