|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
28.1.2009 9:20:29   
benika
poročilo iz UZ-ja - vse je črno . Črno na levi, črno na desni . Foliklov je veliko, so ravno prav veliki, da danes lahko pade stopka . V petek pa punkcija. Matr sem expresna.

Čez 9 mesecev bom pa teta, tetka......jupi ja, ja, jupi, jupi, jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke tamalauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
28.1.2009 9:21:50   
zarja1
Draga WP.....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
28.1.2009 9:26:15   
zarja1
Zvezdica vidim je še tukaj, kje pa je Sonček?

Larica lubek javi se kaj. Upam, da si boljše.

Shuki moj so rokice vsaj malo popustile? Lubčka pajkcu.

no in ostalo je še meni ven z glave padlo, pa nisem noseča. Nič nisem spala to bo, vročina me kuha, zunaj pa že baje 55 cm snega......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
28.1.2009 9:38:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Dober večer punce. Evo najprej malo navijnja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 Sreda, 28.01.
 T1979 - 1.UZ
 Špelka12 - UZ
 Tassi - UZ
 Gigi - UZ

Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Mlinčkovi - pregled
Zvezdica - CTG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DEJMO PUNCE, DEJMO PUNCE DEJMO PUNCE!!!

in seveda... WP, vse najboljše! user posted image  ti želim, da se ti uresničijo vse želje, ki jih skrivaš v sebi, globoko ali plitvo user posted image  in 28 ni še čiiiiiist nobenaaaaa starost!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
28.1.2009 9:41:01   
lara light
Dan!

Zarji, hvala sem bolje, zdaj se mi je malo premaknilo više, tko, da tišči v glavi, kašljam, zamašene dih poti, a vsaj bolečine v okončinah so le še za vzorec. Še kak dan in bom kot nova. HVALAuser posted image
Zi si tudi slaba?? Ne, no. Bogica. Pocajataj se. Koliko vročine imaš? Vzemi kak lekadol, pa čaja velikoooo, pa saj veš, čakaš, da mine. Lubčkauser posted image

Wp, vse najboljše!user posted image user posted image
Špelka, še tu, super si!user posted image

Gigi, Mismis, akterke???

Shuka, Zvezdica, Sonček? Grem brat za nazajuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
28.1.2009 9:46:40   
gigi1
Ahoj pupike.

Včeraj nisem mogla nič gledat ne pisat, k ste take limale user posted image . Sem se resno ustrašla za moje frnikolce user posted image

Evo poročilo:

Danes pade stopka. Punkcija v petek user posted image
Na desni je 19 in 15, na levi pa 21, 20, 20, 16 (če sem si prav zapomnila user posted image )

Fargi a sva se včeraj vidle? jaz sem sicer prišla čisto na koncu...so me zaparkirali domauser posted image . No včeraj je bil sploh en čuden dan.

Pupike nič kaj nisem brala....vidim le, da nosečke še niso šle rodit.

WP vse najboljše user posted image user posted image

Današnje akterke dobro opravite user posted image

Vsem pa želim lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
28.1.2009 9:51:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Na desni je 19 in 15, na levi pa 21, 20, 20, 16 (če sem si prav zapomnila user posted image )

PA TO JE SUPER!!!!!!!!!!!!!!! Navijam ko nora draga!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
28.1.2009 9:52:53   
T1979

Evo poročilo:

gigi super, čestitke za stopko. Nas pa bo v petek na punkciji, še dobro da si ti na kliniki, jaz pa pri Rešu. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
28.1.2009 9:53:49   
spelka12
žižika tooooooooo mi deli user posted image user posted image user posted image . A sem t rekla, da bova čisto skup. In res bolj skup ne morva bit.
sunshine kaj je zdej to? Šladminga ni več, gremo!!!!
zvezdica vidim, da si čisto vse probala, kaj pa tult v luno? Mogoče tud pomagauser posted image , pa prevale delat, pa drugemu (npr. meni) bajto pucat, pa gobeline šivat pa......no sej razumeš a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
28.1.2009 9:53:50   
zarja1
Larči pa ni neke panike, vročina je skoz tam do 37,5 nič več, sam me pa skoz al kuha al trosi. Grlo boli, nos zamašen, glava kot stolpnicauser posted image ...pa saj bo. Moj je tud čist adijo, je dans moral do zdravnika. Tak kot si rekla, čaj, lekadol, pa čas da vse lepo mine.
Drži se pupa, pa dečico lepo pobožaj zame.

