|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
22.1.2009 19:22:05   
kitka1
Ejla, to, da te zvija po 2. HCG injekciji, pa da si napeta in maš kar malo večji trebušček, je lahko zaradi hiperstimulacije, ki je dober znak, da se nekaj dogaja :) Pri meni je bil končni rezultat zelo 'pozitiven' Upam, da bo pri tebi tudi.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
22.1.2009 19:46:21   
Ejla
Joj kitka1, ko bi vsaj blo to to kar praviš ti!!!Pol pa grem do Zorna in mu pokažem kaj delajo švoh spermiji od mojega dragega!!user posted image
Full lepo od tebe , da nas še tako pridno spremljaš in spodbujaš tudi zdaj ko si nosečka. Ziher imaš še polno drugih stvari po glavi...tko da si res faca!!!Hvala za spodbudo!! user posted image

Kako gre tebi in tvojemu sončku? Kolk pa si zdej noseča? Že kakšen pregled?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.1.2009 0:04:43   
kitka1
Aha, Zorna imaš... No, meni je on delal 2. IUI - tako da očitno ima 'rokco' :)

Jah, z mano je pa tako... Slabosti so bile - tudi po cel dan (večinoma brez bruhcev), so že minile, pa so zadnje dni spet prisotne, predvsem zjutraj in zvečer, če imam prazen želodec. Denas zjutraj sem 'napadla' stranišče, pa lijak v kopalnici in še v kuhinji :)

No, drugače je bilo pa včeraj 3 mesece, nuhalna je bila ok (to je bil že moj 5 UZ - zaradi hiperstimulacije me je g. ves čas spremljala), tveganje za dawnov sindrom zelo majhno, videle so se roke, noge... Imam pa non stop bolečine sploh v spodnjem delu trebuha, ki naj bi bile še posledica hiperstimulacije. Upam, da bodo počasi minile in da začnem malo uživati. Delam pa vseeno, ker mi paše gibanje, pa malo se zamotim... Pri valjanju po postelji se v bistvu še najslabše počutim. Ni pa težko potrpeti, če vsaj veš, zakaj :)

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.1.2009 7:50:57   
kittyy
dobro jutro punce!
naj poveem da je meni tudi dr Zorn delal.jutri grem po drugo HGC inekcijo v dzurno.

KITKA1,ti pa vedno tako lepo poves in vse razlozis,da je kar ve veselje brat.a ves kolk lepo je brat,ker si ena izmed srecnih noseck,mocno upam da bomo me tud kmal in si bomo lahko menjali mnenja o slabostih,...pa o dojencku.user posted image user posted image

BOOB,ce se jaz ne motim si rekla da mas ta teden dopust,in sklepam da te zato ni tuki gor,ves te pogresamouser posted image user posted image user posted image user posted image
mal nam moras sporocit kako se pocutis?

vse ostale pa oglasite se kejuser posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.1.2009 20:58:13   
kimsy
Ojla, pa kje ste zadnje čase vse?

No, jst sm pa zvedla nekaj full lepega! Danes mi je brat povedal, da bom  avgusta postala teta! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem full vesela, pa kao ne smem še okol govort, ampak nekomu morem. Pa da vem ne bom vedno samo jamrala...user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.1.2009 21:23:47   
neela
kimsy, tetka - čestitke! user posted image user posted image Boš prvič teta? he, he....jaz, ne samo, da čakam, da bom mama, tud na naziv teta še čakam...user posted image user posted image

Jaz pa user posted image še čakam in čakam....pa noče priti user posted image . Saj, ko čakaš, da se začne postopek je vedno tako, ko pa je NE čakaš pa vedno pride 'on time'...user posted image

A pravite, da je Zorn tisti 'the one'?? Hmmm....potem pa moramo naštudirati, kdaj je dežuren, da nam bo delal IUI, kajne??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.1.2009 21:46:11   
kittyy
dober vecer,ja tud meni mankajo se vse ostale IUIjevke,da zvem se kasne lepe novice slismo,kot je KIMSIjna.
cestitam da bos tetka.

