|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
28.1.2009 6:05:48   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Dober večer punce. Evo najprej malo navijnja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 Sreda, 28.01.
 T1979 - 1.UZ
 Špelka12 - UZ
 Tassi - UZ
 Gigi - UZ

Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Mlinčkovi - pregled
Zvezdica - CTG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DEJMO PUNCE, DEJMO PUNCE DEJMO PUNCE!!!

A lahka mal tud za sebe navijam? user posted image user posted image  dejmo, folikli dejmo, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
28.1.2009 6:07:12   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image user posted image user posted image

Kaj niste nič firbčne?

Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168.  mere odlične ion tudi razmerje.

Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl.

LP Mojcauser posted image

Sem fuuulll vesela zate, da je vse v redu!user posted image user posted image  Uživaj še naprej do konca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
28.1.2009 6:10:58   
tassi1
DOBRO JUTRO!!
Ali so naše nosečke še kar z nami?  Bejžte že rodit, da bomo lahko dihale z vami in se veselile, ko bomo postale tetke RR!! user posted image user posted image user posted image

Stella ROsa - pozdravljena med nami. Evo, ti pošiljam životinjsko carstvo za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
28.1.2009 7:17:28   
Pija76
Dobro jutro!

Kruce hvala za kavico user posted image .

Tassi ti si tud zgodnje sorte.

Akterke dobr opravite, nosečke no pa pejte rodit, čeprav nisem nič na danes stavila user posted image

Vsem en lep dan, grem kaj delat - npr. kavo pit user posted image , pa dimit user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
28.1.2009 7:19:02   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Špelka tale je pa samo zate.
Sem na sosednji temi prebrala, da je to tvoja stimulacija

user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Podganca, za tole si pa zaslužiš ....................................... ma karkoli hočeš res. Vsaka dobrota se dvojno vrneuser posted image .
A ni lep?

WP vse najboljše za teeeeeeee , vse najboljše za teeeeeeeeeeee...... Ja no, če se ti pr teh letih počutiš stara, pol samo zase govor, ker jest se sama seb zdim vsak dan mlajšauser posted image .

poročilo iz UZ-ja - vse je črnouser posted image . Črno na levi, črno na desniuser posted image . Foliklov je veliko, so ravno prav veliki, da danes lahko pade stopkauser posted image . V petek pa punkcija. Matr sem expresna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
28.1.2009 7:30:12   
tassi1
čestitke špelka- naj bo na punkciji vse polno celic in naj bo transfer uspešen user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
28.1.2009 7:53:05   
T1979
user posted image  user posted image  Špelka12 super za stopko. user posted image  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
28.1.2009 7:57:16   
T1979
Jutro,
danes je pa bla gužva pri atu. Res, sem se načakala, ampak družbo mi je delala Špelka12, a ne user posted image . Hvala Špelka.

Skratka spet bova skupaj tudi na punkciji.

Jaaaaa tudi jaz danes dobim stopko in v petek, 30.1. imam punkcijo.

No pa še poročilo: vodilna dva sta velika 19 in 20 mm, ostalih pa ata ne meri. Endometrij je bolj švoh, tako da mi je predpisal še Estrofen/m (ne vem če sem prav napisala) od punkcije dalje.

Lp

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
28.1.2009 7:58:19   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Kaj niste nič firbčne?

Nuhalna za nami v 15.minutkah je bilo konec.In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,veliki smo kar 6cm,noseči po merah ploda 13t2dni in ne komaj 11t5dni juhej,srček nam bije z udarci 168.  mere odlične ion tudi razmerje.

Končno sem začela uživati,ma pa carski nosek,glavico in nogice,rokice,spol se še ni videl.

LP Mojcauser posted image

Sem fuuulll vesela zate, da je vse v redu!user posted image user posted image  Uživaj še naprej do konca!user posted image user posted image user posted image

Mojca super in čestitke pa kar tako naprej. user posted image  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
28.1.2009 7:59:09   
Vitaebella
Dobro jutro, punce!

Špelka bravo za stopkouser posted image user posted image user posted image  Držim pesti za čim več dobrih celic¨!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
28.1.2009 8:01:34   
Vitaebella
T1979, tudi tebi čestitam!!! Kako bi bilo lepo, da bi ta mesec bil naklonjen vsem nam, ki smo trenutno v akciji... prejšnji mesec je bil slabuser posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
28.1.2009 8:02:57   
spelka12
T1979 HA, sem rekla, da bodo otroc fejst rastli. Ja bravo za stopko user posted image . Pol se vidimo ob 7.30 v Postojni. Najbolj, da kr eno termovko kave prinesem za najina dvauser posted image . A maš tud v trebuh stopko?

