Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:22:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš Že prav že prav... izogibaš se me.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:23:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš Že prav že prav... izogibaš se me. a depresivna ratuješ tko kot jaz?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:24:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? se ti zdijo srhljive slikice?? a-a saj ni take groze.. IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen a žnudrivca greš iskat? mogla sem ga pogledat ker padem v taki smeh da joj.. Pozabim na jamranje..(če bi me kje kaj bolelo.. ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:24:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš Že prav že prav... izogibaš se me. a depresivna ratuješ tko kot jaz? Neeeeee!! Sem pogledala skozi okno in vidim sončeeeeeeek!!! Hecam se, sej vem, kako je vozit s tem velikim trebuhom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:26:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? se ti zdijo srhljive slikice?? a-a saj ni take groze.. IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen a žnudrivca greš iskat? mogla sem ga pogledat ker padem v taki smeh da joj.. Pozabim na jamranje..(če bi me kje kaj bolelo.. ). Sploh jih nisem mogla komentirat, ker me je strah... Brad pa... hmmm, Tule še zgleda na neki, ker kakor zdaj zgleda... s tistimi grdimi brki... Pa spps ne zdaj iskat novejše slike.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:26:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš Že prav že prav... izogibaš se me. a depresivna ratuješ tko kot jaz? Neeeeee!! Sem pogledala skozi okno in vidim sončeeeeeeek!!! Hecam se, sej vem, kako je vozit s tem velikim trebuhom. se par tednov kr pozna-pa ko bi vsaj spala lahko ,da lahk rečem,da sem se naspala,ne pa,da sem vsako jutr bolj zmatrana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:26:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš pol pa si ti tudi taxista nabavi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:26:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš pol pa si ti tudi taxista nabavi.. a se javiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:27:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš pol pa si ti tudi taxista nabavi.. To sem tud jaz misla predlagat... Ja, spps, vsak teden se pozna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:27:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? se ti zdijo srhljive slikice?? a-a saj ni take groze.. IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen a žnudrivca greš iskat? mogla sem ga pogledat ker padem v taki smeh da joj.. Pozabim na jamranje..(če bi me kje kaj bolelo.. ). a pol ti takega lepim vsako jutro,da ne boš jamrala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:28:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš pol pa si ti tudi taxista nabavi.. To sem tud jaz misla predlagat... Ja, spps, vsak teden se pozna. pa še ti se lahk javiš,pa men ne bo treba nikamor nobenga vozit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:29:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš pol pa si ti tudi taxista nabavi.. a se javiš? sam pol ne vem, če boma daleč prišle.. ti si kot konj, jaz pa ko slon (pri refleksih in gibanju ). Saj 1/2 živalskega vrta pa ne smema cuj vozit v avtu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:29:52
|
|
|
|
spps
|
eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:30:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a pol ti takega lepim vsako jutro,da ne boš jamrala? hvala lepa ampak ko bom imela željo, bom šla na stran 99 pa gre ven.. si bom zapomnila kje je tist seyx žnodravec..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:31:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a pol ti takega lepim vsako jutro,da ne boš jamrala? hvala lepa ampak ko bom imela željo, bom šla na stran 99 pa gre ven.. si bom zapomnila kje je tist seyx žnodravec.. najboljš,da si sprintaš sliko in si jo daš uokvirit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:31:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh bljeeeekkkk a si mi fauš še tega sendviča kaj sem ga pojedla al kak ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:32:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh bljeeeekkkk a si mi fauš še tega sendviča kaj sem ga pojedla al kak ??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:34:02
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa pa še zate enga brada pitt-a boljši pa že je kot tisti zgoraj, pa čeprav je celi poraščen..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:34:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh bljeeeekkkk a si mi fauš še tega sendviča kaj sem ga pojedla al kak ?? Nič, grem kaj nardit po bajti. Punce, se kdaj vprašate, kaj bi delale, če ne bi bilo rr oz. računalnika in interneta? Hmm, jaz sevm da bi imela predvsem hitreje kaj narejeno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:34:20
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro pupe, jaz sem že pokonc prisebna še ne prisotna komaj se moram počasi zrihtat, da grem tiste papirje končno uredit pa ve kako ste spale? hahah kako vprašanje....
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:35:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh bljeeeekkkk a si mi fauš še tega sendviča kaj sem ga pojedla al kak ?? Nič, grem kaj nardit po bajti. Punce, se kdaj vprašate, kaj bi delale, če ne bi bilo rr oz. računalnika in interneta? Hmm, jaz sevm da bi imela predvsem hitreje kaj narejeno. 4 jaz bi verjetno dobla sobo s pogledom na park v zaprtem oddelku
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:35:55
|
|
|
|
tasa_m
|
spps ma kje jih najdeš? Ka si ti nor,..toti pa je bil zdaj ja.. saj se mi Pupa kar smili, ko bo odprla forum in videla tega mladeniča.. Jo že kr vidim, kak obrz bo nardila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:36:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa pa še zate enga brada pitt-a boljši pa že je kot tisti zgoraj, pa čeprav je celi poraščen.. No ja... A veste tisti igralec, ki je v reklami za parfum Hugo Boss? Ki ga kao novinarji slikarijo, potem pa pride domov in se (o bog!) sleče in ga parfum slika?? Mathew, neki takega... ne znam niti napisat. No, tisti je meni the one! Dejte tistega najti, da dol padem! Pupa, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:37:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps eto taša-za danes ti ta lepotec pošilja prečudovit nasmeh bljeeeekkkk a si mi fauš še tega sendviča kaj sem ga pojedla al kak ?? Nič, grem kaj nardit po bajti. Punce, se kdaj vprašate, kaj bi delale, če ne bi bilo rr oz. računalnika in interneta? Hmm, jaz sevm da bi imela predvsem hitreje kaj narejeno. 4 jaz bi verjetno dobla sobo s pogledom na park v zaprtem oddelku Kako veš, da s pogledom na park?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:37:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, jaz sem že pokonc prisebna še ne prisotna komaj se moram počasi zrihtat, da grem tiste papirje končno uredit pa ve kako ste spale? hahah kako vprašanje.... aloooooooooraaaaaaaa!si kaj nervozna? upam,da zrihtata ,da bo vse skupaj čimprej porihtano
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?