Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 11:43:49
|
|
|
|
miškolinček
|
Zdele sem šele vidla nagega, je pa res bofi,grozno zgleda, no mene to še čaka če mi tamal ta teden norice faše. Jaz bi ga peljala kazat,ker preko telefona težko poveš kako hudo je,tole se pa meni zdi že ornk hudo,ni čist navaden spuščaj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 11:47:14
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ryssa, hvala za odgovor, bom tudi jaz kar tako naredila, malo po občutku, saj menda ne mora biti kaj narobe. Je pa pri zdrobovi kašici od Milupe, ki ima že mleko zraven, isto. Najprej gosta, potem pa se razreči. Sam boh ve zakaj . Jaz sem pri teh kašicah nekaj pogruntala, in sicer - ko naredite kašico primerne gostote, jo po tem nič več ne mešajte. Jaz naredim malo bolj vročo pa potem samo z vrha skodelice pobiram (na vrhu je že malo ohlajeno) in pa morda tudi malo popiham preden dam žličko v utka. In na tak način ostane kašica kompaktna do zadnje žličke . Pa še ta trik imam - v vsako kašico dam 2 zlički ovsenih kosmičev, da malo bolj vežejo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 11:51:01
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, jaz te bom pogrešala, če se nič boš javljala, veš! Jaz tudi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 11:58:15
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček Zdele sem šele vidla nagega, je pa res bofi,grozno zgleda, no mene to še čaka če mi tamal ta teden norice faše. Jaz bi ga peljala kazat,ker preko telefona težko poveš kako hudo je,tole se pa meni zdi že ornk hudo,ni čist navaden spuščaj. Sej včeraj smo bili pri P, je imel že izpuščaje, samo danes jih ima več. Sem klicala, se gremo jutri pokazat, če ne bo boljše. To je zaenkrat vse.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:03:22
|
|
|
|
matejchi
|
Zoja Miša a za Kawasakijevo bolezen si že slišala??? Tudi to obstaja.. celo sranje.. Krysia danes ni obmesečnic so pa obletnice... Hahaha ne mi o krstu... mi bi jo tudi pa nimamo botra... no smo omenili moji svakinji, ki živi v Švici in smo ji dali čas za razmislek, je sicer že botrca Žigcu... ja tak je.. a k verouku pa k maši jih boste tudi vozile redno? Neža a te je kak kenguru odnesel??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:09:51
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 I union . Kok ti je lahk ta voda všeč? ta voda mi je všeč odkar sem ugotovila, da mam po laškem next day glavobole in veeeelik trebuh, po unionu pa ne... eh, to se ti sam zdi.... Ja sej vsak ma svoj okus, meni union ni všeč ker je tak ko da bi v laškega dolil vodo, pa če ga ne spiješ takoj, grejo vsi mehurčki ven. Jaz imam itak najrajši temnega, mmmmm nefiltriranega na pivo & cvetju Ojej bogi Tibor Vilika hvala za trike, bomo sprobali. Danes mu je jabolko že šlo malo boljše. Samo ko je vse druga takrat takooo zanimivo. Pri nas pa fuuuul sneži
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:13:57
|
|
|
|
Vilika
|
Sayuri - super, da se stanje izboljšuje in upam da ne bo z Lpvrom kaj hujšega . Gajka - za pridno nabiranje gramčkov. Po moje so otroci po kašicah žejni, mogoče se zato zbuja nell - tudi vam pike poke, da se čimprej pocajtate. Lepo da je kljub bolezni dobrovoljček. Te bolezni so ena grozna stvar. Kaj se bomo morali res notri zapret in z nikomer družit, da bo mir Včeraj je kolegica ki dela v vrtcu domov prišla - ker je od cele skupine prišel le 1 otrok - ostali bolni Pri nas pa sneg šopa na polno - ne bo spet nič vozičkanja , še dobro da sem šla včeraj 2x
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:24:46
|
|
|
|
gajka
|
matejchi - vse najboljše tvojemu Žigcu za 5 let! Vilika - daj še kaj snega v naše konce pošlji. Zaenkrat je cela žalost - neka mešanica deža in snega. Za zjokat!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:29:34
|
|
|
|
buhtlčk
|
cebrca pridm na srečanje, pa bo :) pa upam, da bo naš parček Z&L zdrav, da me bo sayuri slikala, ker na njenih slikah sem si všeč uspela sem tamalmu nohtke skrajšat, muka. Sem žrtvovala malo njegovega spanja - samo takrat to uspe. A mate kakšen drugačen trik na zalogi? V budnem stanju ni variante.. nell klicat P. Pa čim prej se pozdravite. ...no si že, preden sm uspela tole objavit... Čeprav, glede na slike, ubožček mali, bi ga jaz zapokala in šla tja!! (al pa ji slikce na mail poslala, čeprav je to malo preveč optimistično najbrž, da bi to gledala al) MATEJKA_ mi jemo 6x čez dan in še 2x ponoči (izjemoma 3x), torej ponavadi 8x v 24h. Je pa že jedel na tri ure, zdaj pa spet na dve.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:39:05
