metuljcek321
|
3jemi za dober spanec cez dan ... kako je bilo, ko je prisel ocka domov? Nasa je bla tko navita, da ni res. Je vriskala, brcala, cebljala, mahala z rokami, bevskala, prepevala, cvilila, brcala z nogami, se zvijala kot kaca, se prevracala na puzzlih, glizla igracke, atijeve gumbe, mojo zadrgo na jopi, malo potelefonirala, lizala lezalnik, itd itn .... pravi evening party for the whole family Zdaj je omagala, midva sva pa tud precej zmatrana populis, kaksna je bila cesta, ko sta sli v soping in potem dalje do mame, pa domov? Alles OK? dzanika, ti se enkrat posredujem link o mini anketi o plenicah: KLIK A zdaj dela? In ja, se bojim, da bomo tudi mi vstopili v tole jokavo obdobje pred tujci ... slowly but steadily Ah, ja, morda pa ne ... we'll see ... Pri vas pa upam, da mine tako hitro kot je prislo! Todi, vau, kaj pa mas to za eno garo za 7 ljudi? Opa, opa! Pa sam tole ... si kot prava prfoksa ne morem pomagat: nebo (the sky) vs. ne bo (will not) Btw: A plavanje ste imele danes? Kako je bilo? Si sla ti s Svitom ali babi? Umpa za dobro opravljen obisk pri P! Lepo brat!!! Ma, ne, no, spet driska al kaj? Ma, za znort ... rebeca, ves, saj meni tudi Victorijin look ni vsec, ker je daaaaalec presuha ... ima dobre predispozicije, samo ene par kil bi mogla it gor! Sem pa nalepla za hd, ce bi slucajno hotla mal drugacno obliko/dolzino frizure/las. mirjam, kje downloadas Avstralijo????? Please, let me know! Tud jaz bi!!!!!! Aha, ze vidim! Thanks! Porocaj o kvaliteti - slike & filma nasloh! Uf, komaj cakam na report! In ja, AM ima zelo mocan vonj. Vsaj z nasim Aptamilom je tko. Moras skoraj scipalko na nos nataknit, ko preres flasko Novalaca ne uporabljamo, zal. Morda katera druga. neboglasnica & the gang --- v Duesseldorfu bova z zimsko na New Kids On The Block, k majo kooooooncno spet turnejo & bojo 5. 2. tocno tam Sem dala link, pa je moja soimenjakinja iz resnicnega zivljenja poiskala, kje bojo takrat svirali ... spomin na stare dobre case, veste? A, vidim, da je ze razlaga --- ma, ne bom zdaj brisala, k sem tko lepo razlozila netki, kaj dogaja pri majcicah? Meni pa ne znese, da bi se katere druge brala, mam ze tule tolk dela