spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi imamo pa malo žalostno vremo, sicer nimamo ne brozge ne snega, ker ga ni bilo, ampak žalost. Komaj čakam pomlad. in Lolitka si takoj našla P? zdaj veste kam morte it,ko se bo šlo zares? Ah našla bova že , Hb da vsa šla pogledat ker sva že včeraj iskala stavbo.Sam sva bila malo razočarana, ker pač jaz sem upala, da potem ko bom rodila, da lahk pride on k teb v porodno sobo za tiste 3 ure, pa ker ne bo zraven ne. pa še rekla mu je, naj gre kar domov, pa sej ga bom poklicala ko bom rodila, pa pride potem podnevi. s tem se je brezveze obremenjevat-drugač pa naj gre s tabo,pa pol reče,da se počuti ok,pa pride nazaj,ko boš rodila.pa tačas vzunaj počaka Je rekla, da jih dost to dela, pa da je brezveze, ker kao se jim preveč smilimo in da jit to najbolj prizadane, da gledajo kako trpimo.Ma sej kar bo pač bo. Ej mene ful špika spodaj nad sramnico, vsake par minut, kaj bi bilo to.Tamala mi pa kar gor leze. kr naj trpijo,nas noben nič ne vpraša ne vem lolitka kaj te grabi?