|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 15:07:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter user posted image , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? user posted image   ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo  joj, boga si res.user posted image

sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ
OB 11.00  pa mogoče par (max 10) žličk sadnega
pred tem ob 8.00 mlečna kašica
misliš, da ni lačna??

ne to, nepa saj v takem času že mora ob vsej aktivnosti nekaj lakote začutit, ne vem nisem pametna... user posted image  pa saj pol niti tega kar je, ne poje dost user posted image  mogoče pa sploh ne rabi tolk jest? bo špurika...user posted image

na primer jaz kot dojenček nisem rabla spanja,,,pa da vam mao dm na R da vam pove, da sploh nimate težav s panjem na prime....user posted image   user posted image  user posted image

Otroci so ful različni in eni nekaj rabijo, drugi ne. Moja dva sta čisto kontra. Jaka obožuje hrano pa je suhec, Maja pa je glih toliko da je. Kar je kuhano max 10 žlic in gotovo. Jogurte, skute in sadje pa je. Jaz se prav nič ne sekiram, ker prej ali slej bo jedla.
Edino kar sem naredila je to, da sem nehala extra za njo kuhat, ker mi je škoda stran metat hrano. zdaj dobi od našega kosila, kjer je vedno nekaj za njo. kolikor poje pač poje, ostalo pa lahko jaz pojem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.1.2009 15:08:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa?

za pse ne vem, za mačke pa je.
je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši

Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja.

Ja mi imamo 5 mačk in so večinoma zunaj, pa ne vem kdaj se bo lahko malo igrala z njimi, saj je čist nora nanje, kr vriskat začne ko jih zagleda. A za to tudi greš najprej na test, da vidiš če je alergična?

Jaz bi dala Jako, Maja je še premajhna ali user posted image . Jaka je imel ponavadi reakcijo, pa me zanima, če je res alergičen na pasjo dlako ali je pač naključje. Maja je ful nora na pse in nasploh živali, jaz imam željo imeti psa, moj se ne brani, pa jaka jih ima tudi rad.

Teste lahko tudi pri Maji delajo, čeprav so baje bolj zanesljivi po 3 letu starosti, ko se imunski sistem dokončno vzpostavi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.1.2009 15:08:28   
Estrella*

A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa?

za pse ne vem, za mačke pa je.
je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši

Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja.

moj je alergičen na perje, svak na mačjo dlaka, za Jako pa sumim, da na pasjo. user posted image

Saj če je samo na eno stavr je še OK. Veliko jih je na vse; perje, mačjo, pasjo, konjsko in še ne vem kako dlakouser posted image

Mene zanima za psa, ker bi ga rada imela nekoč. user posted image
[/quote]

Ja ni druge kot, da prosiš P za napotnicouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.1.2009 15:08:33   
Estrella*

Evo sem nazaj

sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam user posted image

Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!!
Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

A take fore imajo danes?user posted image  Vse jim prav pride, da izkoriščajo delavce.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.1.2009 15:11:21   
Estrella*
Da poročam; Alja je pojedla cca 150g riža in čuft brez upiranja, pol pa je začela zvedovat okoli, sem pa enostavno nehala in dobi pred spanjem svojo flašo. Tako, sedaj bom pa še jaz začela tako na izzy, pa da vidimo kakšen bo učinekuser posted image
Je pa spet prehlajena in rahlo pokašljujeuser posted image  Kako tega nisem navajena pri tako majhnih otrocih.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.1.2009 15:14:44   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Zaj pa res grem dat cunje prat user posted image

a si ziher? user posted image

Se že perejo, moja pa je spala spet maratonskih pol ure user posted image , danes ji nekak ne gre od rok user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.1.2009 15:15:38   
Čmrlika

Da poročam; Alja je pojedla cca 150g riža in čuft brez upiranja, pol pa je začela zvedovat okoli, sem pa enostavno nehala in dobi pred spanjem svojo flašo. Tako, sedaj bom pa še jaz začela tako na izzy, pa da vidimo kakšen bo učinekuser posted image
Je pa spet prehlajena in rahlo pokašljujeuser posted image  Kako tega nisem navajena pri tako majhnih otrocih.

