|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
27.1.2009 9:24:27   
Anonimen
špartanska vzgoja-jaz jo uvajam čez dan, da sama zaspi in je kar hudo. Dopoldne je rabila skoraj uro, da je zaspala,popoldne je pa po 40 minutah joka le zaspala.

evo,alarm je že pokonci

se beremo kasneje

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.1.2009 9:24:36   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaauser posted image aauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
27.1.2009 9:26:04   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaauser posted image aauser posted image user posted image user posted image user posted image

razturaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.1.2009 9:31:16   
RMRM
Dan!

dieta, hujšanje........ kaj je že touser posted image user posted image user posted image

ninny, user posted image user posted image user posted image  za cmokce.

Pri nas pa da jeziček ful ven, pol pa cmoka. user posted image

Samsa, user posted image user posted image user posted image  za tajdajtajtaj....

opremljanje prostorov, gradnja..... http://www.podsvojostreho.net/vsebina/

http://www.prostorama.si/, pa ogled vzorčnih montažnih hiš (Celovec, Gradec zraven Ikee...) revija Schoner wohnen, http://www.livingathome.de/wohnen_einrichten/

< Sporočilo je popravil RMRM -- 27.1.2009 9:40:33 >

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.1.2009 9:32:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod to

jaz tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.1.2009 9:50:10   
Samsa
Pri nas pa fullll sneži user posted image user posted image

Bi rada šla ven.... z vozičkom ne bo šlo, bova pa slingale ( vsaj en krog), sam najprej se mora Lara zbudit user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.1.2009 9:54:04   
lonapo
jutro

Samsa bod vesela da sneži, pr nas dežuje in je obupno.
Mene že od včeraj fuuuullll glava boli, pa pikce mam pred očmi, ponovadi je takoj dobro, sedaj se pa kr vleče in vleče. Mal sumim da mam migreno. Pa šeuser posted image  mam ful močno, pa še sinuse čist zabasane. Za pop.....

Kleo- lepo te je brat, ko vidim da si boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . vse se bo vštimalo.
A prideš pol v SLO? sej veš firbec.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
27.1.2009 9:56:51   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo
Mene že od včeraj fuuuullll glava boli, pa pikce mam pred očmi, ponovadi je takoj dobro, sedaj se pa kr vleče in vleče. Mal sumim da mam migreno. Pa šeuser posted image  mam ful močno, pa še sinuse čist zabasane. Za pop.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
27.1.2009 10:00:37   
Anonimen
Midve greva kar ven, kljub temu, da sneži. Sam rabim enga, da mi avto spuca.user posted image user posted image user posted image user posted image eh, bom že usput.user posted image

Čau čveke.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
27.1.2009 10:03:05   
Samsa
Didlinaa, a nimaš kakega prijaznega soseda? user posted image user posted image user posted image

pa user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek, mi EMŠO mal nagaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
27.1.2009 10:25:57   
Anonimen
Dobro jutro - mi smo danes spali - oziroma bolje rečeno nismouser posted image . Mali se je odločil, da je noč za pogovarjanje in je se bolj naglas pogovarjal od polnoči do 3huser posted image  - vse lepo in prav, sam dans bodo tud pri nas Špartanci na sporedu. Zvečer bom pripravila v dnevni prenosno posteljico, pa ga bom ponoč tja odnesla, pa naj se pogovarjauser posted image . Men ni do nočnih pogovorov - so se končali v srednji šoli.

Sam sej veste - ne more bit skoz priden otrok, k drgač nam je prelušnouser posted image user posted image user posted image .

