|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
27.1.2009 10:53:57   
boob
ja gapii test si prehitro delala, sej je skor en teden še. . . pa ne bit user posted image  . . . sej bo kmal tedn naokoli, bo pa pol večje veselje

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.1.2009 12:13:53   
gapii27
upam, da bo res pol večje veselje....če se vmes user posted image  ne prikaže

upanje umre zadnjeuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.1.2009 13:37:23   
gapii27
znana bolečina v spodnjem delu trebuha se je pojavla in glej ga zlomka tudi user posted image  je pohitelauser posted image user posted image user posted image

sicer je bol nežno rdeča in ne temna kot ponavadi....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.1.2009 13:47:27   
boob
neeeee. . . lahk pa vseen ni . .

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.1.2009 13:53:11   
gapii27
pomoje je...boli pa bolj kot ponavadiuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.1.2009 14:12:20   
boob
ja to ti pa verjamem da boli bol kot ponavadi. . men je tudi prejšnič pršla teden prej pa bolelo kot hudič. . .
škoda user posted image
Kateri IUI pa je to zate?

pa ne bit žalostna. .

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.1.2009 14:21:08   
kimsy
gapii27 - mogoče pa ni user posted image .

ko sem jst dobila M po IUI je bla to zelooo obilna krvavitev! Sem mislna, da bom izkrvavela! user posted image , bolelo me ni pa prvič v življenju čisto nič.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.1.2009 15:09:42   
gapii27
nisem imela IUI...sem imela stimulacijo z menopurjem in sprožitev ovulacije, pa user posted image doma
sem vzela zdaj tableto, če bo kaj prjelo

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.1.2009 15:10:32   
gapii27
drugače pa če cez vse to grem prvič, tak da sem novinkauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.1.2009 15:13:42   
boob
aja sej res, sej sm že vse to prebrala. . sam nas je tok (na žalost) da kar mal pozabim, sorry
a sta se z G kaj menla kako zdej naprej, če ne uspe  . . a bosta še en postopek tako al te bo dal na IUI.. . ?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.1.2009 15:18:46   
gapii27
ni panikeuser posted image  nič se nisma menla ker je reko, da bi to moglo uspet 99%

sem se že naročla preko elektronske pošte tako da sem že 12.02. naročena na pregled, pa bomo vidli kaj bo reko...

po vseh prebiranjih o teh postopkh me je že kr strahuser posted image
upam, da bo kaj ratal če bomo še enkrat probali, drugače pa veselo na delo po vaših stopinjah douser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.1.2009 15:36:17   
kimsy
gapii27 - sej vse skupaj niti ni tako grozno, samo veliko časa ti vzame, pa volje, pa upanja... Sam, ko enkrat not padeš ... Pa ko ti druge sporočijo da so user posted image  spet upaš...

Jst sm tud danes dobila M, pa sem že upala, da je ne bo... user posted image  (večni optimist) Lahko bi šla na IUI, pa ne vem... Čakam na IVF, pa mi je sestra rekla, da bi se lahko vse skupaj začelo že marca. Kaj mi predlagate? Naj čakam, al naj grem probat še enkrat? Do jutr se morem odločt, ker je drugi dan user posted image .

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.1.2009 15:42:28   
boob
kimsy jst pravim da dej, pa sej nimaš kej zgubit . . .pejt po zdravila pa začni. . . kaj pa veš kaj bo. . !!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   jst navijam da greš še en postopek probat

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.1.2009 15:43:55   
gapii27
kimsy jes se v te stvari niti še ne razumem najboljšeuser posted image

vrejtno veš ti vse druge tu gor kaj je najboljše, s čim se splača probat in seveda kje so boljši uspehi....

drugače pa hvala obema kimsy in boob za podporo

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.1.2009 15:44:18   
kimsy
boob, ne me izivat, ko sm se že odločila, da ne grem... Bom jutr gor poklicala, da vidm, če je konzilij že bil in kako kaže z IVF, če bo preveč za čakat, pa grem res še enkrat na IUI. user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.1.2009 15:55:52   
kittyy
HELLO!
spet se jst mal javlam.

