|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
27.1.2009 13:13:56   
katarinas
Hej,
sem v službi in čez okno gledam kako pada sneg user posted image , moj avto ni več zelen, ampak bel!!! Upam vsaj da pridem ok domov pa da ne bo treba jutri s smučkami it v službouser posted image

Lara je pa zbolela user posted image , ima vnetne učke, zgleda da je to staknila v vrtcu - dašabina a niste vi tudi imeli vnetje učkov? Ampak je danes že dosti boljša kot včeraj, upam, da tako ostane, bo pa verjetno ta teden kar doma, da se pozdravi, itak ji curi iz nosa že več kot en teden. Sej so itak vsi prehlajeni in gripozni.

A ste že oddale na davčno za olajšavo? Je treba do konec januarja, jaz bom ŽE danes user posted image

Nimam cajta komentirat, ker me že delo priganjauser posted image , bom pol ko pridem domov (upam).

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
27.1.2009 14:16:35   
Lunca1
Toliko da nas spravim malo više.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.1.2009 14:26:35   
martinca
dober dan!

po nekaj dnevnem premoru se vam zopet javljam.
lusa, zelo lep kostum si naredila za prvič. res si prava mojstricauser posted image . bi se jaz tudi priporočala za PAtrika. 

alfabeta, Ajdica pa je zelo lepa s kratkimi lasmi.

vse ki imate nove avatarje user posted image user posted image so zelo lepi vsi po vrsti.

intruder, lepe slike.

katarinas, jaz sem že oddala za davčno.

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.1.2009 14:40:21   
Intruder24
sani ja Vid je pravi smejko, ko ne tečka user posted image . je pa pri nas ata ja...če jaz rečešm očka al pa oči mi je prav smešnouser posted image

martinca ki ste vi kupli pojočega kužka in ali še maš račun, našemu se je uho vnelo pa bi rabli račun za garancijo user posted image ?

jaz pa nisem za šivanje, spljoh...se mi ne da

Radi se mejte!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.1.2009 15:41:06   
Lunca1
Jaz sem včasih malo šivala, samo zdaj sem pa kar precej ven. krojit pa sploh ne znam.

Lusa kakšno polnilo si pa uporabila za rep, oči ...?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.1.2009 15:51:57   
klepetkaa
OJ

sem  nova, pa me zanima, če me sprejmete medseuser posted image

evo, imam nov nick, ker se s tastarim geslom nikakor nisem mogla prijavituser posted image -Sem imela kup problemov z novim geslom, pa sem obupala in se na novo prijavila

sani, še dobro, da sem uspela prebrati ZSuser posted image

zdaj bo treba pa še  nov avatar naštimat.

Drugače pa sem  spet bolna-ušesa, grlo, vratuser posted image .Pa sneži ful,drugega pa nič novega.

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 27.1.2009 15:54:44 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.1.2009 15:53:46   
martinca
intruder, mi smo kupli Kužeja v Intersparu. samo sem že zadnjič račun stran vrgla, ko sem si malo po denarnici pospravljala. a ta Kuža ima garancijo? mogoče bi mu AB pomagal user posted image . zdaj pa sem že preveč na hece me boš kragala.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.1.2009 15:55:18   
martinca
klepetka, veš da te sprejmemo medse. user posted image pa oglašaj se bolj pogosto.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.1.2009 17:01:32   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

ljubljanauser posted image -si ti pisala takrat o vašem pikiju ,ki ga je sin vsepovsod nosil s seboj?Ker mi namreč dobmo ta teden domov za par dni Liso in me zanim ,kako je to pri vas zgledalo ,če mi lahko daš kakšno idejo...nekaj jih sicer imam ,da napišem dnevnik ,ker je priložen zvezek zraven ,pa drsat se bo šla z nama z Lušo,zašile ji bove oblekico...mogoče imaš ti kašno dobro idejo

Ja malo smo opisali kaj smo delali prilimali kakšno slikico ali pa kaj narisali pa je blo, nobena strašna umetnost. Ne se sekirat, glede na tvoje talente bo nedvomno super.

