|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
26.1.2009 13:15:40   
smejčica

Sem že tukaj
sem slikce dol dajala, z mojim čvekala,na priboljšek sem šla, .... pa mine hitro.

Kako si kaj?
Kak je kaj Nikec?

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 951
26.1.2009 13:17:12   
smejčica
Moja se bo zdaj tak zbudila.....bo minla ena ura.........in ona je vedno točna. user posted image

Kaj praviš, je tvojemu kaj pomagala terapija?
Upam, da bo zdaj kaj bolje.

Hitr kaj povej user posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 26.1.2009 13:19:11 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 952
26.1.2009 13:19:52   
barby_nik
Pa jaz sem super...user posted image Nik pa zdaj trenutno pančka...user posted image
Prej sma mela obisk...je bil malo Gal pri nama..od sestre sinček..user posted image

zdaj pa čakam, da moj pride domov in grem kuhat...user posted image upam, da bo čimprej...user posted image

Pa vi2 kako sta?

aja prej si vprašala kaj že govorijo, naši user posted image ?

ata,mama,kaka-papa...as,kaj...pa še marskikaj v njegovem jeziku...user posted image pa tvoja beba?

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
26.1.2009 13:45:10   
smejčica

Moja je pa že ponci. Zdaj je ravno imela malico. Je čokolino dobila. user posted image

Super to, da ima tvoja sestra tudi malega. Moj brat še nima nič. user posted image Pa komaj čakam, da teta postanem. user posted image user posted image
In kaj boš kuhala? Mi bomo danes imeli čufte v omaki pa pire. user posted image

Naša govori ata, mama, ajtej(avto), oponaša že nekaj živali, stveri...Aja, pa letalo baje dela žžžžžžžžžuser posted image kajte (karte), dan, pa pa, hay, oma, tako, ja, ne, papo (da gre jest), ajs, nana (banana)....take preproste stvari. user posted image

Zdaj trenutno je in, da vozi svojo pupo zunaj okrog. Kuj leti z njo. user posted image
Aja, pa cvilit zna konkretno. Mam včasi že res povne uhe, njej pa je to všeč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
26.1.2009 13:46:11   
smejčica

Je pa dobila zdaj na dveh mestih suho kožo. Pa ne vem s čem naj namažem. Bepanten, al kako drugo masno kožo, ...? Ideja?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
26.1.2009 21:19:25   
smejčica

Ja kje pa ste babe? Alo.....

zgleda, da nobene ni več tle gor. Očitno ne bo kaj s tega foruma. Bom menda še jaz šla. user posted image

Lepo se imejte....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
26.1.2009 21:29:31   
maja zarja
Neeeeeeeee smejčica forum ne bo propadel, se še jaz kaj javim,ko imam čas.user posted image user posted image user posted image za izpit,pridna si.
Mi pa smo zopet tak prehlajeni pa kašlja 200 na uro pa to pouser posted image .Ravno iz petka na soboto smo bedeli od 1.00 ponoči pa do 4.30, midva pa oba v soboto in nedeljo delala celi danuser posted image .Sva bila ko zombija. Zdaj pa vsaj ponoči spimo,kolko tolko, čez dan pa ji morava nonstop sesat noseka. Ja nič se še kaj javim ........pa pa

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
26.1.2009 21:49:22   
smejčica

Maja zarja.....

boga tvoja Zarja in boga vidva oba. Si niti ne znam predstavljati, kako je to.
Se pozna, da je v vrtcu verjetno ala?
Držim pesti, da bo kmalu vredu.....in že danes boljše.

Po tem takem pa vrjamem, da sta ko zombija.....user posted image
Da saj vročine nima. user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
26.1.2009 21:56:11   
maja zarja
O a si tukaj sem mislila,da si se poslovila.Tvoja Lejla pa že fejst govori.user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
26.1.2009 21:59:21   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Ja kje pa ste babe? Alo.....

zgleda, da nobene ni več tle gor. Očitno ne bo kaj s tega foruma. Bom menda še jaz šla. user posted image

Lepo se imejte....

Hejjjjj....baby ne obupat user posted image ...pol mi vsaj na zs tel pošlji, da ko pridem v mb te lahko pokličem...user posted image da vaju s tvojo bejbo spoznam...user posted image in kot pravi majazarja...FORUM NEBO PROPADEL....user posted image

z  nikom sma se nocoj uro in pol mantrala, da je zaspal...user posted image zaj pa HB pančka...

majazarja...o joj, bogi vsi 3je...za zarjo  pošiljam pikapoke, da bo čimprej zdrava...user posted image user posted image user posted image moj nečak je mel tudi danes kontrolo pri P.in mu je za 14dni prepovedla vrtca zaradi viroz, ki razhajajo...user posted image

tak,da punce moje čuvajmo naše malčke...user posted image

nič fajn mi pančkite...lahko noč...

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 26.1.2009 22:01:06 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
27.1.2009 8:58:04   
barby_nik
Dobro jutro...user posted image

Še veselo pančkate?o mi smo že od pol9ih gor, polni energije...user posted image no za lažje prebujanjne vam častim user posted image , pa da bote bolj pridne čvekale...

Res me zanima, kje se vse ostale skrivate...razen smejčice in majazarja...user posted image

Nič grem kavico pit...user posted image

lep deževen dan...

Neposredna povezava do sporočila: 961
27.1.2009 9:44:00   
Ryssa
Ojla!

