|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
18.1.2009 11:48:14   
kittyy
zvijo punce, ena user posted image za vse,ker jst sem se namrec ravno zdej zbudila.smo vceraj imeli obletnico valete pa smo ga mal zazural,sem ob 24h,komaj ujela stopko.
BUCA,ja sem bila jaz to taprava,pa ne da si bila ti una ki je cakala,z ocali,....
ce si to ti,tudi tebi en lep pozdravcek.pol imas pa jutri ti tudi IUI postopek v lj.pol verjetno prideta s tvojim.
BOOB,ja midva bova oba jutri v lj,ker brez njega vsaj jutri ne morem nicuser posted image user posted image user posted image user posted image

boob,neela,ejla,gapii27,kimsi,fargi,hanybany,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za vas

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.1.2009 12:33:52   
gapii27
hvala kittyy... kr čakam če bom kaj začutila, da je prjel....user posted image se mi kr neki dozdeva, že vrjetno od prevelike željeuser posted image ....me je kr strah da bomo preveč razočarani.....kolko časa pa traja ovulacija po tej stopki...dobla pa sem jo v tazadno...

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.1.2009 12:36:46   
gapii27
ja kittyy pa velik sreče jutr in vsem ostalim prav tako, ki čakate..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.1.2009 13:15:07   
boob
BOOB,ja midva bova oba jutri v lj,ker brez njega vsaj jutri ne morem nicuser posted image user posted image user posted image user posted image

jooj komi zdej sm prebrala kaj sm te sploh prašala user posted image  itak da morata oba user posted image

Jst sm pa danes bla še na zadnem UZ, tako da danes dobim stopko pol pa v torek. . .kittyy pa nisi mogla še en dan počakat user posted image  no ja al pa jst pohitet user posted image

morem pa povedat da sm bla kr mal razočarana danes, imam dosti slabši pridelek kot v prvo user posted image . . . ahhh bo že. .

Punci, kittyy&buča fajn opravta jutri, pa da nebosta danes svoje drage nadlegovale user posted image
ostalim pa user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.1.2009 14:53:16   
buča
hvala,upam,da se bo srečn izteklo.
Ja,to sem jaz,z očali.Vsa zaspana,pa premražena...moj pa je doma spal,ko sem prišla domov,še vedu ni,da sem že nazaj.
Poj se jutr vidmo,kitty,jutr pa te zih ogovorim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.1.2009 15:07:46   
Ejla
kittyy, buča jutri bom stiskala močno psti.
boob zate pa v torek!!
Dejmo!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.1.2009 13:39:14   
kittyy
ojla!
evo mene,zdej sem prisla z IUIja.z buco sva bili skupaj,tko d ona ma baje ze zracunan datum porodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
delal mi je dr.ZORN,ful je bil prijazen.upam da se zdaj prime,ker mam te LJ,pocas zadosti.
4.2,imam krvni test,pa se pri G sem narocena,me je kar sestra Renata,ker po drugem IUI,ti pripada posvet z nji kako naprej.upam da mi ne bo treba it.

BOOB,jutri cakamo tvoje informacije,sej zate lahko pol jaz u porodnisnici rezerviram posteljo poleg mene in buce,......

kaj pa ostale?
kaj novega dogaja?
za vse enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.1.2009 16:12:21   
buča
ja,za najmanj 3 postelje je že zaseden,če jih bo pa več,pa tud prav,se bomo mal stisnluser posted image
Drgač pa me dons špika po jajčnikih,med ovulacijo,v bistvu ceu jutr sem med sluzjo kr krvavela,dobr,da sem imela tamale vložke s seboj...zdejle poležavam,mal se crkljamuser posted image
kitty,dons sem te pa kr napadla,aneuser posted image ****t ga,kva češ čakat
upam,da se bo kj prijel,oz,se je že....
Kaj je sploh razlika med inseminacijo in spolnim odnosom?A tam samo naboljše plavalčke zberejo al kaj?Same Mankočeuser posted image ?Bi že uhka vedla,saj vemuser posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.1.2009 17:37:04   
Ejla
čestitam kittyy pa buča...evo plavalčki so že v napadu in se prebivajo do jajčne celice...gaaas!! Le lepo naj se združijo, čez par dni pa še lepo ugnezdijo! Zdej mal počivat in same lepe misli mislit!!!

jutri pa še boob...srečno!!user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
19.1.2009 18:27:37   
Fargesia
buča in kittyy, stiskam pestke!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
19.1.2009 18:32:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

jutri pa še boob...srečno!!user posted image user posted image user posted image !!

a jutri ima boob IUI? SREČNO!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
19.1.2009 18:49:00   
neela

user posted image  

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • Fargi - 3.IUI v postopku (27.1.: 1UZ)
  • HANYBANY - 1. IUI

