|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
28.1.2009 9:41:17   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Jaz sem brez vročineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še glavame manj boli. Končno so AB prijeliuser posted image user posted image user posted image . Ma sem tako vesela. Sem takoj zalaufala stroj cot za oprat in danes še našo sobo dezinficiram u nulo. Mora biti zvečer redi, ker se Pino vrača v posteljouser posted image . Mia ni glih navdušena nad to idejo, jaz sem pa full.

Prebrala sem vas, sam sem sproti pozabla kaj mam za komentiratuser posted image .

Februarka, proti buškam pomaga maslo. PReverjeno. ČE takoj malo masla na bško daš, hitreje zgine.

Mi mamo tudi probleme, s praznovanjem rojstnega dne. Vedno si preveč dam na glavo in pol norim kot nora. a sem se odločla, da bomo za ančko nardili pri mojih, ker majo pred kantino tak lep družaben prostor. Se ga da lepo segret. Pripravla bom amo narezek in malo pohanegea mesa, pa francosko. Spekla bom kak šrudel in torto in to je to.

Elma, tičino sem včeri šla na pošto dvignit, tako da je že doma.

blaža, včeri se je PIno vračal iz LJubljane in je reku da je bla najslabša cesta v okolici velemesta Senožeč. Sem se prov nasmejala, ki sem se spomnila nateuser posted image

Ja včeraj smo bli mi v Ajdovščini in je blo res samo tle, pa na Postojnskem grdo vreme oz je snežilo. Pa en avto je bil v kanalu.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
28.1.2009 9:42:27   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo Blaž je šel spat.

No pri nas tudi Blaž ne tika nič kar se ne sme. Npr. radio, pa daljinca, pa kakšne rože,... Mu glasno rečempNE, pa pol malo grdo pogleda, pa ne tika.

Je bla enkrat ena kolegica pri meni in je rekla, ja ko zraste, boš pa morala vse to spravit kar je na dosegu?!user posted image

Sploh ni res. Tak mali otrok že razume, če rečem NE in ne tika vsega. Niti z Matijo nismo imeli glede tega problemov. Pa še ne misel mi ne pride, da bi dala za vse omarce in predale varovala, da jih ne odpira. Matija je točno vedel kateri predal je v dnevni jegov in kje ima on svoje stvari in kje mi naše, ki se ne smejo tikat, pa sploh ni blo problema.user posted image

Naša starejša dva sta tudi razumela, Tin pa je očitno nekaj posebnega,mu beseda Ne ne pali najbolj. Uh, se mučim.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
28.1.2009 9:43:04   
blaža
Elma, jaz sem si tam veliko pomagala iz tvojih linkov in sem dobila idejo za ta drugo torto, da nardim poleg tiste torte z račkami, še eno ki bo zelena, pa okoli marjetice, pa na torti bo verjetno sedela pikapolonica. Blaž jo ful porajta poleg račk in sovice. Sem mu pa zadnjič poleg poganjalca in knjigice z živalmi ki se oglašajo, kupla z mojim še malo plišasto sovico, ki se oglaša.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
28.1.2009 9:44:17   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Evo Blaž je šel spat.

No pri nas tudi Blaž ne tika nič kar se ne sme. Npr. radio, pa daljinca, pa kakšne rože,... Mu glasno rečempNE, pa pol malo grdo pogleda, pa ne tika.

Je bla enkrat ena kolegica pri meni in je rekla, ja ko zraste, boš pa morala vse to spravit kar je na dosegu?!user posted image

Sploh ni res. Tak mali otrok že razume, če rečem NE in ne tika vsega. Niti z Matijo nismo imeli glede tega problemov. Pa še ne misel mi ne pride, da bi dala za vse omarce in predale varovala, da jih ne odpira. Matija je točno vedel kateri predal je v dnevni jegov in kje ima on svoje stvari in kje mi naše, ki se ne smejo tikat, pa sploh ni blo problema.user posted image

Naša starejša dva sta tudi razumela, Tin pa je očitno nekaj posebnega,mu beseda Ne ne pali najbolj. Uh, se mučim.

