|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
25.1.2009 19:00:17   
boob

boob, a ti pa kr na dopustu? Zares al samo od nas? user posted image

ne ne zares na dopustu. . . upam pa da nebom zdej na bolniški ker imam že par dni vročino 7.3, pa kr mal čudno se počutim-utrujeno, brez moči. . .  
pa prej sm šla bo 2 inekcijo, pa mi bo jajčnike razneslo. . .
folne pa tudi jst ne jemljem več, ko bo + jo bom začela. .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.1.2009 19:03:25   
neela
boob, hitro se pozdravi....malo počitka, čajčka in velik spanca pa bo. To si šla po drugo stopko, kajne?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.1.2009 19:12:15   
neela

user posted image  

user posted image
  • Fargi - 3.IUI - 1UZ: 27.1.
  • kittyy - 2. IUI - test: 4.2.
  • buča - 1.IUI - test: 4.2.
  • boob - 2.IUI - test: 5.2.
  • Ejla - 2.IUI - v postopku
  • neela - 2.IUI v januarju
  • HANYBANY - 1. IUI
  • dysan - v nove boje 
  • kimsy - malo pavze za regeneracijo
  • gapii27
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

gapii -
kdaj delaš test?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.1.2009 19:23:48   
Fargesia
ojla...

joj kok se tukaj dogaja...

boob, kittyy in buča, stiskam pesti za vas!!!!

dysan, ti imaš pa že 7.IUI a ne? kdaj pa mislite prešaltati na IVF? stiskam pesti tudi zate!

Ejla, žal mi je...user posted image

neela, user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.1.2009 19:34:18   
Serendipity
ku-ku... jaz samo nekoga mooočnooo pogrešam ... user posted image  user posted image pa sem jo prišla malo pofirbcat ...
Kako si fargi?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.1.2009 19:36:08   
neela
Fargi, oooo....daj pridi - saj veš kam....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.1.2009 19:36:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ku-ku... jaz samo nekoga mooočnooo pogrešam ... user posted image  user posted image pa sem jo prišla malo pofirbcat ...
Kako si fargi?

slabo...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.1.2009 19:37:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

mačka moja, moj ravno večerjo štima, tak da grem k njemu...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.1.2009 19:42:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Kako si fargi?

slabo...

oooo.. miškica ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a lahko zaupaš zakaj, ali je sam tak feeling, dan?

Držim pestke zate!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.1.2009 19:42:34   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: neela

mačka moja, moj ravno večerjo štima, tak da grem k njemu...

Njemu te pa vedno z veseljem prepustim, ker vem, da si v varnih in dobrih rokah....DOBER TEK! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.1.2009 21:43:27   
dysan
Ojla!

No sm že tuki, ko sm prišla dumici sm šla direkt v pojstlo sm bla tko utrujena, k sm sam švoh urico snoč spala.
IUI več kot odlično potekal, dobro se počutim,jajčniki so me kr pošteno boleli, ampak zdej nič več. Dr. Vogler mi je delal in je bil ful, ful nežen, vsaka mu čast, in vsa zahvala, kr mi je vse UZ-je on delal, mi je kr sam rekel, da naj ga poiščem ,da me pogleda. Res vsaka mu čast!!!

Hvala drage moje, da ste mislila name, boob, buča, neela, kittyy, fargi,... ,  (da vas vse ne naštevam)

fargi, močno upam,in kr filing mam tak, da nama bo tokrat uspelo, da mi nebo treba na IVF, nisva se pa z Dr. Voglerjem nič menila za naprej kr on te postopke prej ne šteje in je to po njegovo bil   2.IUI, (zat kr je drugi po porodu).
Pa ti se dobr počutiš, kr men je htelo jajčnike raznest med špikanjem pa krvavela sm zdaj čist proti koncu, k več nebi smela! 

neela za seznamček  2.IUI - test: 10.2.

In ostale kak se počutite???

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.1.2009 22:22:32   
Fargesia

Kako si fargi?

slabo...

oooo.. miškica ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a lahko zaupaš zakaj, ali je sam tak feeling, dan?

Držim pestke zate!

na moj blog pojdi pogledat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.1.2009 15:53:37   
gapii27
ojla...da se še mal jest javim po nekaj dneh...prebolevam trebušno gripouser posted image  sem cel vikend prebedela zraven školjke, tako da sem kr doma in počivamuser posted image ...sem vidla da sem na seznamčku....2.2.09 imam  test nosečnosti.....nekih znakov ni, razen to da me prsa bolijo in da brugam-to pa je gripa kriva... bomo vidli kak bouser posted image  

vidim, da smo kr zapored z kittyy, buca in boob....držimo pestke za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.1.2009 16:59:50   
Ejla

Hvala punce vsem
za tolažbo in podporo...en dan sem bila res poklapana, sedaj pa sem že polna energije za nov začetek. Sem se že naročila na 1 UZ in sicer v ponedeljek 2.2...tokrat pa bo ta srečni drugi poskus user posted image , kot pravi neela
dysan
stiskam pesti še zate!!!
fargi, ne vem kaj je narobe, ne poznam tvojega bloga , pa ti vseeno pošiljamuser posted image in ti želim vse dobro!
gapii27, drži se in čimprej ozdravi, da se boš zdrava veselila pluseka...kdaj že ?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.1.2009 18:05:11   
neela

user posted image  

user posted image
  • Fargi - 3.IUI - 1UZ: 27.1.
  • gapii27 - ?IUI - test: 2.2.
  • kittyy - 2. IUI - test: 4.2.
  • buča - 1.IUI - test: 4.2.
  • boob - 2.IUI - test: 5.2.
  • dysan - 2.IUI - test: 10.2.
  • Ejla - 2.IUI - v postopku
  • neela - 2.IUI v januarju
  • HANYBANY - 1. IUI
  • kimsy - malo pavze za regeneracijo
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

