|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
26.1.2009 12:00:00   
Anonimen
Živjo punce po dolgem odklupu iz foruma se tudi jaz oglašam. Čeprav sem bila cel mesec lepo mirna, mi je zdaj rahlo začelo ''psihirati''. Moja M se bliža in jo ne pričakujem ali 30.1. ( če bo na 34 dni ) ali pa 3.2. ( če bo na 38 ) dni. Ta mesec sva bila z mojim aktivna in se mi zdi da ravno na ovulacijo...vse dni, razen zadnji dan ovulacije...ja vem to ni vredu...samo služba naredi svoje tudi pri nama. Tako, da upajmo, da bo uspelo...
Ostalim januarkam pa še srečno zadnji teden

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.1.2009 12:16:23   
Kliki
Pa sej če zadni dan nista ni panike. Še vse enolahko upaš nauser posted image .
Sporoči kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.1.2009 12:25:19   
Anonimen
Seveda bom sporočila kako pa kaj...Vam puncam pa sploh, saj vas spremljam že od septembra ko sva midva začela na tem projektu user posted image ....samo ne komentiram velikouser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.1.2009 13:14:51   
Kliki
pravoda zakaj pa ne komentiraš veliko?

Še tukaj sporočim novico,da sem na WC papirju opazila kri in pomojem bo tečka vsak trenutek tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.1.2009 13:24:18   
sonček85
PRAVODA:SUPER ZA TAKO AKCIJO ,NO PA sej če zadnji dan nista ,vseno plavačlki zdržijo še 24 ur po tem  in so še aktivni tako da se niakr ne sekiraj.Tudi sama sem zanosila v zadnjih dveh dneh O user posted image user posted image user posted image user posted image
U:user posted image ne sme biti user posted image ,šcccc pejt stran nadloga vsakomesečnauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.1.2009 13:24:47   
Anonimen
Ko sva konec avgusta začela načrtovati sem bila res veliko tu na forumu...potem pa po parih razočaranjih in pa želji po bebiki sem rajši se malo oddaljila, ker sem opazila, da me preveč obremenjuje...sem vas pa včasih prebrala...ampak v primerjavi z začetkom malokrat. Samo to je razlog nič drugega .
Upam, da ni prišla user posted image  pri tebi ? Držim pesti...

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.1.2009 14:11:01   
Nončika
U, to pa ni dober znak. mogoče pa je vgnezditvena. s tem sem se tudi jaz tolažila, vse do danes zjutraj. pa nič, februar je pred vrati.

Pravoda, jaz pri hčerki nisem visela čisto nič na netu. sploh nič, saj tedaj RR ni bil še tako popularen. pa mi vseeno ni uspelo takoj zanosit. se ne obremenjujem s tem. bo pač pikica ratala, ko bo čas za to. ko bo nastopil ta pravi čas, da naša mala postane velka sestrica, bo nastopil.
tebi pa držim pesti in navijam. ta mesec sem samo še navijačica. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.1.2009 14:47:29   
Kliki
Ja tut jest se še tolažim da mogoče je pa vgnezditev,sam pomojm ni ker me ful tam dol cev dan boli. Pa še spi se mi ful tuko kot zmerej pred M.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.1.2009 15:29:39   
bejbibu
Vsem ki vas je obiskala user posted image pošiljam nešteto user posted image !!!
Mene še sicer ni, ampak me pa že pošteno zvija po jajčnikih, zizike mi bo pa razneslo tako da mislim da se bo vlila user posted image !!!!
Bomo videli...pustimo se presenetit!!
*csaje* kako si??user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.1.2009 15:32:46   
Kliki
bejbibu bova upale skupaj da jo vse eno ne  bo. Mene tut že tko zvija da bom po....... Nimava kej naredit če pirde greva pa v nov boj.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.1.2009 15:36:50   
Rakica_80
Punce a bomo kej lulale na palčko??????user posted image user posted image user posted image user posted image
Da smo 100%ziher, kaj pravite???Za vse , ki nam zamuja in une ki imate vgnezditvenouser posted image
Zjutraj me je ful šaraufalo, kot ponavadi preduser posted image  in sedaj spet ničuser posted image
Seeej vem, spet psiha dela svojeuser posted image
Kaj potem, vsi jutri v lekarno po testkeuser posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.1.2009 15:42:34   
Nončika
Bejbibu, U, BEBIII, kaj čakate. po testke v lekarno ali pa v drogerijo in hitro rezultate sporočit!!!