Ja itak, da niso vsi enaki otroci. Matija je bil bolj ubogljiv, Blaž je že bolj v stilu: ko te šiša, ma je treba vsaj malo naše avtoritete uveljavit, ki če ne bo štala.

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
28.1.2009 9:44:17   
Stipe air force
Blaza, si me prosla za vic vceraj... sorry 'zabu... upam da ni pozn...

Gospod župnik, grešila sem !

"Povej, dete moje, svoj greh."

"Nosim prekratko mini krilo!"

"No, saj to pa ni tak greh !

"Ampak, gospod župnik, jaz spodaj ne nosim hlačk !"

"Jezus Marija, to je pa hud greh. Za pokoro boš zmolila 3x Oče naš, 3x Zdravo Marijo pa še deset prevalov po sredini cerkve naredi !!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.1.2009 9:45:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blaza, si me prosla za vic vceraj... sorry 'zabu... upam da ni pozn...

Gospod župnik, grešila sem !

"Povej, dete moje, svoj greh."

"Nosim prekratko mini krilo!"

"No, saj to pa ni tak greh !

"Ampak, gospod župnik, jaz spodaj ne nosim hlačk !"

"Jezus Marija, to je pa hud greh. Za pokoro boš zmolila 3x Oče naš, 3x Zdravo Marijo pa še deset prevalov po sredini cerkve naredi !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo to prav pride tudi danes, čeprav sem bla včeraj nekam depresivna.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.1.2009 9:47:36   
itata
ja sej jakob tud razume, če mu glasno rečem NE in tud grdo gleda, ampak upošteva. itak mam po tleh en tak velik razdelilec poleg tv-ja in še stikalo na njem pa polnilce za telefon noter... tko da bi mel kej za tikat pa ne sme. sam daljince pa umaknem iz mizice na naslonjalo od kavča, tko da mi ni treba skoz NE govort pa da ga ne morem na hitr k seb pocuknit, če grem recim lulat... pa omar tud ne sme odpirat in jih začuda ne. sam v pritličju ga en predal zanima... to če mu pa dedi pa babi pustita pritiskat knofe na CD-playerju je pa njun problem. jaz gor mu ne in to upošteva.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.1.2009 9:50:06   
misar
evo mi že spimo 1. krepčilni spanec.

kljub temu, da sem bolj kot ne celo noč prespala, sem trenutno ful utrujena, kot, da bi me kdo premlatiluser posted image

po moje mi vitaminov primanjkuje al kajuser posted image user posted image ...moj bi rekel, da bo takoj poskrbel za to, da mi da ''vitaminštango'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.1.2009 9:51:52   
blaža
sem vam hotla povedat kaj dela Blaž če mu moj kej prepove al če ga krega.user posted image

Ves slinav in nasmejan zleze k mojmu v naročje in ga gleda v oči, pa ga ščipa na drobno za vrat. Točno ve, da moj tega ne prenaša in to z guštom počne.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.1.2009 9:53:50   
misar
saj naša upošteva, da se ji reče NE, zelo dobr šteka kaj to pomeni user posted image user posted image user posted image ...ve da ne sme računalnika šraufat, pa po zemlji od rož brskat, pa tv, daljince in dvd, sam če ma pa možnost, da ne gledam, pa takoj kaka neumnost v luftu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja sej pravila so zato, da se kršijo, misli verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ji dovolim, da stika po njenem predalniku v sobici, kjer so cotke, pa po dveh omarah v dnevni sobi. to ji je dovoljeno in to stika, ostalo pusti na miru. res.
čist vsega veselja ji pač ne vzamem, ker pol bi se lahko non stop sam NE drla

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
28.1.2009 9:54:53   
blaža
Joj, meni je taka tuga, ko sem sama z Blažem.user posted image

Moj danes ne bo dosti doma, ki po službi skoči še v Sežano vrnit en katalog za naše ploščice i se še nekaj zmenit, pol prileti domov, poje kosilo, pa ob šestih gre z enim sosedom v gledališče gledat 5 moških.com

