|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 20:14:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 20:35:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1302
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 20:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 20:44:09   
metuljcek321
Malcica spancka, ati popravlja izpite, mami pa poslusa/gleda Preverjeno in cekira RR. Dober vecer, pupe!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , zimska za NKOTB! A Jordan ti je vsec? Meni je bil pa Joey vedno najvecji cukeruser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.1.2009 20:46:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Vidim, da ni nobena odprla in prebrala  linka od Metuljčike.

Evo, vam še enkrat prilepim link in skopiram zakaj v Duesseldorf:

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image  user posted image , se ne morem upret, da vam ne bi se tegale prilepila: KLIKNI

sem odprla, pogledala fotko in zaprla. Jih nisem nikoli prebavljala.

Mirjam: nama z možem je Božiček prinesel karti in uredil varstvo. Sem že pisala o filmu, samo da povzamem. Mene so posnetki pokrajine tako presunili, da me je kar zgrozilo,  kako ubogi smo ljudje, kako neznatni. Če ti že sama zgodba ne bo všeč, ti bo sigurno fotografija.

Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.1.2009 20:47:36   
neboglasnica
Metuljčica: našemu malčku se je utrgalo. pokonci že od pol štirih, poje, kakal je že tri konkretne klobase danes, prevrača kozolce... Očitno takole moja M vpliva nanj. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.1.2009 20:50:53   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sva že dveuser posted image

Ne morem verjet: ura je devet, pa sem se že mal oglasila. Tole si moram zapomnit, ker vprašanje, če se bo še kdaj zgodiluser posted image .

Me pa morte spomnit, ko bomo na Trojanah, da za mojga dragega kupim vampe.user posted image  Mi je že naročil.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.1.2009 20:58:34   
Netta

Mirjam: nama z možem je Božiček prinesel karti in uredil varstvo. Sem že pisala o filmu, samo da povzamem. Mene so posnetki pokrajine tako presunili, da me je kar zgrozilo, kako ubogi smo ljudje, kako neznatni. Če ti že sama zgodba ne bo všeč, ti bo sigurno fotografija.

že gledam...resolucija ok...poročam kak bo naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 21:00:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.1.2009 21:00:56   
metuljcek321
user posted image  3jemi za dober spanec cez dan ... kako je bilo, ko je prisel ocka domov? Nasa je bla tko navita, da ni res. Je vriskala, brcala, cebljala, mahala z rokami, bevskala, prepevala, cvilila, brcala z nogami, se zvijala kot kaca, se prevracala na puzzlih, glizla igracke, atijeve gumbe, mojo zadrgo na jopi, malo potelefonirala, lizala lezalnik, itd itn .... pravi evening party for the whole familyuser posted image  Zdaj je omagala, midva sva pa tud precej zmatranauser posted image

populis, kaksna je bila cesta, ko sta sli v soping in potem dalje do mame, pa domov? Alles OK?

dzanika, ti se enkrat posredujem link o mini anketi o plenicah: KLIK A zdaj dela? In ja, se bojim, da bomo tudi mi vstopili v tole jokavo obdobje pred tujci ... slowly but steadilyuser posted image  Ah, ja, morda pa ne ... we'll see ... Pri vas pa upam, da mine tako hitro kot je prislo!

Todi, vau, kaj pa mas to za eno garo za 7 ljudi? Opa, opa! Pa sam tole ... si kot prava prfoksa ne morem pomagat: nebo (the sky) vs. ne bo (will not)user posted image  user posted image  Btw: A plavanje ste imele danes? Kako je bilo? Si sla ti s Svitom ali babi?

user posted image  Umpa za dobro opravljen obisk pri P! Lepo brat!!! Ma, ne, no, spet driska al kaj? Ma, za znort ...

rebeca, ves, saj meni tudi Victorijin look ni vsec, ker je daaaaalec presuha ... ima dobre predispozicije, samo ene par kil bi mogla it gor! Sem pa nalepla za hd, ce bi slucajno hotla mal drugacno obliko/dolzino frizure/las.

mirjam, kje downloadas Avstralijo????? Please, let me know! Tud jaz bi!!!!!! Aha, ze vidim! Thanks! Porocaj o kvaliteti - slike & filma nasloh! Uf, komaj cakam na report! In ja, AM ima zelo mocan vonj. Vsaj z nasim Aptamilom je tko. Moras skoraj scipalko na nos nataknit, ko preres flaskouser posted image

Novalaca ne uporabljamo, zal. Morda katera druga.

neboglasnica & the gang --- v Duesseldorfu bova z zimsko na New Kids On The Block, k majo kooooooncno spet turnejo & bojo 5. 2. tocno tamuser posted image  user posted image  user posted image  Sem dala link, pa je moja soimenjakinja iz resnicnega zivljenja poiskala, kje bojo takrat svirali ... spomin na stare dobre case, veste? A, vidim, da je ze razlaga --- ma, ne bom zdaj brisala, k sem tko lepo razlozilauser posted image

netki, kaj dogaja pri majcicah? Meni pa ne znese, da bi se katere druge brala, mam ze tule tolk delauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.1.2009 21:01:42   
metuljcek321