a do spanja zdaj nič ne dobiuser posted image  al ji boš  buča, al kakosi se prej poimenovala pozabla  še kaj ponudit vmes....user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.1.2009 15:16:14 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.1.2009 15:16:21   
nia5

user posted image user posted image user posted image za Aljo.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
27.1.2009 15:17:49   
barbaw

O jaz pa. user posted image

user posted image user posted image user posted image  da ne bo šlo na slabše in da mine čimprej

Neposredna povezava do sporočila: 2659
27.1.2009 15:20:19   
Čmrlika
SS- sranje je to s službami danes, ja.......user posted image  dobro da vsaj ostane v proizvodnji.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
27.1.2009 15:22:02   
barbaw
tana saj moja dieta temelji bolj na montiju, samo se je prejšnji teden malo šlepal. Sem jedla OH, sem pa imela manjšo količino. Mojo manjšo količino sem še zmanjšala, ko so bili OH na sporedu.
Zdaj pa se bom držala in jih bom spet čisto črtala. Upam, da mi rata sezut še te kile.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
27.1.2009 15:34:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Evo sem nazaj

sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam user posted image

Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!!
Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o joooj zakaj pa touser posted image , v kateri stroki pa ti iščeš službo?

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
27.1.2009 15:34:24   
hijenca
Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila.

Zdaj pa grem Vidka spat dat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
27.1.2009 15:38:21   
Anonimen

Opa bravooooo Alčiuser posted image user posted image user posted image

AT je jedla piščančka, testenine in bučko ji je kar šlo v rituser posted image .

A ve ste pa kar še bolneuser posted image Ja sej ni čuden, ker tole vreme pa res že tudi meni preseda, pri nas danes že ceeeel dan pada in nas je dobesedno zamedluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2664
27.1.2009 15:40:59   
Anonimen

tana saj moja dieta temelji bolj na montiju, samo se je prejšnji teden malo šlepal. Sem jedla OH, sem pa imela manjšo količino. Mojo manjšo količino sem še zmanjšala, ko so bili OH na sporedu.
Zdaj pa se bom držala in jih bom spet čisto črtala. Upam, da mi rata sezut še te kile.

Barbaw koliko kg pa še imaš za zbit?
Se kar malo žalostna, vsak čas bo treba v službo jaz pa še kar 14 kg več kot preduser posted image , sploh ne vem če me bodo v službi prepoznaliuser posted image . Vse skupaj sem si čisto drugače predstavljalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
27.1.2009 15:41:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila.

Vidiš hijenca, jaz sem jasnovidna in ti diagnozo postavim kar prek RRuser posted image  Pridno papaj AB, da bo po 3 dneh zagrabilo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
27.1.2009 15:41:56   
Estrella*

a do spanja zdaj nič ne dobiuser posted image  al ji boš  buča, al kakosi se prej poimenovala pozabla  še kaj ponudit vmes....user posted image

Ob pol treh je jedla kosilo , spat pa bo šla okoli 16.30h, ja itak, da ne dobi nič. A, naša ima še popoldansko spanjeuser posted image user posted image , spat pa gre ob 21h

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.1.2009 15:43:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

AT je jedla piščančka, testenine in bučko ji je kar šlo v rituser posted image .

A ve ste pa kar še bolneuser posted image Ja sej ni čuden, ker tole vreme pa res že tudi meni preseda, pri nas danes že ceeeel dan pada in nas je dobesedno zamedluser posted image

no , glih za ploskat ji niuser posted image  She can do better

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.1.2009 15:44:55   
Anonimen

Vidiš hijenca, jaz sem jasnovidna in ti diagnozo postavim kar prek RRuser posted image  Pridno papaj AB, da bo po 3 dneh zagrabilo.

o šit, jaz sem jo imela že 2x in sem se komaj pozdravlja, AB mi skoraj nič ni pomagal sem fuuuuuuuul meda (bljakuser posted image ) pojedla, pa sem se nekak rešila.

