|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
27.1.2009 14:36:35   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

http://www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Slovenia/6.htm

Zoja Miša mogoče kakšno opravičilo???user posted image

Se opravičujem!user posted image Resno!

In ja, težko ti je verjeti, tak sloves si si verjetno ustvarilauser posted image

Anita, babca, zakaj?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.1.2009 14:39:19   
Zoja Miša
A ja, pa čestitke Žigcu!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.1.2009 14:41:17   
anita goitan
babca za uvajanje GH, mal razložila kako pa kaj, sploh nobenga kompliciranja..
po 6m pa pride pogledat oz mal razložit za v naprej: takrat pa lahko krompir,sirček,navaden jogurt...

Se je začudla nad velikostjo Zoje in seveda nad mojimi kg..me bo izsesala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.1.2009 14:53:32   
matejchi
anita danes je imela Romana enega boljših dni... obiskovanje mladine.., ko je šla je tamala spala več kot dve uri v postelji, ne moreš verjet, kako vpliva na otroke.

Zoja hvala za čestitke..

p.s.
ne bom se več hecala..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.1.2009 14:55:03   
anita goitan
moja zdej spi..prej nama je rekla naj ji vzglavje v vozičku vzdignem..pa ni zaspala ker je blo zanimivo gledat vn

Uf jem omako..sam mal preveč popra dal moj notr..hm bo veselo, a mogoče veste kolk poper vpliva, no mogoče sploh ne gre skoz mlekouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.1.2009 15:03:25   
Krysia
No, pa mamo spet sneg ... se mi je zdel, da ne bo nič z vozičkanjem .. pa še plenic nam bo glihkar zmanjkal - upam, da se bo user posted image spomnu zavit v trgovino, ko bo šel iz službe ...

ŽIGA, vse najboljše za rojstni dan pa eno fajn torto naj mami speče / kupi user posted image   Matejchi, sorry, nisem poštekala, da ma danes tvoj Žiga rojstni dan ... bom mogla bit mal bolj pozorna na take stvari ...

Eh, striženje nohtkov - kot je že Zoja Miša povedala, mi to počnemo, ko je Rok na previjalni in se ukvarja z vsemi stvarmi, ki nad njim visijo ... (mamo uno zadevo za perilo obešat nad previjalno, pa mu igrače navesim gor, če je pa perilo gor, je pa še bolj zabavno user posted image ). No, in se zadeva obnese ... (na srečo). Smo probal že tud med dojenjem, pa ni šlo, ker je bil oči ful zanimiv, ko je prišel v Rokovo vidno polje user posted image

Nell, bogi Tibor, tole pa res zgleda grozno! Upam, da ti bo uspelo nekak omilit srbenje, drugač ga pa res kar popokaj pa spet k P. Bošček!

Mi pa danes ful mal spimo ... ne vem, mal prej mi je sicer zaspal, prej pa kar trebušnjake delat pa telovadit (po moje mi hoče slabo vest zbudit, ker nič ne telovadim). Pa že dva dni je mal siten - kr naprej se neki prtožuje in govori "ejejejejejejejejej". Pa sm že gledala, če so zobki, pa nč ne kaže na to ... vročine tud nima, kašlja ne, še nos ni več zamašen ... ne vem, očitno je vremenski ... (upam, da je sam to)

tejkaz,naty13, tatly in neža so pogrešane ... še mal pa bomo sprožli iskalno akcijo ...

Erin, kakšen čuden horoskop je to? Vse se neki okrog denarja vrti pri men - pa nobenmu ga ne smem posodit ... itak nisem nameravala, ker avto kupujem ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.1.2009 15:03:31   
čipka

Mazala z Bepantenom celo noč - nič pomagal. Sem klicala P, pa je rekla, da naj ga okopam v mlačni vodi, pa da naj ga z losjonom Bepanten namažem - zdej morm počakat, da pride iz službe in ga usput prinese iz lekarne, potem v akcijo. Če se ne bi pomiril do jutri, morava nazaj, da nam da neke kapljice - hudiča, js bi jih že zdej rabla. Sem hotla mojmu rečt nej še kak Persen zame prinese, ker sem js tud čist znervirana od tega. Bom pa vseen poskusla tole s Kamegelom, na en majhen del, kot si rekla Bambi (ga mam lih doma).

