barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO Nas je tudi že čist zamedl, pa še kar na fuuuul pada . Evo AT spančka, pa sem si na hitrco mal časa vzela za RR, potem pa greve na snega ven. Drugače pa avta, še kar nisva kupila, je kar sranje to kupovanje rabljenga avta , ker cene so ubitačne, pa večina ima kar čez 200.000 prevoženih . Grem malo brat, da vidim kaj se kej tu dogaja jaz imam srečo, da je tast avtomehanik in se do zdaj še nismo nasrali z rabljeni avti jooj kaj bi dala da imava že odplačan kredit za stanovanje in da si v miru privoščiva novega , ne pa tole jajcanje , veš smo našli enega primernega in sem tipu rekla, da mu dam 200 EUR več, če gre z nami (s tem avtom) k avtomehaniku, da ga pregleda in če je vse OK ga vzameva, pa je rekel, da je avto brezhiben in da NE, ker nima cajta, da pa on meni spusti ceno za 300 EUR, sam k mehankarju ne. In takoj veš, da je tukaj mutna voda Tole s kreditom je pri nas tako, da en letos poteče, en čez 2 leti, največji za hišo pa čez 16 let. Je pa tako, da za tole vsoto, ki mi bo letos poteklo, bom naprej varčevala, da ta velikega odplačamo prej kot v 16-ih letih. Zdaj pa moramo stisnit za fasado, da se nam hiša presuši potem pa upam, da bomo v roku 5-ih let naredili mansardo. Ej sam a ni to žalostno, tolk smo mladi pa že tolk zapufani .Ta presneti denar Brez tega pa s takimi prihodki žal ne gre. Nimamo nekaj 1000 plače, da bi si lahko za keš kupili stanovanje tako kot nekateri. Me jezi, ko gledam poročila. Tega direktorja od NLB bi jaz zradirala, če si bo izplačal tako nagrado. Jaz bi itak uzakonila max plačo in nagrado. lahko sanjam o tem