![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:49:21
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Grem zdaj..................na luft. Ti pa si.............................dolgo na luftu................. Hahahahahahhahahahahhahahhahahahhahahaha. Sam paše včasih bit doooooooooolgo. Saj sem bla čist kratka.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:50:34
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik aja, zdaj sem se spomnila, da moram to delit z vami.................je misla tašča po enem mescu na obisk prit pa je ni blo........kak sem žalostna...... je že tak dolgo nisem vidla.... Ne vem no,. Vrjamem, da si žalostna. Najbolje, da jo greš sama obiskat.....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:51:18
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik Teta zima je na obisku.... Men pa tako lušno, k take kepe padajo. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:52:53
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Hay, sem prišla malo. Zdaj sesam, pa to....malo pospravljama z Lejliko. No, ona v bistvu kocke pospravlja...zaenkrat. Ja, super barby----ti sam piši, pa piši... Jaz rada berem. Pol še lahko vi2 kar k nam prideta....bi vama že neko malco dali... grem moj pikec se zbudo... Čuj, če praviš, da mate malo stanovanje. Komot, sem v 5 minutah fertik. Mi moraš povedat, kaj bo pametnega za malco.........da vidim, če se splača.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:55:35
|
|
|
|
smejčica
|
Zdaj pa še reči, da maš monologe. Me mate že vrjeten vrh glave. Saj grem zdaj, da ne bote rable samo mene brat. Aja, no .... midva pa sma se tale mesec res dokončno odločila.....da delava na . Bomo vidl, če bo kaj ven, kaj bo in kdaj. Tolk, da mal povem, kaj se z mano dogaja . Nič, bay
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:56:20
|
|
|
|
smejčica
|
pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 14:59:57
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:01:43
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa še reči, da maš monologe. Me mate že vrjeten vrh glave. Saj grem zdaj, da ne bote rable samo mene brat. Aja, no .... midva pa sma se tale mesec res dokončno odločila.....da delava na . Bomo vidl, če bo kaj ven, kaj bo in kdaj. Tolk, da mal povem, kaj se z mano dogaja . Nič, bay Pol pa res veselo na delo... Pa da čimprej zagledata..... .....ali...... Tak,da ko boš odsotna bomo vedle zakaj te ni....boš mela opravičeno...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:03:06
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama... O jaaaaaaaaaaaa, za kavico se pa splača. Dober si se spomnila. Bi kr prletela. Saj en krat boma že prišli.....nimampa pojma, kdaj.....ker mali rabi avto. Ja, bravo Nik. Moja je danes tudi 20 minutk potegnila. Ponoči bo pa problem.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:06:06
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa še reči, da maš monologe. Me mate že vrjeten vrh glave. Saj grem zdaj, da ne bote rable samo mene brat. Aja, no .... midva pa sma se tale mesec res dokončno odločila.....da delava na . Bomo vidl, če bo kaj ven, kaj bo in kdaj. Tolk, da mal povem, kaj se z mano dogaja . Nič, bay Pol pa res veselo na delo... Pa da čimprej zagledata..... .....ali...... Tak,da ko boš odsotna bomo vedle zakaj te ni....boš mela opravičeno... Ja, saj....kolk boma le utegnila. Je moj prebral, da bo fantek, če bova bolj redko in punčka, če bova bolj pogosto. Pa se je raje za pupo odločil, sam da bi več krat. Sam lari fari. Jaz v to ne vrjamem. Itak da bi blo fajn, da bi še en fantek bil. Sam menim, da bova spet pupo vjagala. Pa nič zato. Se pustim presenetit....sam da bi kmalu kaj ratalo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:06:48
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama... O jaaaaaaaaaaaa, za kavico se pa splača. Dober si se spomnila. Bi kr prletela. Saj en krat boma že prišli.....nimampa pojma, kdaj.....ker mali rabi avto. Ja, bravo Nik. Moja je danes tudi 20 minutk potegnila. Ponoči bo pa problem. za priboljšek bi se pa že nekak zmenli....ker po moje mala 2 nebi blo dobro sama pustit...bogve kaj bi ušpičla....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:07:51
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa še reči, da maš monologe. Me mate že vrjeten vrh glave. Saj grem zdaj, da ne bote rable samo mene brat. Aja, no .... midva pa sma se tale mesec res dokončno odločila.....da delava na . Bomo vidl, če bo kaj ven, kaj bo in kdaj. Tolk, da mal povem, kaj se z mano dogaja . Nič, bay Pol pa res veselo na delo... Pa da čimprej zagledata..... .....ali...... Tak,da ko boš odsotna bomo vedle zakaj te ni....boš mela opravičeno... Ja, saj....kolk boma le utegnila. Je moj prebral, da bo fantek, če bova bolj redko in punčka, če bova bolj pogosto. Pa se je raje za pupo odločil, sam da bi več krat. Sam lari fari. Jaz v to ne vrjamem. Itak da bi blo fajn, da bi še en fantek bil. Sam menim, da bova spet pupo vjagala. Pa nič zato. Se pustim presenetit....sam da bi kmalu kaj ratalo. Naj le rata....pol pa bomo imele mamico ....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:08:57
