|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
27.1.2009 12:40:23   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

In barby_nik. Ste že našli stanovanje? Kako to, da se bi radi selili......?

nisam še nič našla...user posted image do drugega leta mama čas...ja če še hočemo met enega user posted image  je pogoj drugo stanovanje...pa 30m2 je premalo...user posted image pa nik bo rabo svojo sobico...user posted image ma saj bomo nekaj našli...

kaj kupit za darilo, pa nimam pojma...kaki gospodinjski aparat?user posted image

aha pri nas tudi fajn sneži...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
27.1.2009 12:46:31   
barby_nik
user posted image smejčica zs maš...čaka te pošta...user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
27.1.2009 12:52:34   
Ryssa

No, naj povem, da ima moja tašča jutri 50 rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nimama pojma kaj ji kupit? Kakšna pomoč?

Moja ma pa čez mal več kot en teden in tudi nimava pojma....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 978
27.1.2009 12:53:28   
smejčica

Aja, tako je to. No ja, vse se da, če se hoče, ala. Res ni dosti, ja....smo dokler so user posted image mali, tak ni take panike.
Do kakih 4-5 let menda gre na malem živet. Midva imava tudi tukaj okrog 56 m2, s tem, da jih je zdaj malo manj, ker nimama še ven nareto. Bo že.
Zdaj trenutno nama ne gre, ne finančno(no, mogoče), sploh pa ne časovno. Sma rekla zdaj najprej šola, pa še en otrok, pol pa stanovanje in moja služba. user posted image
Pa se bo še nekaj našparalo, pa časa bo več....treba se je z malim zadovoljit. user posted image

Za taščo pa res nimam pojma. Nekih gosp. aparatov mogoče ne bi. Rada bi kupila nekaj osebnega. user posted image Je pa drugače res vredu tašča. user posted image user posted image user posted image
Sem zdaj razmišljala v smeri z neko lepo orhidejo. user posted image Kaj v tem smislu...

Neposredna povezava do sporočila: 979
27.1.2009 12:54:11   
smejčica

Ok, barby.............že grem brat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
27.1.2009 12:58:17   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

No, naj povem, da ima moja tašča jutri 50 rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nimama pojma kaj ji kupit? Kakšna pomoč?

Moja ma pa čez mal več kot en teden in tudi nimava pojma....

Ja, težko je, ne? user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
27.1.2009 12:58:46   
barby_nik

Aja, tako je to. No ja, vse se da, če se hoče, ala. Res ni dosti, ja....smo dokler so user posted image mali, tak ni take panike.
Do kakih 4-5 let menda gre na malem živet. Midva imava tudi tukaj okrog 56 m2, s tem, da jih je zdaj malo manj, ker nimama še ven nareto. Bo že.
Zdaj trenutno nama ne gre, ne finančno(no, mogoče), sploh pa ne časovno. Sma rekla zdaj najprej šola, pa še en otrok, pol pa stanovanje in moja služba. user posted image
Pa se bo še nekaj našparalo, pa časa bo več....treba se je z malim zadovoljit. user posted image

Za taščo pa res nimam pojma. Nekih gosp. aparatov mogoče ne bi. Rada bi kupila nekaj osebnega. user posted image Je pa drugače res vredu tašča. user posted image user posted image user posted image
Sem zdaj razmišljala v smeri z neko lepo orhidejo. user posted image Kaj v tem smislu...

ma saj je res, da se vse da...samo našo stan. je res premalo...vi2 le uspešno končajta faks...user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa vse ostalo...

aha, orhideja...user posted image

pa fajn, da maš vredu taščo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
27.1.2009 13:02:06   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

ma saj je res, da se vse da...samo našo stan. je res premalo...vi2 le uspešno končajta faks...user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa vse ostalo...

aha, orhideja...user posted image

pa fajn, da maš vredu taščo...user posted image user posted image user posted image

Ja, res je fajn. Drugače se takoj odselim, pa maker v enosobno stanovanje. user posted image Sam da bi bli na samem. Ker pa ni potrebe, se mi zdi brezveze nekam rinit ....
Faks pa....upam, da ga letos zaključim(čeprav po moje vse ne bo šlo), ker ga imam že prek glave. user posted image
V bistvu komaj čakam (po eni strani) da je šola mimo, še kak otrok in da se zaposlim. No, bomo vidli, kako bo.
A veš, da bi jaz tudi bla rada frizerka.....tko za zraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
27.1.2009 13:02:31   
smejčica

Grem zdaj..................na luft. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 984
27.1.2009 13:20:31   
smejčica

Alo?

