|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
27.1.2009 10:33:09   
detelja
sonček85 a bi vidva naju z bebico vzela sabo na krofe???user posted image  tudi jaz sanjam samo krofe...mjami...pa to ne samo zdaj v nosečnosti, ampak sako leto takega časa...zdaj bomo šli enkrat k moji botri po posteljco itd.-nam je ona neke stvari nakupila...in potem se bomo ustavili na krofih...se mi že sline cedijo...ti pa boš potem dobila še tortice...uhhhh bo pestro...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.1.2009 10:33:17   
Blueeyes
ooo, vidim da tudi vi pripravljate srečanje... mi majčice gremo tud zdej en dan v Celje... če nočejo štajerke v prestolnico gremo pa mi k njim user posted image   VSE ZA TORTICE user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.1.2009 10:36:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ooo, vidim da tudi vi pripravljate srečanje... mi majčice gremo tud zdej en dan v Celje... če nočejo štajerke v prestolnico gremo pa mi k njim user posted image   VSE ZA TORTICE user posted image  user posted image

ne že spet o torticah...user posted image ...se mi že tako cedijo sline, da jih več ne morem požiratuser posted image ...mi pomurke se tudi menimo že celo večnost za srečanje pa nam nekako ne rata...ena je že rodila preden smo se zmenile...druge pa bomo tudi počasi...user posted image ...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.1.2009 10:36:41   
angelito
srecka 82...=> Tudi jaz se dogovarjam s sestro od mojega dragega, da se oglasim do nje po cotke. Tako, da bom potem imela kaj za delati...prati in likatiuser posted image .

jaz sem sla tudi zadnjic do svakinje mojega dragija  user posted image  in mi je dala kar se ima od tamale... ko sem doma vse posortirala po stevilkah, sem pa zal opazila, da bom mogla se marsikaj kupit od stevilke 56 user posted image  => od teh ta najbolj potrebnih oblekic imam namrec le:
1. bodiji + majcke:
- 3 bodije z dolg.r. 56
- 4 majcke d.r. 56
- 3 majcke kr. r. 56
(+ 9 bodijev in 2 majcki 62)

2. zabice s stopalcki:
- 2 do pasu 56 => je premalo, ne?
- 4 do pasu 62
- 2 cele 62

3. pajcaki iz plisa
- 1x 56
- 3x 62

4. kompletki
- 1 x 56
- 2 x 62

5. le hlacke (zametne in jeans) => 2x 62

no kapic, nogavick, rokavick, capotki, slincki... tega je dovolj

pa potem tudi odejic, brisack, tetra plenic, ipd...

naprosam vse, ki ste ze drugic/veckrat mamice, da podate svoje mnenje... kaj res najbolj rabis v prvih 14 dneh oz. 1 mesecu, ko ma stevilko 56 in nato naprej za 62...

hvala...

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.1.2009 10:42:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček85 a bi vidva naju z bebico vzela sabo na krofe???user posted image  tudi jaz sanjam samo krofe...mjami...pa to ne samo zdaj v nosečnosti, ampak sako leto takega časa...zdaj bomo šli enkrat k moji botri po posteljco itd.-nam je ona neke stvari nakupila...in potem se bomo ustavili na krofih...se mi že sline cedijo...ti pa boš potem dobila še tortice...uhhhh bo pestro...user posted image
ti kr prid ,pa gremo user posted image
detelja:katera je rodila,a že naša katera?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.1.2009 10:43:08   
Pat74
Angelito jest se ravnam po načelu, da imam vsaj toliko stvari v eni št. kot je dni v tednu, izjema so kapice ipd., pa kakšen dodaten bodi še zraven.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.1.2009 10:50:16   
angelito
hvala ti... sej jaz sem tudi razmisljala o tem... sem pa vseeno vprasala bolj izkusene... a zabice oz. hlacke tudi... ali na te lahko racunam, da pridem cca. s 3-4 skoz?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
27.1.2009 11:07:04   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: angelito
naprosam vse, ki ste ze drugic/veckrat mamice, da podate svoje mnenje... kaj res najbolj rabis v prvih 14 dneh oz. 1 mesecu, ko ma stevilko 56 in nato naprej za 62...

Se podpišem pod tole.

Pat hvala za nasvet! Meni se tudi kegla, ker ne vem ali se mi splača še kaj kupiti ali ne. Verjetno bom še kakšno malenkost nabavila potem pa raje počakala kaj se bo nabralo od 'daril' po porodu user posted image Če bomo pa kaj nujno potrebovali, bo pa že koder skočil v trgovino. Mu popolnoma zaupam!

