Krysia
|
No, pa mamo spet sneg ... se mi je zdel, da ne bo nič z vozičkanjem .. pa še plenic nam bo glihkar zmanjkal - upam, da se bo spomnu zavit v trgovino, ko bo šel iz službe ... ŽIGA, vse najboljše za rojstni dan pa eno fajn torto naj mami speče / kupi Matejchi, sorry, nisem poštekala, da ma danes tvoj Žiga rojstni dan ... bom mogla bit mal bolj pozorna na take stvari ... Eh, striženje nohtkov - kot je že Zoja Miša povedala, mi to počnemo, ko je Rok na previjalni in se ukvarja z vsemi stvarmi, ki nad njim visijo ... (mamo uno zadevo za perilo obešat nad previjalno, pa mu igrače navesim gor, če je pa perilo gor, je pa še bolj zabavno ). No, in se zadeva obnese ... (na srečo). Smo probal že tud med dojenjem, pa ni šlo, ker je bil oči ful zanimiv, ko je prišel v Rokovo vidno polje Nell, bogi Tibor, tole pa res zgleda grozno! Upam, da ti bo uspelo nekak omilit srbenje, drugač ga pa res kar popokaj pa spet k P. Bošček! Mi pa danes ful mal spimo ... ne vem, mal prej mi je sicer zaspal, prej pa kar trebušnjake delat pa telovadit (po moje mi hoče slabo vest zbudit, ker nič ne telovadim). Pa že dva dni je mal siten - kr naprej se neki prtožuje in govori "ejejejejejejejejej". Pa sm že gledala, če so zobki, pa nč ne kaže na to ... vročine tud nima, kašlja ne, še nos ni več zamašen ... ne vem, očitno je vremenski ... (upam, da je sam to) tejkaz,naty13, tatly in neža so pogrešane ... še mal pa bomo sprožli iskalno akcijo ... Erin, kakšen čuden horoskop je to? Vse se neki okrog denarja vrti pri men - pa nobenmu ga ne smem posodit ... itak nisem nameravala, ker avto kupujem ...
|