Nič, grem gledat, če je moja že pokonci....k je že ena ura minla. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
27.1.2009 13:49:36   
tatly
smejcica-kak je lepa tvoja princeska-pa kako lepo trenirko ma-kje si jo kupla?
barby-upam da nisi zamerla tisto z glasom

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
27.1.2009 13:52:05   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Nimam pojma. Kupljena je bila nekje v Radljah, predvidevam. Kupila jo je moja sestrična, tako da....je pa lepa ja. user posted image

Aja, barby ti pa ne bo zamerila. Jo že tolk dober poznam, da prebližno vem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 987
27.1.2009 13:52:44   
smejčica

Evo moja je že pokonci. Zdaj ji ravno mučkam banano in ovsene kosmiče not.....za malico.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
27.1.2009 14:15:58   
tatly
smejcica-jaz sem pozabljiva klko je tvoja pupika stara?jaz pa moji nebom vec dajala banane ker je mela tako cudno blato po njej

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
27.1.2009 14:22:24   
barby_nik

eh ke bom te zamerla...user posted image še pomladila si me...user posted image user posted image user posted image

joj, kak gre pri nas sneg...user posted image nič mi to ne odgovarja....user posted image

no babnice kaj delate?moj je šel v službo, nik pa še spi...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 990
27.1.2009 14:30:24   
barby_nik
Pa saj ne morem verjet, da nobene ni...
smejčlica sem se odlčla, da bom pisala pisala in še enkrat pisala, da mi ne boš ki ti obupala in zapustila forum..user posted image user posted image user posted image

tak, da ajde grem na monolog...pa če paše keri al ne...user posted image user posted image user posted image

ki pa se te naša majar potepa, da je nič ni gor...pa naš seznam...user posted image

tatly...nič se bat, naš nik je bil dop. tudi tečkasti...user posted image vreme krivo...user posted image

aja, smejčica...nik zna tudi pokazat kak je ati tuptup...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
27.1.2009 14:30:51   
barby_nik

smejcica-jaz sem pozabljiva klko je tvoja pupika stara?jaz pa moji nebom vec dajala banane ker je mela tako cudno blato po njej

tatly...tak mlada pa pozabljiva...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.1.2009 14:32:05   
barby_nik

Grem zdaj..................na luft. user posted image

Ti pa si.............................dolgo na luftu.................user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.1.2009 14:35:11   
barby_nik
aja, zdaj sem se spomnila, da moram to delit z vami.................je misla tašča po enem mescu na obisk prit pa  je ni blo........kak sem žalostna......user posted image user posted image user posted image je že tak dolgo nisem vidla....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
27.1.2009 14:44:25   
smejčica

Hay, sem prišla malo.
Zdaj sesam, pa to....malo pospravljama z Lejliko. No, ona v bistvu kocke pospravlja...zaenkrat. user posted image

Ja, super barby----ti sam piši, pa piši...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz rada berem. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
27.1.2009 14:44:41   
barby_nik
user posted image

Teta zima je na obisku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
27.1.2009 14:46:02   
barby_nik

Hay, sem prišla malo.
Zdaj sesam, pa to....malo pospravljama z Lejliko. No, ona v bistvu kocke pospravlja...zaenkrat. user posted image

Ja, super barby----ti sam piši, pa piši...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz rada berem. user posted image user posted image user posted image

Pol še lahko vi2 kar k nam prideta....bi vama že neko malco dali...user posted image user posted image user posted image

grem moj pikec se zbudo...user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
27.1.2009 14:46:36   
smejčica

Moja je 13 mesecev. Sem pa prpopala slikco, k je bla tolk mejčkena ko tvoja zdaj, Tatly. Malo nostalgije, pa to...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moja pa rada banane papa. Kosmiši so pa itak zakon...tud v jogurtu, .... je fajn, ker banana drgač zapira, kosmiči pa odpirajo in je super kombinacija za obrok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.1.2009 14:47:40   
smejčica

Pa saj ne morem verjet, da nobene ni...
smejčlica sem se odlčla, da bom pisala pisala in še enkrat pisala, da mi ne boš ki ti obupala in zapustila forum..user posted image user posted image user posted image

tak, da ajde grem na monolog...pa če paše keri al ne...user posted image user posted image user posted image

ki pa se te naša majar potepa, da je nič ni gor...pa naš seznam...user posted image

tatly...nič se bat, naš nik je bil dop. tudi tečkasti...user posted image vreme krivo...user posted image

aja, smejčica...nik zna tudi pokazat kak je ati tuptup...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je tale nik faca. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za nika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
27.1.2009 14:48:30   
smejčica

tatly...tak mlada pa pozabljiva...user posted image

Ta je dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.