|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
27.1.2009 13:43:50   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

kaj spet ni šla nobena rodit? user posted image mogoče res boljše, dan res ni za ven hodit user posted image

spet ste tolk naklofale, da se ne da prebrat.

Gigi, kaj češ, zdaj niso desni časi. važno, da je na levi lepa izbira. Endometrij danes 10 je pa super!!!! Ene imajo na ET toliko. Veš, koliko bo do takrat še zrastel! Super ti kaže user posted image user posted image user posted image

Oj Abra hvala.
Moj endometrij je že od sobote 10. Nimam s tem težav user posted image

Kako si mi ti? Pritisk? Si boljša? kako se rihtate?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.1.2009 13:48:06   
bambi75
Gloria sem si šla pogledat . To pa je zalogaj. Upam, da bodo vsi zdravi.
Drugače pa snega jaz nisem bila danes nič vesela. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.1.2009 13:49:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Zarči je srček user posted image resuser posted image

pa ja......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.1.2009 13:50:50   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Oj Abra hvala.
Moj endometrij je že od sobote 10. Nimam s tem težav user posted image

Kako si mi ti? Pritisk? Si boljša? kako se rihtate?

Uf, pol bo do et že 5*superior user posted image user posted image user posted image celic je pa tut dovolj, sej jih ne rabiš 20 user posted image

Mi smo uredu, pupa raste kot gobe po dežju user posted image so ji že prve cunjice premajhne user posted image
Jaz pa tudi, prisk je sicer že odkar sva doma ok.
Zdaj pa hoče jestuser posted image čau

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.1.2009 13:51:15   
pikovit
Punce ravno sem izvedela,da me čakata še 2 zamrznjenčka.Jaz sem tolk vesela,da user posted image  in vse kocine mi gredo pokonci.Jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.1.2009 13:54:06   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce ravno sem izvedela,da me čakata še 2 zamrznjenčka.Jaz sem tolk vesela,da user posted image  in vse kocine mi gredo pokonci.Jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiii,jupiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  Pikovitek SUPER, SUPER, in še enkrat SUPER. Odlično. user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.1.2009 13:54:30   
zarja1

še tukaj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.1.2009 13:55:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Jaz sem imela 4 celice in so se vse štiri oplodile,zdaj pa grejem dva pingvinčka.

draga j. piši mi kak mail...sicer pa kako si?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.1.2009 13:56:25   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image ...u to pa je novica dnevauser posted image ...saj si jih zaslužišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.1.2009 13:57:52   
gloria
Gigi super za 10 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.1.2009 14:03:58   
pikovit
Punce hvala vam vsem.Tolk sem vesela,da ne morem opisat.Se je splačalo potrudit,potruditi malo okol prehrane in dodatkov,pa tudi na masažo hoditi,bioresonance in akupunkture.Tole je zame res lepo presenečenje.V zadnji 3 postopkih so bile same morule,pa še to so bile slabe.

JUPIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.1.2009 14:06:01   
T1979
Pikovit mogoče je tudi kaj na tem, da si kliniko zamenjala, a ne?

Res super. user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.1.2009 14:12:41   
Reby
Dan punce! Jaz samo počivam in sem zelo pridna, izcedki so manjši. Moja zdravnica mi je spet odprla bolniško in bom še 1 mesec doma... Sem ful vesela.
Hedi - draga soseda, kaj jaz to berem, da boste takole pohiteli, ja zgleda, da se bom res potem vidle, ko boš mela pikice doma, razen če boš kakšen dopoldan še lahko skočila do mene na kavico user posted image
Pikovitek - pa to je super user posted image  user posted image  user posted image , bravo za 2 user posted image , pridno grej še ta dve pikici, ki jih imaš, naprej!
Bambi - kako imate lepo, pri nas pa je šele zdaj začelo malo bolj snežiti. Upam, da bosta vredu zrihtala drug teden pri Rešu
LL - hitro se pozdravi, veliko počivaj, čajček itd.
Zvezdica, Sonček - vidim, da sta še kar tukaj, upam, da bo kmalu, zdej je mrzlo, pa pikice nočejo ven... Shuki - mislim, da boš še ti prej šla rodit user posted image  , btw kako je z rokami?
Mismisu - zdej pa že odštevaš... še mal, pa boš grela pikico, potem pa saj veš, da se mi paziš!!! Fotek so ble pa ena A, sicer sem pa najbolj Zarjinega Matta gledla user posted image
Žižek zlati - bravo za super rezultat, pa saj veš, glavno da bodo ti kvalitetni, že zdej so ful veliki
Vita* - teb sem itak mail poslala user posted image
Jaz pa pogrešam Shadow, nč je ni na spregled...
Zup - bravo za stopko in punkcijo v četrtek, bomo ful navijale user posted image  user posted image  user posted image
Pija - ja, mogoče pa bova dejtale kje drugje, vsekakor sva na vezi, slišim, da maš novo frizurco user posted image
Lučka - nč strašt, saj je pri tebi bilo isto, pa vidiš, da je vse ok. Kako si? Do kdaj še imaš bolniško? Upam, da se super počutiš...
Kruce, Gloria, MBT, T1*, Mlinčka, Miška, Zarja, pikica, mojsonček, pika.po, Dejzi, Se*, Špelka - pozdravčke vsem pa upam, da nisem katere pozabila, je blo čist preveč za prebrat :)
Hvala za pikapolonce, pujske, so pomagali user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.1.2009 14:15:17   
bambi75

Pa to je super. Res sem vesela zate. Gotovo tudi  pikice čutijo tvoje veselje in se bodo odločile ostati pri tebi. user posted image   user posted image user posted image  To bo dobitna kombinacija stemi plaj travčki kot jim pravita za Zarjo.

