april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 za mravljico!!! Za vse ki prvič kupujete za vaše srčke, naj vas samo obvestim, da ne pretiravajte prevečl s kupovanjem stvari številke 56, ker dojenček zelo zelo hitro raste. Raje kupite kaj tudi številke 62, tudi če je malček prevelika, vendar jo bo pa več časa dojenček nosil. Podpis za malomravljico .. Kar se pa stevilk tice, je pa zelooooo odvisno, kok veliki bodo nasi otrocki prisli ven. Ce bodo imeli 4kg,pol je 56 kmal premalo. Moja je nosila 56 se pri 2 mesecih. Da bi ji dala 62 gor ob rojstvu ali po enem mesecu - no way, revse bi se zgubilo not.. Tko da angelito meni je bilo pri prvi zal, da nisem imela vec teh malih zadev. Kolicinsko pa ni nujno da imas ful (ce otrok ne poliva) ampak pol bos prala vsak drug dan. Po drugi strani lahko pocakas, da se dete rodi, da vidis kok je veliko in se pol odlocis, a gres v dodatne nakupe 56. To ti lahko tud starsi kupijo, al pa dobis kaj za darilo... Jaz sem se odlocila, da bom imela malo vec 56 zadev doma. Ce stanjejo 3 bodiji 10€, pol to res ni tak strosek, otrocek pa lepo zgleda, ni vse zavihano,... Zabice in hlace pa so meni vsec une s sirokim pasom, ne na elastiko.. Zabice - no jaz sem v prejsnji nosecnosti cudno gledala, kaksne zabice so to, morda kaksni pomaga tale razlaga - vsaj jaz ko pisem to, ne mislim žab ala nase najlonke, ampak so to spodnji deli hlac s stopali. Ki so super za novorojencke - enostano oblacenje in previjanje, sploh za ponoci priporcam tak nacin oblacenja, ne pa kasknih pajacev (razen ce imajo gumbke med nogami).. Ja pat - uscano je, zdaj pa se snezi ... Jaz sem danes izropala H&M No eno novo trenerko, pa majico za dojenje z dolgimi rokavi, pa dve s kratkimi pa modrc za dojenje - ej ful so dobri Drugace pa sem padla not v Bugabooja Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat z vozicki - ne cujem dobro Moski...
|