|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
27.1.2009 15:45:16   
pikovit
Punce zdaj pa tudi jaz odhajam mal počivat.Se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
27.1.2009 15:45:51   
bambi75
Blanči al še ni konc tega sranja. Pa saj bo , boš videla na koncu bo vse poplačano.

Zarja veš men pa blontni ne potegnejo, No od teh je Matt še najboljš.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
27.1.2009 15:46:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

meni pa ta 007 potegne...

Sem že jaz danes iskala kakšno bolj seksi,pa ni nobene
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
27.1.2009 15:49:47   
blanč
Hvala punce, sej bo.

Ena prednost IVF. Vsaj kaj takega se ne more zgodituser posted image user posted image user posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
27.1.2009 15:49:56   
Abra
Blanč, počivaj in jemlji prometrium. Pa ne nehat, če ti rečejo, da po NS nehaj. Moja G pravi, da se ga lahko jemlje do 36t. Jaz sem imela še krvavitve še v 16., ali celo 18. tednu, se zdaj ne spomnim, nihče ne ve, zakaj se to dogaja. Tvoji pikici sta dobro zasidrani, samo na to misli user posted image

Ledenka, sem ti poslala zs

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
27.1.2009 15:50:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
Zarja veš men pa blontni ne potegnejo, No od teh je Matt še najboljš.

o jaz pa ne...kako sva si različne...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
27.1.2009 15:51:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Hvala punce, sej bo.

Ena prednost IVF. Vsaj kaj takega se ne more zgodituser posted image user posted image user posted image
user posted image

moj je prvič mel tako fobijo, češ kaj pa veva če niso kaj zamešali....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
27.1.2009 15:53:14   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Blanč, počivaj in jemlji prometrium. Pa ne nehat, če ti rečejo, da po NS nehaj. Moja G pravi, da se ga lahko jemlje do 36t. Jaz sem imela še krvavitve še v 16., ali celo 18. tednu, se zdaj ne spomnim, nihče ne ve, zakaj se to dogaja. Tvoji pikici sta dobro zasidrani, samo na to misli user posted image

Ledenka, sem ti poslala zs

Abra, ja bom vprašala ata Reša. Res je zoprno, ker ne moreš nič nardit, da bi se prenehalo.

(Mark Twain)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
27.1.2009 15:55:20   
blanč
Zarja, sem enkrat gledala en ameriški film, kjer je en doktor kar svoje otroke delu. Vsem je bil on očkauser posted image user posted image user posted image  Ajoj, kaj če bi se to še pri nas zgodilo. Bi sami Reši, Rejliči in dr D.-ji hodli po Slovenijiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
27.1.2009 15:57:32   
zarja1

Zarja, sem enkrat gledala en ameriški film, kjer je en doktor kar svoje otroke delu. Vsem je bil on očkauser posted image user posted image user posted image  Ajoj, kaj če bi se to še pri nas zgodilo. Bi sami Reši, Rejliči in dr D.-ji hodli po Slovenijiuser posted image

joj to sem gledala, ko so vsi otročki imeli očala...fuj tisti ded je bil pa res grozen. Pa mislim, da je film celo po resničnih dogodkih posnet.
A si ti zamišljaš, da bi se to res tak zgodilo? Bi ja vsa naša deca bla v sorodu....user posted image user posted image user posted image

Pa dete Mismis in Dja?user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
27.1.2009 15:59:32   
Abra
Abra, ja bom vprašala ata Reša. Res je zoprno, ker ne moreš nič nardit, da bi se prenehalo.

sej s časom se tudi s tem navadiš živet. Jaz sem si pri 12t kupila angelsound in vsak dan poslušala srček. To me je pormirjalo in me pol vsak izcedek ni več vrgel s tira. Ti zelo priporočam, da si to kupiš. Pa še tko fajn je to poslušat, midva sva res uživala.
Na prometriumu sem bla pa jaz skor do konca, sem prenehala, ko sem šla v bolnico, čez dva dni pa sem rodila.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
27.1.2009 16:00:54   
zarja1
Abra jaz sem tud mislila, da dojenje jemlje špeh. A ni res? Mogoče pa ga še bo!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
27.1.2009 16:01:14   
Abra

Sej reveži ne bi zmogli tok materiala zrihtat user posted image user posted image user posted image na srečo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
27.1.2009 16:01:17   
bambi75

Hvala punce, sej bo.

user posted image

moj je prvič mel tako fobijo, češ kaj pa veva če niso kaj zamešali....user posted image user posted image user posted image

Zarja pa veš, da je moj tut to rekel prvič.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
27.1.2009 16:02:42   
zarja1

Sej reveži ne bi zmogli tok materiala zrihtat user posted image user posted image user posted image na srečo. user posted image user posted image user posted image

pa kaj da ne......moj Reljič je tak fejst ded

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
27.1.2009 16:02:42   
bambi75

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
27.1.2009 16:03:34   
blanč

sej s časom se tudi s tem navadiš živet. Jaz sem si pri 12t kupila angelsound in vsak dan poslušala srček. To me je pormirjalo in me pol vsak izcedek ni več vrgel s tira. Ti zelo priporočam, da si to kupiš. Pa še tko fajn je to poslušat, midva sva res uživala.
Na prometriumu sem bla pa jaz skor do konca, sem prenehala, ko sem šla v bolnico, čez dva dni pa sem rodila.

Sem že razmišljala o AS ampak se ga kar malo bojim, ker, če kdaj ne bom kaj slišala ali pa če ne bom vedela ali je srček od A-jeka ali od B-jeka pol bo šele svetovna panika ratala. Počakam do ponedeljka, ko imam NS potem bom pa počasi začela razmišljat, da mogoče pa le pridemo do konca...

(Mark Twain)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
27.1.2009 16:03:39   
Abra

Abra jaz sem tud mislila, da dojenje jemlje špeh. A ni res? Mogoče pa ga še bo!!!!!

Ja, jaz tut upam. Sem mislila, da bom že iz porodnišnice prišla brez trebuha user posted image user posted image pa na riti se je tut fajn nabralo, že tko sem težko našla kaj za oblečt, zdaj bo pa sploh kriza. user posted image čez kak teden bom najbrž lahko že kaj telovadila

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
27.1.2009 16:04:07   
bambi75

pa kaj da ne......moj Reljič je tak fejst ded

To se pa povsem strinjam Zarja user posted image
Oj kako sva si podobni,...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
27.1.2009 16:07:29   
bambi75
Pa še en ki še ima nekaj materiala. NO čeprav bolj malo.
user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
27.1.2009 16:07:33   
Abra

Hvala punce, sej bo.

Zarja pa veš, da je moj tut to rekel prvič.

ko se otroček rodi, vsi taki dvomi izginejo user posted image v vsaki stvari najdeš kako podobnost user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
27.1.2009 16:09:23   
Abra
Blanč, jaz sem glede AS imela iste dvome. Mi ga je vmes že Gigi hotla it kupit user posted image ko se navadiš poiskat srček, ni šans, da ga ne najdeš. Je pa potrebno buši fajn namastit, drugače se ne sliši. Jaz sem imela otroško olje.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
27.1.2009 16:10:05   
Abra
Zdaj grem pa še kaj narest. Čau!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
27.1.2009 16:10:23   
zarja1

Pa še en ki še ima nekaj materiala. NO čeprav bolj malo.
user posted image
to pa meji že na Pikovitkinega Murkota...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
27.1.2009 16:10:48   
zarja1

Zdaj grem pa še kaj narest. Čau!

jaz pa kuhat....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?