|
|
|
|
matejchi
|
buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:47:52
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem... pa ti nisi resna
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:50:48
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem... pa ti nisi resna Pri nas smo za vikend izvajali nekaj takega. S tem, da sem jaz dojila Roka na najini postelji, mu je pa medtem nohte strigel. Drugače pa tudi ni pogojev, da bi mu jih lahko postrigla, ko je buden.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 12:56:53
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem... pa ti nisi resna Pri nas smo za vikend izvajali nekaj takega. S tem, da sem jaz dojila Roka na najini postelji, mu je pa medtem nohte strigel. Drugače pa tudi ni pogojev, da bi mu jih lahko postrigla, ko je buden. jah sej ...samo naš bi najbrž nehal jest, ko je v fazi, da ga vse zmoti
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:00:36
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj! Nell Bogi Tibor. Zgleda res grozno, upam da mu kmalu mine srbečica. Pa kaj te je to letos, meni se bo počasi zmešalo. Včeraj je bil z Lanom še enkrat pri zdravniku in je rekla, da še ma vročino, ker se mu telo brani pred mojimi virusi verjetno. Je pa slabokrven, ga je bolezn zdelala . Morma mu davat Legofer. Jaz pa grem spet dans dohtaru, pa da vidim, kaj mi bo reko. Sayuri so mi solze stople v očke ob tvojem postu. Res upam, da bo Zara čimprej zdrava in da Lovro ne zboli. Matejchi Žigcu vse najbolše!!! Moj ma tui raje Union, ker po Laškem ful glava boli. Pa za moj okus je pregrenko. Nič se beremo. papa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:03:34
|
|
|
|
anita goitan
|
Žiga za 5 let vn bova šli
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:04:13
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Bili zunaj, kljub dežju . Le tako ji rata zaspati za več kot 30 minut . Pa saj je kar pasal, sprehod. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zoja Miša a za Kawasakijevo bolezen si že slišala??? Tudi to obstaja.. celo sranje.. Zopet izzivaš? Danes sem jaz na vrsti? Pa se mi ne da veš! Pametnejši odneha! Nell, ja bogi Tibor, celo sranje. Pelji ga pokazati ja, res grdo izgleda. Pivo, tudi meni je boljši Union , pa sem čistokrvna Štajerka! Vilika, hvala za trike! Dober si to poštudirala! Gajka, super za gramčke, Rok je pravi korenjak! Nohtke tudi mi2 striževa že budni. Na previjalni, po nasvetu Krysie, fino uspe.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:33:23
|
|
|
|
tinka14
|
moj nejc je danes pristal na 8 kg. končno. zgleda sem se mogla mal zasekirat, da se spet mal redi. bravo nejc .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:41:53
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 moj nejc je danes pristal na 8 kg. končno. zgleda sem se mogla mal zasekirat, da se spet mal redi. bravo nejc .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:42:58
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sneži!!!! Mi2 pa pediatra ob 16h. Češnjica, se vidimo? Tinka, bravo Nejc!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 13:52:34
|
|
|
|
tinka14
|
"hvala hvala dame," je reku nejc!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 14:07:30
|
|
|
|
anita goitan
|
zuni mal dežuje, sam blo super vseeno, paše it na zrak bla babca pr nama, pa po 6m nas še 1x pride pogledat Dns sem ji vzglavje dvignla pr quinniju in seveda skoz čekirala nič spala, navihanka
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 14:08:36
|
|
|
|
matejchi
|
http://www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Slovenia/6.htm Zoja Miša mogoče kakšno opravičilo???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 14:16:49
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem... pa ti nisi resna A mi več nobena nič ne verjame??? Žiga se zahvaljuje vsem za lepe želje...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 27.1.2009 14:28:28
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: matejchi buhtlčk jaz ji nohte strižem med dojenjem... pa ti nisi resna A mi več nobena nič ne verjame??? Žiga se zahvaljuje vsem za lepe želje... verjamem, sam ne vem če punce vejo da maš zelo pridnega otroka..si raj ne predstavljam kašno klanje bi blo pr nas
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?