|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
26.1.2009 20:40:12   
Kliki
Arual user posted image user posted image  za tvojo user posted image .

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
26.1.2009 20:55:11   
Kepica83
hej punce tudi jaz se malo javljam. Uua kako ste vse dobre volje in polne optimizma. Kapa doluser posted image . Ja dan ko bi moja M naj ne prišla se bliža. Ne pričakujem je 28.1. ampak me že cel teden zeeeeelo bolijo prsi in pečejo ob straneh. Edino kaj mi je fejst čudno je sluz ki je prisotna. Nikoli pred M je nimam,ampak samo ko je O. sedaj pa nevem kaj si naj msilim. Je katera na podobnem kot jaz? Upam da vas čim več zagleda ++++++. Vse ki pa vas je tečka obiskala pa držim pesti da v februarju uspeuser posted image

user posted image user posted image

csaje kaj tvoja M je že prišla??????? Če pa je nisve pričakovali 28.1.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
26.1.2009 20:57:54   
Nončika
miniko, mene je tok presenetila, da nisem mogla verjeti. eh, grem naprej. zate pa držim pesti, da je še en čas ne bo. vsaj 9m.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
26.1.2009 21:02:30   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

miniko, mene je tok presenetila, da nisem mogla verjeti. eh, grem naprej. zate pa držim pesti, da je še en čas ne bo. vsaj 9m.user posted image user posted image user posted image

ja mene si tudi presentila. Hvala za povabilo med januarkeuser posted image  sem se pozabila zahvalit. Upam da ti februarja uspe- resnično upamuser posted image .  hehe vidim da si nekje iz našega konca user posted image user posted image
Jaz nevem kaj si naj mislim glede M. Ta sluz mi ne gre v glavouser posted image

< Sporočilo je popravil miniko -- 26.1.2009 21:03:24 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
26.1.2009 21:08:19   
Nončika
miniko, zaradi mogla? hja poglej kratico SV, ti je kaj znano? keri del Slovenije je tou? od tan san jes.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
26.1.2009 21:09:57   
Nončika
miniko, ni zakaj. pa še kdaj drugič. med februarke te pa zaenkrat ne vabim. user posted image user posted image user posted image  ti rajši prešaltaj kam drugam. med oktoberke!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
26.1.2009 21:15:11   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

miniko, ni zakaj. pa še kdaj drugič. med februarke te pa zaenkrat ne vabim. user posted image user posted image user posted image  ti rajši prešaltaj kam drugam. med oktoberke!!!!

no pol pa hvala za ne povabilo user posted image . Aaaaa iz tega konca si ti. No jaz pa sem malo pred muro in avstrijo user posted image . Nisem še prekuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
26.1.2009 23:20:59   
tropical

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO   user posted image   oz.  user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - katjakokol 
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
XX.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image          v nove boje
01.01.- kepica 
srečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
05.01. -  nony  user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
05.01. - pipika123 user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image
  v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje

10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image     
11.01. - larilu srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image    
11.01. - lunika 

11.01. - Matejčika (5. krog, 3. krog s Klomifenom) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.01. - S* (6. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.01. - BBP srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
13.01. - SMELIKA ( 3.krog ) srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)
  v nove boje
15.01. - cori srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.01. - Anya22 (13. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
22.01. - Tiki55
user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
22.01. - pikapolonica 24 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.01. - BEBIII
23.01. - tinkatonka

24.01. - Murkica
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
28.01. - *csaje* (3. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
28.01. - *zabica*
28.01. - miniko
29.01. - Anuša*
30.01. - U* (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 56 OD TEGA  8  SREČK  user posted image  

Modrih       20   

Roza            155156

Skupaj         29

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 31,0% srečk nosečk

[/quote]

Anonimna user posted image   user posted image   user posted image Čestitke! user posted image   user posted image   user posted image
*csaje* Teychi25user posted image    user posted image    user posted image

larilu,
pozdravi se čim prej, pa ne sekiraj se za službo

sonček hvala za lepe želje

Jaz sem vse spakirala in jutri navsezgodaj odrinemo. <priznam, da komej čakam, kot kakšen majhen otrokuser posted image   user posted image   user posted image .
Mejte se skrajno lepo in da vidim vse roza ko se vrnem.

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
26.1.2009 23:23:57   
LUNA83
Ojla punce en velik user posted image  za vse ki vam je prišla user posted image ,glavo pokonci in v nove boje!!  Jaz držim močno močno peste za vse nas!