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
28.1.2009 8:10:20   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

kot kaže imamo danes STOPKA dan.

BRAVO Špelka in T1979 user posted image user posted image user posted image  tako se dela

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
28.1.2009 8:11:51   
Zvezdica
jutrouser posted image

Še sem domauser posted image In nič ne kaže da bo kaj.

poročilo iz UZ-ja - vse je črno . Črno na levi, črno na desni . Foliklov je veliko, so ravno prav veliki, da danes lahko pade stopka . V petek pa punkcija. Matr sem expresna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Špelka super.

WP... sam zate posebna tortica.... da boš kmal taka

http://user posted image

Vse najboljšeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
28.1.2009 8:44:00   
MBT1979
Dobro jutro punce..

Evo, dobre novičke so že prikapljale na RR. Špelka in T1979 čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!! Pa da bo VELIKO polnih foliklov!!!!

Pa še malo navijanja za ostale, ki se še niso javile

Tassi - UZ
 Gigi - UZ

Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Mlinčkovi - pregled
Zvezdica - CTG

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
28.1.2009 8:44:38   
hedviga
Zvezdica....user posted image user posted image user posted image user posted image  mati mila, kaj pa tuki delaš??
A ne bi ti mogla bit zdele v porodnišnici...

user posted image user posted image user posted image  Ma tale tvoj medo res zimsko spanje spi..
Na mal stimulacije
user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 28.1.2009 8:45:35 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
28.1.2009 8:51:29   
T1979
Womanpolice hepi brzdej to ju, hepi brzej to ju.user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
28.1.2009 8:53:21   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

T1979 HA, sem rekla, da bodo otroc fejst rastli. Ja bravo za stopko user posted image . Pol se vidimo ob 7.30 v Postojni. Najbolj, da kr eno termovko kave prinesem za najina dvauser posted image . A maš tud v trebuh stopko?

Oj, ja se vidimo, ja kufe bo potreben ja.
Ne men je dal pa stopko za v rito. Sej sem mu rekla, če mi da tisto, ki je že zmešana, pa je rekel, da je nima. Pacek user posted image , vem da se je zlagal, ker jo je tebi dal. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
28.1.2009 8:56:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Zvezdica....user posted image user posted image user posted image user posted image  mati mila, kaj pa tuki delaš??
A ne bi ti mogla bit zdele v porodnišnici...

user posted image user posted image user posted image  Ma tale tvoj medo res zimsko spanje spi..
Na mal stimulacije
user posted image

Ma je lustkan, ta je čist svežuser posted image user posted image user posted image

Ja ne vem kaj je zdaj to hedi... očitno mu klima ustrezauser posted image

Zdaj grem na ctg, pa če bo kaj ti sporočim na sms. če pa ne pa pokorno javim tu na RRuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
28.1.2009 8:57:55   
hedviga
.Da ne bi slučajno nazaj hodila. In torbo sabo vzemi!

Drž se punca!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
28.1.2009 9:09:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
poročilo iz UZ-ja - vse je črnouser posted image . Črno na levi, črno na desniuser posted image danes lahko pade stopkauser posted image . V petek pa punkcija.

še tukaj Špelka!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
28.1.2009 9:11:13   
blanč
Zvezdica, ti kar hedi ubogaj in vzemi taško seboj, ker ti boš danes mamica. No, drugače pa jutriuser posted image user posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
28.1.2009 9:11:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979
vodilna dva sta velika 19 in 20 mm, ostalih pa ata ne meri. Endometrij je bolj švoh, tako da mi je predpisal še Estrofen/m (ne vem če sem prav napisala) od punkcije dalje.

super za stopko!!!!!!! Estrofem bo pa še endometrij zrihtal!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
28.1.2009 9:12:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zvezdica, ti kar hedi ubogaj in vzemi taško seboj, ker ti boš danes mamica. No, drugače pa jutriuser posted image user posted image .

jutri, da jaz dobim stavo....user posted image user posted image user posted image
Blančica počivaš in paziš na dečico?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
28.1.2009 9:15:33   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

jutri, da jaz dobim stavo....user posted image user posted image user posted image
Blančica počivaš in paziš na dečico?user posted image

Ja, veš da pazimuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?