Joj sem jaz eno teslop, sem šele sedaj ko sem klikala za nazaj ugotovila da je alfabeta že isto zadevo o narečjih gor prilimala. Ni kaj se vedi da mi čusto časa zmanjkujeuser posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.1.2009 17:05:26 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.1.2009 19:10:28   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

upsss, sem se zmotla. No, potem pa za uhe....aja, me boš...ni treba no!user posted image  ne bom več!

Ok,pol pa te ne bom.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

nana kmalu user posted image

Ja lepo prosim no...user posted image

sani,tudi jaz sem hodila na Durs,mimogrede.
Buško je Klemen super prenesel,je že pozabil nanjo.

Midva sva bila pri P,na sistematskem,Klemen je vse super izvedel,samo žogice ni hotel potočiti,jo je pa vrgeluser posted image .Mi je sestra rekla,če je on taka mala klepetulja...?user posted image Pa še res je.Drugače je pa bil cepljen v ramo,zadrl se je kot ne vem kaj...potem pa se je hitro pomiril.Sva pa čakala od 12.20 do 14.30 user posted image Za znoret.Pa samo štirje so bili pred nama.Stehtali so ga 11330g in 79cm.To je to.

Pri nas sneži in sneži,vse je že belo,prava zima je.Mi je kar všeč.Sem šla peš v Hoferja,da nisem preveč zapravljala,pa ne samo zatouser posted image ,ni mi bilo da bi se vozila v tem snegu.

katarinas,user posted image za Laro,naj bo kmalu zdrava.Davčna oddana.

martinca,joj,si kratka,.....

intruder,oči pa pač ni smešno,jaz sem skozi tako klicala mojega očija...No,res pa je da je moj oči bil iz Ljubljane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

martinca ki ste vi kupli pojočega kužka in ali še maš račun, našemu se je uho vnelo pa bi rabli račun za garancijo user posted image ?

Hitro k Pediatru,ne odlašaj več!!!user posted image

klepetkaa,pozdravljena,v naših januarčkih pa že imamo eno klepetkouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Joj sem jaz eno teslop, sem šele sedaj ko sem klikala za nazaj ugotovila da je alfabeta že isto zadevo o narečjih gor prilimala. Ni kaj se vedi da mi čusto časa zmanjkujeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.1.2009 19:14:04   
dašabina
Vas berem pa nobene energije za pisat, ker z malim nonstop noriva, ko pa spi, pa tud jaz počivamuser posted image
Katarinas, nismo imeli učk vnetih, ampak virozo....... če pa so učki vneti, ponavadi otroci ne smejo v vrtec user posted image (če teče tak rumen gnoj ven) to fajn srbi in rabi otrok antibiotik. Midva sva jutri še doma, pa spet sumim skute, da je alergičen na njih, jih dolg ni jedel, pa sem poslala moža v šoping in mi glih to prineseuser posted image  
Vsi bolančki, poškodovančkiuser posted image user posted image
Luša, krasen kostum, jaz bom našega napravla v klovenčka, sem najdla en predpotopni pisan spalni kompletek, pa bo glih tapravuser posted image , za na glavo pa ne vem, če bo kej pustu..user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.1.2009 19:17:04   
dašabina
Zdaj pa ne vem, al sem blond al kaj, a ni Klepetkaa naša Klepetka user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.1.2009 19:40:52   
sani1
čer...