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
27.1.2009 11:07:39   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ti kr prid ,pa gremo user posted image
detelja:katera je rodila,a že naša katera?user posted image

ne, januarska je rodila je dobila sina....luka mu je ime...mi se še ne bomo pogovarjale o tem, da bi zdaj rodile...naj pride pomlad pa nas še mal razganja in potem bomo me prišle na vrsto...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.1.2009 11:08:01   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Naj vam sporočim veselo novičko:
A se spomnete naše MalaMravljica ,ki je bila naša user posted image ,a je izgubila pikico no jaz vam pa sporočam da je zopet nosečka in sem tako veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za malo mravljico in mravljico ,ki raste v njej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.1.2009 11:11:56   
akina
Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Sem imela v zadnjem času res čudne bolečine v želodcu pa po celem trebuhu, vendar bi naj bilo to vse od tega, ker mali pritiska na želodec. Tako, da zdaj pazim, da jem samo kuhano hrano, pa nič sadja.
Drugače pa je naš korenjak velik 1200g. Sem dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda. Joj, zdaj pa počasi že gre zaresuser posted image

Mmmm meni se tudi krofov lušta.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.1.2009 11:12:30   
sonček85

ne, januarska je rodila je dobila sina....luka mu je ime...mi se še ne bomo pogovarjale o tem, da bi zdaj rodile...naj pride pomlad pa nas še mal razganja in potem bomo me prišle na vrsto...
točno tako je še prehitro da bi že me  ible na vrsti.No lahko pa pričakujemo v februarju ali marcu že naše nosečke ,ki majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.1.2009 12:09:48   
Pat74
Angelito žabic oz. hlačk imam tudi po 7 komadov - enega ali pa drugega, drugače je pa tako ali tako kakšen kompletek za rezervo. Sama sem bila bolj navdušena nad žabicami kot tistimi hlačkami do pasu, kersem se ene dvakrat nasankala s tisto elastko okoli pasu, zato poglejte, da tam ni preveč ohlapno.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.1.2009 12:11:25   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Naj vam sporočim veselo novičko: A se spomnete naše MalaMravljica ,ki je bila naša ,a je izgubila pikico no jaz vam pa sporočam da je zopet nosečka in sem tako vesela Bravo za malo mravljico in mravljico ,ki raste v njej

user posted image user posted image user posted image Mala mravljica!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.1.2009 12:14:52   
klavdyk
hej ho
sonček85
-ne js sn brala na forumu MAMA in tam je ena aprilka rodila v 25/26 tednu bebico.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.1.2009 12:27:26   
Miška2006
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mravljico!!!

Za vse ki prvič kupujete za vaše srčke, naj vas samo obvestim, da ne pretiravajte prevečl s  kupovanjem stvari številke 56, ker dojenček zelo zelo hitro raste. Raje kupite kaj tudi številke 62, tudi če je malček prevelika, vendar jo bo pa več časa dojenček nosil.

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 27.1.2009 12:28:10 >

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.1.2009 13:13:31   
srecka82
Oj!

Ravno sem se vrnala iz Celja in naj povem, da so ceste OBUPNE! Spet nič splužene in posoljene...mislim a oni ne gledajo vremenske napovediuser posted image . Sem komaj domov prišla ( živim v idilični hiši na VRHU HRIBAuser posted image ), mi kar slabo rata ko moram kam iti. KATASTROFA! No pustmo to sedaj!

Do sedaj sem kupila večinoma cotke št. 62, mogoče kakšna dva ali 3 kompleta imam št. 56. Žabic še nimam nobenih in imam 4 bodije št. 62. Kako velike št. kupovati pa jaz nisem najbolj pametna. Poznam ženske, ki so kupile št. 62 pa se je user posted image  rodil tako majhen, da so potrebovali 2-3 tedne, da so prišli do št. 56. Poznam pa tudi ženske, katerim je user posted image  takoj prerastel št. 56. Tukaj ni pravil. Jaz bom sedaj videla katere cotke bom dobila od sestre od dragega in bom glede cotk dala mir, kajti v končni fazi še vedno se lahko kupi, verjetno bom nekaj tudi dobila. Posteljino imam tudi samo eno, če bo kriza bom tudi to še dokupila.