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.1.2009 9:55:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

saj naša upošteva, da se ji reče NE, zelo dobr šteka kaj to pomeni user posted image user posted image user posted image ...ve da ne sme računalnika šraufat, pa po zemlji od rož brskat, pa tv, daljince in dvd, sam če ma pa možnost, da ne gledam, pa takoj kaka neumnost v luftu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ja sej pravila so zato, da se kršijo, misli verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ji dovolim, da stika po njenem predalniku v sobici, kjer so cotke, pa po dveh omarah v dnevni sobi. to ji je dovoljeno in to stika, ostalo pusti na miru. res.
čist vsega veselja ji pač ne vzamem, ker pol bi se lahko non stop sam NE drla

Ja sej tko se tudi meni zdi prav, da majo določene omare, da so tudi za njih za prebrskat, ko to tako radi počnejo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.1.2009 9:56:27   
Februarka08
Dolenjka, danes pridem k vam k mate sončekuser posted image ker ga že nujno potrebujemouser posted image

Greva mal ven, čeprav ni sonca, ampak vsaj mal na luft k nič dol ne gre...
Glede odpiranja predalov, pa jaz ne vem... ji vedno rečem NE, jo dobi mal po rokci, pa še nič ne zaležeuser posted image user posted image ne vem več kaj narestuser posted image jo bo že minilo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.1.2009 9:57:38   
lillchy123
jutro!

jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. user posted image  Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala.user posted image  jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj?user posted image
Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.1.2009 9:59:08   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dolenjka, danes pridem k vam k mate sončekuser posted image ker ga že nujno potrebujemouser posted image

Greva mal ven, čeprav ni sonca, ampak vsaj mal na luft k nič dol ne gre...
Glede odpiranja predalov, pa jaz ne vem... ji vedno rečem NE, jo dobi mal po rokci, pa še nič ne zaležeuser posted image user posted image ne vem več kaj narestuser posted image jo bo že minilo...user posted image

jaz mislim, da je prav, da ima svoj predal po katerem lahko brska, tko, da določi en predal, kjer ni nujno vse 100% pospravljeno in naj tam ustvarja. jaz sem tako naredila in je več miru od takratuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.1.2009 10:00:15   
pina-1
blaža, ti bomo me delale družbo.

jaz sem tudi šla že gledat 5. moških in jih grem 13 spet. Mamo bajbji večer in gremo gledat moškeuser posted image . Moški bodo pa pri kolegu doma otroke čuvaliuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.1.2009 10:07:55   
misar
Mali deček z očetom v avtu prečka 'vročo' četrt.

«
Oči, povej mi kaj počnejo gospe na pločniku ?»

V zadregi se oče izvleče z naslednjimi besedami :
«Prodajajo srečo.»

Ko je prišel deček domov, si je mali  rekel, da bi si tudi on želel kupiti en košček sreče.

Razbije šparovček, ter odide ven, da bi šel do gospa.

Ko je našel pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter reče :

«Bi mi lahko dali malo sreče gospa ?»

Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo namaže tri rezine kruha z Nutello.

Ko se deček vrne domov 'srečen', sta njegova starša čisto prestrašena in zahtevata pojasnila kod je hodil.

Mali pogleda očeta in mu reče, da je odšel kupit malo sreče h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta.  

Ves prestrašen oče vpraša sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori:

«Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...»

< Sporočilo je popravil misar -- 28.1.2009 10:08:42 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.1.2009 10:09:10   
blaža

jaz sem tudi šla že gledat 5. moških in jih grem 13 spet. Mamo bajbji večer in gremo gledat moškeuser posted image . Moški bodo pa pri kolegu doma otroke čuvaliuser posted image user posted image

Kaj je zakej ta predstava? Baje da je ful dobra.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.1.2009 10:10:17   
misar

Kaj je zakej ta predstava? Baje da je ful dobra.user posted image

sem gledala 5 žensk.com in 5 moških.com...obe sta bli za ****...s tem, da men je blo 5 žensk še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.1.2009 10:10:52   
mlavla
dan..
naša nočka še kar ok..razen da smo ob 5h..imeli celo proceduro s čiščenjem noska..je mela tako zabasanega,da joj...
no pol je pa še lepo potegnila do 7h..nato..pa suprise v plenici..takšen kakec ko ga svet še ni videl...
dobro,da se vse to ni zgodil včeraj, ker sva šla midva z mojim že zlo kmal v LJ..pa jo je moja mami čuvala..ona pa itak noče noska spucat..bi bil že tle problem..pol pa še to v plenici (no to bi že preživela)user posted image

misar..kako pa kaj tvoj študij?maš še veliko...

