Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 21:58:40
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a te skrbi da nisem tu... ceprav je haus aktuelen...in mi ni niti do gleznjev... Lovim zadnje sekunde preden mi Sefla vzame tipkovnico... mal me je pa res že skrbelo, da ti je danes spet noge v naročje porinla elma oproti sem prej rekla da ne nizy pripopala te linke so pa ful fajn sem že skoraj vse pregledala Se vidi da nisem brala , nič nisem opazila ....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 21:59:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Nova sporočila dolenjka Lilypie 1st Birthday Ticker Objave: 8095 Član od: 31.5.2005 Kraj: pod hribom Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a te skrbi da nisem tu... ceprav je haus aktuelen...in mi ni niti do gleznjev... Lovim zadnje sekunde preden mi Sefla vzame tipkovnico... mal me je pa res že skrbelo, da ti je danes spet noge v naročje porinla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a te skrbi da nisem tu... ceprav je haus aktuelen...in mi ni niti do gleznjev... Lovim zadnje sekunde preden mi Sefla vzame tipkovnico... mal me je pa res že skrbelo, da ti je danes spet noge v naročje porinla jaz te ubogam, je že odmasiral današnjo rundo stipe sem pozabila napisat, da ne samo da te jaz ubogam, tut Stipe mene uboga Jao kaj bom jaz, ko njemu dopust poteče Mogoče bi si mogla unga skaldota od Blaže umislit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:00:08
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Nekaj bo že , mi itak zadnji praznujemo , imamo časa na pretek Ampak čvekat je pa vseeno treba pospešeno, da vsaj še ta del sfiniširamo, preden gremo na sosednji forum Ok šefica ....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:00:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Nekaj bo že , mi itak zadnji praznujemo , imamo časa na pretek Ampak čvekat je pa vseeno treba pospešeno, da vsaj še ta del sfiniširamo, preden gremo na sosednji forum Ok šefica .... Znači nema spavanja danas, može sutra
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:01:12
|
|
|
|
blaža
|
ELMA, zakon za tiste torte. Jutri jih v miru pogledam. No zdej pa nočko, grem kar spat, ki sem zmatrana.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:01:42
|
|
|
|
ELMA
|
Može draga nema problema
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:02:59
|
|
|
|
ELMA
|
Gdaj pa vaši grejo spat ...Naša se še kar smeji in lavfa okrog mize , ni vidit nič zaspana
< Sporočilo je popravil ELMA -- 27.1.2009 22:03:17 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:03:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Može draga nema problema me veseli, da se razumeva
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:04:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Gdaj pa vaši grejo spat ...Naša se še kar smeji in lavfa okrog mize , ni vidit nič zaspana Naša najkasneje ob 20h že prvo kitico vleče, danes je 19.45 že drnjohala zaspala pa od dnevne na poti v sobico, Stipetu na rami, ko vreča cementa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:05:33
|
|
|
|
ELMA
|
Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:05:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Gdaj pa vaši grejo spat ...Naša se še kar smeji in lavfa okrog mize , ni vidit nič zaspana naš zaspi do 19.00 če je vse tako kot mora biti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:05:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Gdaj pa vaši grejo spat ...Naša se še kar smeji in lavfa okrog mize , ni vidit nič zaspana Naša najkasneje ob 20h že prvo kitico vleče, danes je 19.45 že drnjohala zaspala pa od dnevne na poti v sobico, Stipetu na rami, ko vreča cementa naša tudi zaspi 19:45 plus minus 5 min
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:06:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Itak ste pa tako počasne s tipkanjem, da grem jaz zdajle pod tuš, pa vas bo Stipe med tem zabaval
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:06:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:06:33
|
|
|
|
Blacky*
|
ella a si vidla ta tajming ... istočasna objava to je pa tako ko delaš in moraš svoj čas prilagajat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:08:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Akcija se dogaja vidim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:09:11
|
|
|
|
nizy
|
ČER, naša tut še ne spi , zdaj ji je vse zanimivo , ko se je začela postavljat na noge , pa okoli mize hodi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:11:31
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ČER, naša tut še ne spi , zdaj ji je vse zanimivo , ko se je začela postavljat na noge , pa okoli mize hodi vidi , vidi kje si ti bla do zdej si prišla v nočno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:12:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
Oooo, ceeer, smo skoraj vsi na postrojitvi...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:13:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz vas zapuščam, dec Taxi gleda, čeprav ga že na pamet zna Lepo nočko in vsem uspešen delovni dan jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:13:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Mahhhhhh kaj bluzim tlele , Blaža gre spat , druge so tudi šle , Stipe in šefla bojo itak zbežali pod jorgan .....papapapa alo, ne seri đeri istina...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:14:43
|
|
|
|
nizy
|
ELMA- kakšna je bila kljukuša
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:14:49
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz vas zapuščam, dec Taxi gleda, čeprav ga že na pamet zna Lepo nočko in vsem uspešen delovni dan jutri sem se nasmejala , moj tudi ga gleda ko butlj , in govori zdej bo to , zdej bo TO
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:15:19
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ELMA- kakšna je bila kljukuša mesnata
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:15:45
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy ČER, naša tut še ne spi , zdaj ji je vse zanimivo , ko se je začela postavljat na noge , pa okoli mize hodi vidi , vidi kje si ti bla do zdej si prišla v nočno vsak večer sem do 3h v nočni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.