Sva se pa zdejle zjutri umivala in ma revček še bolj izrazite te mozoljčke, so se kr združli v en velik flek

Tkole pa to zgleda

Nell...naša je imela ravno tako-vendar ne po hrtu, ampak samo pa genitalijah, ritki, po bedrah in po buščku...pa ni pomagalo ne bepanten, ne babyval, ne praška pasta-ampak samo canasten...smo se pa borili s tem cele 4 tedne...zdej ji pa že 4 dan dajem canasten in se dejansko pozna da ni več mozoljčkov, niti ni rdeča.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.1.2009 15:04:31   
čipka
A ja, pa čestitke Žigcu!

user posted image

-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.1.2009 15:39:15   
anita goitan
pa čaj bo Zoja pila iz štamperlauser posted image sej veste kaj je to, čaj pa kr ta k si ga jaz kuham.kumina,janež,komarč,kamelca..neč flaške

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.1.2009 15:58:19   
matejchi
Tut jaz je ne bom na flašo navadla, ker potem bo ponoči kriza, kot je bila pri Žigcu..bomo probal.. samo flaško z račjim klunom mogoče..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.1.2009 16:16:16   
anita goitan
gasilci šibajo tuki mimouser posted image

a vse kidateuser posted image

joj jaz sem šele včeri spraula z magnolije lučke doluser posted image ..na pa mam sneg dns

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.1.2009 16:29:33 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.1.2009 16:38:05   
tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem...

pa ti nisi resna user posted image

A mi več nobena nič ne verjame???user posted image

Žiga se zahvaljuje vsem za lepe želje...

js ti verjamem, ker sama isto delam! (seveda, kadar ni dretja v joško)

in žigu čestitke še od mene!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.1.2009 16:38:41   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

a vse kidateuser posted image

mi še nimamo čist niti en mal snega.

Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.1.2009 17:26:58   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mazala z Bepantenom celo noč - nič pomagal. Sem klicala P, pa je rekla, da naj ga okopam v mlačni vodi, pa da naj ga z losjonom Bepanten namažem - zdej morm počakat, da pride iz službe in ga usput prinese iz lekarne, potem v akcijo. Če se ne bi pomiril do jutri, morava nazaj, da nam da neke kapljice - hudiča, js bi jih že zdej rabla. Sem hotla mojmu rečt nej še kak Persen zame prinese, ker sem js tud čist znervirana od tega. Bom pa vseen poskusla tole s Kamegelom, na en majhen del, kot si rekla Bambi (ga mam lih doma).

Sva se pa zdejle zjutri umivala in ma revček še bolj izrazite te mozoljčke, so se kr združli v en velik flek

Tkole pa to zgleda

Nell...naša je imela ravno tako-vendar ne po hrtu, ampak samo pa genitalijah, ritki, po bedrah in po buščku...pa ni pomagalo ne bepanten, ne babyval, ne praška pasta-ampak samo canasten...smo se pa borili s tem cele 4 tedne...zdej ji pa že 4 dan dajem canasten in se dejansko pozna da ni več mozoljčkov, niti ni rdeča.

Sam a je pol to šesta bolezen - ker ta naj bi kao trajala 3 dni vročine, 3 dni mozoljčkov pa konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

matejchi - čestitke Žigcuuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.1.2009 17:38:23   
Luna2008
pozdravljene vse avgustovke z vašimi malimi družinskimi člani.forum spremljam že nekaj časa a se nisem vanj vključila,zdaj pa mislim da je že skrajni čas. vsem hvala,ker sem s pomočjo vaših nasvetov rešila marsikatero vprašanje... tudi jaz imam malo levinjo.zdaj pa grem malo raziskat tole ringarajo. kako ste vi dodale slikce,meni za vsako piše da je prevelika.. se slišimo v kratkem.pozdravček vsem