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama... O jaaaaaaaaaaaa, za kavico se pa splača. Dober si se spomnila. Bi kr prletela. Saj en krat boma že prišli.....nimampa pojma, kdaj.....ker mali rabi avto. Ja, bravo Nik. Moja je danes tudi 20 minutk potegnila. Ponoči bo pa problem. za priboljšek bi se pa že nekak zmenli....ker po moje mala 2 nebi blo dobro sama pustit...bogve kaj bi ušpičla.... Sam res, kaj bi le vštimala. Bi se pomoje kar lupčkat začela.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:09:25
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa še reči, da maš monologe. Me mate že vrjeten vrh glave. Saj grem zdaj, da ne bote rable samo mene brat. Aja, no .... midva pa sma se tale mesec res dokončno odločila.....da delava na . Bomo vidl, če bo kaj ven, kaj bo in kdaj. Tolk, da mal povem, kaj se z mano dogaja . Nič, bay Pol pa res veselo na delo... Pa da čimprej zagledata..... .....ali...... Tak,da ko boš odsotna bomo vedle zakaj te ni....boš mela opravičeno... Ja, saj....kolk boma le utegnila. Je moj prebral, da bo fantek, če bova bolj redko in punčka, če bova bolj pogosto. Pa se je raje za pupo odločil, sam da bi več krat. Sam lari fari. Jaz v to ne vrjamem. Itak da bi blo fajn, da bi še en fantek bil. Sam menim, da bova spet pupo vjagala. Pa nič zato. Se pustim presenetit....sam da bi kmalu kaj ratalo. Naj le rata....pol pa bomo imele mamico .... Hvala. Bomo vidl.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:09:56
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama... O jaaaaaaaaaaaa, za kavico se pa splača. Dober si se spomnila. Bi kr prletela. Saj en krat boma že prišli.....nimampa pojma, kdaj.....ker mali rabi avto. Ja, bravo Nik. Moja je danes tudi 20 minutk potegnila. Ponoči bo pa problem. za priboljšek bi se pa že nekak zmenli....ker po moje mala 2 nebi blo dobro sama pustit...bogve kaj bi ušpičla.... Sam res, kaj bi le vštimala. Bi se pomoje kar lupčkat začela. o ja pa nik je že pravi mojster v tem...on kar na široko usta odpere...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:09:57
|
|
|
|
smejčica
|
Zdaj pa morem it za nekaj trenutkov. Me malečka kliče....mamaaaaaaa....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:10:33
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica pospravljanje zgleda mi dobro dene, ne da....... Mal pribija. pa kavico bi ti skuhala... niku zdaj juhico zagrejem pa grema mi2 tudi malo čistit... pa moj nik zmaguje spal je od 12ih pa zdaj do 3h... nik... smejčica nisi sama... O jaaaaaaaaaaaa, za kavico se pa splača. Dober si se spomnila. Bi kr prletela. Saj en krat boma že prišli.....nimampa pojma, kdaj.....ker mali rabi avto. Ja, bravo Nik. Moja je danes tudi 20 minutk potegnila. Ponoči bo pa problem. za priboljšek bi se pa že nekak zmenli....ker po moje mala 2 nebi blo dobro sama pustit...bogve kaj bi ušpičla.... Sam res, kaj bi le vštimala. Bi se pomoje kar lupčkat začela. o ja pa nik je že pravi mojster v tem...on kar na široko usta odpere... Pol pa ne vem kako bi to zgledal...k je moja ista.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:11:55
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Zdaj pa morem it za nekaj trenutkov. Me malečka kliče....mamaaaaaaa.... ok....uživajta....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:12:58
|
|
|
|
tatly
|
cveke jaz vas ne dohitevam
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:19:05
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik aja, zdaj sem se spomnila, da moram to delit z vami.................je misla tašča po enem mescu na obisk prit pa je ni blo........kak sem žalostna...... je že tak dolgo nisem vidla.... Ne vem no,. Vrjamem, da si žalostna. Najbolje, da jo greš sama obiskat..... bom pomoje vpnela sanke pa dija grema....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:19:41
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly cveke jaz vas ne dohitevam le potrudi se....
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:22:27
|
|
|
|
barby_nik
|
smejčica danes pa podirama rekorde...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:28:03
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: smejčica IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik aja, zdaj sem se spomnila, da moram to delit z vami.................je misla tašča po enem mescu na obisk prit pa je ni blo........kak sem žalostna...... je že tak dolgo nisem vidla.... Ne vem no,. Vrjamem, da si žalostna. Najbolje, da jo greš sama obiskat..... bom pomoje vpnela sanke pa dija grema.... O ja. Te že vidim.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:29:25
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: tatly cveke jaz vas ne dohitevam le potrudi se.... Saj res. Potrudi se malo. Zdaj te že dooooooolgo ni bilo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.1.2009 15:30:59
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik smejčica danes pa podirama rekorde... Res je. D' best. Kar tako naprej. Boga maja zarja.....kolk bo mogla prebrat.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.