Neposredna povezava do sporočila: 2669
27.1.2009 15:46:52   
Anonimen

Mi smo dobili plenični izpuščaj od Pampersk, ki smo jih dobili za božička. Jaz sem jih kupovala v leclercu pa ni bilo problema, te pa so od user posted image  pa so en kur.... Ima Maja ful bogo lulo. user posted image  ji že mažem s praško pasto in je malo boljše. Plenice si vedno zložim iz paketa v predal in nimam pojma kje so delane. Zdaj jih bom pa kar v smeti zabrisala, ker nimam nobenega kandidata pa še v original paketu jih nimam, da bi jih komu podarila brez komplikacij.

evo naša je imela tako lulo po sparkyjevih plenicah in sem jih vrgla dobesedno v koš. Imamo sedaj spet iz Aldi-ja mamia in ji odgovarjajouser posted image

user posted image user posted image
Mi imamo DM ali pa Leclercove pamperske in je ok.

A samo mi uporabljamo Millerjeveuser posted image Meni se zdijo dosti boljše od pampersk, pa še cenovno mi ugajajouser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.1.2009 15:59:48   
jana81
Dober dan..

Evo midva sva se od jutra potepala, sva šla v nabavo in v Mercatorju pustila 110 €, HB sva mela še 40€ popusta od pik..
pa znorela bom zdle ker mi štrom ven meče, že 4-ič v 15 minutah..user posted image
no v glavnem bila sva še pri prababici,
ful sem vesela ker sneži, čeprav ceste so pa poraz, sva kr plesala , ker ni nič spluženo in to glavne ceste.
Moji so šli v Avstrijo na pogreb, kakšne so kej ceste tamuser posted image

SS ful bad za tvojga, pa to mu ni mogla prej povedat da ne bo podaljšala? Jebe... jo v glavo.

brat ne uspem, ker mi kr zmzuje net, in sem se odločila, da grem naredfit zrezke v omaki, za atija ko pride iz službe, pol pa šibava še v Celje nazaj, ker tole je obup, kar dela s štromom.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.1.2009 16:09:13   
nia5

Pri nas pa je nehalo snežit, ga je spet padlo bolj kot ne za vzorec, če že misli naj ga pošteno zapade in pol mir, da so ceste pol ok. Pa meni je vsseno če sem jaz bolana, samo da moja sončica zdrava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.1.2009 16:12:40   
jana81

Mi smo dobili plenični izpuščaj od Pampersk, ki smo jih dobili za božička. Jaz sem jih kupovala v leclercu pa ni bilo problema, te pa so od user posted image  pa so en kur.... Ima Maja ful bogo lulo. user posted image  ji že mažem s praško pasto in je malo boljše. Plenice si vedno zložim iz paketa v predal in nimam pojma kje so delane. Zdaj jih bom pa kar v smeti zabrisala, ker nimam nobenega kandidata pa še v original paketu jih nimam, da bi jih komu podarila brez komplikacij.

evo naša je imela tako lulo po sparkyjevih plenicah in sem jih vrgla dobesedno v koš. Imamo sedaj spet iz Aldi-ja mamia in ji odgovarjajouser posted image

user posted image user posted image
Mi imamo DM ali pa Leclercove pamperske in je ok.

A samo mi uporabljamo Millerjeveuser posted image Meni se zdijo dosti boljše od pampersk, pa še cenovno mi ugajajouser posted image user posted image

mi imamo pa pamperske iz mullerja in so mi zakon, ko smo imeli pa pamperske iz tuša (smo jih dobili, 2 jumbo paketa), je pa dobil izpuščaj, in sem jih dala naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.1.2009 16:12:43   
jana81

o šit, jaz sem jo imela že 2x in sem se komaj pozdravlja, AB mi skoraj nič ni pomagal sem fuuuuuuuul meda (bljakuser posted image ) pojedla, pa sem se nekak rešila.

gnojna angina je bila moj spremljevalec od četrtega razreda OŠ do 3 letbika SŠ, zdej HB še nisem imela take hude oblike, prej se bila pa skos al na ospenu al na sumamedu. !x celo govorit nisem mogla , tolk sem bila zatečena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.1.2009 16:17:31   
nia5
Jaz mam eno butasto, kje staknete take odpičene smeškote, tiste s košarko, pa un ko se meče od smeha po tleh...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?