jst za danes še kar nekaj cincam..se mi sploh ne da..itak je pa to sam en kolokvij..oz.piflarija...pa bi šla v bistvu bolj srečo poskusit...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.1.2009 10:11:24   
misar
ej a ve boste vaše malčke kej oblekle za pusta? men je blo to zmeraj ful všeč, sam za tamalo nimam prav nobene idejeuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.1.2009 10:12:20   
mlavla

Mali deček z očetom v avtu prečka 'vročo' četrt.

«
Oči, povej mi kaj počnejo gospe na pločniku ?»

V zadregi se oče izvleče z naslednjimi besedami :
«Prodajajo srečo.»

Ko je prišel deček domov, si je mali  rekel, da bi si tudi on želel kupiti en košček sreče.

Razbije šparovček, ter odide ven, da bi šel do gospa.

Ko je našel pravo ulico, se usmeri proti prvi gospe, ji v roko potisne bankovec ter reče :

«Bi mi lahko dali malo sreče gospa ?»

Profesionalka je malce zmedena. Odpelje malega k sebi ter mu na debelo namaže tri rezine kruha z Nutello.

Ko se deček vrne domov 'srečen', sta njegova starša čisto prestrašena in zahtevata pojasnila kod je hodil.

Mali pogleda očeta in mu reče, da je odšel kupit malo sreče h gospem, ki sta si jih prej ogledovala iz avta.  

Ves prestrašen oče vpraša sina kaj se je zgodilo potem in mali mu odgovori:

«Ni bilo problema s prvima dvema, ampak tretje pa res nisem mogel, zato sem jo samo dobro polizal...»

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.1.2009 10:13:00   
mlavla

ej a ve boste vaše malčke kej oblekle za pusta? men je blo to zmeraj ful všeč, sam za tamalo nimam prav nobene idejeuser posted image

ja naša ma na izbiro kar dva kostuma..se moram še odločit...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.1.2009 10:13:52   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..
naša nočka še kar ok..razen da smo ob 5h..imeli celo proceduro s čiščenjem noska..je mela tako zabasanega,da joj...
no pol je pa še lepo potegnila do 7h..nato..pa suprise v plenici..takšen kakec ko ga svet še ni videl...
dobro,da se vse to ni zgodil včeraj, ker sva šla midva z mojim že zlo kmal v LJ..pa jo je moja mami čuvala..ona pa itak noče noska spucat..bi bil že tle problem..pol pa še to v plenici (no to bi že preživela)user posted image

jst za danes še kar nekaj cincam..se mi sploh ne da..itak je pa to sam en kolokvij..oz.piflarija...pa bi šla v bistvu bolj srečo poskusit...

moj študij je trenutno v k***, ker je tamala bolna in se ne morem učit. no lahko bi se pol ure dopoldan pa pol ure popoldan, ko spi...sam to ni nič.
sem vzela dopust prav iz tega razloga, da se bom lahko učila, p hudič zdaj pa mamo takle. do konca imam še natančno dva zeloo obsežna izpita. vaje+ izpit, ampak vsaj enega bi komot naredila zdaj , če bi bla tamala zdrava. vaje mam v ponedeljek in bo šel izpit po vodi...to je to...več sreče prihodnjičuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.1.2009 10:23:03   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..

moj študij je trenutno v k***, ker je tamala bolna in se ne morem učit. no lahko bi se pol ure dopoldan pa pol ure popoldan, ko spi...sam to ni nič.
sem vzela dopust prav iz tega razloga, da se bom lahko učila, p hudič zdaj pa mamo takle. do konca imam še natančno dva zeloo obsežna izpita. vaje+ izpit, ampak vsaj enega bi komot naredila zdaj , če bi bla tamala zdrava. vaje mam v ponedeljek in bo šel izpit po vodi...to je to...več sreče prihodnjičuser posted image

ojoj misar..a tako smolo maš...user posted image

vem pa kako je ko ti za nakonec ostanejo ta najtežji izpiti...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.