Naslednji nakup me čaka banica s stojalom, AngelCare, odejici, pol pa ostane že vsa kozmetika (od šamponov, alkohol, fiziološka raztopina, hladilno mazilo, flaške, dudice itd.), da ne naštevam v tri dni. Bo še kr nekaj stroškov glede tega. Sam sem si rekla, da bom v to nabavo šla takoj v začetku marca, pol pa dam mir. če pa sčučajno bom še kaj potrebovala mi bo pa že mama skočla bo določene stvari.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.1.2009 13:14:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej ho
sonček85
-ne js sn brala na forumu MAMA in tam je ena aprilka rodila v 25/26 tednu bebico.
aha se mi je zdelo,sem že misla da je bila katera naša pa nam ni sporočilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
27.1.2009 13:27:19   
Miška2006
Pravkar sem slišala po tv, da je ena mamica v ameriki rodila osmerčke. A ni to lepo, vendar 8x (sreča, srkbi, jokanje, hranjenje, plenice, oblekce, .....)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.1.2009 13:30:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pravkar sem slišala po tv, da je ena mamica v ameriki rodila osmerčke. A ni to lepo, vendar 8x (sreča, srkbi, jokanje, hranjenje, plenice, oblekce, .....)user posted image user posted image user posted image user posted image
uuu to je pa res veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja 8x skrbi in najbolj pomembno 8x sreča ,ljubezenuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.1.2009 13:32:01   
sonček85
sam je pa po moje rodila prej kot v 27t

evo link za vse ,ki bi želele prebratiuser posted image

http://24ur.com/specialno/vizita/rodila-osmercke.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.1.2009 13:33:27   
štorkljica

user posted image

Miška nevem, če je glih lepo, je pa sigurno pestro. Včasih se ti že od enga rola, sploh ko si prvič starš, ne pa še od osmih....

Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.1.2009 13:35:59   
april09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mravljico!!!

Za vse ki prvič kupujete za vaše srčke, naj vas samo obvestim, da ne pretiravajte prevečl s  kupovanjem stvari številke 56, ker dojenček zelo zelo hitro raste. Raje kupite kaj tudi številke 62, tudi če je malček prevelika, vendar jo bo pa več časa dojenček nosil.

Podpis za malomravljico ..

Kar se pa stevilk tice, je pa zelooooo odvisno, kok veliki bodo nasi otrocki prisli ven. Ce bodo imeli 4kg,pol je 56 kmal premalo. Moja je nosila 56 se pri 2 mesecih. Da bi ji dala 62 gor ob rojstvu ali po enem mesecu - no way, revse bi se zgubilo not.. Tko da angelito  meni je bilo pri prvi zal, da nisem imela vec teh malih zadev. Kolicinsko pa ni nujno da imas ful (ce otrok ne poliva) ampak pol bos prala vsak drug dan. Po drugi strani lahko pocakas, da se dete rodi, da vidis kok je veliko in se pol odlocis, a gres v dodatne nakupe 56. To ti lahko tud starsi kupijo, al pa dobis kaj za darilo... Jaz sem se odlocila, da bom imela malo vec 56 zadev doma. Ce stanjejo 3 bodiji 10€, pol to res ni tak strosek, otrocek pa lepo zgleda, ni vse zavihano,... Zabice in hlace pa so meni vsec une s sirokim pasom, ne na elastiko.. Zabice - no jaz sem v prejsnji nosecnosti cudno gledala, kaksne zabice so to, morda kaksni pomaga tale razlaga - vsaj jaz ko pisem to, ne mislim žab ala nase najlonke, ampak so to spodnji deli hlac s stopali. Ki so super za novorojencke - enostano oblacenje in previjanje, sploh za ponoci priporcam tak nacin oblacenja, ne pa kasknih pajacev (razen ce imajo gumbke med nogami)..

Ja pat - uscano je, zdaj pa se snezi ...

Jaz sem danes izropala H&M user posted image  No eno novo trenerko, pa majico za dojenje z dolgimi rokavi, pa dve s kratkimi pa modrc za dojenje - ej ful so dobri user posted image  

Drugace pa sem padla not v Bugabooja user posted image user posted image user posted image  Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem user posted image user posted image user posted image  Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat user posted image  z vozicki - ne cujem dobro  user posted image  user posted image user posted image user posted image  Moski... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.1.2009 13:36:08   
sonček85
to si morate pogledat:user posted image vse ,ki kupujemo v H&M

http://24ur.com/novice/slovenija/nevarna-otroska-jopica-tudi-v-sloveniji.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.1.2009 13:41:22   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

user posted image

Miška nevem, če je glih lepo, je pa sigurno pestro. Včasih se ti že od enga rola, sploh ko si prvič starš, ne pa še od osmih....

exactly ... jaz sem ze skoz za dvojcke govorila, da ne biiiii sploh user posted image  A si predstavljas s trojcki it kam.. jaz mojo lumpo na prehodu komaj lovim, kaj sele dva, tri ali oseeemmmm... moj bog, 8 ust na futrat, riti previt, ali bog ne daj, da so vsi istocano bolni
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ne hvala..  user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?