mismis
|
dan, joj babe kolk se meni danes ne da delati. Pa še vse imam podelano, glede na to, da bom sedaj dva dni na dopustu, ker se bomo crkljali z našo pikico. Sedaj pa študiram, ali iti danes prej s shita in presenetiti našega, mogoče je pa s katero v postelji Zvezdica in Sonček, ma kaj čakata, alora gremo roditi. Dobro Zvezdica ti lahko počakaš do petka, da bo imel Medo svoj san za rojstni dan. Sonček, ti pa nič čakati, hitro srečko kupiti. Lara, me veseli, da si bolje, pa tudi da je včerajšnji žalosten dan že za tabo. En lep bož bož pikici in pikecu Hedi, it's a deal, te zvrcnem, ko grem od doma, itak potrebujem do tebe samo 5 minut. Reby, me veseli, da se tvoji izcedki umirjajo, za petek si videla, tam okoli treh se dobimo. Toliko, da me ne boš grajala, da tebe pa nočem zraven, ker te hočem Imaš pa prav, dnevi full hitro minejo, če dopoldne malo dlje pospiš, jaz bom tudi v petek dlje spala, ker z petek predajam dolžnosti s kužijem na mojega za nekaj časa oz. če pa že grem jaz z njim odpade tek Žižek, JUPI DANES STOPKA BO A si jo boš spet preko interneta dajala? Za petek pa le naredi tako, kot sva se dogovoirli po telefonu, ipak je to punkcija in ipak je moj dr. D tanarbol nežen. T1979 in Špelka, to bo enega čveka v petek pred punkcijo, glejta da se bosta veliko smejali, to full dobro vpliva na celice. BEBII, kako si ti, če se ne motim imaš jutro posvet, dobro opravi mojsonček, a zato mene danes tako noge bolijo, ker sem se ves čas sprehajal po tvojih sanjah. a sem dobro zgledala? Ti pa že na polovički bemti, šef pridem potem nazaj
< Sporočilo je popravil mismis -- 28.1.2009 12:09:39 >