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.1.2009 17:51:49   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

cebrca pridm na srečanje, pa bo :) pa upam, da bo naš parček Z&L zdrav, da me bo sayuri slikala, ker na njenih slikah sem si všeč user posted image
nas boš mela na trnih do 11.2.user posted image

uspela sem tamalmu nohtke skrajšat, muka. Sem žrtvovala malo njegovega spanja - samo takrat to uspe. A mate kakšen drugačen trik na zalogi? V budnem stanju ni variante..
Tudi pri nas samo v spanju. Bi mu morala nohte postriči na nogicah, pa nimam pojma kakouser posted image , če ga slečem se takoj zbudi! Do zdaj so se lomili, zdaj pa se nočejo več!user posted image
Med dojenjem pri nas ni varinte, še tako lačen bi nehal jest!

nell če ti je just kaj poznan pomaga proti srbečici slezenovčevo mleko, vsekakor pa mora najprej P povedat kaj se dogaja! Pa  za Tiborja!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Gajka - za pridno nabiranje gramčkov. Po moje so otroci po kašicah žejni, mogoče se zato zbuja
Tudi to je varinta, Ivan včasih pol ure po kašici spije tudi 120 ml čaja, ne pa vedno.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.1.2009 17:51:52   
cebrca

Mercator center Šiška, sreda 11.2.  10h-11h začetek

Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade
Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici!

1 cebrca-Ivan
2 gajka-Rok
3 tejkaz-Jaša
4 buhtlčk-Gašper

5 sayuri - L&Z
6 Vilika-Vid
7 Krysia-Rok
8 Erin-Tilen

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.1.2009 18:09:35   
čipka
Sam a je pol to šesta bolezen - ker ta naj bi kao trajala 3 dni vročine, 3 dni mozoljčkov pa konec

Ne vem, nell..user posted image    Naša ni imela nič vročine, pa mozoljčki cele 4 tedne - enkrat mal bol-drugič mal manj...sem klicala v P pa je rekla mi za canasten in dejansko pomaga.

-

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.1.2009 18:10:55   
Zoja Miša
Eh, Matejchi ti se kar hecaj, saj če boš moj prag potrpljenja prestopila, bom zacvililauser posted image
Za seznamček 5m 16 dni 5600g (nas je pohvalilauser posted image ) in 62,5 cm. Dobile 3 pikico. Ni bilo našega pediatra je nadomeščala ena iz Domžal in je rakle, da bo po domžalsko dala pikico v stegno spredaj.user posted image  In jo je. Upam, da tudi tokrat ne bo kakšne reakcije.

Ja Anita, mau več jej, pa bo!

Krysia, tudi pri nas smo kar nekako sitkani zadnje čase. Kaj vem, jaz se zgovarjam na vremeuser posted image

Nell, Čipka...spravite te pikice stran!

Luna2008, dobrodošla, pa malo večkrat se vklopi!

Mi na nogicah tudi na previjalni nohteke zrihtamo! Kar gre nam. user posted image
Mi nimamo snegauser posted image  Ampak lepo pa zgleda tam doli proti NMuser posted image  ravno gledam na Svetu

Ah, gremo kašico jest, danes jedli tudi bučke. Pridno papa, ni kaj, upam, da ni samo v prolazu tole in da tako ostane.user posted image

Vsem bolančkom še en velikuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.1.2009 18:13:00   
čipka
pozdravljene vse avgustovke z vašimi malimi družinskimi člani.forum spremljam že nekaj časa a se nisem vanj vključila,zdaj pa mislim da je že skrajni čas. vsem hvala,ker sem s pomočjo vaših nasvetov rešila marsikatero vprašanje... tudi jaz imam malo levinjo.zdaj pa grem malo raziskat tole ringarajo. kako ste vi dodale slikce,meni za vsako piše da je prevelika.. se slišimo v kratkem.pozdravček vsem

Luna2008-dobrodošla! user posted image     Povej nam kaj o sebi oz. o otročku (ime, kdaj rojen...) itd..pa te bojo punce dale na seznamček user posted image

-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.1.2009 18:24:03   
cebrca
Luna2008 dobrodošla in večkrat se javi na čvek!

matejchi sem kaj zamudila in je kakšna sprememba a ti res malo štrajkaš s seznamom, prejšnji petek ga ni bilo!user posted image Ja pa res te vse bolj za hec jemljemo kot zares!user posted image

Zoja Miša Pridna Kaja Lina, user posted image za gramčke!