Men je pa tako dolgčas. user posted image   Ne vem kaj naj počnem, sam ne mi rečti, da naj grem pospravljat. Zunaj je pa itak tako kot v Sibiriji in ne v Sloveniji.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 27.1.2009 14:16:02 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.1.2009 14:16:25   
sonček33
Pikovitek moj, ma to je pa super. Kar jokaj malo - od sreče.

Ma punce, meni je tolk fajn, ker tukej gor je toliko pozitive. Pa ta filing, da ko se ti kaj lepega zgodi, dogaja...ali pa tudi, ko si na tleh, da takoj daš ven iz sebe, ker veš, da tukaj te čakajo solze sreče in žalosti, podpora, tudi kakšen očitek, če je preveč v negativo, pa želje, navijanje...  Komaj čakam pomladi in OBLJUBIM, da se takrat udeležim srečanja tudi jaz. Moram vas spoznati!

Netka - kje se ti potikaš? Šola?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.1.2009 14:17:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
Men je pa tako dolgčas. user posted image   Ne vem kaj naj počnem, sam ne mi rečti, da naj grem pospravljat. Zunaj je pa itak tako kot v Sibiriji in ne v Sloveniji.

idi štrikat......user posted image user posted image user posted image . Jaz mam pa manikuro dans, pa me je sneg čist zametel, pa vročina,...Sam se ne dam trma.

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.1.2009 14:18:14   
spelka12
pikovitek jupijajajupijupija...... user posted image user posted image  za pingvine samo.............sej jih ne boš rabila.
bambi pejt pucat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.1.2009 14:18:23   
GITA14
pikovit čestitam za eskimčka user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.1.2009 14:18:52   
sonček33
Reby - počivaš, pridna. In prav je, da si na bolniški.  Vzemi akkšno fajn knjigo v roke. rada bereš?

bambi - eh, kakšno pospravljanje...kadar ti je dolgčas se priklopiš na rr in to je to

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.1.2009 14:19:34   
sonček33
GITA a je to mogoče???? Kje se ti skrivaš?????? Zdaj pa takoj na raport.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.1.2009 14:19:39   
pikovit
Zarja pa je si našla štrikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.1.2009 14:21:06   
bambi75
Reby pridna da počivaš.Le tako naprej. user posted image  
Daj napiši mi link od tistih tvojih lepih navijačič, ki jih večkrat prpopaš gor.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.1.2009 14:21:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

pikovit čestitam za eskimčka user posted image

gitka hvala srčekuser posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.1.2009 14:21:31   
zarja1

Zarja pa je si našla štrikanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja meni je blo zadnjič isto taaak dolgcajt, pa sem pomislila na štrikanje, pol pa so babe čist naročila začela dajat.....Zdaj pa mam hudiča!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.1.2009 14:22:27   
mismis
evo sedaj, ko mi v službi več ne gledajo čez rame, vas pa lahko malo pokomentiram user posted image user posted image user posted image

Pikovit, še dva pingvina maš, pa to je noro user posted image user posted image user posted image  Res lep uspeh.

Žiži, saj ni hudega, če si mi pozabila povedati, saj ne moreš vse: voziti, govoriti po telefonu, misliti name,...user posted image user posted image user posted image  Drugače pa bo izkupiček kar v redu, se mi zdi, da bo imel dr. V prav user posted image user posted image user posted image . Endometrij je pa čista 10-ka.

Bambi, potem greš naslednji teden na zmenek z atom, le glej da dobro zrihtaš. Vidim, da so potem slikice le uspele

Vitaebella, nikra panike delati, ata ti je sigurno vstavil dva najlepša zarodka, če se ta dva primeta še dolgo časa ne boš šla po pingvine

Abra, en lep dober tek mali gimnastičarki. Kdaj točno je pa že bila rojena, da vidim, če je taka faca, da je zadela moj rojstni datum

Zvezdica, v četrtek bodo kar lignji padli. Čeprav se mi zdi, da pri meni ne deluje ne lignji, ne kebab, smo že vse probali, samo z burekom še ne, mogoče pa mamco prepričam, da mi ga naredi

Shuka, če se ne motim se polna luna skoraj poklopi z tvojim datumom PDP. Torej je zmenjeno, gremo 9.2. v živo

T1979, samo pazi, da te ne bo do jutri zasulo, jutri je akcija pri ata Rešu

Zarja, res je še malo, pa vendar se tile dnevi vlečejo. Kolk se mi bodo šele ure, ko bomo čakali na rezultate, ali so se deca odmrznila ali ja

hedi, a potem praviš, da je Noki že doma. Kdaj pa imaš ti v petek spet pregled, namreč jaz te fehtam za kafe na tvojem koncu

Blanči, kako si nam ti kaj? So se krvavitve umirile. Ali kaj deci zavrtiš: "Nije vodka, rakija,..."

Lučka, si pa leteča zadnje čase, saj veš kaj jaz vedno pravim: "Hiti počasi,..."

nč, zdej vas grem pa še poseznamčkati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?