Metuljčica: našemu malčku se je utrgalo. pokonci že od pol štirih, poje, kakal je že tri konkretne klobase danes, prevrača kozolce... Očitno takole moja M vpliva nanj. user posted image

OMG, pa on je direkt za med Nobelovcke, draga moja!user posted image  Kdaj bi sel pa spat pikec?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.1.2009 21:03:41   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Sva že dveuser posted image

tims, neboglasnica user posted image  user posted image , verjetno imata kaksno leto ali dve vec kot midve z zimsko, pa sta bili takrat ze na Guns'n'Roses, Bon Jovi ipd .... na to sem jaz presaltala malce kasnejeuser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.1.2009 21:03:52   
rovar_ka
ke pasa senjoritas?

Mi smo bli zdaj uro pa pol brez elektrike - sneg na žicah pa to.. Zameteni smo tak, da je bla cesta do našega malega kraja zaprtauser posted image Še dobro, da smo bli domauser posted image Sneži pa še kr ne, a veni je že tolko snega, da jutri ne vem če bomo lahko sploh ven prišli skoz vratauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 21:04:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 21:05:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.1.2009 21:06:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ah jst še vedno ne palim na te babyface-e

hd, a je tebi vsec somebody like Colin Farrell? KLIK

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.1.2009 21:08:47   
metuljcek321
flower, rovarka, kje pa sta vidve doma??? To je se hujse kot pri nas ... tu le POP TV steka sto na uro, k mamo tolk svezega snega ... pa glih zdaj, k je House ... grrrrr ... grrrr ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.1.2009 21:08:56   
tims
Metuljček, neeeee, midve z Neboglasnico sva mlajšiuser posted image user posted image user posted image , pa nama zarad tega ne potegnejo.

Rovarka, še dobro da ti ni treba v službouser posted image .

Ne morem verjet, danes je dan za presenečenja: moj dragi rihta Nino za v posteljouser posted image . Še bo sneguser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 21:09:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.1.2009 21:11:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

ke pasa senjoritas?

Mi smo bli zdaj uro pa pol brez elektrike - sneg na žicah pa to.. Zameteni smo tak, da je bla cesta do našega malega kraja zaprtauser posted image Še dobro, da smo bli domauser posted image Sneži pa še kr ne, a veni je že tolko snega, da jutri ne vem če bomo lahko sploh ven prišli skoz vratauser posted image

Kaj ti to o nas govoriš? user posted image user posted image user posted image Groza res..

ej, katastrofa, res!
Jaz sem danes šla v trgovino z avtom, pa imamo pred hišo tak fajn oster in strm dovoz k hiši... Pa valda da nisem prišla gor.. Je na srečo bil en mlad fant zunaj iz sosednje hiše, pa mi je rekel da naj grem rikverc po dovozu gor.Jaz bi po moje kr obstala tam sredi hriba, sploh nisem vedla kaj naj naredimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.1.2009 21:13:00   
tims
Ja, Flower, tega verjetno ne bo nobena pozabila, da sem s srečanja nosečnic vlačila domov dve porcije vampov, namesto da bi šla domov oborožena s torticami, krofi in podobnimi zadevami.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.1.2009 21:13:21   
metuljcek321
Nekaj branja ...

Otroka v avtu slecite:
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/otroka-v-avtomobilu-slecite.html

Custveno navezovanje dojencka:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/custveno-navezovanje-dojencka.html

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.1.2009 21:14:38   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

flower, rovarka, kje pa sta vidve doma??? To je se hujse kot pri nas ... tu le POP TV steka sto na uro, k mamo tolk svezega snega ... pa glih zdaj, k je House ... grrrrr ... grrrr ...

obe sva iz okolice Maribora, ampak vsaka v čisto kontra smeriuser posted image

Tims - še dobro ja da ne rabim nikamor hodit, ker vožnjo v snegu res mrzim. ajde, ko so ceste splužene ni panike, samo v takem sranju kot je danes tu pri nas pa me iz bajte ne spravi živ boguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.1.2009 21:16:01   
metuljcek321

Je na srečo bil en mlad fant zunaj iz sosednje hiše, pa mi je rekel da naj grem rikverc po dovozu gor. Jaz bi po moje kr obstala tam sredi hriba, sploh nisem vedla kaj naj naredimuser posted image

Se so kavalirjiuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.1.2009 21:17:25   
metuljcek321

samo v takem sranju kot je danes tu pri nas pa me iz bajte ne spravi živ boguser posted image

jep

Jaz sem ze kidala sneg, da je moj lahko prisel domov, pa se kar pada in pada. Bo treba zjutraj spet poprijeti za lopatouser posted image  Kva bo to misic pri hisi - za izvozuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?