arneja
|
Pupike, jaz sem bila danes pri atu Rešu in sem si koncesijo sfehtala . Bom imela tokrat 4 enote Puregona. Pa danes, na 12. dan, imamo en folikel, velik 18 mm (sem jedla polovičko Klomifena, zadnjo rundo, ki mi je ostala, ampak od 2. dne, ker sem malo pomešala vse skupaj ), kar je super in je ata rekel, če gremo v spontanca. Ampak ne morem, ker imam kup stvari v službi za poštimat. Sem si pa kar oddahnila, glede na to, da Menogona ni za dobiti. Pa pohvalila sem se mu, da od novega leta ne jem sladkorja in je rekel, da je to super. Pa da sem bila pri endokrinologo, ampak da še nimam izvida. Je pa seveda najprej rekel, a tako slaba ste, ko je pogledal na list in videl, da smo imeli le tri celice. Sem mu pa kar rekla, da sem samo pri tem slaba . Pa Estrofem mi je že kar napisal, pa Medrol. Mi je že zadnjič rekel, da mi bo dal vse, kar obstaja. In sem potem rekla, da če tokrat ne rata, da bo pa tudi že kriza in da mora še on malo navijati zraven . Se mi mudi, ampak sem vam morala na hitro sporočiti . Pa tako lepo zunaj snegec pada . Sem si pa zdaj Centramed mami kupila, pa E-vitol pa matični mleček bom pila (tistega v epruvetkah). Saj je ok takšna kombinacija, ne bom nič pretiravala, ne? Navijam za vse punce na katerikoli točki že ste .