vsem pa lep pozdravcekuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.1.2009 21:48:42   
kimsy
neela - ja, prvič bom teta! Samo bolj kot teta si želim bit mama! user posted image

Jst tud čakam na user posted image , bi jo mogla dobit že prejšno nedeljo, pa me že cel tedn zvija tok da upam, da jutr bo, ker mam dost tega čakanja.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.1.2009 22:43:16   
buča
lep dobr večer.Pr men nič novga.Niti ne gledam kok časa je še do testa,rajš delam kej druzga.Sem ravno iz službe,komi čakam,da grem spatuser posted image ,sem ful utrujena,v službi 8 ur stojimuser posted image ...pa upam,da me dons ne bo streslo-sem potres čutila,matr,tega me je tko strah,da sem šla zjutraj 4 kenjatuser posted image
kittyy,kdaj greš po injekcijo jutr?
pa druge?
A imamo še kšno novo nosečko?Moja sodelavka je rodila petega otročka....enim to laufauser posted image
no,nočko potočko

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.1.2009 22:46:21   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jst tud čakam na user posted image , bi jo mogla dobit že prejšno nedeljo, pa me že cel tedn zvija tok da upam, da jutr bo, ker mam dost tega čakanja.

...jaz pa prejšnji petek....pa sem tud že jezna k ne pride...si že delala kakšen test mogoče?

IZVIRNO SPOROČILO: buča

,da sem šla zjutraj 4 kenjat

....te je obiskal kakšen virus mogoče????

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
23.1.2009 22:46:54   
buča
aja,še to....se moram pohvalit-tud jaz sem 30.10.2008 postala prvikrat teta...sem pa tako vesela za svojo sestro,kot bi bila zase,ker midve se res štekava,najin moto je-sestri iz usode,PRIJATELJICI PO IZBIRI!user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
23.1.2009 22:49:04   
buča
nimam virusa,kakec je kompaktenuser posted image
ej zakaj pa sta žalostni,ker ne dobita user posted image ?

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
23.1.2009 22:49:08   
neela
...ker midve se res štekava,najin moto je-sestri iz usode,PRIJATELJICI PO IZBIRI!user posted image

buča, fuuuuulll dobro!!! Sem ti kar fouš - sama sem vedno želela sestro; tako pa lahko samo upam, da brat dobi tako punco oz ženo, ki bi mi bila kot sestra...user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
23.1.2009 22:50:05   
neela

nimam virusa,kakec je kompaktenuser posted image
ej zakaj pa sta žalostni,ker ne dobita user posted image ?

...ja ja....viskoznost JE pomembna...user posted image user posted image user posted image ....ja, jaz sem jezna, ker user posted image ne pride, ker bi rada že začela s postopkom...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
23.1.2009 23:03:56   
buča
aja,aja,ja poj jo pa ti kr dobi,jest pa neuser posted image
pa čimbolj uspešen postopek,ful dobrih foliklov,pa dr.Zorna s ta dobro rokcouser posted image
zdej mi dej pa mir,k grem spatuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
23.1.2009 23:29:29   
neela
zdej mi dej pa mir,k grem spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image .....user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.1.2009 20:30:34   
Ejla

user posted image ...nisem je čakala... pa je prišla!!!user posted image user posted image user posted image Ko sem šla na stranišče, se je kar usulo...nepričakovano...točno 14 dni po IUI...
Tako ne bo treba testka delatuser posted image user posted image user posted image
Saj ne bom jokcala, ker nima smisla...ker grem dalje...in nočem bit žalostna...bo tako kot mora bit, kajne?
Zdaj pa s februarjem dalje!!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.1.2009 21:59:46   
neela
Ejla, user posted image user posted image user posted image ...žal mi je, da se je tako izšlo zate. Danes zjoči ven žalost, jutri pa pogumno v nove boje naprej. Boš vidla, da bo tud zate 2IUI 'the one'.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.1.2009 22:02:36   
buča
ejla,a veš kva nared?k tamali se stisn,pa puzab na uno blesavo pinto med bedrčki..user posted image
lepo nočko ti želim,pa vsem ostalim tuduser posted image
                                                                  buča

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.1.2009 0:42:46   
dysan
user posted image Ojla drage moje!