katarinas- jaz sem poslala po pošti in to ravno danes. So nam prestavili davčno in to ne boš verjela na Davčno ulico 1. Sem se ful nasmejala...user posted image   Tako, da je naloga opravljena...user posted image   jaz. Mi je pa uslužbenka na pošti pomagala izpolnit obrazec. Ni kaj sem pač nepismena...user posted image

martinca- si pa res kratka... Bi lahko kaj več napisala po nekajdnevnem premoru...user posted image

intruder- pri nas pa hoče moj da ga kliče Manja očka. Ampak ga kliče tati... So bile to njene prve besede... In zdej ko zazvoni telefon vedno reče tati, ker točno ve da kliče on. Če pa slučajno kliče kdo drug pa hodi in govori tati. Je prav smešna...user posted image   Šele danes je v vrtcu, ko sem jo šla iskat prvič rekla mama mama...  Sem se čisto stopila...user posted image

lunca- tudi jaz nisem nek expert ampak nekega dne se bom že naučila. tako kot sem se štrikat in kuhat ajdove žgance tako se bom še šivat...user posted image   Imam teto šiviljo in zato dokler ona šiva jaz še ne rabim...

klepetka- ja dobrodošla med nami. Pa so šle vse zvezdice. Boš mogla vse od začetka...user posted image   HB da si prebrala ZS, ker še enkrat toliko pisat se mi ravno nebi dalo...user posted image user posted image user posted image

ljubljana- ti ga že sviraš ni kaj...user posted image

nana- pa si vse pravilno izponila? user posted image    user posted image za Klemnove nove mere.  Lepo, da nisi preveč zapravljala moreš zdej pazit, ko je recesija...user posted image

dašabina- kako kaj napreduješ? Gre? nič se ne pohvališ...user posted image   te morem že malo zaslišat...

Je pa pri nas čisto malo snega in prava packa. Katastrofa. Upam, da me zjutraj ne preseneti vreme in zapade 20 cm...user posted image   Zdej si grem pa kopel naredit in malo uživat, do Hausa...user posted image

lep večer!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.1.2009 19:52:21   
martinca
dober večer!

nana, če pa ni bilo veliko za komentirat. user posted image user posted image za Klemnove mere.

sani, sem že nani rekla, da ni bilo dosti za komentirat. ja kdo pa bi vam pol maile poslal.user posted image
ti pa verjamem da si se stopila ker te je poklicala.

lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.1.2009 20:41:50   
katee
klepetkaa: dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes dala Žan Luko bolj zgodaj spat, ker mi je čaz dan spal samo 1 uro in je bil ob 18h že tako tečen, da ga ni bilo za prenašat.

Je pa začel uveljavljati svojo voljo in če ni kaj po njegovo, se kar na tla vrže. Kako je smešen! Ja ni kaj, naši otroci odraščajo user posted image user posted image user posted image

Sem imela danes zjutraj razgovor za službo, pa mi do konca tedna sporočijo, če me vzamejo (no, načeloma bom dobila službo, ampak mora še kolegij potrditi). Sicer za enkrat ne bom poučevala športa, bom imela varstvo (polovičen delovni čas), ampak drugo leto bodo že potrebovali športnega pedagoga in bom zraven. Začnem pa verjetno takoj po  počitnicah.

Zdaj pa čakam Housa!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.1.2009 20:54:28   
Lunca1
Klepetkaa bo treba razmislit. user posted image  Veš da te sprejmemo. user posted image Kakšen problem pa si imela?

Dašabine ne vem če si v resnici blond. Ampak teorijo si pa prav postavla. user posted image

Sani ti se pa tud vsega lotiš. user posted image

No jaz grem tud Housa gledat.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.1.2009 21:21:23   
katarinas
Hojla

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
klepetkaa,pozdravljena,v naših januarčkih pa že imamo eno klepetkouser posted image .

