Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:42:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nič, grem kaj nardit po bajti. Punce, se kdaj vprašate, kaj bi delale, če ne bi bilo rr oz. računalnika in interneta? Hmm, jaz sevm da bi imela predvsem hitreje kaj narejeno. se popolnoma strinjam, tudi jaz.. ampak ko sem na RR mi vsaj čas mine, ko pa moram delat pa ne.. Malo se še lahko pustimo razvajat za svojo dušo,saj pol nebomo imele toliko časa..tak da ->naj živi RR IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, jaz sem že pokonc prisebna še ne prisotna komaj se moram počasi zrihtat, da grem tiste papirje končno uredit pa ve kako ste spale? hahaha kako vprašanje.... dobro jutro.. Jaz sem spala vredi, kak pa drugače..če pa že nebi pa je spps poskrbela za to,ker sem dobila za dobro jutro sexy lepotca ( ) Super da greš porihtat papirje..komaj čakam da zvem datum
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:45:31
|
|
|
|
Najaa
|
Imaš prav, tasa, sam sesalec me čaka že nekaj dni tamle pri omari in se moram lotit dela. Razvajat se je pa treba...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:48:15
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Danes pa sem tudi jaz že od 6h med budnimi. Sem se nekaj časa še trudila nazaj zaspat, pa ni šlo. No, pa saj imam danes kar poln urnik, če bom pridna po načrtu. Bomo še vidl Sem se pa odločila, da gre mali šele drug teden spet v vrtec in bo sedaj kar z mano doma, ko se že boljše počutim. Grem zdaj še za včeraj zvečer prebrat in pogledat, da se bom še jaz smejala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:50:25
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa a bo ta vredu??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:51:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, jaz sem že pokonc prisebna še ne prisotna komaj se moram počasi zrihtat, da grem tiste papirje končno uredit pa ve kako ste spale? hahah kako vprašanje.... aloooooooooraaaaaaaa!si kaj nervozna? upam,da zrihtata ,da bo vse skupaj čimprej porihtano čist hahha, itak bova zrihtala, zdaj pa šibam, me moj že čaka
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:53:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa a bo ta vredu?? Jaaa.... Zdaj pa lahko kar grem delat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:54:46
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. tasa_m - pa ne sekiraj se prosim.Ti praviš da je tvoja mala Anže danes tehta 1799 g pa mu pravim veliki mož. najaa - veliki mož gre jutri v toplo posteljo kak to zgleda jutri poročam.Pridobivamo vsak dan na teži tak da korak za korakom.Tomaž še bo v inkubatorčku ker še nima teže 1520 g a pridobiva isto kot Anže.Za zdaj mami vesela ,ko se borčka tudita ,da prideta k mamici.Verjetno bom ob zdravo pamet ko jih dobim k sebi.Bravo mi zaenkrat,se ne veselim do daske ker je pol skoz kaj poročilo.Zdaj ,pa spet molznik.Mat** mi že gre to na živce,pa kaj čem bit če bolje. Ti in mala korenjaka kar tako naprej! Se pa splača na molznik hodit, boš vidla kako bo luštno, ko bosta začela pri tebi pit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:57:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, jaz sem že pokonc prisebna še ne prisotna komaj se moram počasi zrihtat, da grem tiste papirje končno uredit pa ve kako ste spale? hahah kako vprašanje.... aloooooooooraaaaaaaa!si kaj nervozna? upam,da zrihtata ,da bo vse skupaj čimprej porihtano čist hahha, itak bova zrihtala, zdaj pa šibam, me moj že čaka se pol javi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:58:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes pa sem tudi jaz že od 6h med budnimi. Sem se nekaj časa še trudila nazaj zaspat, pa ni šlo. No, pa saj imam danes kar poln urnik, če bom pridna po načrtu. Bomo še vidl Sem se pa odločila, da gre mali šele drug teden spet v vrtec in bo sedaj kar z mano doma, ko se že boljše počutim. Grem zdaj še za včeraj zvečer prebrat in pogledat, da se bom še jaz smejala dobro jutro Nina ma saj načrt lahko malo prikrojiš ali ne?? Da neboš preveč okol skakala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:01:02