Ejla
- lepo, da greš pozitivno naprej. Valda, da bo 2IUI zate ta pravi. Saj greš sedaj takoj v 2. poskus, kajne?

gapii - hitro ozdravi! Vem, kako to zgleda, ker tud sama nisem najbolj zdrava oz moj trebušček. user posted image

dysan - naj ti dr. Vogler prinese srečo! Kaj ti imaš že prvega otročka po IUI-ju?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.1.2009 18:20:53   
gapii27
hvala punce....res pomaga, če tako malo poklepetamo tu gor....da se odmakneš malo od vsakdana doma.. vem, da ste že vse dale veliko več skozi kot jaz in vas zato občudujem, da imate še vedno toliko energije in moči, da spravlate v dobro voljo vse nas, ki prebiramo tale forum. vsaka čast vsemuser posted image  

jest sicer nisem mela IUI...sem imela samo stimulacijo in sprožitev ovulacije drugo smo še doma probal narest. drugače pa sem sedaj eno leto in pol jedla cyclo proginovo, ker sploh nisem imela menstruacije brez njih, za naprej pa še ne vem nič kak bo potekalo, če zdaj ne pokaže user posted image .
moj ima v petek 30.janurja rojstni dan in bi bilo user posted image  najlepše darilo za njega/naju.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.1.2009 18:26:51   
neela
gapii, tale rr pa je marsikateri punci v taki situaciji prava, mogoče celo edina rešilna bilka oz balzam za dušo, saj te edino sočlovek, ki je v isti situaciji najbolj razume in ve s kakšnimi čustvi se spopadaš. Meni še dodatno, ker v moji okolici na rr gledajo zaničevalno...češ 'katere budale pa tukaj gor pišejo in se razgaljajo celmu svetu'. user posted image

Ja, tako darilo za tvojga pa bi bilo res najbolj unikatno, kajne?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.1.2009 18:37:06   
gapii27
Ja res takšnega darila pa bi bil vsak veseluser posted image

jes sicer nisem povedla nikomur, razen mojemu sevedauser posted image , da sem tu gor prjavljena. vjamem pa, da bi tudi tu prišli komentarji iz strani mojih "prijateljev"... je pa lažje nekomu na videz neznanemu a po duši in problemih sorodnemu povedati marsikaj,ko bližnjim ne bi jest nikol mogla. res pa je, da sem vas že vrjeetno vse vidla v lj, sam to ne vem

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.1.2009 19:57:17   
dysan
oj oj

Hvala neela v dr. Voglerja imam 100% zaupanje, bomo pa vidli kaj bo.
No, da ti odgovorim na vprašanje: jst mam eno punco, čez dobra dva tedna bo stara 11 let (je bla naravno) potem pa leta in leta nič,tak, da sm pristala v Lj., zanosila in v 9 tednu konec, potem zopet zanosila in uživala nosečnost se veselila prihoda otročka, še posebej pa hčerkica potem pa zopet konec ko sm bla že 5 mesecev in pol noseča. Ampak ne obupam-se borim in se bom dokler nebom pestovala svojga sončka.

Hvala vam k mislite in stiskate pestke zame, saj jst tud za vsako posebej močno navijam!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.1.2009 20:05:56   
dysan
gapii joj boga vem kak ti mora teško bit, sama sm tik pred začetkom špikanja mela težave s to gripa-grozno je, drž se draga pa naj čimprej mine, mi bomo pa navijali za en velik PLUS !!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.1.2009 20:13:47   
dysan
Glede te debate o rr, moram priznat, da moji znanci, prijatelji, sorodniki tudi nebi odobravali tega, da tle gor razglabljam o svojih težavah. Ampak meni to ogromno pomeni, da se tle gor spodbujamo, bodrimo, navijamo, pričakujemo, veselimo, pa tud žalujemo. Sm zeloo vesela, da vas imam!!! Hvala, hvala!!!!!

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.1.2009 21:12:46   
Serendipity

Kako si fargi?

slabo...

Držim pestke zate!

na moj blog pojdi pogledat...user posted image

O, lubika, bom šla pogledat ... *million hugs*

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.1.2009 21:30:18   
neela
dysan, ojoj, ti si pa dala že kar nekaj težkih preizkušenj skoz. Še dobro, da imaš eno sončico doma. In ker si taka vztrajna borka ti bo sigurno uspelo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.1.2009 7:19:52   
boob
Dobro jutro punce, user posted image

dysan dobra si da nisi še obupala, ker kar si dala že skozi, še vedno ustrajaš pa še nas bodriš. . . user posted image user posted image user posted image  . . .
Jaz imam pa še kar vročino, mal čez 37, pa se nič slabo ne počutim, sam ta vročina pa utrujenost . . .

Kako ste pa ostale. . že kašni znakci user posted image  . . . vidim da smo kar povrsti za teste delat . .

lp

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.1.2009 10:18:15   
gapii27
user posted image user posted image jutro punce...hvala za podporo in vzpodbudo....jes niseem več zdržala in sem naredla test pa je bil velki -----  user posted image  sej vem,da je mogoče prehitro sam me firbec daja...ne vem kaj si naj mislim....ta napetost v trebuhu in boleče prsi so mogoče samo psiha...
bomo vidli kaj bo v ponedeljek

dysan ti si nam vzoruser posted image , nikol ne smemo obupat.....za vse posiije sonce enkrat  user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?