lara light
|
Nisem vsega, preveč, ker nisem še v popol. formi...pol sem še kakega murkiča trefnla in me je minilo, brez zamere...hvala vsem za dobre misli in želje, zlate ste Shuka, ti pa še kar naprej durh marš trpljenje? Bogica moja, upam in želim si, da te bolečine čimprej zapustijo. Mislim nate, borka nepopisna Kaj pa s.maček? Pobožaj ga Abra, super da je že prepasla prve cunjice, to mora bit lušno...pridna mami, čuvaj tudi sebe! Gigi, lepo ti gre , ma suuuuuuuuuupeeeeeeeeeeer si! bravo koki! Bravo za stopko Pa T1979, bravo za stopko 3 stopke danes??? Uauuuuuuuu to bo otrok! Sulfinija čestitam za pregled! Stella Rossa, dobrodošla! Pija, pojej še kej zame, bom še shujšala Sayuri, pocajtajte se, lubčke škratkoma! Kruce, recesija? Hedi, kako si? kako kaj noki? Zvezdica, ma kašno stimulacijo si našla, poglej ga IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kje je Lara??? Srčica, tudi ti si še tu...mah, mela sem štalo zadnjih pet dni, je že bolje...lepo, da si me pogrešala , kako se počutiš? Vse še mirno? Zarči, pozdravita se čimprej. Moj glih zdej pravi, da ma tud on vročino...nimaš kej, se bomo pa doma crtali. Sem ju pobožala od tete Zarje in Mb Zvezdi? Ti nam pa kmalu svojga malega gor prlimaj, a prav? Praviš da, en pomivanje oken, ne seks, ne murko, nič ne pomaga? Sej bo, pikica Gigi, sem vesela zate veš, res...lepo število, super si! Miska, Mismis, Vita, Reby, Mlinčkovi, Ajsi, Blanč, ...vsem, vsem lep dan