Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:16:17
|
|
|
|
jencili
|
evo, perilo obešeno, lasje bojo pa počakali do jutri, k je moj itak frej in bom lahko to v miru poštimala Jst grem tud počasi proti pančevi oz. prej preberem še kako stran knjigice, pol pa spat. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:17:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz vas zapuščam, dec Taxi gleda, čeprav ga že na pamet zna Lepo nočko in vsem uspešen delovni dan jutri Ma... zakaj nas ti zapuscas, saj dec gleda Taxi ... ... ti pa vseeno zelim LN ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:17:42
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri istina... sem vedela , a šefla kao neki ...ne seri đeri
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:18:03
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz vas zapuščam, dec Taxi gleda, čeprav ga že na pamet zna Lepo nočko in vsem uspešen delovni dan jutri Ma... zakaj nas ti zapuscas, saj dec gleda Taxi ... ... ti pa vseeno zelim LN .. naš tud taxi gleda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:19:03
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy ČER, naša tut še ne spi , zdaj ji je vse zanimivo , ko se je začela postavljat na noge , pa okoli mize hodi vidi , vidi kje si ti bla do zdej si prišla v nočno vsak večer sem do 3h v nočni Zakaj ...moža masiraš ....Se je že pozdravil ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:19:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri istina... sem vedela , a šefla kao neki ...ne seri đeri lihkar tusira svojo kvadraturo lastne koze in se javi cez par minut, ko me bo zrinla z RRa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:20:20
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy ČER, naša tut še ne spi , zdaj ji je vse zanimivo , ko se je začela postavljat na noge , pa okoli mize hodi vidi , vidi kje si ti bla do zdej si prišla v nočno vsak večer sem do 3h v nočni Zakaj ...moža masiraš ....Se je že pozdravil ... ne , je še na bolniški ,.... naša Adna ima nočne smene
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:21:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kam se je pa Ella zgubla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:21:10
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri istina... sem vedela , a šefla kao neki ...ne seri đeri lihkar tusira svojo kvadraturo lastne koze in se javi cez par minut, ko me bo zrinla z RRa Ti ni nič dolgčas , z babami Bolj zanimive smo kot dedci a ni tko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:24:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri istina... sem vedela , a šefla kao neki ...ne seri đeri lihkar tusira svojo kvadraturo lastne koze in se javi cez par minut, ko me bo zrinla z RRa Ti ni nič dolgčas , z babami Bolj zanimive smo kot dedci a ni tko Ob dejstvu, da sem s Carico cele dneve sam...pocasi sem zacel dojemati... obcutek ce mas sivo mozgansko maso na drugi strani glave od moskih... . Zaenkrat mi joske se ne rastejo, rdece revolucije nimam... ostalo pa na tem forumu ni vmesno in kulturno...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:25:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ella a si vidla ta tajming ... istočasna objava to je pa tako ko delaš in moraš svoj čas prilagajat ma kaj tekega pa še ne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:26:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ella a si vidla ta tajming ... istočasna objava to je pa tako ko delaš in moraš svoj čas prilagajat ma kaj tekega pa še ne A s'nazaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:27:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kam se je pa Ella zgubla evo me, upam da niste že cio klical želim vam mirno, tiste in tisti, ki pa zjutraj lahko ŠE dolgos spite, pa čimdaljšo noč
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:28:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* ella a si vidla ta tajming ... istočasna objava to je pa tako ko delaš in moraš svoj čas prilagajat ma kaj tekega pa še ne A s'nazaj i will be back tomorrow
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:28:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kam se je pa Ella zgubla evo me, upam da niste že cio klical želim vam mirno, tiste in tisti, ki pa zjutraj lahko ŠE dolgos spite, pa čimdaljšo noč pocak... Sefla je prtacala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:31:30
|
|
|
|
dolenjka
|
a sam da sem šla u kupatilo pa ste se že razdrobile marš nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:36:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
a veš, da sem jaz že res mislila it pod odejo, pa je mala hitro nazaj zaspala, jaz pa lačna ne morem spat Pa še nuteli bi lahko rok uporabe potekel - tako,da sem zdaj sita, nutela pa prazna.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:37:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka a veš, da sem jaz že res mislila it pod odejo, pa je mala hitro nazaj zaspala, jaz pa lačna ne morem spat Pa še nuteli bi lahko rok uporabe potekel - tako,da sem zdaj sita, nutela pa prazna. 1:0 zate
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:37:50
|
|
|
|
Blacky*
|
nočko... šibam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:38:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka a veš, da sem jaz že res mislila it pod odejo, pa je mala hitro nazaj zaspala, jaz pa lačna ne morem spat Pa še nuteli bi lahko rok uporabe potekel - tako,da sem zdaj sita, nutela pa prazna. 1:0 zate Zdaj pa se mi ne splača it spat , malo še pa moj pride domov, pa bova še kakšno rekla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:39:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:39:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka a veš, da sem jaz že res mislila it pod odejo, pa je mala hitro nazaj zaspala, jaz pa lačna ne morem spat Pa še nuteli bi lahko rok uporabe potekel - tako,da sem zdaj sita, nutela pa prazna. 1:0 zate Zdaj pa se mi ne splača it spat , malo še pa moj pride domov, pa bova še kakšno rekla hvala dolenjka in hvala nutela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:40:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:40:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka a veš, da sem jaz že res mislila it pod odejo, pa je mala hitro nazaj zaspala, jaz pa lačna ne morem spat Pa še nuteli bi lahko rok uporabe potekel - tako,da sem zdaj sita, nutela pa prazna. 1:0 zate Zdaj pa se mi ne splača it spat , malo še pa moj pride domov, pa bova še kakšno rekla hvala dolenjka in hvala nutela hvala hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:41:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala jaz tut, si pa Blacky nekak ne morem kot branjevke predstavljat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.