Sem pri kavici.... Smo imeli bolj tako noč user posted image
Že praktično od rojstva je lepo spal ponoči zdaj se je pa začelo...user posted image

O vaši otročki že govorijo user posted image Naš pa zaenkrat govori abuuu, baabuuu, geeekooo,....user posted image Se mi pa zdi da se bom dvakrat okol obrnla pa bo naš tudi že 1 leto star. Madona, hitr teče cajt.

maja zarja pozdravite se user posted image user posted image

tatly javi se kaj, si tudi pri avgustovkah pogrešana.

Neposredna povezava do sporočila: 962
27.1.2009 9:45:15   
TinaV*
dobro jutro

o kako ste pa tu priden,ze 39 strani user posted image user posted image user posted image
jaz pa se vam bolj poredko javim ...user posted image pozabljam na to ...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
27.1.2009 10:28:28   
smejčica

Hay.....oja, sem že obupavala. Če pa sameva tale forum. user posted image
Upam, da bo sedaj spet oživel, ker se vas je nekaj oglasilo. user posted image

Barby_nik

itak, da ti pošljem telefonsko.....pa glej, da res enkrat prideta. user posted image

Maja zarja

No ja, pa saj že nekaj govori, ja. Čveka pač, po mamici....saj se vidi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak je Zarja? Je boljše? Ziher pomaga, ko vse tukaj držimo pestke za njo.user posted image
Kako to, da sta se včeraj tako dolgo spat spravljala? Misliš, so preutrujeni, pa ne morejo zaspat, al kako? Naša bi tudi kdaj pa kdaj vse kaj drugega kot spat šla. user posted image
Danes ponoči se je ob dvanajstih nekje zbudila in ona baje ne bi ajala. user posted image Pol je pa hodla po postelji, pa čaj,pa duda, ....user posted image Mislim, ok. Kdo bi jo razumel. user posted image

Barby_nik
Hvala za kavico.....močna je bla danes. user posted image
Kje se skrivajo, ne vem......ne zakaj .....? :) Saj pravim,...zima pa to....user posted image

Ryssa

si se le prikazala malo. Ja, čas hitr beži. Saj dober to. user posted image

Tina V

Ja, ja...pa res se malo javiš. user posted image
Bom te prišla kdaj k ptujćankam spomnit. user posted image user posted image user posted image

Tako zdaj pa grem gledat kako sneži in občutit kako je hladno. user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.1.2009 10:38:56   
smejčica

No, kje ste?

alo, alo.....
vas je zasnežilo?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.1.2009 10:44:33   
tatly
hey babike jaz mam koncno internetuser posted image user posted image barby-nik-hvala za fredeka se moremo enkrat pri tebi oglasit,samo nevem gdajuser posted image ko si me prejsnjic klicala sem mislila kaj je to za otroka ker mas taki glasek

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 966
27.1.2009 10:51:31   
tatly
joj sem sklerozna in pozabim pol stvari napisat vcasih se mi vidi da nekaj casa ni blointernetauser posted image
sem hotla vam povedat da se moja princeska ze tak obraca da ko jo previjam je vec ne folgam obracat pa se mi vcasih vse polulauser posted image user posted image
in kako so kaj vasi malcki?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 967
27.1.2009 10:54:36   
smejčica

O, tatly

super, da imaš spet internet. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hudo je brez njega, ja. user posted image

Je kr smotano malo, ko se že tak obrača, ala. Jaz sem ji takrat vedno dala kako igračko, da sem jo lahko preoblekla. Čakaj še malo. Ko bo shodla, bo še večji problem. Jaz jo morem včasih prav prosit, da se pride oblečt.....se kr vstane in mi pobajha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 968
27.1.2009 10:55:56   
smejčica

Joj, kak zunaj sneži. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala sama gleda in se čudi. user posted image user posted image user posted image

Kajboste danes kaj kuhale?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 969
27.1.2009 11:00:11   
smejčica

Evo mojo  pupo, ko je bla stara tam nekje ko je zdaj tvoja.

user posted image

Kolk se je lepo spominjat tistih časov.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
27.1.2009 12:23:43   
barby_nik
user posted image ooo snežen dober dan...user posted image

pa ste že danes kar nekja nakloftale..user posted image

smejčica ti samo pošlji...user posted image ej pa res ne vem zakaj se je snoči tak mantro, da je zaspal...user posted image zdaj pa tudi že z atjom pančkata...user posted image

tatly...user posted image pa ni tak hudi moj glas...ti si pravi otrok...user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se...no končno že maš net...

tinav* prek soseda, ja javi se še kaj bolj pogosto...ne na nas pozabljat...user posted image user posted image user posted image

ryssa...o pa res gre čas hitro...user posted image

no naš nik še zna pesa oponašat, in mu je to seveda full zanimivo...

no kje ste zaj?user posted image

jaz sem danes mela v planu za kuhanje repo, pire pa kašnice...samo je bil moj pri zobozdravniku in jest prav nil nemre, pa sem repo preložla na ju3...bomo kar juhico jedli...user posted image

lp

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
27.1.2009 12:33:08   
barby_nik
Smejčica vidim, da si prisotna...lejla pančka???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 972
27.1.2009 12:33:30   
smejčica

Jaz sem tukaj.

Moja tudi spančka zdaj. user posted image
Pri vas tudi tako lepo sneži?

Neposredna povezava do sporočila: 973
27.1.2009 12:34:47   
smejčica

No, naj povem, da ima moja tašča jutri 50 rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nimama pojma kaj ji kupit? Kakšna pomoč?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 974
27.1.2009 12:36:45   
smejčica

In barby_nik. Ste že našli stanovanje? Kako to, da se bi radi selili......?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.