Sori k se nism tak dolgo nič javla, velik dela sm mela, ampak vsake tulk časa sm vas mal počikirala, da sm vsaj mal na tekočem.  Jst pa jutri imam IUI, no ja ni jutr ampak kr danes, sm na uro pogledala,pa vidim, da je čez polnoč. Čist nič se mi ne spi, a čez par uric se bi mogla zbudit. Mejčkan pa navijajte zame,tokrat mora uspet. 

Ejla, žal mi je zate, user posted image  user posted image   user posted image

kittyy, boob, buča, stiskam pesti za vas, in za ene velike user posted image  user posted image  user posted image

gapii, tudi tebi enga velikega user posted image

neela, kimsy, vama pa naj čimprej pride ta tečka, da bomo lahk in za vaju navijale

HANY, upam, da tud ti kmali začneš po naši poti

Fargi, kak pa kaj ti in špikanje? V torek pa prvi UZ, velik pridelka ti želim

kitka1, pridna, da nas še vedno prideš mal pogledat in navijat, že krasna 3 meseca maš za seboj, super user posted image   user posted image   user posted image  , čuvaj in božaj svojega user posted image

lenna in obayifo kje ste pa ve dve naše srečke user posted image ?

No pupike faj bodte, se še beremo 

Nočko, nočko 

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.1.2009 10:30:22   
buča
user posted image dysan,jest držim pestiuser posted image

a ste vidle mojo novo slikco??user posted image ,sj una je bla že 4 leta starauser posted image
kittyy,a si dobla pikico?Kdaj si bla v dežurni?Jest sem bla ob 11 zjutrej-ene 30 ljudi je blo v dežurniuser posted image ,sam nisem nič čakalauser posted image
še neki me zanima-a vse jeste folno kislino?Jaz jo namreč jem že 4 letauser posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.1.2009 12:02:37   
boob
OOO punce,

evo dopustnica se vrača. . kok lepo da ste me pogrešale user posted image  sej sm vsake tolko mal čekirala. . .
ejla user posted image  
jst pa grem pa danes po 2 inekcijo . . . drgač se pa počutim dost bolš kot prvič, edin sm ful utrujena, skozbi spala pa joški me bolijo za pop... user posted image . .
aja, še to me zanima, a mate dost belega toka, jst se ne spomnim kok sm ga imela v prvo, sam zdej ga imam ogromno. . ?
in kako ste ostale?
dysan ti imaš pa danes oz si že imela verjetno IUI . . in kako je šlo, se uredu počutiš?

kittyy user posted image

pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.1.2009 16:29:39   
neela
dysan, kako je šlo? Vse ok?

buča
, luškana nova slikca! Jaz sem nehala s folno že po kakšnih 4 mesecih neuspešnega poskušanja. Sem si rekla, da znova začnem taisti dan, ko zagledam +. Skrbim pa, da jo dobim čimveč z hrano.

boob, a ti pa kr na dopustu? Zares al samo od nas? user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.1.2009 18:10:29   
kittyy
HELLO,

BOOB,ja upam da si se kej med dopustom spocila oziroma si se mela lepo.ves tud jst se dosti boljse pocutim kot prvic,in bel tok imam tud.

EJLA,zelo mi je zal zate,ampak sej bodo nasi otrocki sam en mesec razlikeuser posted image .en ful lep,pozitiven februar zateuser posted image

DYSAN,navijam da uspe IUI.

NEELA,ti pa tudii cimprej zacnni,da bomo vse bolj skupajuser posted image
KIMSY,kej novga,,,,,,...?

vse otale tudi vas spremljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.1.2009 18:11:53   
kittyy
BUCA,ja jst sem sla okoli 13h po drugo inekcijo.a ti se vredi pocutis?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?