• kittyy - 2. IUI - test: 4.2.)
  • boob - 2.IUI 20.1. (test: 5.2.)
  • Ejla - 28.1. - test
  • buča - 1.IUI - test: 4.2.
  • dysan - v nove boje 
  • kimsy - malo pavze za regeneracijo
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

boob - še z moje strani - SREČNO JUTRI! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem tako pridna, da sem te prijavila na našem seznamčku tud že za test....user posted image

Punce, tolk je fajn k ste/smo tako optimistične....tolk dogaja....ni vrag, da sedaj 'pademo' ena za drugo....juhuuu...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
19.1.2009 19:25:26   
buča
matr,sam se res dogaja,pa šele par dni sem goruser posted image
jutr sem rekla,da si vzamem še bolniško(pomoje bo dr.razumela,me ful podpira),v sredo pa grem delat,da ne bom preveč o tem razmišljalauser posted image
boob,jutr velik sreče tud od moje malenkostiuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.1.2009 19:58:02   
kittyy
BOOBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.1.2009 20:12:06   
kimsy
kittyy, buča in bob!!!

Držim pesti!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.1.2009 21:35:59   
kitka1
boob, ne sekiraj se zaradi pridelka. moj je bil daleč najslabši v 2. IUI-ju, pa so mi vmes dozo povečali - 12 dni sem si dajala gonal. In je bilo na koncu uspešno. Na prejšnji dve stimualciji z gonalom (ena brez IUI in v 1. IUI) je bilo pa vse super hitro, pa ni bilo nič... Tako da - upam, da se kmalu znajdeš na seznamu in da bo spodnji del počasi daljši kot zgornji (v prid nosečk torej :).

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 19.1.2009 21:36:28 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.1.2009 11:19:43   
kittyy
ja kje pa ste dons vse,cel dopoldan gledam ce bo katera kaj lepega napisala,pa ni nobene.
zdej pa sibam u sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BOOB,ti si pa zdej ze fertik,pa naj ti teh 17 dni hitro mine.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.1.2009 20:34:13   
Ejla
kako kaj boob?si tud ti že rezervirala pojslo v porodnišnici? user posted image

pr mrni nič novega..sam čakam, čakam in čakam ...

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.1.2009 12:10:49   
gapii27
pr nas nič novega...majhna napetost v trebuščku in malo špikanja v matrnici....drugo pa je vrjetno vse v glavi...cajt nikam ne gre... še 10 dni pa mogla user posted image  prit... upamo da bo zamudla za 9mescevuser posted image .... lp pozdrav vsem in prijetno čakanje na user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.1.2009 14:36:34   
Ejla
ja res je čas ne gre nikamor...moj test naj bi bil 28, torej čez 7 dni...ampak če še ne bom dobilauser posted image bom še malo počakala

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.1.2009 14:53:42   
gapii27
ko bi to vsaj kaj prej pokazal..... bi vrjetno že vsak dan delala testuser posted image  mal preveč sn nevčakana...v krvi pokaže že tam 4 - 6 dan

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.1.2009 21:48:31   
Ejla
ja ampak, jst sem dobila še eno inekcijo s hormonom in če bi delala prej bi bil test lažno pozitiven, tko da ga bom delala kasneje. Ne vem kako je pr tebi?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.1.2009 22:24:53   
gapii27
jest sem mela samo stimulacijo in sprožitev ovulacije.... user posted image pa doma..je reko tomaževič da bi to moglo bit dost.....se mi zdi da sem cela tak napeta od teh hormonov....probala b0om prej enga narest pol pa bom čakala do 2.2.2009 ko imam test nosečnosti v lj. pa da vidimo kaj bouser posted image

gremo počas ninčkat....lepo spite in sladke sanje vsem

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
22.1.2009 8:48:35   
kittyy
boob ,kje si ti?
kako se pocutis?
pa ostale,nikjer vas niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
22.1.2009 14:24:01   
Ejla
ja boob je pa kar izginila!user posted image

kittyy kako se ti počutiš, kakšni občutki? A ti si tudi dodatno inekcjo z beta -HCG  po inseminaciji dobila?

Jst čutim neko zvijanje v trebuhu, pa ne vem al sem se preveč jote napokala, al se user posted image pripravlja al pa bo kej lepšegauser posted image ...No, še en teden pa bomo vidli.Moram pa vam priznat punce, da tako kot sem bila potolčena po inseminaciji in sem tko malčk se že sprijaznila, da tokrat ne bo , sem zdaj že kar mal začela upat in pričakovat, da se bo res prijelo. Ker itak, življenje nam kaže večkrat, da je dosti stvari namenjenih in nas včasih ko ne pričakuješ kaj potolče, drugič pa popolnoma nepričakovano preseneti!!!Ni pravil!

Neela kako kaj pri tebi?

< Sporočilo je popravil Ejla -- 22.1.2009 14:28:23 >

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?