Jst sm pa razumela, da je to una naša stara klepetka, sam da ima zdaj dva aa, ki se je mogla na novo prijaviti, ker ji je staro geslo nekdo pohrustal...user posted image  ali se pač motimuser posted image

Nana men pa ni blo nič kaj všeč to sneženje user posted image danes, sem se domov  user posted image skoraj eno uro, pa imam drugač 15 min...sem komaj prigurala v en klanec, menda sem kar gume skurila tako je vrtelo v prazno, potem sem pa še avto sredi vasi pustila in šla peš domov...katastrofa, cesta ob štirih popoldan ni bila niti enkrat user posted image !!
Jutri bom šla v službo kar s temle: user posted image

Zvečer smo ga še eno uro odmetavali, letos sem ga že tretjič, danes je bil težak ko kamen...no jst ga mam dost za to zimo, mam pa vsaj mišice user posted image user posted image

Dašabina sem klicala v ZD pa mi je samo rekla, da naj spiram s fiziološko (ne vem zakaj je zadnje čase tako popularnauser posted image ), če ne bo bolje pa naj pridem v petek, ne duha ne sluha o antibiotikih....ampak nimam občutka, da jo fejst srbi, ker si ne menca tako zelo. Je pa sicer dobre volje tako da upam, da bo hitro minilo.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
katarinas- jaz sem poslala po pošti in to ravno danes. So nam prestavili davčno in to ne boš verjela na Davčno ulico 1. Sem se ful nasmejala...user posted image   

Ta je pa res dobrauser posted image

katee držim pesti, da boš dobilauser posted image

Moj je šel pa na user posted image , samo da teče...ne vem kako da se mene nikakor ne primeuser posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 27.1.2009 21:25:32 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.1.2009 21:31:36   
mala pikica
Punce, upam, da me ne boste pozabile v teh 14 dneh. Je obup od obupa, sploh danes. Raje niti ne razlagam, kje sem bila. In kje vse me Garmin vozi user posted image Sem zjutraj ob šestih šla od doma in sem ravno malo pred šesto zvečer prišla user posted image

Podgurke, včeraj sem bila v vaših krajih. Katera je od tam? Me je šefica poučila, da se tako tam reče, je iz tistih krajev. Sama tako ne bi vedela. Potem pa sem se spomnila, da je tudi ena od naših punc tam doma.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.1.2009 23:22:35   
klepetkaa
čer,
hvala ker ste me sprejele medse in hvala za dobrodošlicouser posted image .

sem šla pravkar lekadol vzet, ker  kuham na polno(skoraj 40  imam vročine), grlo neznosno boli, se kar slinim, ko ne morem  oz. težko požiram slino, glava me močno boli, tako da ni da ni.SAmo upam, da se ne naleze še Lana.user posted image  

Tako da grem jutri k dohtarju. NE morem niti bit pokonci, zato vam zaželim samo še lahko noč.

aja, sem malo zmedo nardila. Nehote. user posted image
Katarinas in dašabina, sem sem  tastara klepetkauser posted image , samo malo prekrščena. 

lunca, pojma nimam zakaj me ni hotelo prijavit, potem pa sem zaprosila za novo geslo, ekr sem ga kao pozabila, čeprav sem prepričana, da je bilo pravo, in ga tud dobila, ampak prav tako ni šlo. PA sem kmalu obupala nad prijavljanjem, pa sem se kar na novo registrirala. SEm rekla, da  si bom  dala tak nick, da ne bo niti opazit, da sem na novo. EDin zvezdice so šle v maloro, ja. Ja no, bom mogla bit pridna da jih bom nabutalauser posted image .

Nana, pa si ti res mislila, da sem nova klepetkaa?Nič kaj prepričljiva nisi bilauser posted image

mala pikica,  veš da te ne bomo pozabileuser posted image

kaj več od mene pa ko se ohladim na vsaj 37 stopinjuser posted image

čau

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 27.1.2009 23:28:41 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
28.1.2009 6:59:26   
Anonimen
Dobro jutro tokrat najprej od mene! Še nikoli nisem bila prva...Sem zrihtana za v službo in ker dca še spijo, sem izkoristila par minutk, da se tle gor mal oglasim.

Klepetkaa dobrodošlauser posted image Ja, nekatere si očitno res čist zmedla. Pa upam, da te bolezen čimprej zapusti.

Sunny imaš ZS.

Toliko, sedaj pa šibam........

