Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 6:52:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mama M upam, da si okej..čimprej se javi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 6:53:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, spps, zaenkrat sem še okej...sedaj pa razmišljam, če bi šla še malo nazaj spati... Ne vem... če ti uspe zaspat nazaj le idi...jaz bi tud,pa kaj ,ko ne morem zaspat nazaj sem že čisto out...postajam razdražljiva in cmerasta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:00:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje veš kaj mislim da boš mela kmalu polne roke dela - tako kot jaz!!!! Cotke prat , pa tvoj te zadnje čase tud čist zmeša ne lp - lahko pa prideš pomagat ooooo sašika,si le uspela prit do compa kako si kaj?si boljše? anže še je priden? ja,komaj čakam,da bom na istem kot ti moj je pa res že čist zmešan-ne vem kdo je bolj nestrpen možek al mala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:00:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, spps, zaenkrat sem še okej...sedaj pa razmišljam, če bi šla še malo nazaj spati... Ne vem... če ti uspe zaspat nazaj le idi...jaz bi tud,pa kaj ,ko ne morem zaspat nazaj sem že čisto out...postajam razdražljiva in cmerasta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:00:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala, spps, zaenkrat sem še okej...sedaj pa razmišljam, če bi šla še malo nazaj spati... Ne vem... če ti uspe zaspat nazaj le idi...jaz bi tud,pa kaj ,ko ne morem zaspat nazaj sem že čisto out...postajam razdražljiva in cmerasta ma bo že....kmalu boljše hvala za objemčke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:01:42
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa grem malo spedenat za v šolo- ,se tipkamo mal kasneje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:19:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem malo spedenat za v šolo- ,se tipkamo mal kasneje Pa počasi in previdno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:37:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce, jaz sem se odločila..grem še malo nazaj v posteljo..se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:45:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, jaz sem se odločila..grem še malo nazaj v posteljo..se tipkamo kasneje lepo pančaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:48:07
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro! Kako ste? Jaz sem se kar naspala, sam vseeno ko ena klada. Na obali piha burja, je tako mrzlo... Brrrr!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:49:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro! Kako ste? Jaz sem se kar naspala, sam vseeno ko ena klada. Na obali piha burja, je tako mrzlo... Brrrr! jutro! pri nas je pa oblačno,mrzlo niti ni tolk,sam je tako depresivno vreme-ali pa vsaj zame
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:51:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro! Kako ste? Jaz sem se kar naspala, sam vseeno ko ena klada. Na obali piha burja, je tako mrzlo... Brrrr! jutro! pri nas je pa oblačno,mrzlo niti ni tolk,sam je tako depresivno vreme-ali pa vsaj zame Je kaj snega na štajerski? Depresivno je itak, saj je januar! Sam mi se ne damo. Nam dogaja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:55:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro! Kako ste? Jaz sem se kar naspala, sam vseeno ko ena klada. Na obali piha burja, je tako mrzlo... Brrrr! jutro! pri nas je pa oblačno,mrzlo niti ni tolk,sam je tako depresivno vreme-ali pa vsaj zame Je kaj snega na štajerski? Depresivno je itak, saj je januar! Sam mi se ne damo. Nam dogaja. pri nas ni neka glih ful snega,ga je tolk,da je snežne brozge vsepovsod ma drugače mi ni panike,me pa to vreme zadnje dni ubija...tečna sem sama sebi,ponavad še imam na take dni borbo z malo,ko je cepljena proti brzini,me sploh ne obrajta,pol se pa zaderem-pa mireče-mami,saj nisem gluha pa sem rekla,da nisem čist ziher,ker ji moram vsako stvar najmanj 3krat ponovit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:57:11
|
|
|
|
Najaa
|
Si že spila kavo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 7:58:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si že spila kavo? jp,mal pred 6h
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:03:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si že spila kavo? jp,mal pred 6h Vau, pridna! Sem vidla, da si spet taksistka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:04:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Nihče mi ne popravi podatkov na seznamu in nihče mi ne pove kje lahko vidim slikce od Perside. Že prav. Kar ignorirajte me. To je najbž kazen,ker se vam ne javljam veliko. Jaz sem ti odgovorila takoj, ko si napisala post. Sam očitno ti ne bereš dovolj natančno... Sploh pa se ne sekiraj, če ni odgovora, ker pri takem številu strani res ne moreš zamerit, če se kaj spregleda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:05:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, ma kakšne to moške gor limaš, nam bo še slabo od njih punce, ko vam trebuh otrdi, koliko časa je ponavadi trd? ma tak kot kamen govorim; prejle sem se naslonla na kavču ma nekako na hrbtu semležala in kr začela lovit zrak, sem se komaj ustala in tekla do okna po svež zrakec, uuu, kr slabo mi je nardilo sem se pa pošteno ustrašla, ker sem bla sama z Žigcem doma no, zdaj pa se počasi odpravljam v posteljo, ker se ne počutim ravno dobro da boš boljše, moj buši pa ponavad otrdi za kako minuto dve... Meni pa ko otrdi, kar traja tudi do pol ure, da popusti. Včasih prej, včasih kasneje... Moram pa ležat in če spet vstanem hitro za tem, mi spet otrdi... Tako mi je v petek, ko je bila Tija doma in sva se že dopoldne na ful igrali in skakali po tleh... Cel dan mi je otrdeval. mamaM, javi se, kako si.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:06:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si že spila kavo? jp,mal pred 6h Vau, pridna! Sem vidla, da si spet taksistka. samo veselje me je...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:07:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si že spila kavo? jp,mal pred 6h Vau, pridna! Sem vidla, da si spet taksistka. samo veselje me je... Zakaj pa ne gre tvoj sam z avtom? A rabiš kasneje kam it al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:11:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si že spila kavo? jp,mal pred 6h Vau, pridna! Sem vidla, da si spet taksistka. samo veselje me je... Zakaj pa ne gre tvoj sam z avtom? A rabiš kasneje kam it al kaj? peljem malo še potem v šolo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:16:41
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutroo Jaz super, sem spala po dolgem času kot .. Kako pa ste ostale?? Zdaj pa vas grem mal za nazaj brat..imam 2 sstrani za prečekirat.. saj vem da nič pametnega ampak da padem v smeh moram videt eno slikico..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:17:55
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:18:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutroo Jaz super, sem spala po dolgem času kot .. Kako pa ste ostale?? Zdaj pa vas grem mal za nazaj brat..imam 2 sstrani za prečekirat.. saj vem da nič pametnega ampak da padem v smeh moram videt eno slikico.. morgen a žnudrivca greš iskat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 8:20:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, od Brada naprej so same srhljive slikce. spps, boš kaj po Celju hodila čez kaka 2 tedna? uf,nimam pojma... drug teden imam pregled,tk,da potem,do naslednjega pregleda verjetn ne bom v CE. se pa itak izogibam mal daljših voženj,ker nisem sproščena v avtu,ker ni hodi vse na poti,refleksi so pa kot pr crknjenem konju-v ce jih pa rabiš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?