posebej ti BEBIII, tebi že zamuja par dni, a ne? kaj čakate presenetite nas z user posted image . da bo konec vseeno veličasten. okronajte ga z user posted image  in user posted image .

bejbibu, pa tak tak. moram vse odklopit in bo ratalo. sicer pa niti pri mali ni takoj ratalo. bova se trudila naprej.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.1.2009 15:42:55   
Kliki
Ja punce lulat bo treba.
Jest lulam čez en teden če se ne prikaže.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.1.2009 15:48:29   
Rakica_80
Ok, jaz bom pa kr zjutraj šla po testek, pa vam takoj sporočimuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.1.2009 15:50:26   
Kliki
ja pojdi. držim pesti za user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.1.2009 15:54:27   
bejbibu
JOJJJJJJJ!!! Ja verjetno ga bom naredila zopet jutri zjutraj če že ne bo prišla user posted image !!!
Ampak me je pa strah da bo spet -....bomo vidli!
Ampak me pa res zvija po jajčnikih kot pri norcih.......še vedno upam na user posted image user posted image , čeprav sem se že pripravila na razočaranje!!!!
Vam sporočim kaj bo pokazalo jutri zjutraj!!!

?. ?. 2018 ...

Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.1.2009 15:59:16   
bejbibu
DRŽIM PESTI ZA VSE NAS KI ŠE UPAMO NA user posted image user posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?. ?. 2018 ...

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
26.1.2009 17:19:12   
Nea_teja_
Punce mi zopet nimamo sreče se je včeraj zopet prikazala user posted image  .Se selim v februar vsem ostalim pa veliko sreče.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
26.1.2009 17:34:35   
sonček85
BEBIII.sem ti rkela da mogoče pa le bouser posted image user posted image user posted image

bejbibu:ja javi nam za zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda bo user posted image user posted image
Nea_teja_:oo jaz sem pa mislila da se boš nosečkam pridružilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1569
26.1.2009 17:54:48   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce mi zopet nimamo sreče se je včeraj zopet prikazala user posted image  .Se selim v februar vsem ostalim pa veliko sreče.

user posted image user posted image user posted image  sma na istem, če te kaj to tolaži.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
26.1.2009 18:13:51   
Anonimen
user posted image user posted image vsem, ki so dobile user posted image ...no jaz pa danes po dolgem času pišem tukaj gor in glej ga zlomka. Me je začelo popoldne tk čudn špiakt v spodnjem delu trebuha, pa sploh nisem mislila na to. No če prej ne pride delamo test drugi teden v petek...

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
26.1.2009 18:51:11   
D0aisy
Punce!

Zapuščam vas, selim se v februar. Pobarvajte me modro.
Želim, da imate ve več sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
26.1.2009 18:56:30   
nincika
DOaisyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
pa sem tako držala pestke upala, da se nam ta mesec pridružiš pri nosečkah. Pridem navijat za vse še v februar, mogoče bo pa pomagalo.
user posted image user posted image za vse, ki se selite v februar

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
26.1.2009 19:00:53   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

BEBIII.sem ti rkela da mogoče pa le bouser posted image user posted image user posted image

E moj sonček, bomo videli jutri, ampak dvomim vešuser posted image
Mislim da igra tukaj psiha in nič drugega.
Sedaj me že špika v jajčnikih kot preduser posted image
Pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
26.1.2009 20:09:06   
Arual
Ojla.
Kako kaj? Jaz sem vesela, da sem danes končno dobila user posted image . Sploh ne morem vrjet, vrjetno je to prvič od kar delama na user posted image , da sem vesela, saj mi je po HSG-ju zamujala celih 30 dni. Tak da zdaj gremo v nove obje. Jupiuser posted image user posted image

Za vas pa držim pesti.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?