V glavnem - aja, dans ni obmesečnikov - pikalone pa pošiljam v tuje države trem puncam, ki jih bodo maximalno in koristno izkoristile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
27.1.2009 10:52:24   
D.anna 76
Babysolza - Jutri ob 10.00 Supernovi - se vidmo. ŠE KATERA? 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
27.1.2009 11:06:02   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, tile zajtrki so mamljivi, ampak jaz ne jem skoraj nič več čez dan, kile pa tud dol ne gredo.user posted image user posted image user posted image

Kr priznaj, da ponoči sprazniš hladilnik. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
27.1.2009 11:12:26   
Anonimen
Jutro
Sva malo dalj spali,je pa ob 7h jedla tamala,zdaj ima pa pevske vaje,jaz grem pa na lov za odvetniki.
Nya,hvalauser posted image ,si me malo nasmejala s pisanjem...naj se kar sam v dnevni pogovarja,men ni do nocnih pogovorov........user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
27.1.2009 11:12:33   
babysolza
Lonapo user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2165
27.1.2009 11:30:11   
Tina 28
Saj vem, da mate vse kakšne težave, ki vas morijo...alpa ne.
no, jaz mam eno...vedno, ko katera pove, kaj tamali reče (kar je  čisto normalno) se zavem, da našo še kar čakam.
Konec tedna bo 8M pa še ne zloguje. smo še kar pri samoglasnikih. na splošno je bolj tihe sorte in zdaj sem nek na MON prebrala, da če do 8M ne zloguje je treba povedat pediatru.user posted image

dejte mi povedat, kolk pa kaj vaši rečejo...jaz ne vem...zakaj je pri govoru tko počasna?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
27.1.2009 11:36:30   
lunca14
Dan čveke,čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no kleo lepo da si boljš voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem bubanimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi smo še zdravi,kar ne morem verjet,kako je fino,da so otroci zdravi,pa enej je začel z veseljem v vrtec hodit,pa vsak dan vse več in več govori,pa vse hoče sam narest,danes zjutraj je še maja obuluser posted image user posted image ,namesto,da bi maj njegauser posted image ,maja tud počasi krotim ko malegauser posted image ,sem ugotovila njegovo taktiko,in sedaj jo s pridom izrabljamuser posted image user posted image user posted image .Pa tud mojuser posted image user posted image se je popravil,od takrat,ko sem ga mal napizdila,da kako se obnaša do mene,in od takrat je veliko bolj pozoren in uvideven,me večkrat pohvali,potiska,polubčka,skratka,tko kot bi moglo bit,in tud jaz sem boljše volje in bolj sproščena,kar se tud pri otrocih posledično pozna.No samo toliko,da ne boste rekle,da samo kritiziram svojga,zna bit tud zelo,zelo pridenuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2167
27.1.2009 11:37:06   
Anonimen
Tina,ne me spet strasit.Pridem vprasat kaj naj dam zraven hruske,ktero sadje najbolj pasem,samo ne banane...ti pa to.

Marisa je pri 3m ze par besed rekla,pa tudi kasneje,se celo mama,zdaj pa nic.Zdaj samo nekaj vriska,vendar brez povezave.Tole o pediatru je bosa.Od sestre in brata tamali,so vsi pozno zaceli govort.Do 2l nic,ali pa,NE,JA,OCI,MAMA,sele pri 3letih se je zacelo kaj konkretnega-pogovor.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
27.1.2009 11:40:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Saj vem, da mate vse kakšne težave, ki vas morijo...alpa ne.
no, jaz mam eno...vedno, ko katera pove, kaj tamali reče (kar je  čisto normalno) se zavem, da našo še kar čakam.
Konec tedna bo 8M pa še ne zloguje. smo še kar pri samoglasnikih. na splošno je bolj tihe sorte in zdaj sem nek na MON prebrala, da če do 8M ne zloguje je treba povedat pediatru.user posted image

Jao,jao,jao,prej je bila hrana,sedaj pa bo navrsti govor,samo ne ga srat,pa mislit,da je z otrokom kaj narobe,če še ne zloguje pri 8 mesecih,bo že,če bi blo z njo kar koli narobe,bi se to poznalo že na motoriki otroka.Bo že ko bo pravi čas zanjo,glej pri meni je maj govoril že pri 18 mesecih zloge,pri dveh letih,si se z njim pogovarjal normalno,ni mel otroške govorice,enej je začel šele pri dveh letih z zlogi in šele sedaj ponavlja besede in počasi tvori stavke,vse mora jit po svoji poti in ob pravem času,samo ne se sekirat zaradi tega