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
28.1.2009 10:04:31   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Evo poročilo:

gigi super, čestitke za stopko. Nas pa bo v petek na punkciji, še dobro da si ti na kliniki, jaz pa pri Rešu. user posted image  user posted image  user posted image  

Oooo a že? Si pa brzinska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Superca. Se veselim skupnega punktiranja user posted image  user posted image  user posted image  na različnih koncih Slo user posted image

Špelči user posted image  user posted image  user posted image . S T1979 bosta pa skupaj pri atu.

A si bomo danes združno stopko zapičile? jaz jo moram ob 22ih.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.1.2009 10:05:04 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
28.1.2009 10:09:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hedi, potem pa tam okoli treh, da ne boš spet na vrat na nos letela ven iz bajte, pa čeprav samo čez cesto. Pa glej, da me nasmejiš, ker se moram po ET-ju veliko smejat, kar pa mislim, da s tabo ne bo problem

Reby, a si videla...(glej zgornjo vrstico)

Vidla, vidla, zelo zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image
Ko boste tam, pokličte, sem pol čez minutko tam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
28.1.2009 10:14:10   
lara light
Nisem vsega, preveč, ker nisem še v popol. formi...pol sem še kakega murkiča trefnla in me je minilo, brez zamere...hvala vsem za dobre misli in želje, zlate steuser posted image user posted image user posted image

Shuka, ti pa še kar naprej durh marš trpljenje?user posted image  Bogica moja, upam in želim si, da te bolečine čimprej zapustijo. Mislim nate, borka nepopisnauser posted image user posted image
Kaj pa s.maček? user posted image  Pobožaj gauser posted image

Abra, super da je že prepasla prve cunjice, to mora bit lušno...pridna mami, čuvaj tudi sebe!user posted image

Gigi, lepo ti greuser posted image , ma suuuuuuuuuupeeeeeeeeeeer si! bravo koki!user posted image user posted image user posted image  Bravo za stopko
Pa T1979, bravo za stopkouser posted image user posted image user posted image

3 stopke danes??? Uauuuuuuuu to bo otrok!user posted image

Sulfinija čestitam za pregled!user posted image

Stella Rossa, dobrodošla!user posted image

Pija, pojej še kej zame, bom še shujšalauser posted image

Sayuri, pocajtajte se, lubčke škratkoma!user posted image user posted image

Kruce, recesija?user posted image

Hedi, kako si? kako kaj noki?
Zvezdica, ma kašno stimulacijo si našla, poglej gauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje je Lara???

Srčica, tudi ti si še tu...mah, mela sem štalo zadnjih pet dni, je že bolje...lepo, da si me pogrešalauser posted image , kako se počutiš? Vse še mirno?

Zarči, pozdravita se čimprej. Moj glih zdej pravi, da ma tud on vročino...nimaš kej, se bomo pa doma crtali.user posted image  Sem ju pobožala od tete Zarje in Mbuser posted image

Zvezdi? Ti nam pa kmalu svojga malega gor prlimaj, a prav?user posted image  Praviš da, en pomivanje oken, ne seks, ne murko, nič ne pomaga?user posted image  Sej bo, pikicauser posted image

Gigi, sem vesela zate veš, res...lepo število, super si!user posted image user posted image user posted image

Miska, Mismis, Vita, Reby, Mlinčkovi, Ajsi, Blanč, ...vsem, vsem lep danuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
28.1.2009 10:14:40   
spelka12

Špelči user posted image  user posted image  user posted image . S T1979 bosta pa skupaj pri atu.