Jaz sem pa danes zjutraj ko sem se obrisala vidla eno majhno majhno pikico krvi med sluzjo skupaj,.. ker user posted image  še ne pričakujem upam da je bila vgnezditvena ? ;) Upam upam, ker sva z mojim ta mesec čisto vsak dan! Kaj zdaj bi že lahko naredila test? Ali moram še en teden počakat,glede na to da ne vem kdaj bom dobila tečko? (prejšnje mesece sem dobila zmeraj okoli zadnjega, decembra mi je pa zamujala in sem dobila komaj 9.1 ?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
26.1.2009 23:41:22   
tropical
ČESTITKEuser posted image

user posted image sontschica

user posted image Anonimen

user posted image kepica

user posted image Anonimen

user posted image larilu

user posted image   BBP

user posted image SMELIKA

user posted image Anya22

user posted image

JANUARJA 2009 PRIČAKUJEMO   user posted image   oz.  user posted image

user posted image                       user posted image        

XX.01. - aqua77 ( 1. krog po konizaciji) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - barvar ( 8.krog )
XX.01. - natasa28 (1. krog)
XX.01. - metuLJchy
XX.01. - dysan user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - katjakokol 
XX.01. - sontschica ( 2.krog ) srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
XX.01. - punčkica
XX.01. - Barbara_L
XX.01. - Tejchy25 ( 8.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.01. - crvicek

XX.01. - dini
XX.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
01.01. - srecna_zvezda user posted image  user posted image user posted image user posted image          v nove boje
01.01.- kepica 
srečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
05.01. -  nony  user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
05.01. - pipika123 user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
06.01. - ziva1 (14. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
08.01. - ursa30 (1. krog po HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image
  v nove boje
08.01. - Bojana82 (3. krog 9 ) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
09.01. - baby1978 (4. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
10.01. - pikicao user posted image user posted image user posted image user posted image   v nove boje

10.01. - METULJ1 ( 3. krog po LAP in HSC) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.01. - Anonimen srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image     
11.01. - larilu srečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image    
11.01. - lunika 

11.01. - Matejčika (5. krog, 3. krog s Klomifenom) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.01. - S* (6. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.01. - BBP srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
13.01. - SMELIKA ( 3.krog ) srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
14.01. - miskula
15.01. - tropical (2. krog)
  v nove boje
15.01. - cori srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
15.01. - Anya22 (13. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
16.01. - Tanisha (3.krog )
17.01. - pikicaa25 (13.krog)

17.01. - Grethy  user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.01. - KulGirl (2. krog s klomifenom )

20.01. - dreamz
21.01. - misk2 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
22.01. - Tiki55
user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
22.01. - pikapolonica 24 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.01. - BEBIII
23.01. - tinkatonka

24.01. - Murkica
26.01. - strumf (2.krog)
26.01. - metuLJchy
27.01. - Neja_teja_
( 2. krog po SS )
27.01. - giotti (7. krog po HSC)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
28.01. - *csaje* (3. krog ) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
28.01. - *zabica*
28.01. - miniko
29.01. - Anuša*
30.01. - U* (4. krog po LAP )
30.01. - tane
31.01. - DOaisy (3. krog)
31.01. - limonita (10. krog)

JANUARK NAS JE 56 OD TEGA  8  SREČK  user posted image  

Modrih       21  

Roza            185186

Skupaj         30

user posted image

NAVIJAČICE
*ella
*pikicao
*larilu
*sonček85
*spps
*bambinca
*MAŠKA
*bubulina
*eva Ana
*skrivnost
**manca*
*Anneri
*Arual
*Miklarom

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

JANUARSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................34,6% srečk nosečk
JANUAR......................................trenutno 31,0% srečk nosečk

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.1.2009 6:20:52   
cori
tropical, kaj pa jaz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.1.2009 6:23:22   
cori
Jaz sem po dolgem času danes kar dobro spala. No in se prebudim v zasneženo jutro ojej, meni ta snegec ni prav nič po godu, ker prenavljamo domek in mi je vsak dan zelooo pomemben....da bomo čimprej v svoji hiškiuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.1.2009 8:21:19   
Anonimen
jutro!
jaz sm pa čist fuč,grlo me boli kašljam k nora,zmatrana pa še enki me špika v pljučih,tko da zdele mam še mal cajta pol pa na bus pa do dohtarce pa upam da me bo res vnaprej vzela tko kot je včeri rekla da mi ne bo treba med bacili čakat,me je pa zdele že groza kaj bo na busu tko da upam da bo ta star šofer k njemu lahk rečem sred poti da naj ustav da grem bruhatuser posted image
tropical lepo se mej!

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
27.1.2009 8:31:17   
Sulfinija
Punce,da se vam malo na kratko javim.Jeeeeeeeeeeeeeee,danes je velik dan zame,za mojega user posted image  nuhalno imava čez nekaj uric.Vam bom poročala rezultat takoj ko se vrnem domov,še prej se pa grem pobahat k tašči z slikami najinega user posted image .Srčeka pa že poslušama z pomočjo AS je res božnksi občutek,moj se zraven kar topi,kaj šele jaz.Slabosti so počasi izvenele trebuh se pa tudi lepo veča,kg grejo pa gor.Trebuškove slike mam v albumu,zvečer dodam še slikice nuhalne svetline.