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro punce! Takole bo sedaj izgledal moj zajtrk. Potem sledi pa še kavica...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:04:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- za pregled in tvojo prima balerino! pa saj moj je bil prejšnji teden (32T) tudi težek 1770g..pa ni nič jamrala, da je premalo..še pohvalila ga je...Tak da... ??? Mmmm, sladice, jaz bom tudi jutri nekaj skupaj zmetala...že dolgo nisem, no od prejšnjega četrtka, ko sva z dragim pohorske omlete delala. ne, ne saj men je rekla da je ok za 32 tedn. Ampak ker si dodajam inzulin je pač pričakovala več..ampak je rekla da ne vpliva na njo ta inzulin. Če tvoja sladkorna ne vpliva na v smislu, da bi bila večja, to pomeni le, da si z inzulinom dobro uravnavaš krvni sladkor. Če bi imela pa povišanega, bi pupa prehitro pridobivala na teži.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:05:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Danes pa sem tudi jaz že od 6h med budnimi. Sem se nekaj časa še trudila nazaj zaspat, pa ni šlo. No, pa saj imam danes kar poln urnik, če bom pridna po načrtu. Bomo še vidl Sem se pa odločila, da gre mali šele drug teden spet v vrtec in bo sedaj kar z mano doma, ko se že boljše počutim. Grem zdaj še za včeraj zvečer prebrat in pogledat, da se bom še jaz smejala dobro jutro Nina ma saj načrt lahko malo prikrojiš ali ne?? Da neboš preveč okol skakala? Saj zadnje čase ponavadi načrte prilagajam, zato pa tisti če
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:06:55
|
|
|
|
Nina00
|
Dali njami! Tole bi meni zdaj pasalo h kavi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:09:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Če tvoja sladkorna ne vpliva na v smislu, da bi bila večja, to pomeni le, da si z inzulinom dobro uravnavaš krvni sladkor. Če bi imela pa povišanega, bi pupa prehitro pridobivala na teži. ja na srečo si ga res in ne vpliva..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:10:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro punce! dobro jutro. no, jaz pa sem kavico še zraven spila in je zajtrk popoln
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:14:01
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:14:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro punce! Takole bo sedaj izgledal moj zajtrk. Potem sledi pa še kavica... dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:14:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe? česa se ti lušta?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:17:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania _Imela sem pregled, vse ok....G je rekla, da še vsaj 14 dni ne bom rodila, je vse zaprto in visoko kot mora biti....mi je pa porinila skor celo roko noter , da je kaj dosegla.... Je pa rekla, da me na fizioterapijo ne bo dala, ker me bodo tam samo matrali (čeprav sem bila v 1.nosečnosi čisto zadovoljna s takratno "telovadbo" tam...), da naj si pomagam s kalcijem , vitaminčki in magnesolom....pa je še rekla, no sej, tam do 37.tedna ne bo problema, če piješ magnesol , v četrtek pa je drugače rekla, no kakorkoli...je rekla, pa naj ne pretiravam s kalcijem , ker maši žile...itak, vem da ne smem preveč...pijem ful mleka, pa mlečnih izdelkov, tako da bo to to.... SPPS podatki, kilaža enaka, tudi mere trebuha, saj sem ti prejšnji teden to že sporočila, samo napiši naslednji pregled 17.2. tudi CTG.... za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:17:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe? česa se ti lušta? Kaj pa vem... Nekaj na hitro. Se mi ne da packat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:19:15
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe? Ja, kar lepo počivat! Jaz bom danes ali testenine s kako hitro omakco ali pa špinačo in pire (mi zadnje čase špinača zelo paše).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:19:21
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi imamo pa malo žalostno vremo, sicer nimamo ne brozge ne snega, ker ga ni bilo, ampak žalost. Komaj čakam pomlad. Vsem, ki ste imele včeraja pregled (sem vam kar malo fauš, jaz imam do naslednjega še čakat 3 tedne). Vsem ki danes imate preglede, pa seveda dobro opravite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:20:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe? česa se ti lušta? Kaj pa vem... Nekaj na hitro. Se mi ne da packat. juha na knorr kocki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:21:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro Nina in Dali. Jaz sem posesala stanovanje (tako bolj na hitro, sem malo goljufala ), zdaj me pa sp.del trebuha boli. Moram mal počivat, preden grem v trgovino. Kaj naj kuham danes sam za sebe? sem ti rekla da ne pretiravaj. Zdaj pa moraš počivat.. jaz tud kuham danes sam zase, ampak se včeraj golaž ni pojedo pa ga bom danes jaz zmazala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 9:21:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi imamo pa malo žalostno vremo, sicer nimamo ne brozge ne snega, ker ga ni bilo, ampak žalost. Komaj čakam pomlad. in Lolitka si takoj našla P? zdaj veste kam morte it,ko se bo šlo zares?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?