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
27.1.2009 11:46:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Dan čveke,čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no kleo lepo da si boljš voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem bubanimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi smo še zdravi,kar ne morem verjet,kako je fino,da so otroci zdravi,pa enej je začel z veseljem v vrtec hodit,pa vsak dan vse več in več govori,pa vse hoče sam narest,danes zjutraj je še maja obuluser posted image user posted image ,namesto,da bi maj njegauser posted image ,maja tud počasi krotim ko malegauser posted image ,sem ugotovila njegovo taktiko,in sedaj jo s pridom izrabljamuser posted image user posted image user posted image .Pa tud mojuser posted image user posted image se je popravil,od takrat,ko sem ga mal napizdila,da kako se obnaša do mene,in od takrat je veliko bolj pozoren in uvideven,me večkrat pohvali,potiska,polubčka,skratka,tko kot bi moglo bit,in tud jaz sem boljše volje in bolj sproščena,kar se tud pri otrocih posledično pozna.No samo toliko,da ne boste rekle,da samo kritiziram svojga,zna bit tud zelo,zelo pridenuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela zate, da se je uredilo

Jaz sem pa danes hotla user posted image  dat papajo, pa je bla takoooo bljak, grenka, zdej pa ne vem, al je bla premalo zrela, al pa ima tak zanič okususer posted image . V glavnem, kašico iz papaje in jabolka je pojedla školjkauser posted image .

Se pa tud jaz strinjam, da ne smemo otročkov primerjati med seboj. Jaz sem na začetku skoz to delala, pa gledala album od Sare in od Marka,  pa primerjala, kaj bi Lukas že moral znat. Sploh ker sta bila oba zelo zgonja, sploh Sara, ki je pri 9. m. že prvi stavek povedala. Je rekla: babi ša papa. Mam  napisano in če bi s tem nadaljevala,  sem že zdavnaj na psihiatriji. Tko da, kot je Lunca napisala, pustimo času čas.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
27.1.2009 11:49:06   
Tina 28
ja ...saj k je fejst punca....sam vem, da za bratcem zaostaja...pol pa to preberem, me je pa na rit vrglo. Zgleda, da majo te pediatri res tko razločne poglede na razvoj.

Mal ste me pomirle...saj ne mislim, da je s tamalo kaj narobe...le to me žre, da se očitno z njo premal pogovoarjam al kaj? ah ne vem...mal sem fouš, ko berem, kako čivkajo z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
27.1.2009 11:53:09   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
No, jaz sem sklenila, da je čas da grem spel mal dinarčkov zapravtuser posted image  in pridem jutri v Lj. Če je katera za čvek, jutri okrog 10-ih v Supernovi.

babysolza - jaz bom jutri tam, pa bi se ti pridružila za en polurni kava čvek. bom user posted image  tačas poslala v muelerja, .... mi bolj diši kavica kot z vozičkom po trgovini user posted image , pa da vidim kolk je že Sabinči zrasla...

Neposredna povezava do sporočila: 2172
27.1.2009 11:56:10   
Tina 28
o fajn čvekice...da se boste videl....pri nas spet sneži...jaz sem danes malo na tleh....pa saj bo boljš.

Vidim pa, da papaje ne bom kupovala, ker je slaba reklama zanjo tu goruser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.1.2009 11:58:25   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, jaz pa cel dan ne jem, jem komaj, ko pride user posted image iz službe.In se napokam za cel dan nazaj.user posted image In rezultat je tu:(user posted image

še ena taka...in potem še enkrat zvečer...ob 11 - 12, ko pogruntam,da sem noro lačnauser posted image . sam kile mam zamrznene in ni panike...sam za zdravje pa slabo skrbimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.1.2009 12:01:18   
lonapo
Tina- naš govori samo: DEJDEJDEJDEJDEJDEJDEJ, to je vse-ga učim mama, pa ata, pol se pa zasmeje pa pravi DEJ DEJ.user posted image

No moja glava je mal bolš, nos pa še čist nč, govorim k marsovc, bleda s m zid, vreme  je v p..., otroc sitni-kaj češ. bo bolš.

Kleo - dobr opravi, pa prid  nazaj v Slo.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?