Sem pozabila povedat, pri nas pa že od 10:30 sneži in so že plužili pri nas. Mamo v vasi lepše spluženo cesto kot pa taglavno na dolenjsko!user posted image user posted image user posted image

Včasih ko je blo zunaj slabo vreme je bil naval na RR, zdaj pa nič kaj ne laže, očitno res oreng bolezni razsajajo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem da se pozdravite!!!!!!!!!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.1.2009 18:25:57   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Mi na nogicah tudi na previjalni nohteke zrihtamo! Kar gre nam. user posted image

JOJ pri nas je na previljano tako brcanje da je kar groza. Je mulo že poštudiral kako fino je brez plenice!

Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.1.2009 18:36:56   
Luna2008
ja se bom potrudila da se večkrat vključim-zdaj sploh ker je tako vreme... naša Kaja je bila rojena 6.8.2008 (3.205kg,50cm) jutri imamo tretje cepljenje in bomo videli kje smo.nazadnje je imela 6,9kg in 60 cm, tako da pričakujem zdaj vsaj 7,5kg. konec tedna začnemo z GH,zdaj še nismo-se mi zdi da ji je bil mlekec dovolj. aja kako si date gor slikco pa to da vam piše starost otroka...? se slišimo...lp

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.1.2009 18:58:06   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ni bilo našega pediatra je nadomeščala ena iz Domžal in je rakle, da bo po domžalsko dala pikico v stegno spredaj.user posted image  In jo je. Upam, da tudi tokrat ne bo kakšne reakcije.

ja kam jo je pa prej dvakrat dobila???

Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.1.2009 19:39:39   
bella02
Hej!

Najprej prosim za eno pomoč. Na kateri naslov moram poslati vlogo za vzdrževane člane? Na ta ali je kak drug? user posted image
Ministrstvo za finance
Davčna uprava RS

Šmartinska cesta 55, p. p. 631, 1001 Ljubljana

Ko imate ravno debato o striženju nohtov. Midve s tem nimava nobenega problema. Ponavadi to narediva takrat, ko sva pojedli. Dam jo v norčje in postrižem. Brez kakršnih koli ceremonij. Lepo gleda, včasih bi mi le z drugo roko rada vzela škarjice, to je pa tudi vse. Se mi kar smilite, ko imate take težave.
Luna2008, dobrodošlauser posted image
Matejchi
, vse najboljše tvojemu sinkuuser posted image user posted image user posted image

Sayuri, upam, da ste iz tahujšega venuser posted image user posted image user posted image

Nell, ja bogi tvoj pikec, je pa res pravi pikec. Upam, da ste našli kaj, kar bo pomirilo kožo. Poznam to zoprno srbenje, sem imela težave med nosečnostjo (zaradi vročine me je srbel trebuh), kasneje pa po celem telesu (pojma nimam, zakaj). Zdaj me občasno srbi le še leva noga. Jaz se nisem mogla nehat praskat, kaj pa šele ti naši mali čmrlčki. Enga user posted image in user posted image , da čimprej to mine.

Mi smo uredu, danes smo pospravili vso to novoletno navlako, čeprav mi je blo mal čudno, ker je zunaj tako lepo padal sneg. Padal je od okoli 12. ure in ga je kar naneslo. Mislim, da je letos edina zima, ko sem snega vesela. Mi ni treba nikamor ituser posted image user posted image user posted image .

Teja je uredu, tudi ponoči ne kašlja več. Le teža neče it nikamoruser posted image , pa mi skor nič ne poliva, sem pa začela zdaj 2x na dan s hrano na žlico. Bomo videli ... Drugače je pa dobrovoljček in skoz nasmejana, ponoči pa spi celo noč. Ah, bo žeuser posted image

Tudi jaz pogrešam Naty in Tejko.

Nočka

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.1.2009 19:43:05 >

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?