Ja skupaj sva od 1 UZ-ja dalje.
Jest mam stopko ob 21.00. lahko pa počakam do 22.00, pa jo na ena dva tri ruknemo kot hajnikena. Kaj pravta punci?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
28.1.2009 10:17:00   
MBT1979

Evo poročilo:

gigi, BRAVO IN ČESTITKE za stopko!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
28.1.2009 10:17:52   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ja skupaj sva od 1 UZ-ja dalje.
Jest mam stopko ob 21.00. lahko pa počakam do 22.00, pa jo na ena dva tri ruknemo kot hajnikena. Kaj pravta punci?

Oj, tudi jaz jo moram ob 21. uri dat. Špelka ne vem če lahko čakaš do 22. ure, če je ata reku ob 21, ga moraš ubogat. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
28.1.2009 10:19:12   
Reby
WP - vse najboljše! Madonca si mlada!
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
28.1.2009 10:19:53   
spelka12
SI HEFE!!!!!!!!!!! smajlikisalutirakotvvojskiuser posted image
Kaj pa, če bi pol ob 9, pa pol ob 10?user posted image  Reško sit pa špelka cela

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
28.1.2009 10:21:35   
Reby
Oj, Lara - upam, da si se pozdravila user posted image
Špelka, T1979 - bravo za stopke user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ostalim pa lep dan!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
28.1.2009 10:25:38   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

SI HEFE!!!!!!!!!!! smajlikisalutirakotvvojskiuser posted image
Kaj pa, če bi pol ob 9, pa pol ob 10?user posted image  Reško sit pa špelka cela

Tako ja, ubogat je treba šefa. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
28.1.2009 10:29:12   
gigi1
Špelči si smešna user posted image  user posted image  user posted image . Nič pola-pola kar celo si stisn ob devetih user posted image .
Bosta vi2 skupaj, jaz bom pač uro kaneje pa bo user posted image

Uf čist na hitro sem preletela dogajanje....

Miška73, Mišmiš, Pikovit, Zarja, Bambi...in še nekaj vas je skrbelo za mojo stimulacijo. Hvala srčice user posted image
Podganca moja tebi pa extra hvala user posted image  MWAAA

Blanči mislim nate user posted image

Abra super, da mala lepo raste in da si tudi ti bolje user posted image

Šuki a si si slučajno zrihtala Bownovo?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.1.2009 10:33:04 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
28.1.2009 10:30:29   
pika.po
Helou bejbe!

Vidim da je danes res stopka dan user posted image

Špelka, Žiži in T1979 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kokoške. Vam danes želim nebolečo stopko, pol pa dolge luči pa gas do konca al kak je že s tem! user posted image

Sulfinija user posted image user posted image user posted image  za NS in da se je bejbi tako lepo postavil na ogled!

WP vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image
Stare bomo pa približno tam pr ene 99-tih, pa še takrat nisem čist ziher!user posted image user posted image user posted image

Vidim da ene virozice in gripozice hvatajo! Mene tud že par dni grlo boli. Bljak!
Pocajtajte se, čajček, limonca pa crklanje, to menda pomaga! user posted image  Pa kaka huda stimulacija tu gor tud!user posted image

Vsem ostalim en lep, lep romantično zasnežen dan! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.1.2009 10:33:36   
sonček33
jaz sem še kle. danes sem imela prvič ctg že v porodnišnici. Kao eni popadki, sam jaz jih ne čutim. zaprta ko konzerva. mali ima cca 3500g. V petek ponovi vajo.

WP - vse najboljše bejba. Uživaj maksimalno danes. Pa da bi  imela vedno vzrok za veselje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.1.2009 10:35:15   
sonček33
poročilo iz UZ-ja - vse je črno . Črno na levi, črno na desni . Foliklov je veliko, so ravno prav veliki, da danes lahko pade stopka . V petek pa punkcija. Matr sem expresna.

Ma špelči ti si carica milica....jupi...črno črno črno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
28.1.2009 10:35:27   
T1979
Špelka 12 ti sa si mi ob 21. uri  pripravljena, gigi ti pa ob 22. uri.user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?