barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj, pa moram spet pojmrat, moj mi je naložil obrazec za vzdrževalne člane izpolnit, pa mi nič ni jasno , in zdaj mene ne more uveljavljat, ker še nisva eno leto na istem naslovu,al kaj mi je zdaj razlagal....po telefonu grrrrrrrrr ne razumem......zgleda da rabim še en kafe ,pa kje je to prebral.... se kateri sanja ,o čem govorim? Saj lahko vzdrževane člane samo za nekaj mesecev vpišeš. bi tudi tako rekla, ja izvenzakonskega partnerja ne moreš prej vpisat kot vzdrževanega družinskega člana, dokler nista 12 mesecev skupaj prijavljena. tako mi je stric z davčne povedal. midva sma tudi mislila, da bi me moj vpisal, zdaj me bojo pa še starši, ker sem bla lansko leto še študentka. aha, mogoče se oseba sploh ne šteje za izvenzakonskega partnerja, če nista na istem naslovu vsaj 1 leto in ker ne šteje za izvenzakonskega partnerja, ga verjetno ne moreš prijavit, da ga vzdržuješ... A tu seveda ne velja, ko pa smo dajali vlogo za otroški dodatek, pa te pri bogu ni nihče vprašal, kako dolgo ste skupaj prijavljeni, pa če sploh ste. tam pa seveda partner mora dat svoje dohodke vpisat. Midva sploh nisma skupaj prijavljena, jaz upam, da grem delat, da ne bom rabla še tega urejat. Ker če ne bom dobila službe, bom pop...... dobla. Jaz držim pesti, da dobiš kaj, če ne pa privat varstvo delaj. Ti jaz Majo pripeljem. Lahko pa pri meni to delaš, ker imam nekaj travice in tobogan, pa veliko dnevno, kjer je dovolj prostora.