LP Mojcauser posted image 11t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.1.2009 8:41:38   
Anonimen
sulfinija ful lepo da je vse ok,no bom zvečer mal pokukala v tvoj album,lepo se imej na nuhalniuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.1.2009 8:57:20   
Kepica83
živjo punce!
joj tudi jaz sem bolna. 38˙ mam vročine, grlo me boli, koža me peče, smrkam.... ah samo takšno. Tečke še zmeraj ni. Čeprav jo komaj ju3 pričakujem. Pa upam, da je tudi nebo. No vidim da vas je že kar nekaj nosečk v tem mesecu- iskrene čestitke user posted image user posted image . Je pa še nas enih par katere še lahko dvignemo povprečje za januaruser posted image .  Držim pesti da še bo kakšen magičen ++++.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.1.2009 9:16:38   
dini
Držim pesti da use zagledateuser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image
za tiste ki je obiskala user posted image  pa ful držim pesti, da vam februar prneseuser posted image ,user posted image

sulfinija poročaj nam kako lepo je bilo na nuhalniuser posted image user posted image user posted image

za use bogice, ki ste zbolele vam pošiljam pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.1.2009 9:28:27   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Držim pesti da use zagledateuser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image
za tiste ki je obiskala user posted image  pa ful držim pesti, da vam februar prneseuser posted image ,user posted image

sulfinija poročaj nam kako lepo je bilo na nuhalniuser posted image user posted image user posted image

za use bogice, ki ste zbolele vam pošiljam pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala diniuser posted image

Žabica, Anuša, U*, Tane, Doaisy, Limonita: Kako izgleda z vašo M? Kakšne imate znake?user posted image  samo me smo še ostale ta mesec.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
27.1.2009 10:01:58   
sonček85
arual:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image
luna:navijam da je vgnezditvenauser posted image user posted image user posted image user posted image
vse ki pričakujete + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sulfi:ti pa lepo poročaj po pregledu kako bo potekalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
27.1.2009 10:16:21   
sontschica
no da še vam poročam, včeraj sem imela svoj prvi pregled. sedaj sem že skoraj na koncu 8. tedna. G je rekla, da se plodek lepo razvija, pa tut srček mu lepo utripa, čeprav tega nisem videla, ker so se mi malce zasolzile oči. tako, da sem zaenkrat mirna, ker vse poteka v redu.

držim še pesti za tiste, ki vas še čakate ali ne čakate na svojo user posted image . ostalim pa želim veliko sreče v prihodnjem krogu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
27.1.2009 10:17:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

no da še vam poročam, včeraj sem imela svoj prvi pregled. sedaj sem že skoraj na koncu 8. tedna. G je rekla, da se plodek lepo razvija, pa tut srček mu lepo utripa, čeprav tega nisem videla, ker so se mi malce zasolzile oči. tako, da sem zaenkrat mirna, ker vse poteka v redu.

držim še pesti za tiste, ki vas še čakate ali ne čakate na svojo user posted image . ostalim pa želim veliko sreče v prihodnjem krogu.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prelep pregled ,zdaj pa naj pikica veselo raste

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
27.1.2009 10:30:37   
Kliki
hoj!

Moje stanje je še zmeraj enako bolečine v spodnjem delu trebuha. Včeraj in danes pa malo Krvi na WC papirju. user posted image Po mojem pride tečkauser posted image  na obisk. Sam ta mesec ne bom razočarana, saj nisem maksimalno izkoristla plodnih dni.user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa še tole za srečo da tečk ne bi blo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.1.2009 10:43:43   
Anuša*
Živjo sotrpinke! user posted image

Žal vam moram sporočiti, da me prosim obarvajte v modro, ker me bo vsak hip obiskala user posted image , izcedek se je že obarval ... user posted image Ta mesec žal ni uspelo, bo drugič, ko bo čas pravi.

Gremo v nove boje!!! user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.1.2009 10:45:03   
Kliki
Škodauser posted image user posted image .
Pridem pomojem za tabo med februarke.

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
27.1.2009 10:59:47   
bejbibu
Živjo punce....evo mene!
Test sem naredila in je -......saj sem vedla da bo, ampak user posted image še pa zmeraj ni in zizike me še kr bolijo ko nore!!
Eh sj človk ne more vedet kaj naj si misli....naj že pride user posted image , da gremo v nov krog!!!!
Pa druge...kakšen nov +++++????

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?