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4070
28.1.2009 7:59:26   
Lunca1
Jutro. user posted image  za vse.

Klepetka pozdravi se čim prej. Upam da si danes že bolje.

No da dam seznam malo naprej.

user posted image

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 10300 g, 78 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 8530 g, 75.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 8690 g, 76 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 9500 g, 78 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 9250 g, 78 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 11350 g, 74 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 8100 g
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm; 11000 g, 82 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 12000 kg, 81 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 9200 g, 74 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 12000 g, 78 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
28.1.2009 8:13:39   
Lunca1
No danes ni pa nobenega kandidata za čestitka. Anitav vi boste pa jutri na vrsti, a ne. Pa Sani in Sončnica vama so tudi zadnji dnevi šteti. Kmalu bosta morale svečko pihat.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 28.1.2009 8:15:00 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
28.1.2009 8:23:48   
katee
Jutro!

Meni ga ta računalnik tako biksa, da ga bom kar exit windows. Moram računalničarja poklicat, da ga zrihta.

Lunca, a ti si doma al v službi?

Jaz si grem pa eno user posted image kavico skuhat, pa za vas tudi!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
28.1.2009 8:48:32   
sani1
Dobro jutro!

Pojedla obilen zajtrk in zdej pijem kavico...

lunca- hvala ker si jo skuhala... Ja še malo pa bom eno leto starejša. Me nič ne jezi, ker sem se pred pol leta itak že sama postarala pa sploh vedela nisem.Potem pa sem doma razmišljala kolko sem sploh stara in  sem se res ful nasmejala...user posted image ja ena svečka več bo na torti.  Bova z dragim malo sama praznovala (bova imela dvojno slavje) pa prijateljice bodo prišle na torto. Bom kar sama nekaj spacala skup.
Lotim se pa vsega samo kadar imam voljo. Sem drugače raje bolj na komot...

intruder- je Vid podoben ateku al se jaz motim? Pa tečka že ne more biti pogosto, ker se mu vidi, da je pravi dobrovoljček...

martinca- ja pa kar tako kaj pokomentiraj. user posted image   Lahko imaš tudi kakšen monolog...user posted image

nana- a danes pa služba? Jaz pa ravno danes uživam...user posted image

klepetka- čimprej se pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katarinas- če imaš takšne mišce se lahko potem drugo leto prijaviš za miss bodybilderke...user posted image   Bomo prišle navijat...

mala pikica- pa kdo bi tebe pozabil? user posted image To pa bodo denarci, ko po cele dneve delaš...user posted image   Bogica si ampak kaj hočeš služba je služba...

anitav- je fajn, da si včasih prvi, a ne? Jaz nisem bila še nikoli me vedno katera prehiti...user posted image

katee- bo pol kakšen lušen računalničar prišel in pazi, da ne bo potem vsak teden tvoj gost...user posted image   Se hecam.  Zato kar ne meči računalnika čez okno... Pa hvala za kavico. Evo glih zdej jo vzamem se zleknem na kavč in berem knjigo...

Kje imate veliko snega?  Tu pri nas ga je za vzorec...user posted image

Lep dan!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
28.1.2009 9:02:35   
nana35
klepetka,res sem blonduser posted image ,zdaj pa so šle vse zvezdice...user posted image Joj,jaz bi bila razočarana,ker sem se takoooo trudila.Kmalu se pozdravi,sem že na FB brala,da si zbolela...

sani,ja sem vse prav izpolnila za davčnouser posted image ,sem nekoč delala v knjig.servisu,pa če tega ne bi znala,potem mi naj kar papir o izpitu stran vzamejo.
Danes pa služba ja....

katarinas,dobro si razumela za našo staro klepetko...
V glavnem,da si prišla srečno domov,danes je pa že spluženo.

Pri nas je velikooo snega,plužili so celo noč.
Zdaj se grem zrihtat,da sm potem še malo s Klemnom,preden gre spat.
Lep dan.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?