KIMSY,jst tudi mislim da se enkrat probas s postopkom,IVF lahko pocaka,saj IUI je lazja oblika,vsaj zame kokr slisim.
navijam zate da se pravilno odlocisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GAPII27,ojla veselo naprej v nove boje,saj pravijo da enkrat ni nobenkrat,zato ne obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image

BOOBuser posted image , kako si drugac poleg vroocine,kaki drugi znaki.komaj cakam da vsaj tri cene vec nas drugi teden zagleda +++++
jst sem kar uredu,prsa in spodnji del trebuha me nic ne boli,kot prejsnji mesec,ko je blo za znoret.sam ne vem zakaj sem v lica oz po obrazu cist flekasta,rdeca,...tko kr neki me srbioz me nervira.se nikol nism bla taka,kdaj se pazacnejo pojavlat prvi znaki,....mal pretiravam a ne oz prehitevam.sam kaj cem ce si pa res zelimuser posted image ,tko ko ve vse.
ej bejbe,sam sem se ful navadla na vas,prvo ko pridem domov vas pocekiram in kaj je novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

v tem bednem dnevu vsem,ki ste na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.1.2009 16:00:35   
gapii27
sej jutri bo boljše....sam da gre bolečina stran pol pa bom lahkoo trezno razmišljalauser posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.1.2009 17:03:45   
Fargesia
dan!

jaz sem danes z UZja...Bokalova sicer neki ni navdušena, ampak mene ni nič ganilo...desno 12mm in manjši, levo manjše...ednometrij pa 4mm...še je čas....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.1.2009 17:09:37   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

boob, ne me izivat, ko sm se že odločila, da ne grem... Bom jutr gor poklicala, da vidm, če je konzilij že bil in kako kaže z IVF, če bo preveč za čakat, pa grem res še enkrat na IUI. user posted image

kimsy. . naj bi imela začetek marca IVF, in če bi zdej dala skozi še en postopek IUI. . nebi blo nič narobe. . . pa še kittyy navija, pa sigurno še katera druga. . user posted image user posted image user posted image
No seveda je to tvoja odločitev. .

fargi pa sej je to komaj 1UZ . . kdaj imaš naslednjega?

gapi ti počivej danes, jutri bo sigurno bolš

kittyy user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.1.2009 17:19:55   
Fargesia
boob, se strinjam s tabo...sej zato me pa ni ganilo ko je rekla, da verjetno ne bo nič...

naslednji uz mam pa v četrtek

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.1.2009 18:57:56   
gapii27
jes se počutim že dost boljše...mal seem se pogovorila s svojim in me je še on potolažiluser posted image

trebušček se je pa tudi umiril, tak da bo okuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.1.2009 19:51:43   
Ejla
neela, jaz grem kar takoj v nov poskus, bom vzrtrajala in vztrajala...user posted image
dysan, res si dala veliko skozi, kot še marsikatera in fajn je podelit stvari mal z nekom...z vsem srcem ti želim , da bi kmalu zanosila in dobila sestrico al bratca za tvojo hčerkico!!user posted image Vztrajnim uspeva in take bomo tudi me!!user posted image
boob , ta blaga vročina pa utrujenost pa sta lohko fajn znak!!!user posted image Navijam še močneje.
gapii en objemček še zate...potem pa korajžno naprej...boš videla da nama pa naslednjič uspe...jaz sem že polna elana...pa boš kmalu tudi ti!

kimsy , a veš da bi tud jaz na tvojem mestu še enkrat probala IUI, če boš videla da je dolgo za čakat, saj nimaš kaj zgubit...mogoče pa bo tokrat ta pravo in boš presrečna, da ti ne bo treba na IVF, če ne pa nisi nič zamudila. . No se boš že prav odločla, kakorkoli že!user posted image
kittyy pa ti pravim da boš tokrat nosečkauser posted image ...nevem zakaj ma si mi sumljiva ...tko da user posted image Bomo videli, če sem zadela.
fargesia res je še je čas...nič panike...pridno jih goji pa bodo zrasli ti tvoji folikelčki. Pr meni je blo zadnjič v prvo tud bol švoh(isto 12, pa je pol zrasu do 17 in lepo ovuliral!!!), pol pa so kar pognali. Navijam zate!!!In pošlji jo v tri krasne, če ti take izjave daje...pokaži ji da se moti.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.1.2009 20:21:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

fargesia res je še je čas...nič panike...pridno jih goji pa bodo zrasli ti tvoji folikelčki. Pr meni je blo zadnjič v prvo tud bol švoh(isto 12, pa je pol zrasu do 17 in lepo ovuliral!!!), pol pa so kar pognali. Navijam zate!!!In pošlji jo v tri krasne, če ti take izjave daje...pokaži ji da se moti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.1.2009 20:22:38   
gapii27
ejla hvala.....sej vem, da bo...saj mora bit.. že februarja bomo začeli vztrajno-naš cilj je jasenuser posted image

bomo vidli za kako terapijo se bo odločil tomaževič....

navijamo za nasuser posted image  in z malo sreče in velikouser posted image  bomo vse srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.1.2009 20:42:26   
kittyy
GAPII A TI IMAS TUD TOMAZEVICA?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?